Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor regenpijp herstellen + aansluiten van regenton:

Regenpijp herstellen + aansluiten van regenton

Ik wil graag een regenpijp laten herstellen dewelke niet meer volledig in de goot van de terrasoverkapping zit ( door stormschade ) en tevens een regenton laten aansluiten op de regenpijp.
Offertes van dakdekkers voor dakloodgieterij uit Londerzeel (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor regenpijp herstellen + aansluiten van regenton uit heel België:

Herstellen van regenpijp

Onlangs was een stuk van mijn regenpijp door de hevige wind los geraakt. Zou het mogelijk zijn om die terug aan het huis te koppelen? Dakgoot van een verdiep.

Lekkende regenpijp herstellen

probleem met lekkende regenpijp, maar tegelijk ook vraag om dakkapel te herstellen

Regenpijp herstellen

Ik heb gat in mijn regenpijp die zit in de beton 10 centimeter diep

Oorzaak bepalen waterschade + herstellingswerken

Ik stelde vast dat er waterschade is achter kasten in mijn keuken. Dit bevindt zich onder een plat dak (waar vaak stilstaand water op staat) en naast een buitenmuur, waarlangs een regenpijp passeert. Voor mijn verzekering is het vooreerst belangrijk om te bepalen waar de oorzaak van deze schade ligt. Vervolgens zou ik deze schade ook willen laten herstellen.

Afvoerpijp en bovenliggend verzakt terras herstellen

Regenpijp onder het terras met bakstenen klinkers is waarschijnlijk lek. Het terras is over een lengte van ongeveer 1,5 m en breedte van 0,5m verzakt.

Regenpijp herstellen

Regenpijp deze nacht langs voorgevel volledig losgekomen van gevel zonder aanwijsbare reden. Zou dringend moeten hersteld worden. Bij regen gaat alles vanuit de dakgoot rechtstreeks naar beneden komen

Daklekkage herstellen

Het platte geïsoleerde dak grenst aan het hellend dak. Het water van het hellende dak gaat via het platte dak naar de afvoerpijp. Ik ben niet zeker of de aansluiting van deze pijp wel nog correct is? Onder het platte dak bevindt zich een badkamer. Via het raamkozijn loopt er water naar binnen. Kan eveneens zijn dat er een regenpijp bestaande uit zink moet vervangen worden. Verder is de buitenkant van de schoorsteen ook aan herstelling toe, het cement komt los, deze moet volledig herbeleef worden.

Regenpijp herstellen en reiniging dakgoten

Regenpijp is losgeschoten van de dakgoot. Moet opnieuw worden bevestigd. Ook dakgoten te reinigen.