Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor regenpijp herstellen + aansluiten van regenton:

Regenpijp herstellen + aansluiten van regenton

Ik wil graag een regenpijp laten herstellen dewelke niet meer volledig in de goot van de terrasoverkapping zit ( door stormschade ) en tevens een regenton laten aansluiten op de regenpijp.
Offertes van dakdekkers voor dakloodgieterij uit Londerzeel (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor regenpijp herstellen + aansluiten van regenton uit heel België:

Dakgoten herstellen en reinigen

Achteraan afscherming dakgoot herstellen, het hout is hier rot. Ook wat plastiek te vervangen. Vooraan de regenpijp vrijmaken of herstellen.

Lekkende goot herstellen

We zijn op zoek naar een bedrijf die kan komen kijken wat er juist mis is met onze dakgoot die lekt. De dakgoot lekt aan de aansluiting met de regenpijp. Woning met 2 verdiepingen.

Herstellen regenpijp en zijkant dak van tuinhuis

De regenpijp aan onze overkapping buiten is weggewaaid door de storm. Ook de regenpijp en houten afwering aan het tuinhuis is deels losgerukt en eronder is er sprake van beginnende houtrot. Dit zou hersteld moeten worden.

Lek in dakgoot herstellen

De dakgoot aan de voorkant van ons rijhuis is verzakt, waardoor de regen de regenpijp niet meer bereikt. Het gevolg is dat alle regen nu precies voor onze voordeur naar beneden valt.

Daklekkage herstellen

Sinds kort merken we dat we waarschijnlijk last hebben van insijpelend regenwater via het dak. We hebben 1 muur die hier last van heeft en daarlangs loopt aan de buiten kant een regenpijp.

Aansluiten regenpijp aan dakgoot

Graag de aansluiting van de regenpijp met de dakgoot herstellen. Het water loopt nu aan de buitenkant van de regenpijp naar beneden. Ook onderaan lijkt de dichting van de regenpijp met de grond niet goed meer.

Regenpijp herstellen

Gebarsten zinken regenpijp herstellen. Rgenpijp van boven naar beneden. Onderkant te herstellen.

Dakgoten vervangen of herstellen

Dringende herstelling, bij laten afweten van vorige dakwerker! Huidige nieuwe regenpijp (van zink) moet aangesloten worden op een nieuwe flexibel die door een oude lekken loden regenpijp door de gevel moet lopen. Bij regenweer word heel de gevel van binnenuit nat momenteel, met dit vriesweer gaat heel de gevel (die beschermd is) kapot.