Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Machelen (Vl Br) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Machelen (Vl Br).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Machelen (Vl Br) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Machelen (Vl Br) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Machelen (Vl Br):

Dakgoten vervangen of herstellen

Een bakgoot en afvoer vervangen. Dakgoot hangt op ongeveer 5 meter. Ongeveer 5 lopende meter dakgoot. Aluminium materiaal te gebruiken.

Asbest dak vervangen

Het gaat hier om een tuinhuis met asbestgolfplaten. Verwijderen en vervangen. werd beschadigd door windhoos (terrasafdekking van de buur erop gevlogen)

Plat dak renoveren en isoleren

Bestaande dakbedekking in roofing moet vervangen worden. De oppervlakte is bij benadering 8 x 8. Er moet roofing of EPDM geplaatst worden.

Vervangen van een bolvormige koepel

Ik heb een bolvormige koepel die moet vervangen worden idem model.

Veranda repareren

We hebben een veranda waarvan het dak in polycarbonaatplaten. Hier zijn beschadigingen aan, de aansluitingen zijn ook versleten. Kan u ons zeggen wat het zou kosten om deze te repareren?

Renoveren of vernieuwen dak door lekkage

Betreft : renoveren of vernieuwen van het dak. Dak lekt dus moet waarschijnlijk vernieuwd worden tenzij het kan gerenoveerd worden. Hoe lager de kosten hoe sneller het kan gedaan worden. Ook zitten er barsten in de schoorsteen die waarschijnlijk moeten gedicht worden.

Stuk rotte steunbalk vervangen

Tijdens de verbouwingen stootten we op een rotte steunbalk die het dak van onze achterbouw draagt. Deze zou deels moeten hersteld worden.

Volledig vervanging van pannen

Volledige vervanging van pannen (misschien isolatie nodig)+ dakgoot en afwerking.

Renovatie dan dak

Voor een reeds bestaande rijwoning van +- 5m breed : het volledig dak zou moeten ofwel gerenoveerd (maar ik denk niet dat de dakpannen nog in goede staat zijn) ofwel volledig vernieuwd worden. Langs de straatkant zou er een dakraam moeten komen en langs de achterzijde een dakkapel (van +-3,5m tot 4m) met een groot raam over de hele breedte. Langs de achterzijde moet er ook overgang gemaakt worden naar de plat dak er net onder.

Vernieuwen dakgoot straatkant

Betreft een dakgoot in hout, die dringend moet gerenoveerd worden. Het liefst in plastieken planchetten. Betreft een dakgoot op 1°verdiep en is 7m 30 breed.