Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor asbest dak vervangen:

Asbest dak vervangen

Het gaat hier om een tuinhuis met asbestgolfplaten. Verwijderen en vervangen. werd beschadigd door windhoos (terrasafdekking van de buur erop gevlogen)
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Machelen (Vl-Br) (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor asbest dak vervangen uit heel België:

Dak tuinhuis vernieuwen

Golfplaten asbest dak van tuinhuis verwijderen. Licht hellend 10m x 5m en is al ong. 30j oud. Nieuw dak leggen in golfplaten en houten dakconstructie nakijken en aanpassen indien nodig.

Garage met betonplaten en asbest afbreken

Garage van betonnen platen met vooraan metalen poort afbreken en puin wegvoeren. Afmetingen garage zijn ong. 8m x 4m. Liggen ook nog een 4-tal asbest platen op als dak. De rest is plastiek.

Afbraak betonnen stal met asbest golfplaten

Afbreken betonnen stal van 5m x 4m met asbest golfplaten dak. Materiaal afvoeren. Betonnen vloer mag blijven liggen.

Nieuw dak op tuinhuis

In onze tuin staat een oude stal die wij nu gebruiken als tuinhuis, het dak hierop bestaat nog uit asbest. We zouden hier dus ook een nieuw dak op willen hebben (wij verwijderen zelf de asbest, dus dat moet niet gedaan worden). Het heeft een kleine helling van ongeveer 10 - 15 graden, en heeft een oppervlakte van ongeveer 12m². We willen hier ook een nieuwe dakgoot aan hangen met eventuele water opvang.

Plat dak plaatsen

Nieuw dak plaatsen, eventueel in metalen golfplaten of iets anders. Betreft dak van tuinhuis. Afmetingen zijn ong. 8.5-9m x 3-4m. Asbest golfplaten dienen eventueel ook verwijdert te worden, indien niet door vakman dan door henzelf.

Dak van 2 tuinhuizen vernieuwen

De oude asbest golfplaten zijn versleten en beginnen te lekken. Deze moeten vervangen worden. Kan je deze vervangen door een ander soort dakbedekking? Het ene tuinhuis heeft een dak van 2 meter op ongeveer 7 meter (x2) het andere tuinhuis heeft een dak van 2 meter op ongeveer 5 meter (x2) er is ook nog een anex vuilcontainerhok met een verlenging van het tuinhuisdak met 1 meter op ongeveer 4 meter.

Bijgebouw renoveren

Het bestaande gebouw dateert van de jaren 50, heeft een asbest dak en enkele onpraktisch onderverdelingen. We wensen een plat dak, 1 grote werkruimte, ruimte voor een zithoek op de hoek van het gebouw, 1 deur, 1 poort, 1 raam en 2 lichtkoepels. Het nieuwe gebouw moet aansluiten op de bestaande oprit en de garage van de buurman.

Asbest platen verwijderen

Er zitten asbest platen onder onze dakpannen. We zouden deze graag laten verwijderen. We ontdekten de platen nadat we enkele veluxramen installeerden. Waarschijnlijk liggen ze onder het hele dak, dat moet bekeken worden.