Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakgoten vervangen of herstellen:

Dakgoten vervangen of herstellen

Een bakgoot en afvoer vervangen. Dakgoot hangt op ongeveer 5 meter. Ongeveer 5 lopende meter dakgoot. Aluminium materiaal te gebruiken.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Machelen (Vl-Br) (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakgoten vervangen of herstellen uit heel België:

Dakgoten en koepel vervangen

Bestaande houten dakgoten vervangen bij een rijhuis vooraan en achteraan 2 verdiepingen hoog. Koepel van ongeveer 1m20 op 2m40 vervangen. Rolluik en omkasting achteraan verwijderen.

Dakgoten vervangen of herstellen

Betreft dakgoot achteraan woning die niet goed afloopt. Bij hevige regen loopt deze over. Dakgoot is 5,5m lang. Moet vervangen of hersteld worden.

Vervangen dakgoten, roofing, ballustrades

Onze dakgoten in zink zijn aan vervanging toe. Moet vervangen worden door PVC of zink.Daarnaast hebben wij een klein terras, waar een lek in is. De roofing hierop zal moeten worden vervangen. We gaan van de gelegenheid gebruik maken om de verouderde ballustrade aan dat terras te vervangen.

Dakgoten herstellen en reinigen

Achteraan afscherming dakgoot herstellen, het hout is hier rot. Ook wat plastiek te vervangen. Vooraan de regenpijp vrijmaken of herstellen.

Dakgoten vervangen of herstellen

Er dient een lek gedicht te worden in een koperen goot van een historisch gebouw

Dakgoten herstellen of vervangen

De 3 dakgoten hangen tegen beton en zijn vastgemaakt onder leien. Lengte ongeveer 7.80 m, 9,00 m en 1,00 m. Te herstellen of vervangen.

Dakgoten en afloopbuis vervangen of herstellen

Koperen dakgoot lekt op plaatsen waar ze aan mekaar gezet is. Hiernaast ook een afloopbuis met meerdere gaten te herstellen of vervangen.

Dakgoten vervangen of herstellen

de dakgoten zowel aan de voor- als aan de achtergevel moeten herstelt of vervangen worden ,de dakgoten zitten verstopt achter een plastieken bak , mijn huis is een rijhuis meer dan 50j oud