Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakgoot vernieuwen:

Dakgoot vernieuwen

In een hoek van de woning, op de plaats waar de dakgoot aansluit op de afvoerbuis, voel ik alsof de muur na hevige regen vochtig wordt, daarom wil ik graag de dakgoot laten vernieuwen. Het gaat om een eenvoudige twee-gevelwoning van rond de 7m breedte, met een leien dakbedekking en met oorspronkelijk een zinken dakgoot, maar waar een tijd geleden een laag roofing werd ingelegd, bovenop de zink. Graag wens ik een prijsofferte te krijgen, zowel voor vernieuwing met zink, dan wel met roofing maar uiteraard vooral ook een professionele raad over wat de beste oplossing is, en de levensduur van beide.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Oetingen (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakgoot vernieuwen uit heel België:

Zink vernieuwen in dakgoten rondom huis

Zink vernieuwen in bestaande dakgoot rondom een huis. Dakgoten bevinden zich op het eerste verdiep. Gaat over ongeveer 45 lopende meter.

Opnieuw bekleden dakgoot

Zinken dakgoot met houten bekleding van 5.5 meter vernieuwen. Bekleding bladert af en de goot zelf is waarschijnlijk ook aan vernieuwing toe. Voorkant van het huis op de derde verdieping.

Vernieuwen van dakgoot

Dakgoot moet gedeeltelijk vernieuwd worden, in de verticale afvoer van de dakgoot moet een filter geplaatst worden. De dakgoot is met zink gemaakt. Het deel van de dakgoot dat vernieuwd moet worden is ongeveer 12meter.

Herstelling of vernieuwen dakgoot

Net voor de corona lockdown is tijdens een storm een gedeelte van de bruine pvc los gekomen. Gisteren heb ik gemerkt dat ook hout aan het loskomen is. Graag herstelling / vernieuwing dakgoot eventueel in combinatie met dakvernieuwing Dakgoot ongeveer 5.5m hellend dak rijwoning ongeveer 50m²

Bekleding oversteken dakgoot vernieuwen

Bekleding van oversteken dakgoot vernieuwen. Materiaal is PVC. Totale oppervlakte is ong. 60m².

Dakgoot vernieuwen

Dakgoot rondom de woning is aan vernieuwing toe. Lekt en kapot op sommige plaatsen.

Dak afwerken

Schimmelprobleem (klein oppervlak, gewoon in de hoek) in de slaapkamer wegens slechte afwerking van het dak. Ik zou graag iemand laten langskomen om het kernprobleem op te lossen zonder dat ik heel mijn dakgoot moet laten vernieuwen, indien dit mogelijk is.

Dakgootbekleding pvc vernieuwen

de dakgootbekleding rondom de bungalow laten vernieuwen. Het gaat om een houten met pvc beklede dakgoot van 18 meter vooraan en achteraan en de schuine kanten naar de nok meten alle vier 6 lopende meter. Totaal ongeveer 62 lopende meter. De breedte van de huidige planchetjes is ongeveer 60 cm.