Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Scherpenheuvel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Scherpenheuvel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Scherpenheuvel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Scherpenheuvel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Scherpenheuvel:

Dak reinigen

Dak van ong 40-60m² en dakgoten reinigen. Dak ontmossen. Hydrofoberen. Kleurencoating aanbrengen.

Nokpannen vervangen

Het herstellen van het dak van mijn woning waar door de storm van 10/03/2019 een 12-tal nokpannen zijn losgekomen en bij hun val nog enkele dakpannen beschadigd hebben .

Herstellen dak veranda, dakkoepel en dakgoot

Er is door hevige winden wat schade aan mijn huis en ik wil via verzekering werken om alles terug in orde te maken. Schade aan het dak van mijn veranda, aan een dakkoepel, dakgoot is afgebroken en platen die aan het huis waren bevestigd zijn ook afgebroken .

Onderdak plaatsen en nadien zonnepanelen

De dakpannen afnemen en een onderdak plaatsen en dakpannen terug plaatsen Zou graag zonnepanelen en zoneboiler plaatsen. oppervlakte : 30à 50 m²

Dakraam plaatsen bij voorkeur in pvc

Er zouden 2 dakramen moeten geplaatst worden op een schuin dak. Afmetingen te zien met de vakman. Een raam per kant . Het liefst in pvc .

Herstellen dak, dakgoot en isoleren

Op 3 april starten de werken van de bijbouw (keuken). Het plat dak (+- 36 m²) zou met roofing en isolatie afgewerkt moeten worden. Aan het aangrenzende (pannen) dak zouden enkele herstellingswerken moeten gebeuren, doordat het dak van de vroegere bijbouw hieraan grensde. (Herstelling dak, herstelling zinken dakgoot). Over twee weken zouden de opbouwwerken gedaan moeten zijn en vanaf dan zoek ik dus een dakwerker.

Vernieuwen van volledige dak

Vernieuwing van volledig dak: De goten zouden ook moeten vernieuwd worden. Graag zo snel mogelijk aan de werken beginnen. Afmetingen : geen idee.

Herstelling aan daken

Nieuw of overzetdak (hellend) + isolatie voor twee kleinere daken. Indien mogelijk bitumenlei. Afmetingen: Dak 1: 100 cm x 200 cm.Dak 2: 150 cm x 350 cm (glas). .Foto's ter beschikking.

Reinigen en ontmossen van dak

Aanvraag gratis offerte voor ontmossen en reinigen dak

Installeren van lichtstraat

Mijn plat dak moet voorzien worden van lichtstraat. Deze is 1,1m op 2,8m. Graag informatie over de kostprijs (enkel het materiaal EN materiaal + installatie). Zodat ik een idee kan vormen. Het liefst superisolerend glas en zonweerkaatsend. Dus 2 prijzen graag.