Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Steenokkerzeel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Steenokkerzeel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Steenokkerzeel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Steenokkerzeel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Steenokkerzeel:

Bestaande dakpannen vastzetten

Vakman nodig voor het bevestigen van bestaande dakpannen, met schroeven of nagels. Het gaat om enkele dakpannen.Enkel vastzetten. Woning met 1 étage onder dak.

Lekkende dakgoot herstellen

Water op zolder en sijpelt door in slaapkamer. Dakgoot 6 meter, hellend da%. Mogelijks lek aan dakdoorvoer linkse schoorsteenbuis(voorkant huis). Op zoek naar een vakman om de dakgoot te herstellen.

Nokpannen vervangen

Er zijn enkele nokpannen losgekomen door de storm. Deze moeten dringend vervangen worden.

Lek aan dakgoot herstellen

Lek situeert zich in de aan de dakgoot. Dakgoot zou uit zink bestaan en dak zelf uit asbestleien.

Daklekkage oplossen

Het plafond in de slaapkamer lekt. De kamer bevindt zich onder een hellend dak met dakpannen.

Dakgoten in pvc vervangen door zinken dakgoot

De bestaande dakgoot vervangen, deze is momenteel in PVC en is 6 m breed + afloopbuis van 3 m hoog. Vervanging naar dakgoot in zink.

Plat dak renoveren en isoleren

Het plat dak van ons dakkapel zit vol scheuren (zinkplaat), waardoor er water naar binnen komt. Dit zou moeten hersteld worden. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : +- 10 m² Zinkplaat te vervangen door EPDM.

Herstelling dak

Op ons plat dak, met roofing zit ter hoogte van de regenpijp een gat of dergelijke waardoor we een klein lek binnen hebben.

Verder afwerken gemetst tuinhuis

Ik heb een gemetst tuinhuis dat helaas niet afgeraakt.. (aannemer is helaas failliet...). Het metselwerk is af. De ramen en deuren zijn geplaatst. Alleen moet het dak nog verder worden afgewerkt . (leggen van nog een 9-tal nok pannen+ enkele pannen opnieuw vastleggen +plaatsen van goten en regenafvoer + de oversteek afwerken.. ) tevens ook een vrijblijvende offerte voor klinkerwerken van net geen 41m² rond het tuinhuis. Liefst met de zwarte klinker (van Scheys. ) in bijlage al enkele foto's om een beeld te geven van het tuinhuis.

Herstelling lekkage van dakgoot

Onze bakdakgoot vooraan en achteraan het huis lekt en zinkwerk zou vervangen moeten worden.