Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Tervuren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Tervuren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Tervuren of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Tervuren die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Tervuren:

Daklekkage herstellen

Probleem doet zich voor op plat dak, bedekt met roofing. Water loopt langs de binnenmuur naar beneden.

Lekkage in dak herstellen

Het gaat om een puntdak met onderkant de punt beneden bevindt zich het lek.

Tuinhuis met asbestdak verwijderen

Tuinhuisje met asbest bevattend dak moet worden verwijderd en de afdichting van buizen moet worden beschermd. Dak is 6 m².

Herstelling daklekkage en lek aan goot

De juiste oppervlakte van het dak ken ik niet. Maar op diverse plekken zijn er gebroken dakpannen. Wij hebben reserve dakpannen die geplaatst kunnen worden. Ook is er een lekkage in een goot.

Dakkapel plaatsen

Halfopen bebouwing. Dakkapel plaatsen in pvc; Afmetingen 3 meter breed op 1,5 meter hoog Hellingsgraad dak : 40°

Dak vervangen en isoleren

Voor onze 4 gevel woning van het jaar 1900 wensen wij het dak te vervangen (nieuwe bedekking)/ isoleren .

Glazen dakkoepel in dak laten nakijken

Ik heb in mijn praktijk een glazen dakkoepel. Dit staat er al 15 - 20 jaar. Ik heb geen gegevens van de plaatser van deze koepel aangezien ik dit gebouw 3 jaar geleden gekocht heb. Er is vocht ingesijpeld op een plaats waar je ziet dat er iets mis is. Ik zou graag iemand over de vloer willen krijgen om eerst en vooral eens te kunnen zien wat er net gemaakt of vervangen moet worden. Ter plaatse komen kijken door een vakman dit is een centrum.

Nieuwe pannen en onderdak aanbrengen-veluxen aanbrengen

Nieuwe pannen en onderdak aanbrengen. Nieuwe veluxen plaatsen een 4 tal stuks. Betreft een puntdak.

Koepel op mijn plat dak herstellen of vervangen

Heb een zinken plat dak met 2 koepels. Een ervan werd beschadigd door het de schouw van mijn gebuur die gevallen is verleden jaar. Mijn koepel is licht beschadigd maar isolatie komt los graag komen zien ter plaatse. Het lekt, dus folie opgelegd en nu is het gestopt. Adres geef ik mee aan vakman.

Volledige vernieuwing dak

Vervanging dak van kleine alleenstaande woning. Nieuwe dakpannen, panlatten en stoflatten, dakdoek en 18 cm dakisolatie plaatsen. Ook 16 cm dakgoten plaatsen. Ongeveer 100 vierkante meter denk ik.