Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor beschadigde panelen van een veranda in polycarbonaat vervangen na hagelinslag:

Beschadigde panelen van een veranda in polycarbonaat vervangen na hagelinslag

Na de hagel van 25/07/19 zijn er 3 dakpanelen van mijn veranda beschadigd geraakt. Er is in 3 panelen telkens 1 gaatje... De dakpanelen zijn van polycarbonaat.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Tienen (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor beschadigde panelen van een veranda in polycarbonaat vervangen na hagelinslag uit heel België:

Tuinafsluiting vervangen

Onze houten panelen en palen zien heel wat af met storm en wind, er zijn dan ook een paar panelen en palen beschadigd. Wij zouden graag een offerte ontvangen om deze 11 panelen (waar er zeker twee vervangen moeten worden) tussen betonnen palen te laten plaatsen. Ook hebben we aan de zijkant van ons huis coniferen die gesnoeid moeten worden en achter in de tuin een berkenboom waar ook wat af mag. Naast deze offerte hebben we ook nog een aparte offerte nodig voor onze verzekering voor het vervangen van de twee beschadigde panelen en drie palen en om alles terug vast te zetten. Deze optie wensen wij niet te doen aangezien we dan terug problemen hebben bij de volgende storm.

Twee panelen dubbel glas vervangen

Vervangen van twee licht beschadigde panelen dubbel glas. Wellicht ook best glaslatten vervangen (aan binnenzijde). Afmetingen (benaderend): 417 x 393 mm en 958 x 393 mm. Tweede paneel heeft ook houten scheidingslat aan beide zijden. Glas in raam.

Serre te herstellen

Vervangen van een aantal beschadigde glaspanelen in het dak en het vervangen van een aantal wand glaspanelen + reinigen van dit alles (kalkaanslag) (+-250m²) Glaspanelen : 20 tal panelen

Houten afsluiting vervangen

Tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout Vervangen van beschadigde panelen met de storm een 5 tal vervangen en twee nieuwe opeen andere plaats zetten.

Verandadak te herstellen na hagelschade

Door hagelbui zijn er 7 gaten in de bovenste laag van het verandadak (zie foto's). Moet het hele dak vervangen worden of enkel de beschadigde panelen? Foto's ter beschikking.

Herstelling garagepoort

1.Garagepoort? De poort is wit geschilderd (merantihout), zowel de linker als rechtervleugel hebben 2 (twee) panelen. De panelen zitten tegen het buitenframe van de poorten en worden via de binnenkant in het frame geplaatst, tegen een molure. Langs de binnenzijde zijn de panelen afgeschermd met een houten triplex plaat. De bedoeling is dat de vier panelen worden vervangen door vier nieuwe en eventueel beschadigde moluren worden vervangen,idem triplexplaat 2. Opnieuw aanleggen van ongeveer 20m² porfier kasseitjes?

Vervanging deel dak veranda

Hagelschade aan 2 v/d 5 dakplaten, en één van de 2 vlakke dakramen. Beschadigde panelen uit kunststof, 16mm dik, elk ongeveer 4,30m x 1m te vervangen. Beschadiging dakraam, dubbel glas vol condensatie vervangen, herstellen? . Afm glas ongeveer 1,10m x 1,10m. Veranda is eigenlijk een dak gelegd tussen 4 bestaande muren en 18 jaar oud, geplaatst door Willems Veranda die ons nu in de kou laten staan met het excuus dat de destijds gebruikte materialen via hun firma niet meer beschikbaar zijn! Foto's ter beschikking.