Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor verwijderen en nieuwe koepel plaatsen:

Verwijderen en nieuwe koepel plaatsen

Er moet een huidige koepel worden weggenomen en vervangen door een nieuwe. Lichtkoepel van 1m20 op 1m80 in een rechthoekige vorm op een plat dak.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Tienen (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor verwijderen en nieuwe koepel plaatsen uit heel België:

Plat dak herstellen

Het betreft een rijwoning met een hellend pannendak en met een badkamer op het tussenverdiep met plat bitumendak. Ter hoogte van de aansluiting van het hellend dak en de verticale muren zijn er verschillende waterinfiltraties. Het plat dak moet men op verschillende plaatsen herstellen en ook de afwatering verbeteren. Er is ook een raam en een koepel aanwezig dat niet goed is afgedicht. Ook de schouw moet men herstellen of eventueel verwijderen.

Dakgoten en koepel vervangen

Bestaande houten dakgoten vervangen bij een rijhuis vooraan en achteraan 2 verdiepingen hoog. Koepel van ongeveer 1m20 op 2m40 vervangen. Rolluik en omkasting achteraan verwijderen.

Benedenverdieping rijhuis verbouwen

Wij willen de huidige zitruimte wisselen met de keuken. Waardoor we de volledige benedenverdieping willen aanpakken: nieuwe vloer met vloerverwarming, nieuwe keuken, leidingen verleggen. Achteraan nieuw schuifraam. Eventueel berging verwijderen en ingemaakte grote kasten in de plaats. Vernieuwing plat dak met koepel. Oppervlakte van 100 m².

Veranda verwijderen en uitbouw plaatsen met veel glaswerk in rijwoning

Een rijhuis (bouwjaar 1961) met 6 meter gevelbreedte met een verouderde veranda van 18 a 20 m². We zouden graag de huidige veranda verwijderen en een uitbouw zetten in de plaats. Dit zou met veel raamwerk moeten zijn, de achterzijde van de uitbouw die uitkijkt naar de tuin met glasramen, ook de koepel veranderen door een moderne lichtstraat.

Isolerende dakkoepel plaatsen

Ik heb 2 piramidevormige daken, met hierop een dubbelwandige koepel. Wij vermoeden dat we veel warmte verliezen door deze koepels, en we zouden deze willen laten vervangen door een hoog-isolerende nieuwe piramidevormige koepel. Het zou tevens meegenomen zijn moest deze nieuwe koepel in de zomer de zonnestralen weerkaatsen. Verwijderen van de oude, en plaatsingen van de nieuwe koepel dient dus ook te gebeuren. De koepel is vierkant van basis: +- 1. 6m*1. 6m.

Nieuw plat dak plaatsen

Huidige roofing en plastieken platen verwijderen. Dik isolatie en roofing plaatsen en tweemaal doorschijnende pvc platen met binnen afwerking. Ik wil liever geen koepel dus wel een stevige kunststoffen isolerende platen. Dak boven keuken en toilet. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : 30m² (20 + 10) Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Roofing.

Dakterras vernieuwen

Waterdicht maken van koepel, plaatsen nieuwe dakgoot aan koepel. Tuinscherm verwijderen en nieuw scherm plaatsen. Houten deck verwijderen. Plexiwand installeren.

Klussen in huis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: - onze voordeur sluit slecht: hier en daar bijvijlen - een veiligheidsbeugel plaatsen tegen de muur in de gang (bv om een fiets of kinderwagen aan te hangen) - kit verwijderen en nieuwe plaatsen in de douche  - een rolgordijntje (van Ikea) ophangen - kleine opening in de koepel aan ons plafond bijwerken/dichtmaken - de scheuren wegwerken in het gips van het plafond van het buitenterrasje.