Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor lichtstraat in keuken herstellen of vervangen:

Lichtstraat in keuken herstellen of vervangen

Lichtstraat van ong. 5m² in keuken herstellen, renoveren of vervangen. Momenteel niet voldoende geïsoleerd. Bij koud weer zijn er vochtdruppels langs binnenkant.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Tienen (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor lichtstraat in keuken herstellen of vervangen uit heel België:

Isolerende lichtstraat plaatsen

We willen onze keuken uitbreiden, en de veranda er bij nemen. Nu liggen er op de veranda polycarbonaat platen die in de winter te koud zijn en in de zomer te warm. We willen ook geen licht verliezen dus zoeken we naar een oplossing.

Herstellen lichtstraat

Er loopt water via onze lichtstraat in de keuken binnen. Lichtstraat is in pvc eronder is er houtconstructie waar de waterschade is. De lichtstraat is licht hellend van 4m breed op 3m diep ongeveer.

Lichtstraat plaatsen

Ik bezit een tweelingswoning (2woningen in elkaars spiegelbeeld) waarbij ik in het bijgebouw, dat de keuken en wasruimte bevat, een deel van de plafond, dat uit een betonnen gewelf bestaat, en een deel van het dak wil verwijderen om dit door een dakraam te vervangen. Dit om aan hoogte en licht te winnen. Het bijgebouw is gericht op het noorden en de keuken beslaat 3,25m op 3,5m. Bedoeling is ook dat het deel keukengevel volledig glazen wand wordt. De rest van het dak dient eveneens gerenoveerd, maar dan als gewoon of eventueel groendak.

Lichtstraat vervangen

Momenteel hebben we een lichtstraat bestaande uit 2 polycarbonaatplaten ,deze zouden wij willen vervangen door iets anders (deze maken veel geluid en zien er wat goedkoop uit) De opening in het dak is 3,5 m op 2 m het betreft een lessenaars dak boven onze keuken. geen polycarbonaat.

Lichtstraat plaatsen

We wensen een lichtstraat te plaatsen in een plat dak. Lengte 2 meter en breedte is 1,5 meter. Dit in 1 volledige glasplaat. Het glas komt niet tot aan de gevel, maar is eerder in het midden van de uitbouw (boven de keuken). Vlak niet hellend.

Veranderen van het dik plastieken dak naar een glazendak

Is het mogelijk om bij ons het nu aanwezige plastieke dak te komen vernieuwen, in onze bijkeuken? Dit is nog van de vorige eigenaars. Van de binnenkant gemeten zijn de afmetingen: 1m70 breed en 2m40 lang, maar de lengte gaat meer zijn .Momenteel is het dak in plastiek, maar we wilden het in klaar geïsoleerd glas en dat de zonnestralen wat tegenhoudt. Het is dat het er anders veel te warm wordt. Een tweede optie is een lichtstraat. (-je) Volgens mij kunnen de bestaande profielen aan de binnenkant behouden blijven. Dat stuk van keuken staat of grenst aan op grond van mijn geburen. (raar verkaveld geweest in het verleden).

Lichtstraat plaatsen

Wij hebben een lanterneau (dakopening) in onze keuken van 1,5m op 3,5m. Daar zouden we graag een kunstofzadeldak/dakkapel in witte kunststof op plaatsen met zonwerend hoogrendementsglas.

Glazen lichtstraat plaatsen

Momenteel is het plat dag nog niet geïsoleerd en liggen er plastieken lichtstraten op. We willen hier een glazen lichtstraat van maken. Het gedeelte loopt over de de keuken en de gang naar de buitendeur voor de tuin. Hoeft zeker niet in 1 stuk te zijn. Mag ook om de zoveel meter een nerf in zitten. Vinden we zelfs beter, gelijkmatiger. Graag in pvc en wit of zwart, zijn we nog niet uit.