Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Vilvoorde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Vilvoorde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Vilvoorde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Vilvoorde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Vilvoorde:

Herstellen daklijst rijwoning

De houten daklijst van de voorgevel van onze woning moet hersteld of vervangen worden. Hij bevindt zich op ca. 6 m. boven de grond en is ca. 7 m. breed. Als de dakgoot zelf beschadigd is moet die ook vernieuwd of vervangen worden.

Dakgoten vervangen of herstellen

Te plaatsen een koperen dakgoot (bak) van 6 meter.

Nieuwe laag roofing plaatsen

Roofing nodig voor plat dak voor zo een 12 m². Nu ligt er ook roofing.

Reparaties aan dak uitvoeren

N.a.v hevige winden moeten we de volgende reparaties uitvoeren op ons dak: - Schoorsteen versterken/herstellen - Dakgoot voorgevel (vermoedelijk) volledig hernieuwen of herstellen. - nieuwe 'kap' van een luchttoevoer

Lichtstraat plaatsen

Lichtstraat van +/- 6m +1m45 breedte glazen plooideuren aan de achterkant van het huis

Dakrenovatie en vervangen van koepel

Renoveren van dak en plaatsen van 2 nieuwe veluxen. Dak bestaat uit pannen. Door omweer is het baksteen van dak op koepel gevallen en deze dient vervangen te worden.

Dakgoten vervangen

Plaatsing 2 nieuwe dakgoten in aluminium . Lengte 2x 5 m.

Dak veranda reinigen

Polycarbonplaten van mijn veranda langs de buitenzijde proper maken. Er zijn 5 platen aanwezig.

Plaatsen van 6 dakramen

Plaatsen van 6 dakramen de afmetingen zijn Optilight 134 x 98. Te plaatsen op eerste verdieping. 3 ramen te plaatsen op +- werkhoogte. 3 ramen te plaatsen op +- 3 meter hoogte.

Plaatsen van duivenwering op 2de verdieping

We hebben last van duiven die op de raamoversteken zitten. Wij zoeken iemand die duivenpinnen op de 2 de verdieping kan plaatsen.