Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor nieuwe laag roofing plaatsen:

Nieuwe laag roofing plaatsen

Roofing nodig voor plat dak voor zo een 12 m². Nu ligt er ook roofing.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Vilvoorde (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe laag roofing plaatsen uit heel België:

Dak tuinhuis repareren of vervangen

Het dak van ons tuinhuis bestaat uit een enkele laag golf-roofing (geen onderdak), waar nu hier en daar behoorlijke gaten in verschijnen (vooral bij de nok) en dat ook begint te lossen op sommige plekken. We zouden dit dus graag laten repareren of eventueel een nieuw dak laten plaatsen ( al dan niet met onderdak). oppervlakte : standaard 2 op 3 m.

Herstellen van plafond na lekkage

Herstellen plafond na waterschade van het plat dak thv de koepel. Het gaat hier om gyproc platen. Plafond gedeeltelijk gezakt en draagstructuur is aangetast. Aan de buitenzijde van het plat dak ligt reeds een nieuwe roofing laag. Graag herstelling plafond en draagstructuur. Plafond : 20 m² gedeelte koepel.

Nieuwe laag roofing op het plat dak leggen

Roofing plat dak van stal vertoont scheuren van +-2 a 3 cm breed op verschillende plekken. Oude roofing verwijderen en nieuwe aanbrengen. Oppervlakte is 20 m².

Plat dak herstellen

EPDM laag bovenop bestaande roofing. Plat dak loopt niet goed af. Er blijft altijd nog water staan. Al meerdere keren hersteld en lekkages gehad.

Nieuwe roofing leggen op plat dak

Vernieuwen van een plat dak van ongeveer 18 m². Er ligt momenteel asfalt roofing maar hier moet een nieuwe laag roofing op. Er zit ook een lichtkoepel van ongeveer 1 m² in het dak, deze mag gewoon bljiven.

Herstellen dakterras roofing en nieuwe betegeling aanleggen

Er is waterdoorsijpeling door het versleten terras (tegels en roofing), dus nieuwe roofing laag en betegeling is nodig. De oppervlakte is 20 m². Het terras bevind zich op de eerste verdieping. (rekening houdende met dorpels van toegangsdeur)

Dakherstellingen uitvoeren

Plat dak van 7x7 met roofing bedekt opnieuw afwerken met een nieuwe laag En het lek ergens aan afloop herstellen .

Plat dak renoveren zonder isolatie

Renoveren van plat dak: Er is al roofing op plat dak maar komt regen ergens binnen nieuwe laag over bestaande. Oppervlakte plat dak van om en bij de 30 vierkante meter met een lichtkoepel in en aan zijkanten opstaande kleine muurtjes