Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Zichem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Zichem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Zichem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Zichem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Zichem:

Dakgoten vervangen

Dakgoot renoveren. Het betreft een dakgoot van ong. 15 lopende meters. Is een zeer oude dus zal moeten vervangen worden. Momenteel hout met roofing.

Daklekkage in dakovergang herstellen

Schuin dak dat afhelt naar woonhuis en aansluit op buitenmuur woonhuis. Er is een lekkage waardoor het hout rot is en water lekt binnen.

Lichtstraat plaatsen

Maken van een opening in het plat dak en tevens plaatsen van een lichtstraat. Opening maken voor de grootste maat van velux te plaatsen.

Opening in plat dak maken en lichtstraat plaatsen

Plaatsen en maken van opening in plat dak (gewelfsels) vlakke lichtstraat mag van velux zijn. Hittewerend, graag UV bestendig. Maat van de lichtstraat te bespreken.

Dak herstellen

Er is een dakpan losgekomen en naar beneden geschoven, ligt nu in de dakgoot. Piramidedak, dakrand op hoogte van 5m, bereikbaar aan voorgevel. Het dak moet nagekeken worden, dakpan terugplaatsen en bevestigen.

Vervangen dakbedekking van tuinhuis

Dakbedekking van tuinhuis: Ons tuinhuis is 10 jaar oud en heeft een dakbedekking van shingles. Hier en daar verschijnen vochtige plekken aan de binnenkant, op het einde van de winter. Graag zouden we de dakbedekking vernieuwen, liefst met een verzinkte metalen dakbedekking (zoals aquaplan), kleur antraciet. Te bekijken of de OSB platen nog ok zijn, anders deze ook vervangen. Zadeldak, 12 m², helling 20 graden.

Volledig vernieuwen van een bestaand schiddak

Het is een bestaande woning van de jaren +- 1860. Ik zou graag het heel dak inclusief timmerwerk vernieuwen. Het is een woning van +- 13 op 11 m. Dak oppervlakte van 156 vierkante meter.

Dak leien kunststof vervangen

Woning van de jaren 80 is aan vervanging bestaande leien, door nieuwe in kunststof (eternit). Gebinte blijft behouden.

Solatube te plaatsen

Daklicht Solatube te plaatsen.

Isoleren van dak-kelen-korniche en zink

Betreft een dakisolatie: Dak met isolatie, 2 kelen, korniche en zink. Oppervlakte ongeveer 200 m².