Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Waals-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Waals-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Waals-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Waals-Brabant.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Waals-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Beauvechain, Bierghes, Braine-l'Alleud, Enines, Grez-Doiceau, Hamme-Mille, Helecine, Jodoigne, Nivelles, Oisquercq, Ottignies, Tubize, Waterloo, Wauthier-Braine, Wavre uit Waals-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: vervangen van eternit dak, nieuw pannendak plaatsen, dak compleet vernieuwen, hellend dak renoveren en isoleren, houten dakterras aanleggen en trap plaatsen, dakkapel in kunststof plaatsen, onderdak plaatsen en isoleren, nieuw pannendak leggen, hellend dak renoveren en isoleren, vernieuwen of herstellen dak zonder isolatie, hellend dak renoveren en isoleren, hellend dak renoveren en isoleren, dakkapel maken, nieuw hellend dak leggen, vervangen golfplaten van een dakloods en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Waals-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Waals-Brabant:

woensdag 12 april 2017

Schouw waterdicht maken

Waterinflitratie in de schouwen waardoor de muren te vochtig zijn.
dinsdag 31 januari 2017

Roofing dak herstellen

Dak is +/- 30 m², waterinfiltratie, dringende herstelling of vernieuwing.
zondag 8 januari 2017

Leien dak vernieuwen

Dakwerken. Leien dak. Herstelling gewenst en offerte.
donderdag 26 mei 2016

Reparatie verandadak

Twee jaar geleden hebben we het dak van de veranda laten hernieuwen door nieuwe panelen te laten plaatsen. Het dak van de veranda lekt op enkele plaatsen en de panelen glijden lichtjes naar beneden. We vermoeden dat deze lekkende (silicone-)voegen moeten plaatselijk) afgedicht of vernieuwd worden en dat er haken moeten worden geplaatst om de panelen op hun plaats te houden.
donderdag 14 april 2016

Dak reinigen

Wij willen graag ons dak reinigen. Het dak bestaat uit asbestleitjes. Foto ter beschikking.
zaterdag 25 juli 2015

Vernieuwen ganse dak, alsook onderdak en pannenlatten

Vernieuwing van het ganse dak, inclusief onderdak en mogelijk pannenlatten. Wij willen opnieuw kiezen voor pannen maar nu geglazuurde, gevlamde dakpannen. De hellingsgraad van het dak is ongeveer 45°. Het huis is gelegen te 1430 Bierk (Bierghes, Rebecq).Foto ter beschikking.
maandag 30 maart 2015

Renovatie van het pannendak

Renovatie van ± 80 m²
zondag 1 februari 2015

Schouw af te breken

In een bestaand gebouw moet een bestaande schouw (nooit gebruikt) afgebroken worden. Ter info: betonnen tussenvloeren.
dinsdag 16 december 2014

Herstel van dak

Herstel van lekkend dak. het gaat om een schuin dak. Ook mogelijks nazicht van de ventilatiepijp.Foto's kunnen doorgestuurd worden bij aanvraag.
maandag 15 december 2014

Vervangen leien dak door shingles

Een leien dak laten vervangen door shingles, maar met toevoeging van een onderdak.
donderdag 25 september 2014

Dakgoten te reinigen

Graag een offerte voor het reinigen van dakgoten hoogte ong 5 meter. 2X 14m en 6 meter lengte.
zaterdag 17 mei 2014

Nieuwe dakkapel te plaatsen

Nieuw dakkapel te plaatsen. Adresgegevens bij afspraak.
dinsdag 4 december 2012

Schouw herstellen

Schouw herstellen ( kap opzetten ) mansarde (3) zijkanten nieuw lood zetten
dinsdag 20 september 2011

Dakraam

Wij willen graag een dakraam laten plaatsen. We hebben een hellend dak, met dakpannen.
zondag 4 september 2011

Isoleren dak

weghalen van de bestaande beplanking op de kepers aanbrengen van 20 cm PUR of PIR platen in twee lagen, geschrankt geplaatst en opgespoten tegen de gordingen aanbrengen van een nieuwe beplanking oppervlakte ±100 m²
dinsdag 13 juli 2010

Ik heb water in de kelder, en er is een ...

Ik heb water in de kelder, en er is een lichte vochtplek in de living. Ik denk dat dit komt opdat een regenwaterpijp stuk is. Ik wens dit acuut probleem meteen te laten herstellen. Daarnaast wens ik ook een offerte voor een nieuw dak en dakgoten, dat daarna zal uitgevoerd worden.
maandag 4 januari 2010

2 toitures plates en Derbigum à ...

2 toitures plates en Derbigum à imperméabiliser et une plate-forme à rénover entièrement de +/- 3,50 sur 4m.
woensdag 9 augustus 2006

nouveau toit

nouveau toit
maandag 7 februari 2005

Verniewen van het dak. Gevelbreedte 19 ...

Verniewen van het dak. Gevelbreedte 19 m, lengte 8.50 m, vervangen van het dakgeraamte, onderdak, dakpannen (bish gewolkt), 3 dakramen en 1 gevel- dakraam. Afbraak van het oude dak wordt door ons gedaan, isolatie van het nieuwe dak ook.
dinsdag 8 april 2003

Een bestaand, oud dak vervangen in een ...

Een bestaand, oud dak vervangen in een rij huis. Bestaande bedekking is Vezelcement lei (eternit). De bedoeling is de zolder te bewonen (slaapkamers) en de ruimte uit te breiden door middel van een soort dakkapel. Nieuwe dakbedekking zal ook vezelcement zijn maar staat niet vast.
zondag 1 december 2002

1) Enkele ondersteunende balken (+/- 6 ...

1) Enkele ondersteunende balken (+/- 6 stuks) van hout vervangen, evt metsel werk als afdichting tegen regenval en reparatie van dakgoot die lekt op één punt! Werkaanbieding en prijsofferte gebasseerd op project, per uurloon wil ik absoluut NIET hebben!!! 2) Plaatsend en mooi afwerken desgewenst met muur tegels, een keuken afzuiger die mijn huidige gaat vervangen in zijn geheel. Twee afzondelijk projekten met twee aparte prijs en termijn. Aannemer moet wel verstaanbaar Nederlands kunnen sprekend.
zaterdag 19 oktober 2002

Dak + daktimmer op nieuwbouwwoning ...

Dak + daktimmer op nieuwbouwwoning gelegen te Hamme-Mille (Bevekom) Opp. 171m² in HP10 St Guimer Plaatsen van dak voorzien in de loop van februari 2002
dinsdag 21 mei 2002

notre toiture en ardoise présente un tas ...

notre toiture en ardoise présente un tas de taches blanche. J'ai entendu dire qu'il s'agissait d'une sorte de champignon. Il faudrait nettoyer le toit de cette matière et le traîter.
maandag 11 februari 2002

Repareren Dak vooraan en achteraan.

Repareren Dak vooraan en achteraan.
zaterdag 10 maart 2001

Dakgoten zijn +- 15 jaar oud en nog in ...

Dakgoten zijn +- 15 jaar oud en nog in perfecte staat. echter: op elke plaats waar ze gelast geweest zijn is de las gebroken en het materiaal weg. Dus moeten ze opnieuw gelast worden

Partners

Partners van Casius