Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakraam laten plaatsen:

Dakraam laten plaatsen

Plaatsen van een velux dakvenster (wit) 1m10x1m15 zonder binnen afwerking. 1 extra velux raam. Nieuw dak in klei dakpannen.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Bierghes (Waals-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakraam laten plaatsen uit heel België:

Vervangen van 2 velux dakramen en plaatsen van een nieuw dakraam

Wij willen dus 2 veluxramen vervangen en 1 nieuw plaatsen op de kruipzolder. Bestaande ramenGGL7 en GGL 8 De nieuwe in maat GGL 7

Velux dakraam plaatsen

Plaatsen van een dakraam, velux GGL UK04. Geen binnenafwerking, hellend pannendak. Afwerking wordt nadien voorzien.

Dakraam plaatsen

Het merk is vermoedelijk Braas (in ieder geval geen Velux of Fakro). De huidige afmetingen bxh: 134 cm x 140 cm. Is het mogelijk om dit te vervangen door het best passende formaat Velux dakraam (liefst zonder het gat groter te moeten maken).

Nieuwe dakgoot en dakraam plaatsen

Het plaatsen van een nieuw dakgoot in zink, nieuw dakvenster nazicht pannen dak + schouwen en het isoleren van een plat dak achteraan woning.

Nakijken daklekkage en dakraam plaatsen

Bij hevige regenval of slagregens is er aan de zijkant van het dak een lek waardoor er schade is aan het plafond in de living. Dit lek moet opgelost worden + nakijken dakisolatie + event plaatsen dakraam.

Daklekkage verhelpen

In de nok van ons dak tekent zich een grote bruine vochtplek af. Aanvankelijk dacht men dat de aangrenzende schouw van de buren de oorzaak was: die bleek bij onderzoek vol water te staan. Maar na het plaatsen van een afdekking van de schouw en een buis binnenin, en het afschuren en opnieuw bezetten van onze binnenmuur, ontstond er al gauw een nieuwe vochtplek. De volledige muur toont zich met een vochtmeter als 100 procent vochtig. De vlek is op zo'n drie weken tijd enorm gegroeid, waarna hij stopte met groeien en enkel meer verzadigd werd (iedere dag wordt hij bruiner en bruiner). Naast de muur bevindt zich een dakraam. Rond het raam vergeelt de muur eveneens langzaam.

Vervangen van velux dakraam

Vervangen door Ggl SK 06 pvc dakraam. Afmeting 114 op 118 cm Oude verwijderen nieuwe plaatsen.

Dakraam laten plaatsen op zolder

Ik zou graag een dakraam laten steken in de zolder. Het gaat om een pannendak en men moet het gat nog maken. Afmetingen van het dakraam bespreek ik graag met vakman om te kijken welke opties er zijn.