Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in West-Vlaanderen.

154 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: hellend dak renoveren en isoleren en zonnepanelen plaatsen (Sarkindak), plat dak renoveren en koepel vervangen, hellend dak renoveren, nieuw hellend dak voor nieuwbouw, renoveren van dak met leien, dak van hoeve vernieuwen, asbestleien verwijderen en nieuwe panelen plaatsen, nieuw hellend dak plaatsen, plat dak renoveren en isoleren, dak renoveren en koepels vervangen, dak renoveren met sandwichpanelen, plat dak renoveren en isoleren, renoveren dak - plaatsen sarkingdak, vervangen golfplaten van een dakloods, roofing vervangen en schouwen opmetselen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in West-Vlaanderen:

maandag 21 augustus 2017

Plat dak renoveren en isoleren

Vernieuwen roofing dak, met nieuwe afvoer. En isoleren van het dak. Oppervlakte is 12 m².
vrijdag 18 augustus 2017

dak en goot waterdicht maken

Er lekt water in mijn stacaravan. De afmetingen zijn 800 cm op 310 cm. Kunnen de dakgoten en het dak hersteld worden of moet er een puntdak op ? Graag mogelijkheden bespreken met de vakman.
donderdag 17 augustus 2017

Dak van garage vernieuwen

Oude platen van dak garage vernieuwen. Ongeveer 30 vierkante meter.
donderdag 17 augustus 2017

Plat dak renoveren en isoleren

Plat dak van keuken en garage zijn momenteel voorzien van roofing. Keuken en garage zijn aangrenzend. Daken aan buitenkant isoleren bovenop bestaande roofing + nieuwe EPDM bekleding bovenop. Oppervlakte keuken : ca. 15 m² - garage : ca. 22 m². Totaal : ca. 37 m² (Keuken en garage zijn aangrenzend) Met EPDM.
woensdag 16 augustus 2017

Renoveren dak - plaatsen sarkingdak

Graag wensen wij ons dak te renoveren. Wegnemen van oude dakpannen en plaatsen van sarkingdak + dakpannen. Het gaat om ongeveer 93 vierkante meter. Wij wensen een offerte voor plaatsen van dit systeem.
dinsdag 15 augustus 2017

Schouwkap in inox plaatsen

Ik zoek een vakman om het plaatsen van de schouwkap in inox bovenop schoorsteen + rooster tegen vogels (duiven en kauwen). Schouw = +/- 75cm x 75 cm.
maandag 14 augustus 2017

Vervangen golfplaten van een dakloods

Ik zou graag van mijn beide loodsen de eternit golfplaten ( asbest ? ) laten vervangen door geïsoleerde panelen om er daarna zonnepanelen op te leggen. Oppervlakte 600 m².
zaterdag 12 augustus 2017

Klein dak renoveren en EPDM plaatsen

Het is een klein platform, dat nu met isolatiekorrels en lood bedekt is. Er komen nu scheuren in het lood. Beste is wellicht alles verwijderen tot op de betongewelven, een vaste isolatie aanbrengen en met EPDM dichtmaken. 2 tot 3 vierkante meter.
dinsdag 8 augustus 2017

Herstelling roofing garagedak

Roofing komt los aan de zijkant. Nog geen lek, wel vorming van kuilen.Dak van een garage lostaand van woning. Oppervlakte : 8 m op 4 m.
dinsdag 8 augustus 2017

Hellend dak renoveren

Ik zoek een dakwerker voor: nieuw onderdak, nieuw panlatten, dakpanplaten. Indien mogelijk: afbraak 2 bestaande schouwen. Oppervlakte is ongeveer 100 m².
zaterdag 5 augustus 2017

Onderdak plaatsen en dakpannen vervangen

Er moet nog een onderdak worden geplaatst. Momenteel oude dakpannen. Willen dus nieuwe dakpannen of een overzetdak plaatsen. Oppervlakte ongeveer: +- 130m².
woensdag 2 augustus 2017

Lichtkoepel plaatsen

Ik zoek een lichtkoepel van 1. 6mx1. 6m, die gemonteerd moet worden op een plat dak van een fabriekshal (nieuwbouw). De koepel moet automatisch opengemaakt kunnen worden (aandrijving inclus, aansturing exclusief). Deze moet in Duinkerke geplaatst worden maar we zijn op zoek naar een Belgische vakman.
maandag 31 juli 2017

Hellend dak renoveren

Betreft een dak boven de garage. Dak is aan dringende (volledige) vervanging toe. Sluit aan op het dak van de buren dat wel in goede staat is. Indien mogelijk zou ik willen vragen of iemand op 18 augustus langs kan komen om de werkzaamheden daarna zo snel mogelijk uit te voeren. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : 20m² dak
zondag 30 juli 2017

Lood aan schouw vernieuwen

Lood rond schouw vernieuwen.
maandag 24 juli 2017

Herstellen polycarbonaat platen veranda

Ik zou graag een prijsofferte willen voor het plaatsen van nieuwe polycarbonaatplaten van mijn veranda die beschadigd is door hagelbollen. Hagelschade van 6 juli in Koksijde.
zaterdag 22 juli 2017

Ingestort dak heropbouwen

Nieuw dak te plaatsen nadat huidige is ingestort. Grondopp. gebouw: 15 x 17 m. Nieuwe dakbedekking bij voorkeur stalen dakplaten / dakpanplaten. Dakconstructie zelf moet ook heropgebouwd worden.
donderdag 20 juli 2017

Vervangen van veluxen

Vervangen van 4 veluxramen wegens condens in het glas.
donderdag 20 juli 2017

Installeren Velux dakvenster

Het plaatsen van een dakvenster op zolder. Gat moet nog gemaakt worden.
donderdag 20 juli 2017

Plat dak renoveren en lichtkoepel plaatsen

Een deel van het dak (10 vierkante meter) is veranda met plastiek dak. Dit zou dichtgemaakt moeten worden. Daarnaast zouden we een lichtkoepel willen laten plaatsen. Er is ook een lichtstraat die de aanbouw met het huis verbindt over de hele breedte van het huis (6 m), met slecht isolerend materiaal (plastiek) waardoor veel warmte daarlangs verdwijnt. Hiervoor zouden we een nieuwe oplossing willen, met ander materiaal (glas?). De totale oppervlakte van het dak is 42 vierkante meter.
donderdag 20 juli 2017

Herstellen of vervangen plat dak

Roofing dak is versleten en zou ofwel hersteld moeten worden ofwel vervangen, er is een plaats op het dak waar er een lek in zit. Oppervlakte van het dak : 150 m² Dakbedekking : EPDM. Komen kijken ter plaatse.
woensdag 12 juli 2017

Plaatsen van unilin kingspan panelen en dakpannen

Plaatsen van Unilin kingspan panelen en dakpannen voor nieuwbouwwoning. Materiaal nog aan te kopen.
woensdag 12 juli 2017

Vernieuwen hellend dak garage

Vernieuwen hellend dak garage (oude golfplaten) door geïsoleerde zwarte dakpanplaten. Oppervlakte +/- 50 m² .
woensdag 12 juli 2017

Hellend dak renoveren en isoleren

Dak is dringend aan vervanging en herstel nodig nu pas gezien bij herstellen gevel. Dit is een zadeldak zonder veluxen.
dinsdag 11 juli 2017

Standvensters in dak vervangen door veluxramen en herstel schouw

Ik wens in het dak de bestaande standvensters te vervangen door veluxramen, ook de schoorsteen op het dak moet gedeeltelijk herbouwd worden. Dak bestaat uit gewone dakpannen.
maandag 10 juli 2017

Vervangen oversteekdak tuinhuis

Oversteek van het dak van een tuinhuis is aan het wegrotten. Dit is een zadeldak met oversteek, de oversteek moet worden vervangen.

Partners

Partners van Casius