Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
252 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in West-Vlaanderen:

dinsdag 13 november 2018

Plaatsen van 2 veluxen+2dakdoorgangen maken

Plaatsen van twee SK06 velux in dakpannen dak. Plaatsen van twee dak doorgangen met schouw voor gaswandketel gestoken worden.
maandag 12 november 2018

Plaatsen van velux

Steken van een velux 94*98 Plaatsing en levering Ook prijs wat de meerkost zou zijn met rolluik op zonne-energie
vrijdag 2 november 2018

Dakgoot herstellen en afvoerbuizen vervangen door pvc buizen

Vervangen van 2 afvoerbuizen en waterdicht maken van een lek in een zinken dakgoot. De afvoerbuizen zijn ook in zink vervangen door pvc afvoerbuizen.
zaterdag 27 oktober 2018

Schoorsteenkap plaatsen tegen inregenen

Leveren en plaatsen van een schoorsteenkap, tegen het inregenen. Afmetingen binnenzijde : 79 cm.
maandag 22 oktober 2018

Polycarbonaat platen op veranda vervangen

Vernieuwen van zonwerende verandaplaten. 4 platen van 6. 5 m op 0. 60 m. De veranda is tussen twee gebouwen geplaatst tegen helft muur helft betonplaten aan beide zijden , de veranda is in aluminium .
zondag 14 oktober 2018

Dakraam laten plaatsen op zolder

Ik zou graag een dakraam laten steken in de zolder. Het gaat om een pannendak en men moet het gat nog maken. Afmetingen van het dakraam bespreek ik graag met vakman om te kijken welke opties er zijn.
zondag 14 oktober 2018

Dakpannen Pottelberg van een hellend dak vernieuwen

Het gaat om kleine herstellingen namelijk de dakpannen in de slapers die in de tijd slecht gelegd zijn, en daardoor losgekomen zijn . Hier de dakpannen vernieuwen om zo een beter afwerking te verkrijgen.
zaterdag 13 oktober 2018

Herstellen/vervangen lekkende dakgoot 16 meter

In een oudere zinkgoot zitten op twee plaatsen lekken die beter gedicht worden gezien het houtwerk aangetast wordt. Met vloeibare bitumen werd gepoogd de klus te klaren maar dat was onvoldoende voor ten minste een der twee gaten. De goot is probleemloos te bereiken.
dinsdag 9 oktober 2018

Asbestgolfplaten van puntdak vervangen door hellend dak met deels glas

We willen het huidige puntdak dat bestaat uit asbest golfplaten laten renoveren. Hiervoor een nieuw puntdak dat bestaat uit 3/4 glas om zoveel mogelijk lichtinval te hebben. Grondoppervlakte van het gebouw waar de dakrenovatie moet gebeuren is 250 m². Op dit nieuwe dak willen we ook graag met zonnepanelen werken.
maandag 8 oktober 2018

Dakraam plaatsen op zolderkamer 55 x 78 cm

Ik zou een kleine dakraam willen laten plaatsen op zolder. Dit is voor een kamer op zolder. Afmetingen : 55 cm op 78 cm.
zondag 30 september 2018

Plaatsen van velux dakvenster op zolderverdieping

Plaatsen van een Velux-dakvenster op de zolderverdieping, aan voorzijde van de woning. Afmetingen 98 hoog op 134 breed.
dinsdag 25 september 2018

Plat dak met EPDM doortrekken + dakrand plaatsen

Het plat dak is niet ver genoeg doorgetrokken waardoor nu het plat dak met zo'n 70 cm dient verlengd te worden met EPDM er zou ook een dakrand aan moeten komen.
maandag 24 september 2018

Golfplaten van garageboxen vernieuwen en isoleren

Het betreft twee naast elkaar liggende garage-boxen. Momenteel liggen er golfplaten op die zo goed als zeker asbest bevatten. Deze golfplaten dienen vervangen te worden door nieuwe golfplaten zonder asbest. Daarna wens ik op die nieuwe golfplaten een gespoten laag isolatieschuim te laten aanbrengen met daarop uiteindelijk een coating. Afmetingen : 6 meter breed, en diepte 5.50 ongeveer 30 m².
maandag 24 september 2018

Polycarbonaatplaten van veranda-dak vernieuwen

3 polycarbonaatplaten, elk 15 mm dik, van veranda-dak zijn aan vervanging toe. Het gaat over 4 m lengte op 1 m breedte.
maandag 24 september 2018

Dakgoten vernieuwen

Vernieuwen van dakgoten vooraan aan het huis. Nu is er lekkage ter hoogte van de bakgoot. dakgoten deel in hout en plastiek. Nu te vervangen door zinken dakgoot.
vrijdag 21 september 2018

Plaatsen dakdoorvoer op hellend dak

Een dakdoorvoer plaatsen dit is een hellend dak.
zaterdag 15 september 2018

Bestaand velux dakramen vervangen

Ik wil graag een bestaand velux dakraam GGL-1 1014 M02S vervangen door een gelijkaardig velux kantelraam met dezelfde afmetingen. Het bestaande raam zit helemaal onder de condens. Dit oude type van bouwjaar 1989 is blijkbaar niet meer leverbaar en wordt nu vervangen door het type GGL MK04.
woensdag 12 september 2018

Dak tuinhuis renoveren voor plaatsing zonnepanelen

Tuinhuis van 7 m op 3 m. Hellend dak. De nok is ongeveer 8 meter lang. We willen de lange zuid gerichte dak strook benutten voor zonnepanelen. Er ligt nu een bemost golfplaten dak, dat best eerst vervangen wordt door een ander materiaal, te bespreken met vakman. Hetzij een systeem waarop zonnepanelen gemonteerd worden, hetzij een in dak-systeem, waarin de zonnepanelen netjes kunnen integreren.
maandag 10 september 2018

Velux lichtkoepel plaatsen

In functie van het programma 'een frisse start met vt wonen', die vanaf november uitgezonden wordt op Vitaya en even later op vtm, ben ik opzoek naar een dakwerker die een lichtkoepel kan vervangen. Dit in een woning te kortrijk. Velux sponsored alvast een lichtkoepel op maat met alles er op en er aan. Nu zoeken we iemand die dit kan installeren. In ruil kan de installateur met bv een tshirt van de firma aan, even in beeld komen. Mooie reclame toch? De opnames gaan door in de week van 5 november. De koepel zou 1 van de eerste dagen geïnstalleerd moeten worden, zodat de stylisten voldoende tijd hebben om de afwerkingen aan de binnenkant klaar te krijgen.
zaterdag 8 september 2018

Schouw herstellen

Schouw afbreken en nieuwe zetten vanwege het opengaan van de schouw
vrijdag 7 september 2018

Garagedak vervangen

Ik wil het asbest dak van mijn garage vervangen door een ander dak (kan niet zeggen in welke materie want ben niet op de hoogte van de mogelijkheden). De oppervlakte van het ddak is ongeveer 12m²
donderdag 6 september 2018

Afbraak of herstellen schoorsteen

2 schouwen herstellen eventueel stuk afbreken. Een deel voegen en metsen en de tweede schouw herbezetten een stuk korter maken.
woensdag 29 augustus 2018

Plaatsen van kleine regenpijp op het dak

Een korte regenpijp die naast een hemelraam op het dak liep, is afgebroken door slijtage. Als gevolg heeft dit momenteel dat het binnenregent doorheen de dakpannen op de plaats waar de regenpijp ontbreekt. Het is de bedoeling om een nieuwe regenpijp op die plaats te laten monteren.
dinsdag 28 augustus 2018

Dakkapel plaatsen in pvc

In een oud dak nog goed van gebinte een dakkapel plaatsen van ongeveer 3m breed. PVC dak.
maandag 27 augustus 2018

Polycarbonaat platen van verandadak vervangen

Mijn veranda dak is aan vernieuwing toe . Momenteel liggen er polycarbonaat platen op van 12 mm en normaal zijn de profielen breed genoeg om er platen van 16 mm op te leggen wat ik dus wil laten doen . Indien noodzakelijk eventueel de profiel rubbers vervangen. Veranda is ongeveer 6 x 3 meter.

Partners

Partners van Casius