Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in West-Vlaanderen.

162 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: hellend dak renoveren met isolatie en veluxen, hellend industrieel dak renoveren, dak aanpassen om op zolder kamers te maken, hellend dak renoveren en isoleren, hellend dak renoveren en isoleren, hellend dak renoveren en isoleren, nieuw hellend pannendak met isolatie plaatsen, plat dak renoveren en isoleren, hellend pannendak renoveren, aanleggen groendak, hellend dak renoveren en isoleren, dakkapelen vernieuwen, vernieuwen van dak, dak renoveren, dak vervangen als dakterras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in West-Vlaanderen:

dinsdag 17 oktober 2017

Dak van de stacaravan vervangen of repareren

Oude stacaravan met plat dak zou moeten vernieuwd worden met hoge isolatie bescherming eventueel pannendak 8 x 3 meter.
dinsdag 17 oktober 2017

Dakreiniging en coaten dak

Dakreiniging en coaten van dak . Is een leien dak .
donderdag 12 oktober 2017

Dak aanpassen om op zolder kamers te maken

Bovenverdieping met een grote zolder. Zou van de zolder 2 kamers willen maken daarvoor dient dak aangepast te worden. Lengte dak 8 m. Dak is hellend en daarin dakkapellen maken .
woensdag 11 oktober 2017

Dakkapel bouwen

Wij hadden graag een dakkapel gewenst aan de achterzijde van de woning. Het aanpalende huis komt hoger, dus zal geen last ondervinden. Het is de bedoeling om een kamer bij te bouwen op zolder. Dus het is ook nodig om het ganse dak volledig te herisoleren. Op welk type gebouw moet de dakkapel komen? : Rijwoning Wat zijn de gewenste afmetingen van de dakkapel(len)? : 3 m lengte op 1 m hoogte Hoeveel dakkapellen moeten er geplaatst worden? : 1
donderdag 28 september 2017

Plat dak renoveren zonder isolatie

Renoveren van plat dak: Er is al roofing op plat dak maar komt regen ergens binnen nieuwe laag over bestaande. Oppervlakte plat dak van om en bij de 30 vierkante meter met een lichtkoepel in en aan zijkanten opstaande kleine muurtjes
dinsdag 26 september 2017

Herstellen veranda dak paneel

Herstellen van zadeldak veranda door water sijpeling. Bestaat uit 4 panelen, en daarvan is 1 paneel stuk, buizen. Waarschijnlijk zou er een paneel weg moeten en nieuwe worden geplaatst.
maandag 25 september 2017

Hellend dak renoveren

Dak renoveren: Vervangen boezemplanken , zink ,loszittende pannen herstellen. Bedekt met pannen. Ter plaatse komen kijken.
zondag 24 september 2017

Vervangen verandaplaten polycarbonaat

Er is een barst in de buitenste laag van een van mijn veranda platen, graag vervangen. Er zou 1 plaat moeten worden vervangen.
donderdag 21 september 2017

Plat dak renoveren en isoleren

Plat dak renoveren ongeveer 40 m²: lekt dus is zeer dringend. Bitumen plat dak is enkele jaren geleden door de vorige eigenaars vernieuwd. Dit is volgens mij niet volgens de juiste standaarden gebeurd. Bitumen bedekking is rechtstreeks op osb3 platen geplaatst. Dit is niet op een of ander manier erop verlijmd en tegen damp beschermd. Resultaat is dat groot deel van OSB door een lek nat is geworden (= donkerbuin zwart geworden en compleet doorweekt) en een lek ontstaan is in de keuken.
woensdag 20 september 2017

Herstellen veranda dak, muur en plafond

Door rondvliegende stenen in een storm zijn er gaten in de pvc dakplaten van onze veranda die moeten dus vervangen worden, het gaat over 4 platen van zo'n 2,50 M, door wateroverlast tijdens diezelfde storm is het plafond in de keuken aan het verzakken, dus er moet een nieuw plafond in en de muur moet opnieuw afgewerkt worden. Ter plaatste komen kijken.
woensdag 20 september 2017

Golfplaten vervangen door nieuwe geïsoleerde platen

Afnemen van bestaande golfplaten van rundveestal (40m*25m) alsook verwijderen van lichtkoepel op het dak. Golfplaten mogen ter plaatse blijven. Het zijn houten gordingen. Plaatsen van geïsoleerde dakplaten met lichtstraten. Snel uit te voeren! Eén lange zijde is niet bereikbaar vanop de grond.
woensdag 13 september 2017

Plat dak renoveren en isoleren

Prijs indicatie: Plat dak renoveren en isoleren: Oppervlakte dak is ongeveer : 50 m² .
zondag 10 september 2017

Beloopbare glazen dakramen plaatsen

Wij hebben thuis momenteel 2 ronde koepels staan met de afmetingen van ongeveer een dia van 1 m 20 en 1 m 10. We zouden deze willen vervangen door glazen beloopbare dakramen, deze moeten niet open kunnen. het zijn ronde dakramen die zouden moeten worden geplaatst, met de afmetingen van bij benadering 1 m 20 en 1 m 10.
woensdag 6 september 2017

Dakkapel plaatsen in kunststof

Dakkapel plaatsen op een hellend dak. Graag in kunststof, eigenlijk zo goedkoop mogelijk, budget vriendelijk.
zaterdag 2 september 2017

Velux en dakbekleding vernieuwen

1. Ik wil graag een Velux in zolderkamer laten vervangen. 2. Velux in opslaghok lekt, is waarschijnlijk versleten en moet vervangen worden. 3. Binnenbekleding dak vernieuwen.
vrijdag 1 september 2017

Dakkapel plaatsen

Hellend dak met leien. Dakkapel van 2,10 m breedte. EPDM plaatsen voor 30 m².
woensdag 30 augustus 2017

Zadeldak vernieuwen

Huidig zadeldak bestaat uit eternietleien, voorheen gewoon een coating aangebracht. Nu willen we de leien ook ineens vervangen. Er moeten dus stalen dakplaten op komen of een overdak plaatsen. Ook nieuwe dakgoten plaatsen. 92 m².
woensdag 30 augustus 2017

Pannendak renoveren en isoleren

Reeds 2 bestaande en afgewerkte zolderkamers onder het dak door vorige eigenaar. Dak zelf heeft nog pannen gelegd in cement, zonder onderdak. Indien mogelijk dus liefst nieuw dak en bijhorende isolatie van buitenaf te plaatsen. Oppervlakte ongeveer 80m2. Materiaal is dakpannen.
woensdag 30 augustus 2017

Vernieuwen plat dak

We zitten ergens met een lek op ons plat dat van +/- 20 m², we zouden dit graag meteen deftig herstellen en geen lapjes beginnen leggen. Ligt in asfalt momenteel.
dinsdag 29 augustus 2017

Dakgoten bekleden

Villa in koppelbouw . Dakgoten dringend aan bekleding toe. Bekleding met PVC.
maandag 28 augustus 2017

Pannendak renoveren

Dakpannen vervangen. Isoleren vanaf de buitenkant. 223 m². Onderdak zal ook moeten worden aangepast. Dakkapel of dakuitsprong moet worden voorzien. Twee schouwen wegnemen.
maandag 28 augustus 2017

Dakkapel plaatsen

Hellend pannendak. Dakkapel zou ongeveer 4 meter breed moeten zijn.
maandag 28 augustus 2017

Dakkapel plaatsen

1 of 2 dakkapellen plaatsen. Afhankelijk van de mogelijkheden. Ter plekke bekijken. Pannendak.
dinsdag 22 augustus 2017

Schouw afbreken en zadeldak waterdicht maken

Huidige schouw wordt niet meer gebruik door in dienst name van condensketel. Laat water door . Muur in zolder is nat. Afbreken. Bekomen gat in het dak waterdicht maken en afwerken met dakbedekking. Bij de buren is hetzelfde probleem en ze zouden bereid zijn om uw offerte te bekijken
maandag 21 augustus 2017

Plat dak renoveren en isoleren

Vernieuwen roofing dak, met nieuwe afvoer. En isoleren van het dak. Oppervlakte is 12 m².

Partners

Partners van Casius