Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
310 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Kortrijk, Menen, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in West-Vlaanderen:

woensdag 22 januari 2020

Daklekkage verhelpen

Ik ben mijn woning aan het renoveren, in de badkamer heb ik last van vocht en schimmel. Vocht is ook zichtbaar het verdiep eronder alsook bij de buren. Het is voor mij moeilijk inschatten van waar het vocht komt. Dit kan zowel van het plat dak zijn als de 'naad' tussen de 2 woningen. Totale oppervlakte van de schade weet ik niet.
vrijdag 17 januari 2020

Herstellen van regenpijp

Onlangs was een stuk van mijn regenpijp door de hevige wind los geraakt. Zou het mogelijk zijn om die terug aan het huis te koppelen? Dakgoot van een verdiep.
donderdag 16 januari 2020

Herstellen verandadak

Ik heb waterinsijpeling door het dak van mijn veranda, waarschijnlijk oude voegnaden. Dit is een schuin dak met doorschijnende platen.
dinsdag 14 januari 2020

Dak met asbestleien vervangen door vlakke pannen

Asbestleien op een plat dak vervangen door vlakke pannen. Geen idee van de oppervlakte. Er liggen zonnepanelen op het dak, die moeten blijven.
dinsdag 14 januari 2020

Herstellen daklekkage

Lek in het dak, met als gevolg dat er schimmelvorming in de slaapkamer is. Moet zeker zo vlug mogelijk hersteld worden. Ook vernieuwing van de dakgoot is nodig.
zondag 12 januari 2020

Dakgootbekleding vervangen

Ik wil graag de dakgootbekleding vervangen die stuk is voorkant huis met voortuintje halfopenbebouwing ongeveer 6 meter breed in kleur van onze dakpannen bruin.
maandag 6 januari 2020

Dakgoten vervangen of herstellen

De voorgevel wordt nat onder de dakgoot (1e verdiep) bij regenval. Het is een dakgoot van ongeveer 9 meter lang en bestaat uit zink.
zaterdag 28 december 2019

Aluminium dak van de stacaravan herstellen

Onze oude stacaravan heeft op verschillende plaatsen lekken en we willen dit graag laten herstellen of renoveren. Volgens mij is het een aluminium dak.
woensdag 25 december 2019

Sarkingdak met nieuwe pannen

Voor klein rijhuis met deels dakpannen deels metalen platen wil ik een sarkingdak en nieuwe dakpannen (oppervlakte rond de 100m²). Oude dak moet afgebroken worden. De dakpannen proberen we eerst zelf te regelen, de rest is via de vakman.
woensdag 25 december 2019

Herstellen of vervangen dak tuinhuis

Ons tuinhuisdak dient vervangen te worden, bestaat uit dak tuinhuis, dak bijgebouw tuinhuis én dakbedekking voor brandhout. Deze laatste dient vervangen te worden. Dak bijgebouw op onderliggend hout is aan het rotten. Hoekje groot dak oversteek waarvan een lat nat en rottende is. We zouden graag dak bovenop leggen en deel rottend hout vervangen. Hout met shingels.