Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
204 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in West-Vlaanderen:

donderdag 22 februari 2018

Afbreken schoorsteen (bovendaks)

Ik wil graag mijn schoorsteen afbreken. Hij staat scheef en er zijn al aantal brokstokken naar beneden gevallen. De schoorsteen wordt niet meer gebruikt. Er moet geen ander in de plaats komen.
woensdag 21 februari 2018

Plaatsen velux dakraam

Graag plaatsing 1 velux dakraam op zolder. Schuin dak met dakpannen. Isolatie is al voorzien. Graag velux dakraam mk 04 78 op 98 cm. Standaard houtkleur. Omwenteling in het midden. Zolder is groot en vrije ruimte. Er zitten al 2 velux ramen maar moet nog extra exemplaar bij. Huis dateert v jaren 50.
woensdag 21 februari 2018

Vernieuwen epdm voor appartement

Vernieuwen van EPDM op een appartement 130 m² of 30 m² empd hoogte van platform 1. 8 m gemakkelijk te bereiken het vernieuwen van 130 of 30 m².
dinsdag 20 februari 2018

Dakkapel plaatsen

Plaatsen van dakkapel op hellend dak. Ombouwen zolderruimte tot kamer.
dinsdag 20 februari 2018

Dak nakijken en herstellen door vochtinsijpeling

Vocht insijpeling in binnenmuur. Vermoedelijke oorzaak dak: graag een dak herstelling, zien wat de oorzaak is. Wij zoeken iemand die gespecialiseerd is en die heel snel kan komen kijken om de oorzaak aan te nemen en te herstellen.
dinsdag 20 februari 2018

Verwijderen en plaatsen 2 PVC ondulines

Verwijderen en plaatsen van 2 nieuwe PVC ondulines op plat dak 1 garagebox
zondag 18 februari 2018

Dakvensters plaatsen

Er dienen een 3 à 4 dakvensters geplaatst te worden in het hellend dak. Qua afmetingen zouden we graag vensters van 80 cm breed willen en tussen de 1 en 2 meter hoogte.
woensdag 14 februari 2018

Pannendak voor nieuwbouw plaatsen

Nieuwbouw open bebouwing , volledige dakconstructie , isolatie, goten en pannen.
woensdag 14 februari 2018

Dakkapel uitbouwen

Hellend dak uitbouwen van dakkapel van 3,66 meter in hout of PVC houtlook.
donderdag 8 februari 2018

Pannen vervangen van schuur

Er moet nodig iemand de kapotte pannen vervangen van de schuur. Er kan met hoogtewerker op het terrein, er is een overgang van schuur naar woonhuis die aandacht nodig heeft. Ter plaatse komen kijken.
dinsdag 6 februari 2018

Dak tuinhuis herstellen of vervangen

Door de storm van eind januari, is het dak van ons houten tuinhuis beschadigd. Het betreft een tuinhuis van ongeveer 3 x 4 m met schuin houten dak. Het dak is bekleed met roofing shingles. Door de storm zijn veel shingles beschadigd en weggewaaid, het hout eronder is op veel plaatsendoordrongen van het water. Ik zoek iemand die het huidige dak kan herstellen of het dak helemaal vernieuwen.
maandag 5 februari 2018

Hellend dak renoveren zonder isolatie

Oppervlakte van het dak is 54 m². We wensen ons hellend dak te vernieuwen met pannen. Momenteel liggen er wel zonnepanelen op het dak.
vrijdag 2 februari 2018

Rolluik Velux herstellen

2 rolluiken van mijn Velux ramen zijn vast komen te zitten. Het mechanisme is kapot en ik wil dit graag laten herstellen. Momenteel staan de rolluiken halverwege van het raam.
vrijdag 2 februari 2018

Fakro dakraam laten plaatsen

Ik wil een velux dakraam laten vervangen door een fakro dakraam (geluidswerend / 3-lagig / ... ) of een ander dakraam dat geluidswerend is ( wonen langs een drukke weg)
vrijdag 26 januari 2018

Dakkapellen maken

In een schuin hellen dak dakkapellen maken. 5 in totaal.
woensdag 24 januari 2018

Vernieuwen dak tuinhuis

Er is een gat in het dak van het tuinhuis. De dakbedekking moet vervangen worden omdat er water doorloopt en op de vloer van het tuinhuis valt. Het gaat om een dak van ongeveer 3.5 m op 2.5 m.
woensdag 24 januari 2018

Vervangen singels dak van tuinhuis

Het dak van een tuinhuis moet vervangen/hersteld worden wegens stormschade en bestaat uit singels.. De afmetingen van het dak zijn ongeveer 5 m op 4 m + 1.2 m vooruitsteek.
maandag 22 januari 2018

Nieuwe dakgoot plaatsen voor -en achtergevel

Aan de achterkant is ondertussen een nieuwe uitbouw die helemaal is afgewerkt. Maar de goot onderaan het zadeldak moet worden vernieuwd. Aan de voorkant wordt de gevel helemaal gerenoveerd en zouden we graag de afvoerbuis inwerken, en dachten aan een zwarte buis. De gevel is 4 meter breed.
maandag 22 januari 2018

Herstellen dak varanda en sierschouwen

Bij een recente storm werd een polycarbonaat plaat van de veranda doorboord door een vallende dakpan. De plaat moet worden vervangen, deze plaat is ongeveer 3 m op 1.50 m. Hiernaast zouden ook 2 sierschouwen moeten worden hersteld, de afdekking moet opnieuw worden gedaan.
zaterdag 20 januari 2018

Hellend dak renoveren en isoleren

Onderdak plaatsen + 2 velux te plaatsen. De oppervlakte : 5 m breed en 8 m hoog. Met pannen.
vrijdag 19 januari 2018

Vervangen veluxen

Ik zou graag mijn veluxen vervangen het type hierboven vermeld. Vervangen velux badkamer type GFL-1 en ook in slaapkamer typeGFL-7.
donderdag 18 januari 2018

Vervangen dakbedekking tuinhuis

Na storm is roofing tuinhuis weggewaaid.
donderdag 18 januari 2018

Omkasting dakgoot vervangen

Bij stormweer is een deel van de omkasting (plastiek) van onze dakgoot afgebroken en weg. We willen dit vervangen door een nieuwe omkasting over de gehele breedte (6 m)
woensdag 17 januari 2018

Zolder isolatie en herstellen van goten

Het gaat om de isolatie van mijn zolder-dak, maar aangezien het een ouder huis is dat ik pas heb gekocht zou ik graag zeker zijn dat er geen lekken zijn langs de dakranden en de schouw. Op het eerste zicht lijkt het dak en het onderdak wel in orde, maar in een aantal hoekjes en kantjes lijkt er toch wat vocht te zijn en werd er in het verleden al wat oplap werk verricht dat niet echt afdoende lijkt. Er zijn 3 kleine en oude dakramen die verwijderd mogen worden. Er moeten 2 ramen, type Velux in de plaats komen.
woensdag 17 januari 2018

Herstellen dak tuinhuis

Lek in tuinhuisdak opsporen en terug waterdichtmaken. Dak bestaande uitgolfplaten.

Partners

Partners van Casius