Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in West-Vlaanderen.

117 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: bestaande rieten dak vernieuwen, vernieuwen dak met isolatie na stormschade, dak vervangen door glazen dak, totaalrenovatie dak, verwijderen van asbestleien en plaatsen nieuw dak met dakpannen, zadeldak volledig vernieuwen, nieuw dakleien vervangen door pannendak, plat dak isoleren van appartementsgebouw, roof and isolation work, dakkapel kunststof, nieuw dakconstructie, plaatsen van Unilin/Kingspan panelen en dakpannen, plaatsen van dakraam, dakpannen leggen, 2 platte daken te renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in West-Vlaanderen:

zaterdag 14 januari 2017

Rieten dak te plaatsen

Momenteel dak met asbest platen - +/- 20m lang x 9m
maandag 9 januari 2017

Plaatsen van Unilin/Kingspan panelen en dakpannen

Voor het vernieuwen van een zadeldak zijn we op zoek naar iemand die ervaring heeft met het plaatsen van Unilin of kingspan isolatie panelen.Het gaat om sandwichpanelen.
donderdag 8 december 2016

Plaatsen van trespa voor dakoversteken

Als syndicus van appartementsgebouw ben ik op zoek om dakoversteken die nu in ceder zijn te bekleden.
maandag 5 december 2016

Bankirai dakterras aanleggen

Ik wil een dakterras aanleggen op een bestaand platdak 50 m², bankirai.
donderdag 1 december 2016

Dakwerken bestaande woning

Isoleren bestaand plat dak (in goede staat), er dus gewoon boven te plaatsen Ook vernieuwen bestaand zadeldak met herbruik van pottelberg dakpannen, houtwerk is in prima staat maar er bevindt zich momenteel een onderdak die niet meer voldoet (terrepapier). platdak: 6m * 4m zadeldak: 6m * 10m
zondag 27 november 2016

Nieuwe dakpannen en panlatten plaatsen

Ik wens nieuwe dakpannen op mijn dak, het is ongeveer 50m², alsook nieuwe panlatten en nieuwe dakgoten. De basisconstructie waarop het dak rust, de verticale balken, zijn nog in goede staat, Graag wens ik ook een onderdak (momenteel is er geen) en nieuwe dakgoten. Voor alles afzonderlijk had ik graag jullie prijzen aub. Dus ook de prijs zonder onderdak en zonder nieuwe dakgoten aub. Zo kan ik zien of het interessant is om ook de dakgoten te vernieuwen of niet. Alsook graag de prijzen van materiaalkost en totale werkuren afzonderlijk aub. Materiaalkost is uiteraard afhankelijk van de soorten dakpannen, maar gelieve mij verschillende voorstellen te geven (voorbeeld prijs voor betonnen dakpannen, kleidakpannen, ... enz) De hoogte is 358 cm is. Lengte dak voorkant: 520cm van beneden
donderdag 24 november 2016

Dak van serre te herstellen

Het dak van mijn serre is afgewaaid: er mag een nieuw op. Brokstukken van afgewaaid dak moeten meegenomen worden en afgevoerd (soort vezeldak)Serre bestaande uit golfplaten.
woensdag 23 november 2016

Aansluiten dakgoot op rioleringsnet

Mijn dakgoot moet nog aangesloten worden op het rioleringsnet (hemelwater). De vergunning van stad Brugge is reeds aangevraagd en goedgekeurd. De buis moet ook vanaf 2,5 m in de muur ingezet worden. Momenteel zit er op die hoogte een plastieken buis, die het water tot op de stoep leidt. Liefst zo spoedig mogelijk.
dinsdag 22 november 2016

Dakrenovatie veranda

Dak van de veranda renoveren. Momenteel een niet geïsoleerd dak. Dak bestaat uit doorschijnde plastic platen. Waterinsijpeling langs de kanten.
maandag 21 november 2016

Herstellen dak veranda

Ons dak van de veranda is aan vernieuwing toe. Graag hadden wij van jullie een prijsofferte ontvangen voor het plaatsen van een nieuw dak. In bijlage vindt u een foto met de afmetingen. De platen moeten doorschijnend zijn. Dak van Polycarbonaatplaten moet vernieuwd worden vanwege kleine gaatjes erin.
zaterdag 22 oktober 2016

Schouw afdichten

Een schouw die niet meer gebruikt wordt moet met een tegel of zoiets gedicht worden tegen de regen.
donderdag 20 oktober 2016

Houtskeletbouw nieuw dak

Volgend jaar willen we ons zadeldak afbreken en in plaats daarvan een plat dak installeren. De opbouw van het verdiep willen we in hout doen en hiervoor zijn we op zoek naar een schrijnwerker die de werken wil uitvoeren. Het gaat om ongeveer een opbouw van 10 meter op 5 meter.
dinsdag 18 oktober 2016

Afdak boven balkon

Plaatsen van een afdakje: Nu hebben wij op het eerste verdiep van ons huis een balkon maar wij wensen daar een afdakje omdat wij anders helemaal buiten staan om te roken Graag een offerte
dinsdag 18 oktober 2016

Lekken in bakgoot

Ik heb een handelspand . De dakgoot aan de voorgevel heeft enkele lekken. Het gebouw heeft een gelijkvloers en een bovenverdieping. Daarboven bevindt zich die dakgoot. Het is een bakgoot van misschien 20 cm breed en een tiental cm hoog. De gevel is ongeveer 8 m breed. Ik dacht eraan ze te herstellen met Rectavit Lekdicht daken en goten en eventueel ook Recta-Band. Andere oplossingen zijn welkom als ze efficiënt zijn en goedkoop blijven.
vrijdag 14 oktober 2016

Reinigen en herstellen van schouw

Het lood op het dak rond de schouw zou vervangen moeten worden, er komt water binnen langs de schouw (lichte vochtvorming in zolder). Ook de schouw zou volledig gereinigd moeten worden.
woensdag 12 oktober 2016

Offerte Sarkingdak

Graag had ik een offerte aangevraagd voor een sarkingdak. Contacteer me gerust telefonisch om verdere details uit te werken. Open bebouwing ±200 M² dak (traditionele pannen - weinig tot geen isolatie - houten gebinte) Wij hadden ook graag het dak van nieuwe pannen voorzien. Welk type is nog niet beslist.
maandag 10 oktober 2016

Vervangen zink rond schoorsteen

Ik denk dat er een probleem is met het zink rond onze schoorsteen, want als er een hevige regenbui is, komt er water binnen via de schoorsteen en via de zolder.
vrijdag 7 oktober 2016

Dak oversteken vernieuwen

Plaatsen van kunststof dakranden ( oversteken ) Is huis met plat dak en brede dak rand
woensdag 28 september 2016

Aanpasen dak

Ik wil meer licht op de begane grond met plat dak, hetzij via een koepel of solartube.
zondag 25 september 2016

Vernieuwen onderdak

Vernieuwen van onderdak dat net werd geplaatst bij het vernieuwen van het dak. In het onderdak zijn er veel gaten waardoor deze niet meer waterdicht is. Graag offerte voor afnemen van nieuw dak, vervangen van beschadigde onderdak door nieuw onderdak Delta vent Vitaxx plus en terugplaatsen van dak. Oppervlakte van dak is 80m²
zondag 25 september 2016

Vernieuwen dak

Een bestaand dak van 80m² in franse pannen afbreken (er zit geen onderdak onder). Bestaand houtwerk is in goede staat, alsook de afvoergoten in goede staat. Een nieuw dak plaatsen in stormpannen met haken+ een onderdak in menuiseriteplaten en een dakvlakvenster van 78 cm x 50 cm.
zondag 25 september 2016

Vervangen dak

Vervangen van een dak. Isoleren met platen. Dakplaten lengte 14 m op 4,5 m breed.
maandag 12 september 2016

Dakwerken uit te voeren

Verwijderen van 310 m² leien en nieuwe leien plaatsen. Dak gemakkelijk bereikbaar mits de woning alles gelijkvloers is. 2 lange stukken trapezium) en 2 driehoeken (van de zijkanten). Woning opp 21 x 10 meter.
woensdag 7 september 2016

Herstellen van regenpijp

Ik heb een veel te kleine regenpijp die door een buitenmuur loopt . Deze raakt heel vaak verstopt door vuiligheid van de buren en bovendien moet hij een veel te grote oppervlakte aan water slikken . De gevolgen hiervan is een overlopende dakgoot waarbij het water de muur achteraan in huis binnendringt . Deze moet opnieuw bepleisterd worden (voor de 3 de maal) . Dus wil ik eerste de oorzaak aanpakken en zoek iemand die een bredere regenpijp kan installeren. Liefst zo snel mogelijk kunnen herstellen.
dinsdag 6 september 2016

Dakgoot lekt, veluxvenster (drie)dubbel glas vervangen

De dakgoot vooraan lekt wegens barst in soldeer en gescheurde plooi op het einde. Veluxvensterraam isoleert onvoldoende, vervangen door (drie)dubbel glas.

Partners

Partners van Casius