Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
283 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in West-Vlaanderen:

zondag 15 september 2019

Nieuwe dakbedekking op tuinhuis plaatsen

Op bestaande dak nieuwe dakbedekking leggen op een tuinhuis van 3 op 3 meter.
woensdag 11 september 2019

Dakpannen vervangen

Langs de noordelijke kant van het dak zijn er heel wat tegeldakpannen langs de onderkant aan het afbrokkelen. Die zouden moeten vervangen worden.
zondag 1 september 2019

Dakkapel uitbreiden

Het gaat om een woning met 1 verdieping en een zolder met binnen 'nok' hoogte van +- 2m. Momenteel is er een dakkapel in een slaapkamer op het eerste verdiep, maar deze zou moeten vergroot worden. Sowieso in de hoogte en indien mogelijk en ruimte over ook in de breedte.
vrijdag 30 augustus 2019

Verandaplaten vervangen

Vervangen van 2 polycarbonaatplaten plus rubbers en silicone. Platen zijn 2.71 m op 1.05 m en 2.71 m op +- 60 cm.
vrijdag 30 augustus 2019

Verandadak vernieuwen

Plaatsen van nieuwe panelen op bestaand veranda dak. Polycarbonaatplaten; Dak : 4 m lang en 2 m Br
dinsdag 27 augustus 2019

Herstellen dak

Er zijn vooraan en achteraan verschillende rijen dakpannen verschoven.
maandag 19 augustus 2019

Vervangen draagbalk

Draagbalk van 4 meter in dak is aangetast door houtworm en hangt door. Ik woon in rijhuis en balk kan omhoog via de achterkant van het huis
woensdag 14 augustus 2019

Dakgoot met trespa bekleden

Ik ben opzoek naar een aannemer die ervaring geeft om mijn oude dakgoot bekleding te vervangen door nieuwe , mijn interesse gaat momenteel uit naar duurzame trespa , in een taupe kleur. De aannemer moet in staat zijn om tussen de 8 a 11 m hoogte te werken . Ik vermoed ongeveer een 26 lopende meter uit te bekleden aan onze koppelwoning.
vrijdag 9 augustus 2019

Golfplaten hangar vervangen

Het is een hangar oppervlakte 250 vierkante meters . Deze zouden moeten vervangen worden. Het is van in de jaren begin 90. Het zijn golfplaten .
donderdag 8 augustus 2019

Plaatsen van velux

In een bestaand dak met rode dakpannen installatie van nieuw veluxraam (momenteel nog geen opening), formaat ongeveer 70 op 120cm, met verduisteringsgordijn en muggengaas. buitenkant zwart, binnenkant wit. Velux aankopen en plaatsen en opening maken.