Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in West-Vlaanderen.

117 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: sarkingdak laten plaatsen, vervangen golfplaten dak, dak herstellen, dak en plat dak vervangen, golfplaten vervangen, zadeldak renoveren, isoleren en vernieuwen van bestaand dak, volledig dak plaatsen, leien dak vervangen door pannen dak, groot zadeldak vervangen en isoleren, nieuw onderdak met nieuwe pannen en isoleren of overzetdak plaatsen, asbestleien op het dak verwijderen en plaatsen nieuw dak, houten dakconstructie laten maken, dak laten verbouwen, volledig hellend dak te vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in West-Vlaanderen:

maandag 27 februari 2017

Golfplaten vervangen

Bestaande asbestplaten vervangen door ecopanelen alsook dakgoten vervangen door zinken goten. Alleenstaand huis.
zondag 26 februari 2017

Zadeldak renoveren

Het betreft een renovatie van een zadeldak van 50 vierkante meter. Oude dakpannen verwijderen. Hout herstellen waar de schoorsteen reeds is afgebroken. Panlatten aanbrengen. Nieuwe zwarte keramische dakpannen leggen. Nieuwe nok leggen en gevelpannen. Nieuwe dakgoten en regenpijpen. Het dak is vooraan 6 m 10 breed en achteraan 6 m 10 breed. Liefst zo snel mogelijk de werken uitvoeren.
zondag 26 februari 2017

Vervangen golfplaten van een tuinhuis

Vervangen van de golfplaten op een tuinhuis van 3 x 3 meter. Langs de rechterkant loopt het dak nog 1 meter langer door als afdak voor de open berging.
vrijdag 24 februari 2017

Dakgoot bekleding in pvc vervangen

Stormschade aan topgevel.Dakgoot in pvc te herstellen.
zondag 19 februari 2017

Dakrand vernieuwen op bestaand plat dak

Dakrand in aluminium boord vernieuwen op bestand plat dak.
zondag 19 februari 2017

Plaatsen zinken dak op berging

Plaatsen zinken dak op berging. Oppervlakte is ongeveer 35 m². Adres zal aan de vakman meegegeven worden.
zondag 19 februari 2017

Dakrenovatie

Verwijderen asbest leien en onderdak. Plaatsen van isolatie onderdak en pannen of nieuwe leien. Premies dakrenovatie
vrijdag 17 februari 2017

Asbestleien op het dak verwijderen en plaatsen nieuw dak

Mijn woning betrek ik sinds 1977, oorspronkelijke bedekking is in asbestleien die ik zou willen laten verwijderen. Tevens zou een nieuwe dakbedekking moeten worden gelegd.
woensdag 15 februari 2017

Pannendak vernieuwen van klein huisje

Klein huis, ongeveer 30 m² nieuwe dak volledig aanbrengen.
dinsdag 14 februari 2017

Heraanleggen van dakzijde

Heraanleggen van dak 1 zijde.
dinsdag 14 februari 2017

Dakpannen en onderdak vervangen

Dakpannen en onderdak vervangen oppervlakte is ongeveer 85 m ².
maandag 13 februari 2017

Oude dakpannen vervangen

Oude pannen vervangen die afbrokkelen door slechte reeks ( hollandse ) + event isolatie. Bestaat uit 4 dakkapellen en een tot oppervlakte van ongeveer 100 m².
zaterdag 11 februari 2017

Bekleden houten dakgoot met pvc

Wij zijn eigenaars van een hoekwoning met dakgoten in hout. Graag hadden wij deze laten bekleden met pvc ofwel volledig laten vervangen door een zinken dakgoot alleen. Wij hebben ook 2 slaapkamer-dakvensters die aan de zijkant bekleed dienen te worden.
vrijdag 10 februari 2017

Houten dakconstructie laten maken

Wij zouden graag een houten dakconstructie laten maken voor onze woning. Het dak zelf en de isolatie zouden we zelf uitvoeren. Het is een eenvoudige schuine dakconstructie zonder ramen.
zondag 5 februari 2017

Maken van plat dak

Nieuwe plattedakconstructie tussen 3 muren. Lengte is 4,70m. Breedte is 2,5m. Bestaand platform aan te sluiten op eerste constructie 2x2,5. Warm dak !
woensdag 1 februari 2017

Plat dak plaatsen

Plat dak van 63 m² aanmaken. Balken zullen aanwezig zijn. Rest moet nog voorzien worden. Is voor een garage.
dinsdag 31 januari 2017

Licht hellend dak opbouwen tot plat dak

Licht hellend dak opbouwen en bedekken tot plat dak. Oppervlakte van het dak is ongeveer een 40 m². Graag ter plaatse komen kijken door een dakwerker.
vrijdag 27 januari 2017

Herstellen dak van veranda in doorschijnende platen

Door storm is ons dak van de veranda beschadigd. Een plaat is kapot. Goot is kapot. Graag hadden wij een offerte ontvangen voor de herstelling. Graag een seintje bij plaatsbezoek. Ingesloten enkele foto's. oppervlakte: 20m²
zaterdag 21 januari 2017

Dakwerken hellend dak

Vervangen dak. Dit is een hellend dak. Graag prijsofferte en komen kijken ter plaatse.
zaterdag 14 januari 2017

Rieten dak te plaatsen

Momenteel dak met asbest platen - +/- 20m lang x 9m
maandag 9 januari 2017

Plaatsen van Unilin/Kingspan panelen en dakpannen

Voor het vernieuwen van een zadeldak zijn we op zoek naar iemand die ervaring heeft met het plaatsen van Unilin of kingspan isolatie panelen.Het gaat om sandwichpanelen.
donderdag 8 december 2016

Plaatsen van trespa voor dakoversteken

Als syndicus van appartementsgebouw ben ik op zoek om dakoversteken die nu in ceder zijn te bekleden.
maandag 5 december 2016

Bankirai dakterras aanleggen

Ik wil een dakterras aanleggen op een bestaand platdak 50 m², bankirai.
donderdag 1 december 2016

Dakwerken bestaande woning

Isoleren bestaand plat dak (in goede staat), er dus gewoon boven te plaatsen Ook vernieuwen bestaand zadeldak met herbruik van pottelberg dakpannen, houtwerk is in prima staat maar er bevindt zich momenteel een onderdak die niet meer voldoet (terrepapier). platdak: 6m * 4m zadeldak: 6m * 10m
zondag 27 november 2016

Nieuwe dakpannen en panlatten plaatsen

Ik wens nieuwe dakpannen op mijn dak, het is ongeveer 50m², alsook nieuwe panlatten en nieuwe dakgoten. De basisconstructie waarop het dak rust, de verticale balken, zijn nog in goede staat, Graag wens ik ook een onderdak (momenteel is er geen) en nieuwe dakgoten. Voor alles afzonderlijk had ik graag jullie prijzen aub. Dus ook de prijs zonder onderdak en zonder nieuwe dakgoten aub. Zo kan ik zien of het interessant is om ook de dakgoten te vernieuwen of niet. Alsook graag de prijzen van materiaalkost en totale werkuren afzonderlijk aub. Materiaalkost is uiteraard afhankelijk van de soorten dakpannen, maar gelieve mij verschillende voorstellen te geven (voorbeeld prijs voor betonnen dakpannen, kleidakpannen, ... enz) De hoogte is 358 cm is. Lengte dak voorkant: 520cm van beneden

Partners

Partners van Casius