Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
259 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in West-Vlaanderen:

maandag 24 september 2018

Golfplaten van garageboxen vernieuwen en isoleren

Het betreft twee naast elkaar liggende garage-boxen. Momenteel liggen er golfplaten op die zo goed als zeker asbest bevatten. Deze golfplaten dienen vervangen te worden door nieuwe golfplaten zonder asbest. Daarna wens ik op die nieuwe golfplaten een gespoten laag isolatieschuim te laten aanbrengen met daarop uiteindelijk een coating. Afmetingen : 6 meter breed, en diepte 5.50 ongeveer 30 m².
maandag 24 september 2018

Polycarbonaatplaten van veranda-dak vernieuwen

3 polycarbonaatplaten, elk 15 mm dik, van veranda-dak zijn aan vervanging toe. Het gaat over 4 m lengte op 1 m breedte.
maandag 24 september 2018

Dakgoten vernieuwen

Vernieuwen van dakgoten vooraan aan het huis. Nu is er lekkage ter hoogte van de bakgoot. dakgoten deel in hout en plastiek. Nu te vervangen door zinken dakgoot.
vrijdag 21 september 2018

Plaatsen dakdoorvoer op hellend dak

Een dakdoorvoer plaatsen dit is een hellend dak.
zaterdag 15 september 2018

Bestaand velux dakramen vervangen

Ik wil graag een bestaand velux dakraam GGL-1 1014 M02S vervangen door een gelijkaardig velux kantelraam met dezelfde afmetingen. Het bestaande raam zit helemaal onder de condens. Dit oude type van bouwjaar 1989 is blijkbaar niet meer leverbaar en wordt nu vervangen door het type GGL MK04.
woensdag 12 september 2018

Dak tuinhuis renoveren voor plaatsing zonnepanelen

Tuinhuis van 7 m op 3 m. Hellend dak. De nok is ongeveer 8 meter lang. We willen de lange zuid gerichte dak strook benutten voor zonnepanelen. Er ligt nu een bemost golfplaten dak, dat best eerst vervangen wordt door een ander materiaal, te bespreken met vakman. Hetzij een systeem waarop zonnepanelen gemonteerd worden, hetzij een in dak-systeem, waarin de zonnepanelen netjes kunnen integreren.
maandag 10 september 2018

Velux lichtkoepel plaatsen

In functie van het programma 'een frisse start met vt wonen', die vanaf november uitgezonden wordt op Vitaya en even later op vtm, ben ik opzoek naar een dakwerker die een lichtkoepel kan vervangen. Dit in een woning te kortrijk. Velux sponsored alvast een lichtkoepel op maat met alles er op en er aan. Nu zoeken we iemand die dit kan installeren. In ruil kan de installateur met bv een tshirt van de firma aan, even in beeld komen. Mooie reclame toch? De opnames gaan door in de week van 5 november. De koepel zou 1 van de eerste dagen geïnstalleerd moeten worden, zodat de stylisten voldoende tijd hebben om de afwerkingen aan de binnenkant klaar te krijgen.
zaterdag 8 september 2018

Schouw herstellen

Schouw afbreken en nieuwe zetten vanwege het opengaan van de schouw
vrijdag 7 september 2018

Garagedak vervangen

Ik wil het asbest dak van mijn garage vervangen door een ander dak (kan niet zeggen in welke materie want ben niet op de hoogte van de mogelijkheden). De oppervlakte van het ddak is ongeveer 12m²
donderdag 6 september 2018

Afbraak of herstellen schoorsteen

2 schouwen herstellen eventueel stuk afbreken. Een deel voegen en metsen en de tweede schouw herbezetten een stuk korter maken.
woensdag 29 augustus 2018

Plaatsen van kleine regenpijp op het dak

Een korte regenpijp die naast een hemelraam op het dak liep, is afgebroken door slijtage. Als gevolg heeft dit momenteel dat het binnenregent doorheen de dakpannen op de plaats waar de regenpijp ontbreekt. Het is de bedoeling om een nieuwe regenpijp op die plaats te laten monteren.
dinsdag 28 augustus 2018

Dakkapel plaatsen in pvc

In een oud dak nog goed van gebinte een dakkapel plaatsen van ongeveer 3m breed. PVC dak.
maandag 27 augustus 2018

Polycarbonaat platen van verandadak vervangen

Mijn veranda dak is aan vernieuwing toe . Momenteel liggen er polycarbonaat platen op van 12 mm en normaal zijn de profielen breed genoeg om er platen van 16 mm op te leggen wat ik dus wil laten doen . Indien noodzakelijk eventueel de profiel rubbers vervangen. Veranda is ongeveer 6 x 3 meter.
vrijdag 24 augustus 2018

Herstellen dak veranda in polycarbonaatplaten

De bestaande bedekking van gewapend glas wegnemen en vervangen door wit polycarbonaatplaten op bestaande structuur. Het dak meet ongeveer 7m en is 2m70 diep . De bestaande structuur is volledig in aluminium.
donderdag 23 augustus 2018

Lichtkoepel plaatsen

Nieuwe koepel plaatsen. nu staat er een lichtkoep met dubbelwandig glas moet een drie-dubbelwandig worden. Afmeting ter plaatse op meten.
dinsdag 21 augustus 2018

Herstelling polycarbonaat afdak

Wij hebben een afdak in helder polycarbonaat. (16mm- 2 lagen) dat beschadigd is. Er moet dus minstens 1 van de 4 platen (95à98 cm op ongeveer 324 cm, ter plaatse te meten) vervangen worden. We hebben een bestek nodig voor de verzekering. Wij vragen ons ook af of er een nog helderde optie mogelijk is.
dinsdag 21 augustus 2018

Dakkapel vervangen

Er is nu momenteel een dakkapel maar in een halve boog. En wil dit strakker maken. Ongeveer 3 meter breed.
maandag 20 augustus 2018

Dakgoot te vervangen

Dakgoot te vervangen . Is nu in hout mag vervangen worden door PVC.
zondag 19 augustus 2018

Plat dak herstellen en lichtkoepel vervangen

Graag had ik een bestaand plat dak te herstellen/vernieuwen. Roofing is onlangs vervangen maar de balken hieronder moet men nu herstellen indien nog mogelijk anders vervanging. Het gaat om een dak van 3 x 3 meter. Ook moet men een huidige lichtkoepel vervangen door een nieuwe, afmetingen ongeveer 120 x 120 cm.
zondag 19 augustus 2018

Nieuwe metalen platen op dak tuinhuis plaatsen en onderdak herstellen

Het dak van een tuinhuis, 12 m², herstellen door nieuwe metalen dakplaten te plaatsen Onderdak is in hout, bedekt met een asfaltlijst, eventueel vervangen indien nodig.
zondag 12 augustus 2018

Lichtkoepel plaatsen in plat dak

Een modern afgewerkte dakkoepel in een bestaand plat dak plaatsen. De koepel moet ongeveer een vierkante meter zijn. Het dak is zonder stelling te bereiken. De koepel moet ook een isolerend vermogen hebben. Liefst nog in oktober te plaatsen.
donderdag 9 augustus 2018

Vernieuwen dak garage

Verwijderen van asbesthoudende golfplaten en deze vervangen door nieuwe isolerende panelen. Eventueel aanpassen van dakconstructie. Dak garage: 30 m².
maandag 6 augustus 2018

Huidige velux vervangen door nieuw dakraam

Op zolder een Velux vervangen door een nieuw dakraam. De afmetingen zijn 98 op 70 cm.
zondag 29 juli 2018

Vervangen golfplaten van dak loods

Ik wil het dak van een oude (Valcke) loods laten vervangen. Momenteel bestaat de dakbedekking uit vermoedelijk asbesthoudende golfplaten (onderzijde honingraatstructuur) op betonnen liggers. * De oppervlakte van de loods is ongeveer 150 a 180 m² lichte dakhelling: hoogteverschil nok dak - dakrand +/- 1 m. 0 Nieuwe dakbedekking bij voorkeur golfplaten eventueel met lichtstraat op 1 zijde. Geen dakgoten te plaatsen.
vrijdag 27 juli 2018

Herstellen dakgoot

Nakijken van de dakgoot-graag herstellen is kapot. Dakgoot herstellen rondom het huis (half open bebouwing)

Partners

Partners van Casius