Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
232 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in West-Vlaanderen:

maandag 9 juli 2018

Schouwkap in koper plaatsen plus rooster tegen vogels

Leveren en plaatsen van schouwkap in koper 1. 4 x 1. 1 (ongeveer) + rooster tegen vogels plaatsen.
donderdag 28 juni 2018

Velux vervangen

Vakman voor het vervangen van velux in badkamer. Type EELG.
woensdag 27 juni 2018

Plaatsen van nokpinnen tegen vogels

Plaatsen van pinnen op de nok van ons dak. Eenvoudige lengte van ongeveer 8 meter. Gemakkelijk toegankelijk om te plaatsen.
maandag 25 juni 2018

Dak en goot van veranda vervangen in polycarbonaat

Veranda 3mx6,50m dak polycarbonaat en goot in kunststof vervangen.
zondag 24 juni 2018

2 velux ramen vervangen

Vervangen van 2 velux ramen in pvc. De kenmerken van de huidige ramen zijn GGL van 1997.
woensdag 20 juni 2018

Vernieuwen dak

Ik wens mijn dak te vernieuwen.Nu dakpannen. Nu een oud dak en er komt water binnen. Plaatsen van een nieuw dak, isolatie en afwerking van binnen gezien ik een kinderkamer wenst te maken in de zolderruimte. Het is een rijwoning.
donderdag 14 juni 2018

Dakterras waterdicht make

Het dakterras waterdicht maken is op de eerste verdieping. De oppervlakte is 90 m². Het water sijpelt binnen.
woensdag 13 juni 2018

Dak vernieuwen

Vernieuwen van pannendak met dakkapel
woensdag 13 juni 2018

Glazen dak van de keuken vervangen

Vervangen dak veranda door glazen dak. Het dak is 16m² En graag allemaal vaste ramen plaatsen
maandag 11 juni 2018

Asbest golfplaten verwijderen en nieuwe stalen dakplaten leggen

Graag het dak vervangen van een verlengstuk van de garage en de tuinhuis Asbestplaten vervangen door stalen dakplaten De totale oppervlakte is 7,5 x 4,5
zondag 10 juni 2018

Dakherstellingen uitvoeren voor plat dak

Verzakkingen op plat dak en al beetje regenwater binnen gehad op hoek van slaapkamer. Ligt er reeds 21 jaar. Materiaal = kunststof (roofing wellicht).
zondag 10 juni 2018

Dakramen plaatsen

Wij willen 3 dakramen laten plaatsen. Een langs de voorzijde, kleinste maat Velux ter vervanging van een klein dakraampje. 2 grotere dakramen Velux type SK 06 of SK 01. Dus: 114 x 118 of 114 op 70. De laatste 2 aan de achterzijde van het huis. Graag houten dakramen.
zaterdag 9 juni 2018

Nieuw dak op een tuinhuis plaatsen

Ik wil graag een nieuw dak op het tuinhuis en goten aan de zijkant plaatsen . Eventueel ook schilderen . Het tuinhuis is 3 op 4 m en heeft een hellend dak.
vrijdag 8 juni 2018

Vervangen dakgoten en afbraak oude dakgoten

Ik wil graag de dakgoten van mijn rijhuis laten vervangen. Dit betreft zowel de dakgoot aan de voorkant van het huis als de dakgoot aan de achterkant van het huis. Voor een totale oppervlakte van 12m .
woensdag 6 juni 2018

Dakraam vervangen

Vervangen van Veluxraam + glas : enkel het kantelend raam ( niet het kader ) Identificatienummer : GFL
maandag 4 juni 2018

Velux ramen vervangen

2 veluxen vervangen 1 met rolluik 1x 60x1m 1x1mx1m graag meer advies over pvc of hout ook , want we twijfelen over de keuze
zondag 3 juni 2018

Dakraam plaatsen

Men bestaande lichtstraat (plat dak) zou moeten veranderen in een lichtkoepel of velux of iets dergelijks. De benedenverdieping van men huis kan niet verlucht worden daar er geen koertje en zelfs geen raam is. De huidige lichtstraat is ongeveer zo’n 8m2
woensdag 30 mei 2018

Vervangen dakvensters en herstellen schouw

Het gaat om 2 zaken die apart of samen moeten uitgevoerd worden door een vakman - vervangen van bestaande ramen hiermee bedoel ik verbreden in een schuin dak door "veluxramen" . - herstellen van een schouw op het dak de bakstenen opnieuw afwerken en metselen
woensdag 30 mei 2018

Dakramen plaatsen

Graag had ik 3 à 4 dakramen willen plaatsen over een totale oppervlakte van 63m² Ik laat me adviseren over de afmetingen en het materiaal door de vakman .
zaterdag 26 mei 2018

Dakkapel en veluxraam plaatsen

Nieuwe dakkapel plaatsen graag een van zink-prefab dakkapel. Het is een puntdak. Ook een andere dakkapel verwijderen en een dakraam plaatsen.
zaterdag 26 mei 2018

Dakramen plaatsen

Er dienen op onze zolderverdieping 5 dakramen geplaatst te worden. 4 dakramen met ongeveer de afmetingen van 130 cm x 100 cm en één dakraam van 75 x 100 cm. Verder dienen de huidige drie ramen boven vervangen te worden. Waaronder één raam in de dakkapel. We verkiezen ramen met als buitenmateriaal aluminium en binnenkant hout.
woensdag 23 mei 2018

Dakkapel plaatsen

We willen een dakkapel laten plaatsen over de badkamer en de slaapkamer ernaast. 6 à 7m lang. Deze zou in hout moeten afgewerkt worden met 2 ramen.
woensdag 23 mei 2018

Vernieuwen van dakkapel

Een dakkapel in hout is rot en dient vervangen te worden door een nieuw dakkapel in kunststof. Middenraam moet dicht zijn en de zijramen moeten open kunnen.
dinsdag 22 mei 2018

Regenpijp aansluiten op riolering

De regenpijp is niet aangesloten zou op de riolering.
dinsdag 22 mei 2018

Dakherstellingen uitvoeren

Ik wens mijn dak te laten herstellen het zou gaan over 5 x 5 m² Graag bitumen plaatsen.

Partners

Partners van Casius