Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
224 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakloodgieterij dakdekken en dakherstelling in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in West-Vlaanderen:

dinsdag 17 april 2018

Dakgoot herstellen

Ik wil graag de oude houten dakgootbak voor- en achteraan de woning laten bekleden in pvc of een andere materie! Liefst pvc waarbij men de kleur kan kiezen.
vrijdag 13 april 2018

Golfplaten dak vervangen door isolatieplaten

Ik wil graag mijn golfplaten op loods ong 300 m2 vervangen door isolatieplaten.
donderdag 12 april 2018

Omkasting dakgoot herstellen en andere dakwerken

De omkasting van de dakgoot nagenoeg is versleten (dakklossen of zoiets). Dit is zowel aan de voorzijde als de achterzijde versleten. Graag hadden we prijs gekregen om dit te vernieuwen. De dakgoot zelf is enkele jaren geleden nog vernieuwd geweest met epdm. We spreken over ongeveer een 32 lopende meter in totaal. Gans het dak herstellen. Nieuwe pannen. Ook graag isoleren.
dinsdag 10 april 2018

Dakraam plaatsen

Klein (defect) dakraam moet vervangen worden door een nieuw groter dakraam (velux raam UK04 Energy silence gpl 2060)
dinsdag 10 april 2018

Houten bakgoot vervangen

Het vernieuwen van een oude bakgoot van ongeveer 9 m lang. Het uitlatten en beslaan van een nieuwe dakrand/afdak van +/- 1 m breed, 60 cm hoog en +/- 13 m lang. Allemaal in hout.
maandag 9 april 2018

Golfplaten dak tuinhuis vervangen

Ik wil graag graag het dakje laten vernieuwen van mijn tuinhuis omdat deze lekken vertoont in de golfplaten. Het is een klein puntdak waar ik dus graag nieuwe, eventueel doorschijnende, golfplaten op wil plaatsen.
zondag 8 april 2018

Shingles hellend dak reinigen

Reinigen van shingles van het dak. Eventueel ook bijkleuren of verven indien mogelijk. Het gaat om een zadeldak en de te behandelen oppervlakte is ongeveer 300-400 m². Kan deze bijgeverfd of bijgekleurd worden bijgecoat
woensdag 4 april 2018

Vernieuwen dakgoten

We zouden graag aan de voor- en achterkant onze dakgoten laten vernieuwen.
woensdag 4 april 2018

Zink rond schoorsteen herstellen

Zink rond schoorsteen is naar beneden gekomen en ik wil dit zo vlug mogelijk laten herstellen om water indringing op zolder te vermijden.
maandag 2 april 2018

Dakraam plaatsen en pannenlatten vernieuwen

Vervangen van onze v-lux. en ook de pannenlatten rond vernieuwen. Best ter plaatse komen kijken.
dinsdag 27 maart 2018

Vervangen van platen van veranda dak

Al de platen in polycarbonaat van mijn veranda zijn gebarsten en gesprongen het regent binnen ik heb dat al toegeplakt op het water tegen te houden, oppervlakte 30 m².
maandag 26 maart 2018

Zink dakgoot vervangen

Ik zoek een firma om het zink in mijn dakgoot aan de voorgevel te vervangen. De dakgoot zelf is nog intact en het gaat om zo een 9 meter.
vrijdag 23 maart 2018

Zadeldak renoveren en balken dak vervangen

Betreft een dakrenovatie van plusminus 160 m² zadeldak, onderste balken hangen door en moeten worden vervangen. Ook de zijgevel moet men uitbreken en hermetselen dit voor ongeveer 25 m².
dinsdag 20 maart 2018

Nieuw plat dak met koepels plaatsen

Plat dak van een overdekte kamer. Graag plat dak met koepels. Ongeveer een dak van 20 m². Ter plaatse komen kijken.
maandag 19 maart 2018

Installatie velux dakvensters

Wij richten een slaapkamer in op onze zolder en er zouden 2 velux dakvensters moeten geplaatst worden.
maandag 19 maart 2018

Solatube plaatsen

Wij willen graag een Solatube 160 ds voor hellend dak plaatsen in onze badkamer, 1. 80 m x 2. 80 m, met armatuur. De Solatube moet door de zolder naar de badkamer, zo'n 1. 80 m.
woensdag 14 maart 2018

Velux dakramen plaatsen

We willen graag enkele veluxen in de zolder van de nieuwbouw plaatsen. We twijfelen tussen 4 kleinere veluxen of 2 maal de uk04.
woensdag 14 maart 2018

Leien dak vervangen

Ik wil een leien dak vervangen want ik denk dat het nog asbest is en om dat het aan vervanging toe is Denk ongeveer 100 vierkante meter
zondag 11 maart 2018

Nieuw plat dak voor garage en berging

Plat dak garage en berging moet volledig vernieuwd worden (ook het houtwerk). Ik weet geen juiste afmeting, maar ik gok zo'n 50 m². Aangezien dit een garage is los van de woning hoeft er niet zwaar geïsoleerd te worden. Het houtwerk is ook kapot. De hoofdbalken zijn wel nog goed. Ter plaatse komen kijken.
vrijdag 9 maart 2018

Vogelpinnen plaatsen

We hebben last van een duivenplaag op ons dak en willen graag duivenpinnen laten plaatsen op het dak en de twee schoorstenen.
woensdag 7 maart 2018

Folie op leien dak plaatsen

Op bestaand kunstleien dak een folie leggen , type TPO. Dak is licht hellend, 176 vierkante meter. Zonder veluxen.
vrijdag 2 maart 2018

Polycarbonaatplaten vervangen van veranda

Polycarbonaatplaten veranda dak hebben hun beste tijd gehad. Ik wil deze graag laten vervangen door beter isolerende en minder licht doorlatend type. Het gaat om een veranda van 7-8 meter op 3 meter.
woensdag 28 februari 2018

Nieuw plat dak plaatsen

Het gaat om het plaatsen van epdm +dakrand het is 200 vierkante meter isolatie wordt geplaatst door mezelf daar ik aannemer ben epdm wordt verlijmd
zondag 25 februari 2018

Nieuw hellend dak plaatsen

Het huidige dak wat nu op het huis zit zijn eigenlijk twee aparte daken. Er is in het verleden iets mis gegaan met de aanbouw en dus de afsluiting tussen de twee daken. Hierdoor is lekkage ontstaan. Wat wij eigenlijk willen dat gebeurt is het dak van de aanbouw omhoog trekken dat het gelijk komt met het dak van het huis. Dus dat het dak 1 geheel wordt aan elkaar.
donderdag 22 februari 2018

Afbreken schoorsteen

Ik wil graag mijn schoorsteen afbreken. Hij staat scheef en er zijn al aantal brokstokken naar beneden gevallen. De schoorsteen wordt niet meer gebruikt. Er moet geen ander in de plaats komen.

Partners

Partners van Casius