Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
270 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in West-Vlaanderen:

donderdag 16 mei 2019

Dakgoten vervangen of herstellen

Goten qua materiaal en vorm passend bij het huis. Oude goten breek ik zelf af. Lengte : ? Nu oude bakgoten. behouden of verwijderen.
donderdag 16 mei 2019

Vervangen velux + nieuwe plaatsen

Vervanging van velux en een nieuwe velux plaatsen. Afmeting : grotere insteken. 80cm op 60 cm. Pannendak
zondag 12 mei 2019

Waterdicht maken dakterras

Een kleine dakterras is voorzien van een door de vorige eigenaar geknutselde platte lichtkoepel. Deze platte lichtkoepel zorgt voor lichtinval in de keuken want het dakterras met de lichtkoepel is het plafond van de keuken. De lichtkoepel/ dakterras is niet helemaal waterdicht waardoor er bij hevigere regen water binnensijpelt. Met als gevolg dat het plafondlaminaat rond de platte lichtkoepel waterschade vertoont. Graag een offerte voor het waterdicht maken van het dakterras (eventueel door het vervangen van de platte lichtkoepel)
zaterdag 11 mei 2019

Schoorsteen afbreken tot op betonnen zoldervloer

Afbreken gemetselde schoorsteen tot op betonnen zoldervloer en dicht leggen van dak. Ik zorg voor pannen en container.
vrijdag 10 mei 2019

Veluxen vervangen

Ik wil een aantal velux ramen vervangen. Afhankelijk van de prijs: zeker twee vervangen, misschien 5. (114 op 118) Model sk 06 ggl 20 70 of vergelijkbaar.
woensdag 8 mei 2019

Asbest golfplaten te verwijderen

Afdak met kleine 20m² asbest golfplaten die zouden moeten verwijderd worden
zaterdag 27 april 2019

Dakgoten vervangen of herstellen

Dakgoot (2e verdiep) vooraan helt naar voor waardoor het water over de dakgoot loopt. Ofwel helling in dakgoot aanpassen ofwel volledig vervangen.
dinsdag 16 april 2019

Onderdak en veluxen plaatsen

Ik zou graag een onderdak laten plaatsen. Nu liggen de pannen bloot op het dak. Beide kanten. Aantal veluxen plaatsen in dak. oppervlakte : 70 à 80 m²
dinsdag 16 april 2019

Dakramen verneiuwen

4 dakramen te vernieuwen op het 1e verdiep. dakramen van betere kwaliteit. 2 dakramen :11cm op 118cm 2 dakramen 78 cm op 98 cm
donderdag 11 april 2019

Dakkapel plaatsen

In juni verhuizen wij naar een woning die we gekocht hebben. Nu zijn we echter aan het denken om een dakkapel te laten plaatsen waardoor we extra ruimte krijgen in de zolderkamer.