Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in West-Vlaanderen.

171 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: vervangen van eternit dak, nieuw pannendak plaatsen, dak compleet vernieuwen, hellend dak renoveren en isoleren, houten dakterras aanleggen en trap plaatsen, dakkapel in kunststof plaatsen, onderdak plaatsen en isoleren, nieuw pannendak leggen, hellend dak renoveren en isoleren, vernieuwen of herstellen dak zonder isolatie, hellend dak renoveren en isoleren, hellend dak renoveren en isoleren, dakkapel maken, nieuw hellend dak leggen, vervangen golfplaten van een dakloods en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in West-Vlaanderen:

maandag 11 december 2017

Hellend dak renoveren

Wij veronderstellen dat ons dak aan het inzakken is. Hierdoor zouden wij dit graag eens laten bekijken wat er exact moet gebeuren om het te repareren. De afmetingen van het dak zijn (bij benadering) 13 op 6 m. Het gaat om een dak met dakpannen.
maandag 11 december 2017

Schoorsteen afbreken

Een van mijn schoorstenen zou verwijderd moeten worden. De schoorsteen begint op het eerste verdiep en loopt via de zolder door naar het dak.
maandag 11 december 2017

Dakreiniging

Dakcoaten
zaterdag 9 december 2017

Hellend dak renoveren en isoleren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Schuin hellend dak met oude pannen, moet van buitenaf gebeuren daar de binnenkant volledig is afgewerkt. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : +/- 80 Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Pannen Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? : Nee
maandag 4 december 2017

Nieuw pannendak plaatsen

1° Op het hoofdgebouw nieuw onderdak en dakpannen plaatsen + vernieuwen van dakgoot voor-en achteraan. 2° Dak van achtergebouw verwijderen. Oppervlakte ongeveer 100 m².
maandag 4 december 2017

Vervangen golfplaten van een dakloods

Vervangen van golfplaten van een dak loods. Dit is een dak met een kleine helling. Oppervlakte is ongeveer 700 - 800 m².
zondag 3 december 2017

Reinigen van dakgoten

Reinigen van dakgoten 2 verdiepingen.
donderdag 30 november 2017

Dakraam velux vervangen

Veluxraam badkamer vervangen type GGL-7 (1003No4)
woensdag 29 november 2017

Hellend dak renoveren en isoleren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Sarkingdak. Er zitten 2 veluxen in. Betonnen dakpannen. Het moet langs buiten extra geïsoleerd worden. Huidige is wel nog geïsoleerd in de jaren '80. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : 130 Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Pannen Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? : Nee
woensdag 29 november 2017

Vervangen van eternit dak

Atelier van 200 vierkante meter met golfplaten te vervangen door nieuwe golfplaten plus enkele lichtstraten en nokken te plaatsen. Langs beide kanten van het dak lichtplaten. Hoogte is 2,5 meter. Hoogte van nok is 4 meter. Waarschijnlijk asbest aanwezig. Dit moet uiteraard ook verwijderd worden.
maandag 27 november 2017

Schoorsteen kap plaatsen

Schoorsteenkap plaatsen tegen binnenregenen.
maandag 27 november 2017

Terras vernieuwen van dakappartement

Mijn terras is dringend aan vernieuwing nodig ze is nu in hout maar in zeer slechte staat. het is 30 vierkante meter en aan de voorkant van de straat op het 4de verdiep ik weet niet of er een vloer in steen kan opgelegd worden want dit is mijn voorkeur
vrijdag 24 november 2017

Hellend dak renoveren en isoleren

Ik heb het huis overgekocht van mijn grootouders en er staat een kot bij van 300 m² met schuin dak dat zou ik graag laten vervangen met golfplaten waar al isolatie bij zit. Deels zouden de muren verhoogd moeten worden want er ligt een verluchting dak op. De oppervlakte is ongeveer 300 m².
donderdag 16 november 2017

Schoorsteen afbreken

Ik wil de schoorsteen laten afbreken. Het dak sluiten en de schoorsteenpijp laten indien mogelijk of aanpassen.
dinsdag 14 november 2017

Herstellen dak veranda door lekkage

Herstellen van een veranda dak , dit zijn doorschijnende platen die moeten vervangen worden. Een lekkage in het dak.
dinsdag 14 november 2017

Plaatsen van een dakraam

Wij zouden graag een veluxraam bijsteken. Pannen dak .Afmeting velux : 1 m op 1 m.
zondag 12 november 2017

Vernieuwen van dak tuinhuis

Mijn golf platendak van mijn tuinhuis moet worden vernieuwd. De grootte van mijn tuinhuis is 8 meter op 4 meter. Ik denk van plastiekplaat in pannenvorm (zwart) met isolatie en onderkant wit.
dinsdag 7 november 2017

Vervangen velux ramen

In een te verhuren huis zijn zowat alle veluxramen vervuild (tussen het dubbel glas). Bij voorkeur vervangen we enkel het glas of het glas+kader. 1 GGL-1 2 GGL-7 2 GGL UK08 1 x 134*70 (kan het plaatje met het model niet lezen).
vrijdag 3 november 2017

Hellend dak renoveren

Onderdak en panlatten vernieuwen. Pannen kunnen waarschijnlijk herbruikt worden. De oppervlakte van het dak is 60 vierkante meter.
vrijdag 3 november 2017

Dakraam plaatsen

Dakraam, velux plaatsen in dak.
vrijdag 3 november 2017

Hellend dak renoveren en veluxen plaatsen

Wij kochten een huis gebouwd in 1951, dak is in goede staat, er liggen zonnepanelen op. Er is helaas geen onderdak aanwezig en geen isolatie. Wij vrezen dat een onderdak van binnenuit steken niet ideaal is dus zouden we dit van buiten doen, pannen willen we behouden. Dus onderdak steken en twee of drie grote veluxen steken. Isoleren zouden we zelf doen. De oppervlakte is ongeveer 100 m².
dinsdag 31 oktober 2017

Gepolierde betonvloer of polybeton plaatsen

Betonvloer bovenop vloerverwarming plaatsen. Volledige benedenverdieping van 150m², muren worden achter geplaatst. Waar moet de betonvloer geplaatst worden? : Binnenshuis Mijn vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Hoeveel m² betonvloer moet er geplaatst worden? (bij benadering) : 150 m²
maandag 30 oktober 2017

Bekleding dakoversteek

Wij willen graag ons klein aanzetdak vernieuwen, dit aanzetgedeelte heeft geen hoge hellingsgraad en dit is nu met oude pannen en er is nogal wat lekkage, wij zoeken wel een alternatief voor de gewone pannen, dit moet zeker geluidsreducerend zijn zowel eronder als wanneer de regen erop tikt (de hogere ruimte naast het aanzetdak is de slaapkamer) dus gewone metalen pannenplaten zijn uitgesloten. De afmetingen zijn: 7m20 x 5m15. (Het oude dak wordt door ons afgebroken en indien er eventueel bepaalde dingen vooraf moeten gedaan worden kunnen wij dit ook)
woensdag 25 oktober 2017

Hellend dak renoveren

Vernieuwen leien dak, onderdak (248 m) en goten. Er zou 1 velux moeten geplaatst worden.
dinsdag 24 oktober 2017

Glas in lichtkoepel vervangen

We hebben een lichtkoepel in de badkamer en het 'glas' zou moeten vervangen worden. Is het mogelijk dat er iemand langs komt om te zien wat er kan gedaan worden?

Partners

Partners van Casius