Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
272 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in West-Vlaanderen:

donderdag 11 juli 2019

Kroonlijsten van een stomp dak vervangen

Kroonlijsten van een alleenstaand huis vervangen. Materiaal is nu in hout maar mag ook in pvc vervangen worden. Ik denk zo een 10 lopende meter. Het gaat om ene stomp dak.
maandag 8 juli 2019

Dakramen plaatsen

Men moet 2 dakramen plaatsen in een spantendak, spanten breedte 18 cm. Men moet ook de gaten voor de te plaatsen dakramen nog maken. Dakramen zij nog niet aangekocht en dit kan ook door de stielman gedaan worden.
maandag 1 juli 2019

Herstelling van daklekkage

Rijhuis . Probleem van infiltratie nabij dakraam . Plat dak met roofing . Werk zo vlug als mogelijk. dak : 5 m op 5m.
dinsdag 25 juni 2019

Nokpannen herstellen

10m Nokpannen herstellen en schoorsteen hervoegen.
maandag 24 juni 2019

Plat dak herstellen

Reparatie of vervangen van op sommige plaatsen lekkende platform, en ook de isolatie van het platform kan misschien beter ? oude bedekking (laatste laag) is sinds 2002 geplaatst en bevat reeds 2 lagen 1e laag in roofingmateriaal 2e laag in het moderne elastische materiaal naar het schijnt zou er vocht zijn tussen de 2 lagen, en is dit zien aan het plafond binnen( op 1 locatie te zien) volledige oppervlakte van het platform = plus minus 3 op 10 meter.
zaterdag 22 juni 2019

Dakgoten vervangen of herstellen

de dakgoten zowel aan de voor- als aan de achtergevel moeten herstelt of vervangen worden ,de dakgoten zitten verstopt achter een plastieken bak , mijn huis is een rijhuis meer dan 50j oud
vrijdag 21 juni 2019

Nieuwe platen leggen voor veranda dak

ik wil graag bestaande platen van veranda laten vervangen. ook van bestaande kot waar nu aluminium platen op liggen dat geroest zijn vervangen.
vrijdag 21 juni 2019

Vervangen van panelen dakveranda in draadglas

Op mijn glazen verandadak, zouden er 7 panelen moeten vervangen worden . De reden is dat er barsten in zijn. Het gaat om helder draadglas, dikte 6,5 mm. Hierbij de afmetingen van de panelen: 1 stuk 355 mm x 2400 mm 4 stuks 600 mm x 2400 mm 1 stuk 595 mm x 2400 mm 1 stuk 600 mm x 3700 mm
donderdag 13 juni 2019

Regenpijp en dakgoot nakijken

bij onze woning die we 2 jaar geleden gekocht hebben, merken we op dat het water van de regenpijp niet lijkt weg te lopen, of toch niet volledig. Dus telkens blijft de grond nat aan mijn deur, waardoor er telkens vuiligheid blijft kleven. Ook heb ik gisteren opgemerkt met de hevige regenval , dat de dakgoot overliep.
donderdag 13 juni 2019

Asbest verwijderen

Verwijderen van asbest plafondpanelen in onze stockruimte. Ongeveer 44 m²