Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Anzegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Anzegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Anzegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Anzegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Anzegem:

Schoorsteen afbreken tot op betonnen zoldervloer

Afbreken gemetselde schoorsteen tot op betonnen zoldervloer en dicht leggen van dak. Ik zorg voor pannen en container.

Garagedak asbest golfplaten vervangen door metalen dakelement

Garage +- 30 m² , nu oude golfplaten. Deze moeten vervangen worden door eventueel metalen dakpanelen.

Vervangen van velux dakraam

Vervangen van twee dakvensters Roto designo R4 11/11,alsook binnenbekleding in witte pvc.

Schouwkap in koper plaatsen plus rooster tegen vogels

Leveren en plaatsen van schouwkap in koper 1. 4 x 1. 1 (ongeveer) + rooster tegen vogels plaatsen.

Hellend dak renoveren en isoleren

Ik heb het huis overgekocht van mijn grootouders en er staat een kot bij van 300 m² met schuin dak dat zou ik graag laten vervangen met golfplaten waar al isolatie bij zit. Deels zouden de muren verhoogd moeten worden want er ligt een verluchting dak op. De oppervlakte is ongeveer 300 m².

Bakgoten vervangen en dak reinigen

Uitbekleden oversteken en plaatsen hanggoten: Van bakgoot naar hanggoot Hanggoten HRRlm Afvoerbuizen 15 lm Gevelpannen en pannen werk ? Totaal ? Opmerking eventueel zelf te voorzien door mezelf. Ceders ponden van 20: 32 lm Ceders ponden van 14: 29 lm Ceder planchetten: 30 m² Bijkomend volgende werken: Nazicht bestaande kil goten en eventueel herstel. Nazicht bestaande vorsten en eventueel herstel. Ontmossen van het volledige dak. Ik bedoel bestaande mos verwijderen.

Bekleden houten dakgoot met pvc

Ik wil mijn dakgoten opnieuw laten bekleden met PVC. Zink is enkele jaren geleden vervangen. Nu zijn deze reeds met PVC afgewerkt maar deze is aan vervanging toe. Het betreft 2 rechte goten ( 1 vooraan en 1 achteraan het huis) , half open bebouwing. 2 maal +- 6 meter. Goten bevinden zich op +- 6 meter hoogte. Vooraan gemakkelijk bereikbaar, achteraan staat er een veranda voor.

AFNEMEN VAN OUD DAK IN ETERNIET EN ...

AFNEMEN VAN OUD DAK IN ETERNIET EN PLAATSEN VAN ONDERDAK(SPECIALE FOLIE) EN LEGGEN VAN SNELDEK TEGELPAN GROOT FORMAAT EN STEKEN VAN 1 KLEIN DAKVENSTERTJE 0.30X0.60 EN VOLLEDIGE DAKGOOT HERLEGGEN

gieten van een drukring. Plaatsen van ...

gieten van een drukring. Plaatsen van gewelven. Plaatsen dak met onderdak en dakpannen.

gieten van drukring rondom plaatsen van ...

gieten van drukring rondom plaatsen van gewelven plaatsen dak met onderdak en dakpannen