Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Assebroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Assebroek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Assebroek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Assebroek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Assebroek:

Herstellen schoorsteen

Momenteel hebben wij een oude schoorsteen waar deze van de buren tegen staat. De nieuwe eigenaars van het huis naast ons willen hun schoorsteen afbreken waardoor de onze onstabiel zal worden. Wij willen echter onze schoorsteen behouden maar deze zal dus of opgelapt moeten worden of opnieuw gemetst worden. Ons dak zelf is twee jaar terug volledig vernieuwd.

Stuk dak/gevel herstellen

Water loopt via het dak over een stuk van de voorgevel. Hierdoor waterschade in slaapkamer straatkant.

Herstelling polycarbonaat afdak

Wij hebben een afdak in helder polycarbonaat. (16mm- 2 lagen) dat beschadigd is. Er moet dus minstens 1 van de 4 platen (95à98 cm op ongeveer 324 cm, ter plaatse te meten) vervangen worden. We hebben een bestek nodig voor de verzekering. Wij vragen ons ook af of er een nog helderde optie mogelijk is.

Vervangen Velux model GGL 1

Onze Velux is aan vervanging toe. Er is een lek en het regent binnen. Het is een Velux model GGL 1.

Hellend dak renoveren en velux vervangen

De onderdak in osb plaat moet vervangen worden zodat er geen vocht binnen kan + dak herleggen. De velux vervangen. De oppervlakte van het dak is ongeveer 200-230 vierkant meter Met leien.

Dakraam velux vervangen

Veluxraam badkamer vervangen type GGL-7 (1003No4)

Hellend dak renoveren en veluxen plaatsen

Wij kochten een huis gebouwd in 1951, dak is in goede staat, er liggen zonnepanelen op. Er is helaas geen onderdak aanwezig en geen isolatie. Wij vrezen dat een onderdak van binnenuit steken niet ideaal is dus zouden we dit van buiten doen, pannen willen we behouden. Dus onderdak steken en twee of drie grote veluxen steken. Isoleren zouden we zelf doen. De oppervlakte is ongeveer 100 m².

Dak aanpassen om op zolder kamers te maken

Bovenverdieping met een grote zolder. Zou van de zolder 2 kamers willen maken daarvoor dient dak aangepast te worden. Lengte dak 8 m. Dak is hellend en daarin dakkapellen maken .

Schoorsteen bekleden

Ik wil graag de schoorsteen bekleden met leien. De schoorsteen is 2 m hoog en 0,60 X 0,60. Boven op de schouw staat een deksteen in beton. Het dak is bekleed met leien, zie foto.

Herstellen dak veranda

Ons dak van de veranda is aan vernieuwing toe. Graag hadden wij van jullie een prijsofferte ontvangen voor het plaatsen van een nieuw dak. In bijlage vindt u een foto met de afmetingen. De platen moeten doorschijnend zijn. Dak van Polycarbonaatplaten moet vernieuwd worden vanwege kleine gaatjes erin.