Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor stuk dak/gevel herstellen :

Stuk dak/gevel herstellen

Water loopt via het dak over een stuk van de voorgevel. Hierdoor waterschade in slaapkamer straatkant.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Assebroek (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor stuk dak/gevel herstellen uit heel België:

Plat dak herstellen

Plat dak ca 90 m²: isoleren, dichten en koepel vernieuwen. In centrum op gebouw met twee verdiepen. Er is een stuk losgewaaid.

Veranderen van het dik plastieken dak naar een glazendak

Is het mogelijk om bij ons het nu aanwezige plastieke dak te komen vernieuwen, in onze bijkeuken? Dit is nog van de vorige eigenaars. Van de binnenkant gemeten zijn de afmetingen: 1m70 breed en 2m40 lang, maar de lengte gaat meer zijn .Momenteel is het dak in plastiek, maar we wilden het in klaar geïsoleerd glas en dat de zonnestralen wat tegenhoudt. Het is dat het er anders veel te warm wordt. Een tweede optie is een lichtstraat. (-je) Volgens mij kunnen de bestaande profielen aan de binnenkant behouden blijven. Dat stuk van keuken staat of grenst aan op grond van mijn geburen. (raar verkaveld geweest in het verleden).

Herstellen dak houten tuinhuis

Door het onweer zijn er panelen van onze blokhutten onze zomerbar verschoven. We denken dat het bovenste stuk met dak er terug af moet en hersteld moet worden. Graag zou ik hier asap een bestek van laten opmaken voor herstelling.

Daklekkage verhelpen

Door de storm van gisteren liep mijn dak stormschade op en sijpelde de regen binnen op de bovenste verdieping. vanuit de tuin zie ik een loszittend stuk ter hoogte van de dakgoot. gezien de weervoorspellingen voor de komende dagen zou dit asap moeten hersteld worden.

Nieuwe koepel steken op plat dak

Ik wil graag op het plat dak van mijn garage een nieuwe koepel laten steken omdat de oude stuk is Deze liefst niet in glas maar in kunststof en toch iets isolerend en lichtgevend . De grootte kan ik niet meedelen.

Verbouwing gelijkvloers en zolder

GELIJKVLOERS: Wij zouden graag de living, keuken en veranda opentrekken, maar zitten met steunmuren beneden. We mogen ook nog een stuk bijbouwen, dus eventueel beneden nog een extra badkamer (waar op de gelijkvloers een WC is, daar tot 2m mogen we extra bouwen + de koer). VERDIEP 1: De badkamer zouden we willen verplaatsen dus huidige badkamer moet naar huidige 3de slaapkamer. Er zou nog een trap moeten geplaatst worden om naar de zolder te kunnen (wat zijn de mogelijkheden in de gang?) ZOLDER: dak moet nog geïsoleerd worden. We zouden graag willen weten wat de kosten zijn per onderdeel (het openbreken van keuken ed., dan kosten om bij te bouwen, kosten voor plaatsen van trap,...). Op basis daarvan kunnen we zien wat er mogelijk is en wat uitgesteld zal worden.

Kapot dak en afgebroken muur herstellen

Dak weggevlogen door de storm en een stuk muur meegetrokken. Dak van een bijgebouw bestaande uit ijzeren golfplaten. 4 à 5 platen van 3 m lengte op de grond. Stuk muur omver gewaaid van het gebouw.

Golfplastieken dak vervangen

Vervangen 2 stukken golfplastiek op rol op zeer licht hellend afdak boven garage. Afmetingen ongeveer 2 x (1m40 x 8 meter). 1 zijkant is schuin en bovenzijde van langste stuk wordt bevestigd aan zijmuur van buurman.