Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor stuk dak/gevel herstellen :

Stuk dak/gevel herstellen

Water loopt via het dak over een stuk van de voorgevel. Hierdoor waterschade in slaapkamer straatkant.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Assebroek (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor stuk dak/gevel herstellen uit heel België:

Hellend dak herstellen

Enkele pannen vervangen die stuk zijn, deze hebben we liggen. Ook lekt het aan de schouw, hier is geen loden slap maar is rondom nog voorzien met cement. Ofwel willen we deze herstellen of die kan eventueel ook verwijderd worden.

Serre herstellen en deur tuinhuis vervangen

we hebben een grote serre in de tuin. hij is oud. Een aantal glasplaten in het dak en aan de rand zijn stuk. ik wil graag een deur in het tuinhuis steken. We hebben de deur tot onze beschikking, maar kunnen ze niet zelf plaatsen.

Lek in leien dak detecteren en herstellen

Een mogelijk daklek op een stuk buitenmuur dat zorgt voor vocht in huis. Gaat om een buitenmuur waar leien op liggen. Na te kijken of dit effectief een lek is en zo nodig herstelling uit te voeren.

Schouw afbreken op dak

Ik wil een stuk schouw afbreken dat tegen de muur van de buren staat.

Openingen te maken in gevel en venster steken

Ik heb een stuk achtergevel van 4m breed en vanaf een hoogte van 3m verticale muur, een schuin dak 45 graden met een nok op 5m hoog (gevel is een vijfhoek dus als je erop kijkt). Ik wil een raam (met bovenaan gebogen rand) van 1m60 hoog op 1m10 breed steken op een hoogte van ongeveer 3m (symmetrisch onder de schuinte van het dak dus). Graag zou ik een offerte willen voor de werken om dit raam in de gevel te steken (gat in muur, poutrelle steken, etc. ). Voorzie zelf het raam.

Flexibel in schouw plaatsen

Flexibel te plaatsen in bestaand rookkanaal voor gaskachel Afmetingen flexibel: 10 cm diameter + ongeveer 10 meter in lengte. Ook een T-stuk en een afkapping op het dak.

Enkele muren uitbreken en muur deels heropmetsen

L-vormige kamer met zicht op tuin uitbouwen naar rechthoekige kamer, stuk dak moet geplaatst worden, deel van plafond dat redelijk laag zit verhogen. Deel van de muur moet worden verwijderd worden en een deel muur bijbouwen zodat de kamer rechthoekig zal worden. De kamer is ongeveer 25 m² , en zou graag uitbreiden naar 30 m².

Renovatiewerken uitvoeren

Vernieuwing plat dak 25m² Opnieuw bezetten van muren die vochtschade hebben opgelopen door een lek in het dak. Chappen van de gelijkvloers 40m² Verdere afwerking van de badkamer (tegelen en voegen) Plaatsen van een gasleiding en het plaatsen van een boiler voor warm water en CV (chauffages al geïnstalleerd) Vernieuwing van de elektriciteitskast 3 nieuwe ramen plaatsen (5m² per stuk)