Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor stuk dak/gevel herstellen :

Stuk dak/gevel herstellen

Water loopt via het dak over een stuk van de voorgevel. Hierdoor waterschade in slaapkamer straatkant.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Assebroek (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor stuk dak/gevel herstellen uit heel België:

Kapot dak en afgebroken muur herstellen

Dak weggevlogen door de storm en een stuk muur meegetrokken. Dak van een bijgebouw bestaande uit ijzeren golfplaten. 4 à 5 platen van 3 m lengte op de grond. Stuk muur omver gewaaid van het gebouw.

Golfplastieken dak vervangen

Vervangen 2 stukken golfplastiek op rol op zeer licht hellend afdak boven garage. Afmetingen ongeveer 2 x (1m40 x 8 meter). 1 zijkant is schuin en bovenzijde van langste stuk wordt bevestigd aan zijmuur van buurman.

Dak van de veranda en dakgoten herstellen

Door de storm van vorige zondag is 1 dakpaneel weggevlogen. Het gaat om doorschijnende golfplaten. Ook is de dakgoot hierdoor stuk en de afvoer van het hoofddak is eveneens verdwenen.

Herstellen tuinhuis

Ik wil mijn tuinhuis laten hestellen dat stormschade heeft opgelopen. Het is een tuinhuis met open wand om onder te gaan zitten deze wand moet volledig uiteen gehaald worden en terug opgebouwd dit alles terwijl het dak ondersteund dient te worden anders valt het naar beneden dak dient ook nagezien te worden zit een stuk roofing los.

Glas van serre herstellen vervangen

Door storm schade aan serres. 5 ramen van dak stuk en ook het kantelraam van het dak te herstellen.

Herstellen tuinhuis en deur tuinhuis

Met de storm van voorbij zaterdag is het dak voor een stuk losgekomen te samen met de zijwand en de deur van het tuinhuis. De tandgroef verbinding van enkele planken is ook kapot, deze planken zouden dus ook vernieuwd moeten worden.

Herstelling tuinhuis en deur tuinhuis

Na de storm van zondag zijn het dak en de voorkant van ons tuinhuis losgekomen en is er een stuk uit onze deur. Het betreft een houten tuinhuis.

Achtertuin herstellen na stormschade

Achtertuin herstellen na stormschade (onderhoud, kunstgras en tuinhuis) Onderhoud van tuin. Boom in tuin gevallen. Kunstgras volledig herstellen: 60 m². Herstellen van tuinafsluiting, Bekaertdraad, over 15 m. Tuinhuis herstellen: heel de façade stuk en dak. Offerte voor de verzekering