Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Brugge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Brugge.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Brugge of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Brugge die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Brugge:

Vervangen velux dakvenster door dakkapel

2xbestaande velux ramen naast elkaar . Ombouwen tot een dakkapel . 2mx1m.

Plaatsen van velux dakvenster op zolderverdieping

Plaatsen van een Velux-dakvenster op de zolderverdieping, aan voorzijde van de woning. Afmetingen 98 hoog op 134 breed.

Plat dak met EPDM doortrekken + dakrand plaatsen

Het plat dak is niet ver genoeg doorgetrokken waardoor nu het plat dak met zo'n 70 cm dient verlengd te worden met EPDM er zou ook een dakrand aan moeten komen.

Plaatsen dakdoorvoer op hellend dak

Een dakdoorvoer plaatsen dit is een hellend dak.

Plaatsen van kleine regenpijp op het dak

Een korte regenpijp die naast een hemelraam op het dak liep, is afgebroken door slijtage. Als gevolg heeft dit momenteel dat het binnenregent doorheen de dakpannen op de plaats waar de regenpijp ontbreekt. Het is de bedoeling om een nieuwe regenpijp op die plaats te laten monteren.

Nieuw dak op een tuinhuis plaatsen

Ik wil graag een nieuw dak op het tuinhuis en goten aan de zijkant plaatsen . Eventueel ook schilderen . Het tuinhuis is 3 op 4 m en heeft een hellend dak.

Dakraam plaatsen

Men bestaande lichtstraat (plat dak) zou moeten veranderen in een lichtkoepel of velux of iets dergelijks. De benedenverdieping van men huis kan niet verlucht worden daar er geen koertje en zelfs geen raam is. De huidige lichtstraat is ongeveer zo’n 8m2

Dakgoot herstellen

Ik wil graag de oude houten dakgootbak voor- en achteraan de woning laten bekleden in pvc of een andere materie! Liefst pvc waarbij men de kleur kan kiezen.

Dakraam plaatsen en pannenlatten vernieuwen

Vervangen van onze v-lux. en ook de pannenlatten rond vernieuwen. Best ter plaatse komen kijken.

Vogelpinnen plaatsen

We hebben last van een duivenplaag op ons dak en willen graag duivenpinnen laten plaatsen op het dak en de twee schoorstenen.