Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Brugge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Brugge.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Brugge of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Brugge die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Brugge:

Glas in lichtkoepel te vervangen

Naar aanleiding van stormschade wil ik graag bekijken om onze lichtkoepel in plexiglas van 2100 mm x 1200 mm , dubbelwandig en helder , te herstellen of vervangen.

Herstelling van dakgoot

Vermoedelijk lek aan de dakgoot. Binnenmuur vochtig en schimmel. Enkel op de plaats van de dakgoot. Zou ook kunnen de buurman zijn dakgoot zijn, aan de buitenkant is een afbrokkeling zichtbaar.

Daklekkage verhelpen in pannendak

Het gaat om een zeer kleine rijwoning. De renovatie van het dak gebeurde in 2014, maar ik zag onlangs na een hevige stortbui dat het binnen regent aan de voorkant van het huis boven het raam. Dit komt overeen met een verbinding buiten met de goot, maar het probleem kan eventueel ook van hoger komen. Pannendak. Lek op één plek.

Dakuitbouw verwezenlijken

Beste, het zolderverdiep is beperkt in ruimte door het stijle zadeldak. Op het plan van de architect werd een dakuitbouw voorzien met raampartij om toch 1 volwaardige slaapkamer te creeëren. Plan beschikbaar van architect.

Vervangen velux dakvenster door dakkapel

2xbestaande velux ramen naast elkaar . Ombouwen tot een dakkapel . 2mx1m.

Plaatsen van velux dakvenster op zolderverdieping

Plaatsen van een Velux-dakvenster op de zolderverdieping, aan voorzijde van de woning. Afmetingen 98 hoog op 134 breed.

Plat dak met EPDM doortrekken + dakrand plaatsen

Het plat dak is niet ver genoeg doorgetrokken waardoor nu het plat dak met zo'n 70 cm dient verlengd te worden met EPDM er zou ook een dakrand aan moeten komen.

Plaatsen dakdoorvoer op hellend dak

Een dakdoorvoer plaatsen dit is een hellend dak.

Plaatsen van kleine regenpijp op het dak

Een korte regenpijp die naast een hemelraam op het dak liep, is afgebroken door slijtage. Als gevolg heeft dit momenteel dat het binnenregent doorheen de dakpannen op de plaats waar de regenpijp ontbreekt. Het is de bedoeling om een nieuwe regenpijp op die plaats te laten monteren.

Nieuw dak op een tuinhuis plaatsen

Ik wil graag een nieuw dak op het tuinhuis en goten aan de zijkant plaatsen . Eventueel ook schilderen . Het tuinhuis is 3 op 4 m en heeft een hellend dak.