Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Brugge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Brugge.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Brugge of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Brugge die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Brugge:

Nieuwe roofinglaag op plat dak aanbrengen

De roofing van het plak dak in de keuken is versleten en aan vervanging toe. Er zou een roofinlaag bovenop de oude laag aangebracht moeten worden.

Polycarbonaat platen van veranda vervangen

Ik wil de polycarbonaat platen van mijn veranda laten vervangen. Ongeveer 2,80 meter breed en 4,20 meter lang. Zou er eens iemand kunnen langskomen?

Zinkwerken dak uitvoeren

Wij hebben waterinsijpeling binnen ter hoogte van het plafond. Erboven is een plat dak in zink. Graag nakijken en herstellen waar nodig

Plat dak herstellen

Veranda zonder dakafwerking. Deze willen we nu gaan afwerken. varanda dakgoot mooi afwerken en de verdere aansluiting met de rest van het dak. Een 20 lopende meter ongeveer

Herstellen bekleding van dakgoot

De storm heeft gezorgd dat meer dan de helft van de bekleding van de dakgoot (straatkant) verdwenen is. Ik zoek iemand die de volledige bekleding van de dakgoot kan vervangen. De lengte van de voorgevel van het huis bedraagt exact 5 meter.

Installatie velux dakvenster

Wij zouden graag een velux dakraam willen laten plaatsen. Dit zou 40 cm op 60 cm moeten zijn.

Dakgoten vervangen of herstellen

Bekleding dakgoot is weggewaaid. Verrotting eronder is nu zichtbaar. Beschadigde goten vervangen en andere goten nakijken.

Herstellen lichtstraat

Er loopt water via onze lichtstraat in de keuken binnen. Lichtstraat is in pvc eronder is er houtconstructie waar de waterschade is. De lichtstraat is licht hellend van 4m breed op 3m diep ongeveer.

Afvoerbuis vernieuwen

Het vernieuwen van een 1 afvoerbuis (regenpijp) zou gaan om ongeveer 5,5 meter. Waarschijnlijk lek bovenaan de afvoerbuis.

Velux platdakraam plaatsen

Vervangen oude lichtkoepels door velux platdakvenster. 2 lichtkoepels te vervangen. Afmeting : 1m 20 op 1m20 Afmeting : 2m20 op 1m20