Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Brugge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Brugge.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Brugge of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakloodgieterij dakdekken en dakherstelling in Brugge die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Brugge:

Afvoerbuis vernieuwen

Het vernieuwen van een 1 afvoerbuis (regenpijp) zou gaan om ongeveer 5,5 meter. Waarschijnlijk lek bovenaan de afvoerbuis.

Velux platdakraam plaatsen

Vervangen oude lichtkoepels door velux platdakvenster. 2 lichtkoepels te vervangen. Afmeting : 1m 20 op 1m20 Afmeting : 2m20 op 1m20

Herstelling van daklekkage

Rijhuis . Probleem van infiltratie nabij dakraam . Plat dak met roofing . Werk zo vlug als mogelijk. dak : 5 m op 5m.

Nieuwe platen leggen voor veranda dak

ik wil graag bestaande platen van veranda laten vervangen. ook van bestaande kot waar nu aluminium platen op liggen dat geroest zijn vervangen.

Schouw afbreken

Schouw gelijkvloers, 1ste verdieping en buiten op dak afbreken + gat in dak dichten?!

Onderdak en veluxen plaatsen

Ik zou graag een onderdak laten plaatsen. Nu liggen de pannen bloot op het dak. Beide kanten. Aantal veluxen plaatsen in dak. oppervlakte : 70 à 80 m²

Dakgoten vervangen of herstellen

Door onweer is een stuk van de voorkant van de dakgoot naar beneden gevallen.Dakgoot in plastiek . Er is ook een lek waardoor water via de zolder naar de kamers komt. Dit is gewoon een kleine gaatje maar waar kunnen we niet vinden.

Glas in lichtkoepel te vervangen

Naar aanleiding van stormschade wil ik graag bekijken om onze lichtkoepel in plexiglas van 2100 mm x 1200 mm , dubbelwandig en helder , te herstellen of vervangen.

Herstelling van dakgoot

Vermoedelijk lek aan de dakgoot. Binnenmuur vochtig en schimmel. Enkel op de plaats van de dakgoot. Zou ook kunnen de buurman zijn dakgoot zijn, aan de buitenkant is een afbrokkeling zichtbaar.

Daklekkage verhelpen in pannendak

Het gaat om een zeer kleine rijwoning. De renovatie van het dak gebeurde in 2014, maar ik zag onlangs na een hevige stortbui dat het binnen regent aan de voorkant van het huis boven het raam. Dit komt overeen met een verbinding buiten met de goot, maar het probleem kan eventueel ook van hoger komen. Pannendak. Lek op één plek.