Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor afvoerbuis vernieuwen:

Afvoerbuis vernieuwen

Het vernieuwen van een 1 afvoerbuis (regenpijp) zou gaan om ongeveer 5,5 meter. Waarschijnlijk lek bovenaan de afvoerbuis.
Offertes van dakdekkers voor dakloodgieterij uit Brugge (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor afvoerbuis vernieuwen uit heel België:

Kelder renoveren en septische put steken

Rioleringsbuis kelder – gemetselde kanaal vervangen door kunststof rioleringsbuis (kanaal langs de bovenzijde open maken): Nieuwe septische put 2000 liter. Boiler verplaatsen van buiten naar binnen. Verluchtingspijp installeren: Toilet – afzonderlijke afvoer installeren van alle appartementen naar septische put. Hoofdrioleringsbuis vernieuwen en bijkomende verticale afvoerbuis in de traphal naast de bestaande afvoerbuis (verticale afvoerbuis klaar steken indien er hier breekwerken voor dienen te gebeuren in de hoger gelegen appartementen). Buis doorsteken tot bovendaks, deze kan als verluchting dienen van de septische put. Bij renovatie van de appartementen kunnen deze correct aangesloten worden op de verticale zwartwaterafvoer

Afvoerbuis vernieuwen

Dikke oranje stenen afvoerbuis vernieuwen. Huidige is vermoedelijk poreus geworden en daardoor last van geurhinder en natte muur in kelder. Het betreft een oud herenhuis met 2 verdiepen.

Afvoerbuis onder oprit vernieuwen

Graag wil ik een stuk afvoerbuis onder de oprit herstellen wegens deze onder het deksel gebarsten is. De oprit zelf is 40m2.

EPDM plat dak 65m² vernieuwen

Vernieuwen van een volledig plat dak. Het betreft een plat dak van ongeveer 17.5x5.5m met in het midden over bijna de volle lengte een lichtstraat van 2m breed. Het epdm oppervlak is ongeveer 65m². Momenteel ligt er een epdm-dak op waarvan de naden beginnen loskomen en opkrullen. Ook de dakranden beginnen op te krullen. In het midden van beide lange zijkanten bevindt zich een afvoerbuis.

vernieuwen van afvoerbuis en vloer

vernieuwen van afvoerbuis in veranda en berging in een achterbouw Reden: kleine breuk in bestaande stenen afvoerbuis veranda: afmetingen 4, 60 m lang x 1, 50 m breed. berging: afmetingen 2, 5 m lang x 2 m breed Uitbreken van bestaande tegels, grond en afvoeren. Nieuwe afvoer steken voor regenwater en voor vuil water Chape + vloerisolatie leggen ; nieuwe tegels en nieuw controle putje

Vernieuwen zink in bakgoot

Lengte +/- 15 meter. Vernieuwen zink in bakgoot. Nieuwe zinken afvoerbuis plaatsen.

Koperen waterleiding en afvoerleiding vernieuwen

Ik wil een koperen waterleiding laten vernieuwen en een afvoer laten vervangen. De koperen leiding is zo'n 5 meter met daarin 5 hoekjes van 90° De afvoerleiding is hetzelfde en dient voor de darm van een wasmachine welke dan uiteindelijk moet uit komen in een afvoerbuis van 4cm diameter. , waarvoor dan een verval nodig is.

Afvoerbuis riool vernieuwen

Ik wil de afvoerbuis die naar de riool loopt door mijn garage vernieuwen want is gebroken op 3 plaatsen en is al heel oud. Door de garage tot buiten aan de riolering.