Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor afvoerbuis vernieuwen:

Afvoerbuis vernieuwen

Het vernieuwen van een 1 afvoerbuis (regenpijp) zou gaan om ongeveer 5,5 meter. Waarschijnlijk lek bovenaan de afvoerbuis.
Offertes van dakdekkers voor dakloodgieterij uit Brugge (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor afvoerbuis vernieuwen uit heel België:

EPDM plat dak 65m² vernieuwen

Vernieuwen van een volledig plat dak. Het betreft een plat dak van ongeveer 17.5x5.5m met in het midden over bijna de volle lengte een lichtstraat van 2m breed. Het epdm oppervlak is ongeveer 65m². Momenteel ligt er een epdm-dak op waarvan de naden beginnen loskomen en opkrullen. Ook de dakranden beginnen op te krullen. In het midden van beide lange zijkanten bevindt zich een afvoerbuis.

vernieuwen van afvoerbuis en vloer

vernieuwen van afvoerbuis in veranda en berging in een achterbouw Reden: kleine breuk in bestaande stenen afvoerbuis veranda: afmetingen 4, 60 m lang x 1, 50 m breed. berging: afmetingen 2, 5 m lang x 2 m breed Uitbreken van bestaande tegels, grond en afvoeren. Nieuwe afvoer steken voor regenwater en voor vuil water Chape + vloerisolatie leggen ; nieuwe tegels en nieuw controle putje

Vernieuwen zink in bakgoot

Lengte +/- 15 meter. Vernieuwen zink in bakgoot. Nieuwe zinken afvoerbuis plaatsen.

Koperen waterleiding en afvoerleiding vernieuwen

Ik wil een koperen waterleiding laten vernieuwen en een afvoer laten vervangen. De koperen leiding is zo'n 5 meter met daarin 5 hoekjes van 90° De afvoerleiding is hetzelfde en dient voor de darm van een wasmachine welke dan uiteindelijk moet uit komen in een afvoerbuis van 4cm diameter. , waarvoor dan een verval nodig is.

Afvoerbuis riool vernieuwen

Ik wil de afvoerbuis die naar de riool loopt door mijn garage vernieuwen want is gebroken op 3 plaatsen en is al heel oud. Door de garage tot buiten aan de riolering.

Afvoerbuis naar riolering onder oprit vernieuwen

Ik wil graag afvoerbuis naar rioleringsnet onder ons oprit laat vervangen. Onze oprit is +/- 6 m lang. Beton moet eerste opengebroken worden.

Terras vernieuwen en uitbreiden

Ik heb achteraan een terras van kleine roze klinkers van 10 op 10 cm. Ik zou dit willen laten vernieuwen naar tegels of natuursteen en ook 1 meter dieper de tuin in maken. Het is 4,5 m breed en zou 5 meter diep moeten zijn. Misschien om rekening mee te houden : - een ijzeren trap van de hoger gelegen veranda daalt af tot op het terras - de oude klinkers moeten niet afgevoerd worden - onder het terras is een septische put, er is ook een afvoerbuis van de hoger gelegen wc.

Dringend vernieuwen van pvc afvoerbuis onder terras

Vernieuwen pvc afvoerbuis van terras ( is volledig toe, het water kan niet weg, is verstopt.) Dit is onder het terras. Graag dringend herstellen. Dit is op de 9 de verdieping , 9 a.