Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Deerlijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Deerlijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Deerlijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Deerlijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Deerlijk:

Plat dak herstellen

Waterschade in keuken en lek in plat dak erboven herstellen. Water sijpelt via plafond binnen vermoedelijk door plat dak.

Dakgootbekleding vervangen

Ik wil graag de dakgootbekleding vervangen die stuk is voorkant huis met voortuintje halfopenbebouwing ongeveer 6 meter breed in kleur van onze dakpannen bruin.

Dakgoten vervangen of herstellen

BAKGOOT 6m lengte , 45cm tussen de dakhelling 25cm hellend op dak onder de pannen en voorkant vertikaal 12cm,4cm en ronding voorkant, kleine RETOUR utieinde en AFVOER. Woning van de jaren 74. Goten uit zink.

Vernieuwen rieten dak

Vernieuwen van rieten dak. Oppervlakte dak : zo'n 220 à 250 m²

Dakkapel vervangen

Er is nu momenteel een dakkapel maar in een halve boog. En wil dit strakker maken. Ongeveer 3 meter breed.

Herstellen dakgoot

Nakijken van de dakgoot-graag herstellen is kapot. Dakgoot herstellen rondom het huis (half open bebouwing)

Herasfalteren plat dak

Ik zoek een vakman voor het herasfalteren van het plat dak van ons gebouw: 8800 m²

Herstelling lek bovenaan dak

Graag wensen wij een klein lek bovenaan het dak te laten herstellen. Vermoedelijk zat hier vroeger een TV antenne in en is de dakpan gebarsten. - Nazicht aansluiting dakovergang naar de buren. - Dichtmaken en afsluiten van een klein raam.

Herstelling dak houten garage

Dubbele houten garage met platen/panelen dak lekt (water druppelt bij regenweer binnen), geen beschadigingen te zien aan dak (waarschijnlijk door de ouderdom). Ook zou de lichtstraat (plastic dakgedeelte) aan herstelling toe zijn.

Installatie lichtstraat in plat dak

Wij zouden graag een lichtstraat van lessenaarsdak breedte 3190 op diepte 1000 willen wat zou dit kosten? Graag prijs voor een idee te hebben hoeveel het gaat kosten.