Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Harelbeke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Harelbeke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Harelbeke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Harelbeke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Harelbeke:

Dak tuinhuis herstellen

Golfplaten op de nok van tuinhuis herstellen. Oude zijn nog met asbest en intussen ook stuk.

Afbreken schouw bovendaks

De schouw bovendaks moet eraf en vervangen worden door een prefab metalen schouw (al aangekocht) Ook deze moet geplaatst worden + het dak moet weer dicht gemaakt worden.

Golfplaten hangar vervangen

Golfplaten op het dak van een hangar vervangen. Mogelijk asbestplaten. Hanger van om en bij de 20 op 15 meter.

Golfplaten van garageboxen vernieuwen en isoleren

Het betreft twee naast elkaar liggende garage-boxen. Momenteel liggen er golfplaten op die zo goed als zeker asbest bevatten. Deze golfplaten dienen vervangen te worden door nieuwe golfplaten zonder asbest. Daarna wens ik op die nieuwe golfplaten een gespoten laag isolatieschuim te laten aanbrengen met daarop uiteindelijk een coating. Afmetingen : 6 meter breed, en diepte 5.50 ongeveer 30 m².

Dakterras waterdicht make

Het dakterras waterdicht maken is op de eerste verdieping. De oppervlakte is 90 m². Het water sijpelt binnen.

Asbest golfplaten verwijderen en nieuwe stalen dakplaten leggen

Graag het dak vervangen van een verlengstuk van de garage en de tuinhuis Asbestplaten vervangen door stalen dakplaten De totale oppervlakte is 7,5 x 4,5

Dakramen plaatsen

Wij willen 3 dakramen laten plaatsen. Een langs de voorzijde, kleinste maat Velux ter vervanging van een klein dakraampje. 2 grotere dakramen Velux type SK 06 of SK 01. Dus: 114 x 118 of 114 op 70. De laatste 2 aan de achterzijde van het huis. Graag houten dakramen.

Dakpanelen van veranda vervangen

Dakplaten op de veranda dienen vervangen te worden. Momenteel 4 platen van 16 mm op een veranda van 15m². De platen zouden vervangen moeten worden door warmte werende platen van 32 mm.

Schoorsteen afbreken

Een van mijn schoorstenen zou verwijderd moeten worden. De schoorsteen begint op het eerste verdiep en loopt via de zolder door naar het dak.

Vernieuwen buitenbekleding dakgoot

Door storm is buitenbekleding pvc van houten goot losgekomen, willen vernieuwen over een lengte van 18 meter