Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Heule te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Heule.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Heule of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Heule die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Heule:

Lekkage dak houten tuinhuis herstellen

Dak van een oud tuinhuis is beschadigd en er is regelmatig waterinsijpeling. Het is een houten tuinhuis.

Plat dak renoveren en lichtkoepel plaatsen

Een deel van het dak (10 vierkante meter) is veranda met plastiek dak. Dit zou dichtgemaakt moeten worden. Daarnaast zouden we een lichtkoepel willen laten plaatsen. Er is ook een lichtstraat die de aanbouw met het huis verbindt over de hele breedte van het huis (6 m), met slecht isolerend materiaal (plastiek) waardoor veel warmte daarlangs verdwijnt. Hiervoor zouden we een nieuwe oplossing willen, met ander materiaal (glas?). De totale oppervlakte van het dak is 42 vierkante meter.

Vervangen bestaande koepel / lichtstraat

Vervangen van een bestaande koepel / lichtstraat (+/- 3m op +/- 80 cm) door een beter isolerende en aansluitende koepel / lichtstraat.

Vervangen van pottelbergse pannen door nieuwe zwarte pannen

Vervangen van oude pottelbergse pannen door nieuwe zwarte pannen type pottelberg. Onderdak is ok en geisoleerd,doordat er kleine afwijking zit in de maten van de nieuwe dient Er hier en daar een lat te worden bijgeslagen. Let op onderdak is nog niet in epdm Opp 140 m

Bekleden van dakgoot

Voorzijde van dakgoot bekleden in pvc. Lengte dakgoot: 6m50

Dak moet vernieuwd worden, regen blijft ...

Dak moet vernieuwd worden, regen blijft op het dak staan.

Verbeteren afvoer regenwater vlak ...

Verbeteren afvoer regenwater vlak dak. Vanwege slechte overgang asphalt naar pvc lekt het dak bij hevige regen.