Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Kuurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Kuurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Kuurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Kuurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Kuurne:

Dakpannen plaatsen

Dakpannen terugleggen. Niet zeker van materiaal maar zijn wel oude dakpannen. Er zijn er op het zicht slechts 3 los maar kan zijn dat er nog veel meer zijn.

Dakgoten vervangen of herstellen

De voorgevel wordt nat onder de dakgoot (1e verdiep) bij regenval. Het is een dakgoot van ongeveer 9 meter lang en bestaat uit zink.

Lekkage in plat dak herstellen

Herstelling lekkage plat dak. Deel van garage - bijkamer. Dit gedeelte is niet afgewerkt - dak in roofing.

Leggen dakbedekking tuinhuis

De bedekking van mijn tuinhuis is weggewaaied door de rukwind. Ik zoek iemand om de nieuwe dakbedekking te leggen.

Dakgoten vervangen of herstellen

Woning bouwjaar 1957 - Zinken bakgoten lekken Voorgevel Lengte 7 m , op 6m hoogte. Voor vervangen van de bakgoot of bekleden met EPDM

Schoorsteen afbreken

Schoorsteen moet worden afgebroken. Enkele maanden later zal er een nieuwe buis, flexibel gemonteerd worden door de cv monteerder.

Polycarbonaatplaten vervangen van veranda

Polycarbonaatplaten veranda dak hebben hun beste tijd gehad. Ik wil deze graag laten vervangen door beter isolerende en minder licht doorlatend type. Het gaat om een veranda van 7-8 meter op 3 meter.

Vervangen veluxen

Ik zou graag mijn veluxen vervangen het type hierboven vermeld. Vervangen velux badkamer type GFL-1 en ook in slaapkamer typeGFL-7.

Plat dak renoveren en isoleren

Plat dak van keuken en garage zijn momenteel voorzien van roofing. Keuken en garage zijn aangrenzend. Daken aan buitenkant isoleren bovenop bestaande roofing + nieuwe EPDM bekleding bovenop. Oppervlakte keuken : ca. 15 m² - garage : ca. 22 m². Totaal : ca. 37 m² (Keuken en garage zijn aangrenzend) Met EPDM.

Groot koepel plaatsen op plat dak

Bestaand plat dak met grint erop wensen er een groot lichtkoepel op te plaatsen. Afmetingen van ongeveer 4 meter op 2 meter. Dit is een winkelpand.