Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Marke (Kortrijk) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Marke (Kortrijk).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Marke (Kortrijk) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Marke (Kortrijk) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Marke (Kortrijk):

Dak van tuinhuis vervangen

Afnemen oud dak van ons tuinhuis in golfplaten. Daarna een nieuw dak uit kunststof plaatsen. Het gaat om een 25 m². hubo platen uit kunststof

Dak tuinhuis herstellen

Vernieuwen plat dak van een tuinhuis van 3 op 3 meter. Het regent binnen in het tuinhuis. Ik vermoed dat de huidige dakbedekking een soort vezelgolfplaat is

Klein dak renoveren en EPDM plaatsen

Het is een klein platform, dat nu met isolatiekorrels en lood bedekt is. Er komen nu scheuren in het lood. Beste is wellicht alles verwijderen tot op de betongewelven, een vaste isolatie aanbrengen en met EPDM dichtmaken. 2 tot 3 vierkante meter.

Verwijderen en plaatsen dak

Asbest dak atelier verwijderen en nieuw dak plaatsen . Isolatie 10cm nieuwe bakgoten galva 2mm (41m)

Glazen koepel vervangen

Glazen koepel vervangen op plat dak.

Dak afdichten

Er loopt momenteel een dakgoot door mijn zolder van de voorkant naar de achterkant van het huis. Omdat ik mijn dak wil isoleren wil ik de goot aan de voorkant naar beneden aflaten zodat deze niet meer door het huis loopt. Hierdoor ontstaat een gat in het dak aan de voor- en achterkant van het huis. Deze twee gaten zouden moeten gedicht worden. Klein werkje, maar moeilijk om zelf goed te doen. Foto's ter beschikking.