Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dak van tuinhuis vervangen:

Dak van tuinhuis vervangen

Afnemen oud dak van ons tuinhuis in golfplaten. Daarna een nieuw dak uit kunststof plaatsen. Het gaat om een 25 m². hubo platen uit kunststof
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Marke (Kortrijk) (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak van tuinhuis vervangen uit heel België:

Tuinhuis bekleden in pvc

het betreft een tuinhuis. Er is al 1 zijkant met pvc panelen gedaan. Dus het zou nog gaan om de achterkant (die op een bepaalde hoogte in een spits loopt van het dak), nog een zijkant en de voorkant met 1 raam en 1 deur. Tussen 10 en 50 m² .

Shingles tuinhuis vervangen

Door de stormen in februari zijn een heel aantal shingles van ons tuinhuis gevlogen. Wij zouden deze graag opnieuw laten leggen door een vakman. I De totale oppervlakte van het dak van het tuinhuis is 26 m² maar niet het volledige dak moet opnieuw gelegd worden. Wij schatten dat het opnieuw te leggen deel ongeveer 3m² is.

Herstellen tuinhuis

Door stormschade is onze linkerkant van ons tuinhuis verschoven waardoor er een opening is tussen deur en want. Ook roofing van het dak is weg gewaaid. Tuinhuis is volledig opgebouwd uit hout.

Dak tuinhuis herstellen

Dak tuinhuis herstellen wegens vochtigheid aan binnenkant. Is >25j oud en bestaat uit golfplaten eterniet met asbest. Graag terug eterniete golfplaten. Afmetingen dak zijn 1.83m x 1.22m.

Herstellen dak tuinhuis

Dak tuinhuis van 4m x 3m herstellen. Regent binnen.

Dak tuinhuis vernieuwen

Wij willen graag ons open tuinhuis vernieuwen. Het is eigenlijk een dak maken tussen 3 muren. De breedte van de tuin is 5m. Het bestaande dak is nu in asbest en kan door een asbestbedrijf verwijderd worden, of door jullie. De hoogte van het dak is nu te laag, dus moet hoger komen. De diepte van het tuinhuis moet bekeken worden, naargelang de hoogte en de inslag van de regen. Je zou er moeten onderkunnen, nu lopen we tegen het dak. Eén muurtje van de 3 moet aangepast worden aangezien dat wat bouwvallig is.

Herstellen tuinhuis

Tuinhuis (13m²) beschadigd door omgevallen boom buurman na storm. Tuinhuis volledig in hout behalve dak(metalen platen met isolatie). Muren lijken intact maar dak en zijwanden (uitsteeksels bovenaan) aan achterzijde en zijkanten beschadigd.

Tuinhuis Luna plaatsen

Graag willen we tuinhuis Luna 295x400 van Makro laten plaatsen. Inclusief een dakgoot achteraan (schuin aflopend dak). Er is reeds een betonvloer voorzien en er ligt een afvoerbuis in de grond klaar voor dakgoot.