Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Middelkerke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Middelkerke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Middelkerke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Middelkerke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Middelkerke:

Waterdicht maken dakterras

Een kleine dakterras is voorzien van een door de vorige eigenaar geknutselde platte lichtkoepel. Deze platte lichtkoepel zorgt voor lichtinval in de keuken want het dakterras met de lichtkoepel is het plafond van de keuken. De lichtkoepel/ dakterras is niet helemaal waterdicht waardoor er bij hevigere regen water binnensijpelt. Met als gevolg dat het plafondlaminaat rond de platte lichtkoepel waterschade vertoont. Graag een offerte voor het waterdicht maken van het dakterras (eventueel door het vervangen van de platte lichtkoepel)

2 velux ramen vervangen

Vervangen van 2 velux ramen in pvc. De kenmerken van de huidige ramen zijn GGL van 1997.

Aluminium pannen vervangen

Ik heb een chalet staan aan de kust in Middelkerke en de dakbedekking is in aluminium pannen met 5 aan een die zal moeten vernieuwd worden ze zijn groen gelakt

Bestaande dakgoten herstellen of ...

Bestaande dakgoten herstellen of vervangen wegens lek. Goten en waterafvoeren herstellen of vervangen. Dak vernieuwen indien nodig, maar vooral isoleren. Indien het mogelijk is zouden we graag de oude pannen behouden, anders nieuwe. Graag één velux meer achteraan. Het algemeen uitzicht moet hetzelfde blijven. Er zijn naast dit zadeldak + bijgedeelte ook een dubbel plat dak in zink dat aan vernieuwing toe is : één van een 20 m2 en één van een 15 m2. Het gebouw staat in Middelkerke aan zee.

Dakschrijnwerk vervangen door ...

Dakschrijnwerk vervangen door geisoleerde dakplaten, bestaande pannen hergebruiken.