Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor waterdicht maken dakterras:

Waterdicht maken dakterras

Een kleine dakterras is voorzien van een door de vorige eigenaar geknutselde platte lichtkoepel. Deze platte lichtkoepel zorgt voor lichtinval in de keuken want het dakterras met de lichtkoepel is het plafond van de keuken. De lichtkoepel/ dakterras is niet helemaal waterdicht waardoor er bij hevigere regen water binnensijpelt. Met als gevolg dat het plafondlaminaat rond de platte lichtkoepel waterschade vertoont. Graag een offerte voor het waterdicht maken van het dakterras (eventueel door het vervangen van de platte lichtkoepel)
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Middelkerke (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterdicht maken dakterras uit heel België:

Regenwaterput reinigen en waterdicht maken

Ik wil mijn regenwaterput (1500 liter?) laten reinigen en waterdicht maken.

Regenwaterput reinigen, waterdicht maken en overloop controleren

We hebben een huis gekocht en we willen de regenwaterput gebruiken. Maar er is geen pomp en we weten niet als alles in orde is met de regenwaterput. Dus we willen de regenwaterput graag controleren en reinigen .

Regenwaterput uitkuisen en waterdicht maken

Regenwaterput van +/- 2 m³ reinigen en waterdicht maken. Put bevindt zich onder buitenterras. Verbinding put met manuele waterpomp terug gangbaar maken.

Bezetten en waterdicht maken van kelder

We zijn gestart met de renovatie van een hoekwoning die opgesplitst is in 2 appartementen. De gedeeltelijke kelder van zo'n 15m² ziet er niet uit! Er zit al een bezetting tegen de wanden van op de betonvloer tot op ± 1.60m. daarboven zit nog metselwerk dat wel nog vast is maar vraagt toch om een bezetting of dergelijke..!? Er staat ook een 4 cm water in voor het moment maar het word niet meer als het niet regent! We denken dat het water mss via een afwatering aan de achterkant binnen kan komen..? Dus kort door de bocht, volledig bezetten en waterdicht maken.

Regenwaterput waterdicht maken

Regenput van 2 x 4 x 2 meter lekt. Put ligt onder buiten terras. We zoeken iemand die de put waterdicht kan maken.

Reinigen en herstellen regenwaterput

Graag had ik mijn regenwaterput laten reinigen en terug waterdicht maken. De grootte van de put kan ik moeilijk inschatten.

Schouw waterdicht maken

Door de hevige regenval deze avond is er langs de schouw waterinsijpeling. De schouw dient dus waterdicht gemaakt te worden. Schouw is nog in gebruik voor condensatieketel.

Klussen in huis uitvoeren

Dringend waterdicht maken van buitendeur keuken en diverse oa spotjes vervangen voor electricien.