Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Nieuwpoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Nieuwpoort.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Nieuwpoort of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Nieuwpoort die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Nieuwpoort:

Slopen van schoorsteen

Wij willen op ons dak de schoorsteen met twee rookkanalen laten afbreken. Gaat om puntdak met dakpannen.

Hellend dak renoveren en isoleren

Onderdak plaatsen + 2 velux te plaatsen. De oppervlakte : 5 m breed en 8 m hoog. Met pannen.

Herstelling dak

Ik heb problemen met dak. Soms geen elektriciteit door lek aan dak. Herstelling van dak. Foto's ter beschikking.

Plat dak in epdm plaatsen

Een grondig gerenoveerde woning krijgt aan de zuidzijde een kleine uitbouw (keuken en eetplaats) van 28m2 en aan de noordzijde een tweede nieuwe uitbouw (garage - technische ruimte) van 44m2. Op beide nieuwbouwdelen komt een platdak met epdm-afwerking. De onderconstructie bestaat uit een houten roostering (balkhoogte 180mm) opgevuld met zachte isolatie (18cm rotswol), hellingsbalken (dakhelling), osb3 (18mm), dampremfolie, dakisolatie (vaste platen 2x 5cm). Graag een offerte voor het plaatsen van een epdm-dak.

Vernieuwen dak

Dakwerken: - Verwijderen oude dakpannen. - Verzakking in het dak uitlijnen. - Isolatie plaatsen. - Nieuw dak plaatsen. - Afvoergoten vernieuwen.

Vervanging dakgoten

Momenteel loopt de afvoer van de dakgoot door ons huis naar achter waardoor we vocht in onze muren krijgen en een lelijke buis door de kamers loopt. De dakgoot moet dus gewoon langs de gevel naar beneden lopen en die van de achterkant langs de achtergevel.

Vernieuwen plat dak

vernieuwen van een klein plat dak,nieuwe asfalt erop en vernieuwen betonnen boorden

Vernieuwen klein plat dak

Er moet een klein plat dak vernieuwd worden. Nieuwe asfalt en wat betonwerk erond vernieuwd.

Op zoek naar een aannemer voor het ...

Op zoek naar een aannemer voor het plaatsen van een dakkappel, zodoende de badkamerruimte te vergroten. Daaropvolgend willen we een nieuwe badkamer laten installeren en de bovenverdieping volledig terug herindelen.

van een oude rijwoning dienen de ...

van een oude rijwoning dienen de dakpannen verwijderd en onderdakplaten getimmerd waarna de dakpannen teruggelegd worden