Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Oostende te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Oostende.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Oostende of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Oostende die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Oostende:

Golfplaten hangar vervangen

Het is een hangar oppervlakte 250 vierkante meters . Deze zouden moeten vervangen worden. Het is van in de jaren begin 90. Het zijn golfplaten .

Regenpijp en dakgoot nakijken

bij onze woning die we 2 jaar geleden gekocht hebben, merken we op dat het water van de regenpijp niet lijkt weg te lopen, of toch niet volledig. Dus telkens blijft de grond nat aan mijn deur, waardoor er telkens vuiligheid blijft kleven. Ook heb ik gisteren opgemerkt met de hevige regenval , dat de dakgoot overliep.

Asbest verwijderen

Verwijderen van asbest plafondpanelen in onze stockruimte. Ongeveer 44 m²

Dakkapel plaatsen

In juni verhuizen wij naar een woning die we gekocht hebben. Nu zijn we echter aan het denken om een dakkapel te laten plaatsen waardoor we extra ruimte krijgen in de zolderkamer.

Schouw verwijderen

De schouw verwijderen. En ook dicht metselen op het dak.

Asbest golfplaten verwijderen

Verwijderen van asbest golfplaten op een dubbele garage. Gaat om ongeveer 42 m².

Dakkapel plaatsen

Ik ben op zoek naar een bedrijf die een dakkapel kan plaatsen/uitbouw (5 m) breed). Op het 3de verdiep. Afwerking met zink opstaande naad.

Dakgoten vervangen of herstellen

Dakgoten vervangen of herstellen. Huis 10 m hoogte. Dakgoten in pvc.

Vervangen zinken goten en lood aan alléénstaand huis

Goten: voorgevel : boven garage : goot 3,60m met 1 afloop boven inkom : goot 6,40m met 1 afloop achtergevel : 1 goot 10m lengte met 2 aflopen dakkapel : 2x goot (L+R) = samen ongeveer 2,5m Loodafwerking : Rondom dakkapel : vooraan + 2 zijkanten : ongeveer 5m Rond schouw : ongeveer 3,70m Zijkant garage : (naast dakkapel) ongeveer 1,50m

Afbraak of herstellen schoorsteen

2 schouwen herstellen eventueel stuk afbreken. Een deel voegen en metsen en de tweede schouw herbezetten een stuk korter maken.