Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Oostende te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Oostende.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Oostende of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Oostende die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Oostende:

Afbraak of herstellen schoorsteen

2 schouwen herstellen eventueel stuk afbreken. Een deel voegen en metsen en de tweede schouw herbezetten een stuk korter maken.

Vervangen rubberen profielen houten veranda

Vervangen van 12 rubberen profielen houten veranda. Heb 2 lekken.

Afbreken schoorsteen

Ik wil graag mijn schoorsteen afbreken. Hij staat scheef en er zijn al aantal brokstokken naar beneden gevallen. De schoorsteen wordt niet meer gebruikt. Er moet geen ander in de plaats komen.

Dakvensters plaatsen

Er dienen een 3 à 4 dakvensters geplaatst te worden in het hellend dak. Qua afmetingen zouden we graag vensters van 80 cm breed willen en tussen de 1 en 2 meter hoogte.

Hellend dak renoveren zonder isolatie

Oppervlakte van het dak is 54 m². We wensen ons hellend dak te vernieuwen met pannen. Momenteel liggen er wel zonnepanelen op het dak.

Omkasting dakgoot vervangen

Bij stormweer is een deel van de omkasting (plastiek) van onze dakgoot afgebroken en weg. We willen dit vervangen door een nieuwe omkasting over de gehele breedte (6 m)

Houten dakterras aanleggen

Een dak terras in hout laten leggen. Afmetingen ken ik niet exact. Materiaal mag door vakman aangekocht worden.

Terras vernieuwen van dakappartement

Mijn terras is dringend aan vernieuwing nodig ze is nu in hout maar in zeer slechte staat. het is 30 vierkante meter en aan de voorkant van de straat op het 4de verdiep ik weet niet of er een vloer in steen kan opgelegd worden want dit is mijn voorkeur

Vervangen verandaplaten polycarbonaat

Er is een barst in de buitenste laag van een van mijn veranda platen, graag vervangen. Er zou 1 plaat moeten worden vervangen.

Beloopbare glazen dakramen plaatsen

Wij hebben thuis momenteel 2 ronde koepels staan met de afmetingen van ongeveer een dia van 1 m 20 en 1 m 10. We zouden deze willen vervangen door glazen beloopbare dakramen, deze moeten niet open kunnen. het zijn ronde dakramen die zouden moeten worden geplaatst, met de afmetingen van bij benadering 1 m 20 en 1 m 10.