Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Oostende te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Oostende.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Oostende of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Oostende die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Oostende:

Dakkapel plaatsen

Ik ben op zoek naar een bedrijf die een dakkapel kan plaatsen/uitbouw (5 m) breed). Op het 3de verdiep. Afwerking met zink opstaande naad.

Dakgoten vervangen of herstellen

Dakgoten vervangen of herstellen. Huis 10 m hoogte. Dakgoten in pvc.

Vervangen zinken goten en lood aan alléénstaand huis

Goten: voorgevel : boven garage : goot 3,60m met 1 afloop boven inkom : goot 6,40m met 1 afloop achtergevel : 1 goot 10m lengte met 2 aflopen dakkapel : 2x goot (L+R) = samen ongeveer 2,5m Loodafwerking : Rondom dakkapel : vooraan + 2 zijkanten : ongeveer 5m Rond schouw : ongeveer 3,70m Zijkant garage : (naast dakkapel) ongeveer 1,50m

Afbraak of herstellen schoorsteen

2 schouwen herstellen eventueel stuk afbreken. Een deel voegen en metsen en de tweede schouw herbezetten een stuk korter maken.

Vervangen rubberen profielen houten veranda

Vervangen van 12 rubberen profielen houten veranda. Heb 2 lekken.

Afbreken schoorsteen

Ik wil graag mijn schoorsteen afbreken. Hij staat scheef en er zijn al aantal brokstokken naar beneden gevallen. De schoorsteen wordt niet meer gebruikt. Er moet geen ander in de plaats komen.

Dakvensters plaatsen

Er dienen een 3 à 4 dakvensters geplaatst te worden in het hellend dak. Qua afmetingen zouden we graag vensters van 80 cm breed willen en tussen de 1 en 2 meter hoogte.

Hellend dak renoveren zonder isolatie

Oppervlakte van het dak is 54 m². We wensen ons hellend dak te vernieuwen met pannen. Momenteel liggen er wel zonnepanelen op het dak.

Omkasting dakgoot vervangen

Bij stormweer is een deel van de omkasting (plastiek) van onze dakgoot afgebroken en weg. We willen dit vervangen door een nieuwe omkasting over de gehele breedte (6 m)

Houten dakterras aanleggen

Een dak terras in hout laten leggen. Afmetingen ken ik niet exact. Materiaal mag door vakman aangekocht worden.