Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Oostende te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Oostende.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Oostende of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakloodgieterij dakdekken en dakherstelling in Oostende die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Oostende:

Dakgoten vervangen of herstellen

Dakgoot los voorkant en achterkant van huis

Dakgoot reinigen en herstel lekkende dakgoot

Graag had ik onze dakgoot na laten zien we denken dat hij verstopt zit.

Verwijderen asbest golfplaten oud tuinhuis en vernieuwen dak met staalplaten

Verwijderen asbest oude golfplaten van tuinhuis ( gebouwd tussen 2 muren in tuin/ rijhuis ), vernieuwen draagbalken ( hout ) en dak met metalen dakplaten. Plaatsen ( voorkant ) van plastiek afvoer goot met uitloop op terras. Aanvoer ( afvoer ) materialen dient te bebeuren langs voordeur. Dak ongeveer 21 vierkante meter ( 5.3 m x 4 m ). Er is ook een oude steunmuur gebouwd midden in het tuinhuis ( oud kolenhok ) aanwezig. Afvoeren oude materialen .

Zink rond schoorsteen herstellen

Nieuwe zink op schouw plaatsen. 2 stukken.

Lek aan het dak herstellen

Er sijpelt water binnen aan het dak van de veranda thv de draagbalken en de platen die hierop rusten.

Herstellen daklekkage

Lek in het dak, met als gevolg dat er schimmelvorming in de slaapkamer is. Moet zeker zo vlug mogelijk hersteld worden. Ook vernieuwing van de dakgoot is nodig.

Dakramen vervangen

Vervangen van 2 dakramen Afm. 114 x 118. kantelramen te vervangen.

Bestaande asbest golfplaten vangarageboxen vervangen door geisoleerde metalen dakbedekking

Twee rijen garageboxen van 15 boxen van ca 6m x 45m. Lage helling . Vervangen van onderliggende houten draagkepers waar nodig . Aanstuiting met gemene muren . Uitvoering nog dit jaar Bestaande asbest golfplaten van 30 garageboxen vervangen door geisoleerde metalen dakbedekking .

Golfplaten hangar vervangen

Het is een hangar oppervlakte 250 vierkante meters . Deze zouden moeten vervangen worden. Het is van in de jaren begin 90. Het zijn golfplaten .

Regenpijp en dakgoot nakijken

bij onze woning die we 2 jaar geleden gekocht hebben, merken we op dat het water van de regenpijp niet lijkt weg te lopen, of toch niet volledig. Dus telkens blijft de grond nat aan mijn deur, waardoor er telkens vuiligheid blijft kleven. Ook heb ik gisteren opgemerkt met de hevige regenval , dat de dakgoot overliep.