Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor golfplaten dak tuinhuisje vernieuwen:

Golfplaten dak tuinhuisje vernieuwen

Golfplaten dak met vermoedelijk asbest van tuinhuisje van 3m x 2m vernieuwen. Momenteel zijn de golfplaten nog in goede staat maar zijn ze bemost, aangeslagen en de kopdekking lost. Onderdak en afvoergoten zijn nog intact.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Oostende (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor golfplaten dak tuinhuisje vernieuwen uit heel België:

Afbreken van garage

De garage van 6m op 3m en 2,50 m hoogste punt moet afgebroken worden. Dak golfplaten van asbest. Staat er al zeker 60 jaar. Ook afval weghalen.

Afbraak tuinhuis en opruiming hout

Stapel hout verwijderen uit oud houten tuinhuis van ong. 3m x 2.1m x 2.4m met golfplaten dak. Stapel hout achter tuinhuis ook verwijderen. Tuinhuis ook afbreken. Alles is een mengeling van geschilderd en gewoon hout.

Dak van tuinhuis vervangen

Bitumen golfplaten afhalen en verwijderen plaatsen van onderdak indien nodig plaatsen van metalen dakplaten hoogte van tuinhuis 1,76 m, tuinhuis 3x3m

Asbestdak tuinhuis verwijderen en vervangen

Asbest hellend dak van tuinhuis van ong.20m² verwijderen. Balken verwijderen. Nieuw dak leggen op tuinhuis. Liefst golfplaten.

Klein dak houtkot vernieuwen

Dak van 6m² op houtkot vervangen. Momenteel oude golfplaten die lekken. Liefst onderdak met daarop houtshingels vb cederhout

Dak van oude schuur afbreken en constructie maken voor plat groen dak

Dak van oude schuur van ong. 100m² uitbreken. Is een zadeldak met asbest golfplaten. Dak moet vervangen worden door een plat dak. Deel van bakstenen muren afbreken. Waar nodig nieuwe steunbalken plaatsen om constructie van plat dak te realiseren.

Tuinhuis metsen

Tuinhuis van 4m x 3m metsen. Graag snelbouw, naar achter afhellend dak van waterdichte golfplaten. Dubbele deur en kleine ramen aan beide zijkanten voorzien. Achteraf ook kaleien.

Stal kleiner maken in lengte

Stal van 6.23m x 4.4m met golfplaten dak en betonnen platen muren 2m verkleinen in de lengte dus zou het 4.23m x 4.4m worden.