Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Oostkamp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Oostkamp.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Oostkamp of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Oostkamp die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Oostkamp:

Dak met asbestleien vervangen door vlakke pannen

Asbestleien op een plat dak vervangen door vlakke pannen. Geen idee van de oppervlakte. Er liggen zonnepanelen op het dak, die moeten blijven.

Afvoerbuis vervangen

Zinken buis , afvoerbuis van gebouw garage is versleten en dient hersteld te worden.

Polycarbonaat platen op veranda vervangen

Vervangen van twee platen en (om ze erin te schuiven) rails. Wegens de storm zijn ze gebroken. Platen van ongeveer 3.55 meter. En de breedte is ongeveer 1.23 meter. En de dikte is ongeveer 15 mm.

Polycarbonaatplaten vervangen

Ik wil graag 4 polycarbonaatplaten laten vervangen wegens gaten door hagel.

Vervangen rieten dak door tegelpannen

Vervanging rieten dak van 20 jaar oud door plaatsing onderdak en tegelpannen. Ca 310m². Na afbraak riet isolatie tussen spanten

Vernieuwen van het dak

Ik zou graag eens een idee hebben van de kostprijs voor een nieuw dak. Ik ben van plan om zonnepanelen te leggen, maar zou ook graag weten hoe mijn dak eraan toe is. Daarom dus mijn vraag. Adres te bevragen door vakman.

Volledig daktimmerwerk en isolatie

Graag prijs voor volledig daktimmerwerk (inclusief isolatie)

Vervangen van dak van garage

Het dak van onze garage moet dringend vervangen worden. Deze garage is gemeenschappelijk met de buren, het dak moet over de volledige oppervlakte vernieuwd worden. Er is een houten structuur voorzien die kan (en dus moet) herbruikt worden. Het verwijderen van het huidige dak kunnen we zelf doen.

Ontmossen van pannendak

Ontmossen en behandelen tegen mos.

Ontmossen van dak

Ontmossen van pannendak 220m² . Adresgegevens bij afspraak.