Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakgoten vervangen of herstellen:

Dakgoten vervangen of herstellen

Goten qua materiaal en vorm passend bij het huis. Oude goten breek ik zelf af. Lengte : ? Nu oude bakgoten. behouden of verwijderen.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Otegem (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakgoten vervangen of herstellen uit heel België:

Dakgoten vervangen of herstellen

Verbreden van de dakgoot aan de voorkant van de woning in zink en het verplaatsen van het tapgat van het midden van de woning naar de linkerkant van de woning als gevolg van het aanbrengen van gevelisolatie. De gevel van de woning is ongeveer 5,5m. Gevelisolatie wordt aangebracht door firma.

Dakgoten vervangen of herstellen

Het betreft een koperen dakgoot die op de hoek aan de lasnaden gelost is en hier lekkage geeft. Woning : Onder het dak slaapruimte.

Dakgoten vervangen of herstellen

De dakgoot aan de straatkant lekt en moet wellicht ook eens gereinigd worden. Er zijn geen dakvensters aan deze zijde van het huis en m'n ladder is niet lang genoeg.

Dakgoten vervangen of herstellen

We hebben een huis gekocht vanuit 1975. We zijn bezig met grondige renovaties. De dakgoot is in hout en is verrot en lekt. We zouden die dus over heel het huis moeten vervangen 16m op 9m . PVC /Hout/Zinc is nog te zien met de vakman

Afdak in kunststof vervangen + dakgoten herstellen

We hadden graag een nieuw afdak/carport gehad. De huidige zit vol lekken. Er is een houten constructie voorzien waar het afdak op kan steunen. De totale lengte van het afdak is ongeveer 13m op 2.5m. Een klein gedeelte is ong. 5m breed. Verder hadden we graag de dakgoten van de garage laten herstellen (ong 10m).

Dakgoten vervangen of herstellen

Er is een lekkage die voortkomt van de zinken dakgoot, die verlijmd is aan de opstaande kant met een strook roofing. Daardoor ontstaat er water insijpeling in de muur.

Dakgoten vervangen of herstellen

Ik zou graag al de dakgoten laten vernieuwen en de kroonlijsten mee laten vervangen. Dakgoten nu in zink. Kroonlijsten in PVC. Verschillende stukken : 6 tal m vooraan en achteraan 2 m.

Dakgoten vervangen of herstellen

Zinken dakgoot die reeds hersteld is precies lekt terug aan die naad.