Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Roeselare te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Roeselare.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Roeselare of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakloodgieterij dakdekken en dakherstelling in Roeselare die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Roeselare:

Plastieken dakgooten vervangen

2 plastieken dakgoten gescheurd. Te vervangen.

Nazicht en herstelling dak

Controle plat dak na constatatie van een vochtplek in de slaapkamer. Liggen zonnepanelen op.

Daklekkage herstellen

Mijn plat dak met Epdm lekt tot binnen. Oppervlakte . ca 4x4m. Enkel het lek moet hersteld worden.

Nakijken daklekkage

Insijpeling bij zware regenval, lijkt tussen achtergevel en aanbouw te gebeuren. 1 overgang dak aanbouw 2 dakpannen onder zonnepanelen

Dakpannen vervangen

Langs de noordelijke kant van het dak zijn er heel wat tegeldakpannen langs de onderkant aan het afbrokkelen. Die zouden moeten vervangen worden.

Vervangen draagbalk

Draagbalk van 4 meter in dak is aangetast door houtworm en hangt door. Ik woon in rijhuis en balk kan omhoog via de achterkant van het huis

Kroonlijsten van een stomp dak vervangen

Kroonlijsten van een alleenstaand huis vervangen. Materiaal is nu in hout maar mag ook in pvc vervangen worden. Ik denk zo een 10 lopende meter. Het gaat om ene stomp dak.

Dakgoten herstellen of vervangen

Vervangen of repareren van bestaande dakgoten wegens lekkage. Koppelwoning met leien dak, dakgoten met pvc aan de buitenkant en mogelijks zink binnenin. Gaat om een 20 lopende meter.

Zinkwerken aan dak

Het zinkwerk aan de schouwen en dakkapel zijn versleten en lekken hierdoor.

Roofing vernieuwen

Roofing op plat dak vernieuwen. Oppervlakte 36 m²