Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Roeselare te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Roeselare.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Roeselare of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Roeselare die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Roeselare:

Kroonlijsten van een stomp dak vervangen

Kroonlijsten van een alleenstaand huis vervangen. Materiaal is nu in hout maar mag ook in pvc vervangen worden. Ik denk zo een 10 lopende meter. Het gaat om ene stomp dak.

Dakgoten herstellen of vervangen

Vervangen of repareren van bestaande dakgoten wegens lekkage. Koppelwoning met leien dak, dakgoten met pvc aan de buitenkant en mogelijks zink binnenin. Gaat om een 20 lopende meter.

Zinkwerken aan dak

Het zinkwerk aan de schouwen en dakkapel zijn versleten en lekken hierdoor.

Roofing vernieuwen

Roofing op plat dak vernieuwen. Oppervlakte 36 m²

Dakraam laten plaatsen op zolder

Ik zou graag een dakraam laten steken in de zolder. Het gaat om een pannendak en men moet het gat nog maken. Afmetingen van het dakraam bespreek ik graag met vakman om te kijken welke opties er zijn.

Lichtkoepel plaatsen

Nieuwe koepel plaatsen. nu staat er een lichtkoep met dubbelwandig glas moet een drie-dubbelwandig worden. Afmeting ter plaatse op meten.

Dakgoot te vervangen

Dakgoot te vervangen . Is nu in hout mag vervangen worden door PVC.

Vernieuwen dak garage

Verwijderen van asbesthoudende golfplaten en deze vervangen door nieuwe isolerende panelen. Eventueel aanpassen van dakconstructie. Dak garage: 30 m².

Vervangen golfplaten van een hellend dak 630 m²

Ik heb nog ongeveer 630 m² dak met golfplaten die asbest bevatten en wil deze vervangen door iets wat mooier is. Dit is een dak , zadeldak. Graag dakpannen indien mogelijk, er zouden dan zonnepanelen op moeten komen.

Dakherstellingen uitvoeren

Ik wens mijn dak te laten herstellen het zou gaan over 5 x 5 m² Graag bitumen plaatsen.