Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor roofing vernieuwen :

Roofing vernieuwen

Roofing op plat dak vernieuwen. Oppervlakte 36 m²
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Roeselare (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor roofing vernieuwen uit heel België:

Nieuwe roofing plaatsen en schilderwerken uitvoeren

Bovenop de eetkamer moet er een nieuwe roofing geplaatst worden. Binnenin de eetkamer is er waterschade. Er moet ook geverfd worden in de eetkamer na het vernieuwen van de roofing.

Dakterras renoveren

Wij zoeken iemand om ons dakterras te vernieuwen. Zowel omheining als vloer. Het terras is +/- 10m². Afbraak van het huidige terras zouden we zelf doen. Terras : ligt op roofing. Materiaal te bespreken met vakman.

Herstellen daklekkage

Oppervlakte dak ongeveer 40 m², dakconstructie vernieuwd in 1989, dak licht hellend. bestaande roofing laatste keer vervangen in 2013. Lekken vastgesteld in de keuken. Normaal zou structuur geschikt moeten zijn voor een groendak. Liefst werken zo snel mogelijk uitvoeren om gevolgschade maximaal te beperken. Nu roofing dak en indien te vernieuwen naar een groen dak.

Dakerras vernieuwen

Duplex appartement op 2de verd. (terras op 3de verd.) – terras van 4m x 4m is een dakterras (roofing) en als vloerbedekking bankirai planken. Wegens een vochtprobleem, werden er planken uitgebroken en teruggeplaatst maar deze zijn beschadigd. Ook de balken waarop de planken liggen zijn niet meer in goede staat. Ofwel mogelijkheid tot herstellen/vernieuwing van planken+balken of eventueel nieuwe vloer (terrasdragers + keramische tegels).

Roofing herstellen of plat dak helemaal vernieuwen

Dak tuinhuis in roofing lekt en moet gerepareerd worden of eventueel een nieuw dak erop. De oppervlakte is 12 m².

Garage renoveren

Renovatie van garage. garage is 4 m Br op 7 M L. Isolatie, vloeren vernieuwen , muren behandelen. lichtkoepel insteken. Roofing van dak garage vernieuwen. Dak loopt over de keuken.

Platform herstellen of vernieuwen

Platform herstellen of vernieuwen. Vermoedelijk een lek, want er sijpelt water binnen. Platform : veranda aangebouwd met roofing.

Vernieuwen roofing dak tuinhuis

Tuinhuis heeft een dak met 2 helften van 1,75 meter breed met nok en 5,75 meter lang. Ingevolge stormschade van eergisteren moet dakbekleding dringend worden hersteld, maw volledig worden overgedaan.