Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Tielt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Tielt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Tielt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Tielt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Tielt:

Lek in dak herstellen

Lek in dak herstellen. Betreft een plat dak van ong. 12j oud. Door uitzetting en krimpingen zit de aansluiting met 1 van de 4 regenpijpen niet meer goed. Bij regen loopt er dus water binnen. Aansluiting herstellen en controleren of de overige 3 aansluitingen en dakbedekking nog goed zijn.

Dak tuinhuis herstellen

Dak tuinhuisje 3.5 x 3.5 voorzien van nieuwe zwarte shingels.

Lek in het platte dak herstellen

Lekkage langs de rand van een plat dak aan een overdekt terras. Muur is reeds behandeld met hydrofuge, de hoeveelheid lekkage pleit ook tegen slagregen mijns inziens. Ik vermoed zelf een probleem van de afdichting van het plat dak langs de gevelmuur.

Pannen vervangen van schuur

Er moet nodig iemand de kapotte pannen vervangen van de schuur. Er kan met hoogtewerker op het terrein, er is een overgang van schuur naar woonhuis die aandacht nodig heeft. Ter plaatse komen kijken.

Dakkapellen maken

In een schuin hellen dak dakkapellen maken. 5 in totaal.

Oude dakpannen vervangen

Het gaat over een dak van de stalling van een oude stadshoeve, de oude pannen zijn in slechte staat, ik wil graag overleg over de mogelijkheden.

Aanpassing van hellend naar plat dak

Bij onze aanbouw is er nu een hellend dak. Dit zou afgebroken worden en veranderen in een plat dak

Renoveren van dak en dakgoten

Heel dak moet gerenoveerd worden dak goten ook. Hoeveel dat zal kosten en voor welke premies ik in aanmerking kom? Dak met dakpannen, het is een rijwoning.

Loodwerk vervangen dak

Vervangen van zink voor 20 lm,lood 2 schoorstenen vervangen en vervangen afleider lm

Schouwafdekking en afdekrooster

Plaatsen van schouwoverkapping (tegen regen en waterinsijpeling) en afdekrooster (om de kauwen weg te houden van onze schouw).