Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Torhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Torhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Torhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakloodgieterij dakdekken en dakherstelling in Torhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Torhout:

Lek in de dakgoot herstellen

Herstel van dakgoot vooraan die lekt in het midden.Dakgoot in zink buitenkant in PVC

Vervangen etenit golfplaten op garage/tuinhuis door metalen platen

Verwijderen en plaatsen van nieuwe metalen panelen in panvorm zonder isolatie 12stuks van 2.40m lang plus nok(6m) en zijstukken 2.40m Vervangen etenit golfplaten op garage/tuinhuis door metalen platen (panmodel) zwart aantal 12 van 2.

Vernieuwen hellend dak garage

Vernieuwen hellend dak garage (oude golfplaten) door geïsoleerde zwarte dakpanplaten. Oppervlakte +/- 50 m² .

Dakherstellingen uitvoeren

Graag wat dakherstellingen waarvan huis 40 j oud.. o.a. gespleten pannen vervangen-bovennok controleren op barsten. + wit schilderen losgekomen voegen opvullen. Muren behandelen tegen vocht eventueel nieuw lood rond schoorsteen. Pannen bespuiten tegen mos.

Dakgoten vervangen

Dakgoot in zink vervangen voorgevel= 5,90+ 0,74 + 3,90 m - dakgoot achterzijde 5m26 - vierkantmodel 4/8/12 slab geplaatst in inox haken - afvoerbuis in zink, vierkant van 80:3,30 ×3 en 3,20 × 1. Adresgegevens bij afspraak

Renovatie van het dak

Graag hadden wij een prijsaanvraag ontvangen voor de renovatie van ons dak. Het dak is niet geïsoleerd en heeft geen onderdak. Wij zouden ons dak bijgevolg willen voorzien van isolatie en nieuwe dakpannen. Foto's en plan ter beschikking.

Renovatie geheel dak met nieuwe pannen

Graag raming prijs om ons dak te voorzien van nieuwe pannen. Foto ter beschikking.

Maken van plat dak voor bestaande carport

Betreft het plaatsen-maken van een dak voor ons carport: Het zou gaan om een totale oppervlakte van ongeveer 51m2, enkel EPDM of iets anders maar geen isolatie. De afwerking bovenaan gebeurt met 29m zwarte alu dakprofielen die aansluiten op de afwerking, latten in padoek net zoals huis en tuinhuis. Er moet ook 1 afvoer voor water voorzien worden en een doorsteek voor een afvoer van de houtkachel die onder de overbouw van het terras komt. Om alles te verduidelijken zit er een plannentje in de bijlage. Kan u hier een offerte voor opstellen, dank u. Als u nog vragen hebt stel ze gerust.

Isoleren van plat dak en dakbedekking plaatsen

Isoleren van dak en dakbedekking plaatsen op een plat dak. Te isoleren oppervlakte is 65 m². Aangezien ik m'n regenwater recupereer geeft die oude roofing een geur af, kan dit tegengegaan worden met een ander materiaal, of toch roofing en dan schilderen met alu.verf. Ter plaatse komen kijken.

Ontmossen van betonpannendak

Betonpannendak te ontmossen en eventueel coaten. GELIEVE ENKEL PER MAIL TE REAGEREN, DAAR IK VOOR MIJN WERK VEEL IN HET BUITENLAND ZIT.