Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor lek in de dakgoot herstellen:

Lek in de dakgoot herstellen

Herstel van dakgoot vooraan die lekt in het midden.Dakgoot in zink buitenkant in PVC
Offertes van dakdekkers voor dakloodgieterij uit Torhout (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor lek in de dakgoot herstellen uit heel België:

Lek in de dakgoot herstellen

Wij zijn dringend op zoek naar een dakwerker. Wij hebben namelijk een lek in onze dakgoot waadoor het water via de binnenmuur in de woning binnensijpelt. Dakgoot aan de achterkant van de woning.

Herstellen van lek in veranda ter hoogte van dakgoot

Er is een lekkage aan de binnenkant van de veranda. Het water drupt binnen waar je de dakgoot ziet lopen.Dak in polycarbonaatplaten.

Dakgoten vervangen of herstellen

We merken sinds enkele weken dat er na hevige regen een waterspoor op de voorgevel te zien is, steeds op dezelfde plaats. Zelf kon ik geen lek of schade aan de dakgoot zien. Vorig weekend stelden we vast dat er op de slaapkamer, net onder dak en ter hoogte van de lek, schimmel op de binnenmuur verschijnt. We willen dit zo snel mogelijk laten herstellen.

Dakgoten vervangen of herstellen

Bij de renovatie van onze woonst zijn wij op de bovenverdieping op een lek gestoten. Het ziet er naar uit dat er door een lek in de dakgoot van onze voorgevel water naar binnen sijpelt. Mogelijk kan dit lek/deze lekken gewoon gedicht worden, of moet de dakgoot volledig vernieuwd/vervangen worden. Het gaat over een betonnen dakgoot met zinken binnenbekleding over een lengte van +-8 meter.

Herstellen zinken dakgoot

De dakgoot van ons huis (in zink) is op sommige plekken in slechte staat. We hebben in een van onze kamers vochtinsijpeling en schimmelvorming op de muren, afkomstig door een scheur/lek in de dakgoot.

Lek in dakgoot herstellen

Lek in een (zinken) dakgoot herstellen

Lekkende dakgoot herstellen

Water op zolder en sijpelt door in slaapkamer. Dakgoot 6 meter, hellend da%. Mogelijks lek aan dakdoorvoer linkse schoorsteenbuis(voorkant huis). Op zoek naar een vakman om de dakgoot te herstellen.

Lek herstellen op dak

Lek in de slaapkamer op de eerste verdieping. Verdieping daarboven is alles droog. De dakgoot bevindt zich op de hoogte waar het lek is. Deze goot werd 3 jaar geleden opnieuw voorzien van een tap en roofing. Mogelijk slaat de regen onder de pannen die juist boven de dakgoot liggen .