Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor lek in de dakgoot herstellen:

Lek in de dakgoot herstellen

Herstel van dakgoot vooraan die lekt in het midden.Dakgoot in zink buitenkant in PVC
Offertes van dakdekkers voor dakloodgieterij uit Torhout (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor lek in de dakgoot herstellen uit heel België:

Lek in dakgoot herstellen

Er is een lek in onze dakgoot, daar waar ze in contact komt met die van de buren. Na elke regenbui blijft het nog uren lekken, dus dit zou best gemaakt moeten worden. De dakgoot is ongeveer 4 meter.

Dakgoot vervangen of herstellen

We hebben vocht op de gevel doordat er water op loopt. De dakgoot bestaat uit allemaal kleine witte profielen naast elkaar, er ligt nieuwe zink in van enkele jaren geleden, die is normaal gezien nog goed. Dus graag weet ik waardoor het water op de gevel komt en wat moet hersteld worden. Twee plaatsen waarop het lek.

Lek in dakgoot herstellen

Lek in zinken dakgoot herstellen. Huis is 20j oud. Lek zit in de hoek.

Herstellen zinken dakgoten

Lek in overgang dakgoot-regenpijp herstellen. Vermoedelijk soldeerwerk. Bij felle regen komt er heel wat water binnen via de spouw en dan door het venster. Buurvrouw heeft ook enkele scheuren in zinken goot die reeds tijdelijk hersteld werd met soort silicone, dus die ook graag solderen.

Dakgoten vervangen of herstellen

* reparatie lek op lasnaad dakgoot achteraan huis * controle eventueel lek dakgoot vooraan (verbinding dakgoot / afvoerbuis) * plaatsing van 2 bladvangers (afgelopen jaar zijn er 11 mussen in mijn regenwaterput terecht gekomen. Hopelijk is dit een oplossing) * bestaat er een ? zodat er géén mus-nesten kunnen gemaakt worden onder mijn dakpannen Indien nodig kan ik u een foto opsturen van het huis.

Lek in verandadak herstellen

Op drie plaatsen komt er bij regenval water naar binnen: regelmatig op één plaats ter hoogte van de dakgoot, af en toe op één plaats ter hoogte van de aanhechting aan het huis of op één plaats aan één van de draagbalken. De veranda is ongeveer 4 meter x 4 meter groot. Alvast één van de drie panelen lijkt wat te los te liggen (zodat het waarschijnlijk soms een beetje omhoog waait).

Lek in dakgoot herstellen

Onze dakgoot aan de achterkant van het huis lekt over een strook van ongeveer 50 cm, het water loopt over de buitenmuur naar beneden. De dakgoot moet dus nagekeken en gerepareerd worden

Lekkende dakgoot herstellen

Lek aan houten dakgoot vooraan rijwoning. Ik vermoed dat een slechte connectie met de goot van de buren de oorzaak is. Die goot van de buren is niet uit hout.