Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Wenduine te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Wenduine.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Wenduine of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Wenduine die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Wenduine:

Dak in epdm leggen

Ik wil het dak vernieuwen, ligt metaal dak op is losgewaaid wil epdm dak laten leggen. Stacaravan is 3,6m x11,2m en dak is afgerond.

Plexy koepel vervangen op plat dak

Plexy koepel zonder oprand, hierdoor krijgen we insijpeling bij overvloedige regen, dus deze moet vervangen worden door koepel met oprand en afgedicht worden. Op plat dak van ongeveer 4 meter hoog. Makkelijk bereikbaar. De koepel is 1,2x1,2m

Dak stacaravan vervangen

Vanwege de stormen de voorbije weken is er een scheur in ons zinken dak van de caravan. Kan er een laag roofing op gelegd worden ? Voorlopig zeil opgelegd door brandweer met zandzakjes. Herstelling zo snel mogelijk uit te voeren. 40 m². Geen overzetdak.

Lek in dak van een caravan herstellen

Er is een lek in het dak, dit zou moeten gerepareerd worden. Dak van een caravan. Dak is 12 op 4 meter.

Dak reinigen en coaten

Zijn nu bezig met de woning aan het renoveren. In de maand april dient het dak gereinigd te worden. Het is een dak met betonnen dakpannen.Dak Ongeveer 120 m². dakgoten in zink zijn nog goed. Reinigen van dak met hogedrukreiniger en dan een "soort silicone" opleggen tegen mos.

Roofing vernieuwen

Roofing op buiten toilet vernieuwen, wegens vocht gebuur. Is plus minus twee vierkante meter, met lood aan de zijkant.

3 veluxen vervangen

We zijn op zoek naar ervaren veluxplaatsers voor vernieuwing van 3 velux dakvensters (vervanging) Er is reeds 1 velux aangekocht en staat klaar

Klein plat dak met EPDM + isolatie

wij hebben een huisje in Wenduine, waar momenteel een plat dak met keien op ligt. Er is echter een klein lek, en we willen ook beter isoleren, dus zouden we graag het dak laten vernieuwen. We hadden gedacht aan EPDM folie omwille van kost vs. levensduur, een een isolatie naar boven toe. Het gaat om een oud huis in houtstructuur, en ivp de plafond te isoleren, zouden we liever de plafondbalken zichtbaar houden, en dus eerst dakisolatie laten aanbrengen met daar bovenop EPDM. Het dak heeft een oppervlakte van +/- 45 m². We hebben 2 verschillende mogelijkheden gevonden, namelijk gelijmde folie zonder ballast; of 'losse' folie opnieuw met ballast. Aangezien we de keitjes nog hebben liggen, zijn beide opties voor ons goed (bij de laatste optie kunnen we de keien opnieuw gebruiken)