Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Lichtstraat

Lichtstraat

Lichtstraat

Meer lichtinval door een lichtstraat te plaatsen?
Informatie, prijzen en offertes op maat vind je hier.

Lichtstraat laten plaatsen?

Een lichtstraat bestaat uit een frame waar meerdere kleine of grote ramen in zijn verwerkt. Op het frame kan je je inspiratie de vrije loop laten: Hout, kunststof of aluminium ... 't Is allemaal mogelijk. Glas blijft natuurlijk glas, maar ook hier heb je een uitgebreid aanbod. Zonwerend glas om voor koelte te zorgen, veiligheidsglas voor extra stevigheid of hoogrendementsglas voor een betere isolatie.

Lichtstraten kunnen het verschil maken in een ruimte die er anders kaal en donker uit ziet. Een visuele plus is leuk, maar het grootste voordeel blijft de enorme lichtinval en de extra ruimte die je lijkt te creëren. Pijnpunt is de prijs: lichtstraten zijn duurder dan dakramen.

Lichstraat living

Prijs van een lichtstraat?

De kosten voor het plaatsen van een lichtstraat zijn afhankelijk van een aantal factoren. Het materiaal, het type glas en de montagekosten zijn de belangrijkste. Gemiddeld mag je rekenen op een bedrag tussen de € 2.000 en € 5.000.

Gratis offertes aanvragen

Vergelijkbare opdrachten

dinsdag 12 januari 2021

Lichtstraat plaatsen

Ik wil graag een lichtstraat laten plaatsen. Dit gaat over een plat dak met roofing. De lichtstraat zou 1*2meter zijn.


Dakdekken en dakherstelling
zondag 10 januari 2021

Lek in lichtstraat herstellen

Op zoek naar iemand om lek in de dichtingen van het glas in de lichtstraat op te sporen en te herstellen. De lichtstraat zelf is ongeveer een 3x1m ongeveer. Als het regent komt er water binnen.


Dakdekken en dakherstelling
Offertes aanvragen