Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Lichtstraat

Lichtstraat

Lichtstraat

Meer lichtinval door een lichtstraat te plaatsen?
Informatie, prijzen en offertes op maat vind je hier.

Lichtstraat laten plaatsen?

Een lichtstraat bestaat uit een frame waar meerdere kleine of grote ramen in zijn verwerkt. Op het frame kan je je inspiratie de vrije loop laten: Hout, kunststof of aluminium ... 't Is allemaal mogelijk. Glas blijft natuurlijk glas, maar ook hier heb je een uitgebreid aanbod. Zonwerend glas om voor koelte te zorgen, veiligheidsglas voor extra stevigheid of hoogrendementsglas voor een betere isolatie.

Lichtstraten kunnen het verschil maken in een ruimte die er anders kaal en donker uit ziet. Een visuele plus is leuk, maar het grootste voordeel blijft de enorme lichtinval en de extra ruimte die je lijkt te creëren. Pijnpunt is de prijs: lichtstraten zijn duurder dan dakramen.

Lichstraat living

Prijs van een lichtstraat?

De kosten voor het plaatsen van een lichtstraat zijn afhankelijk van een aantal factoren. Het materiaal, het type glas en de montagekosten zijn de belangrijkste. Gemiddeld mag je rekenen op een bedrag tussen de € 2.000 en € 5.000.

Gratis offertes aanvragen

Vergelijkbare opdrachten

maandag 12 oktober 2020

Lichtstraat herstellen

Herstellen of vernieuwen van een lichtstraat van 5m op 2m ; bestaande uit 5 delen gebogen 2m op 1m; hoogte 0,4 m. Gezien slechts het middelste van de 5 is gebroken, door een afgevallen dakpan wordt zowel voor herstel, en indien herstel niet mogelijk is voor een nieuw geheel van 5 op 2


Dakdekken en dakherstelling
zondag 11 oktober 2020

Plat dak vernieuwen (150m²)

Er zou een plat dak van 150m² moeten vervangen/hersteld worden (nu lekken). Er zou moeten voorzien worden dat er later dakterras van gemaakt kan worden.(Incl. Eventueel zwembad/groen) kan gelegd worden. 4 schouwen Inclusief plaatsen rookluik 100x100cm en lichtstraat. - 1,8mx50cm ongeveer. Wij dachten aan roofing. (Huidige ervaring = EPDM gelegd door professional slecht (slecht gelegd, slaat groen uit, mis, korrelt, alsof het er al járen ligt terwijl net nieuw - versus vilatop zelf gelegd = prima (ziet er nog als nieuw uit terwijl intussen al 10j oud) Eventueel ook eens kijken voor zonnepanelen.


Dakdekken en dakherstelling
Offertes aanvragen