Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Lichtstraat

Lichtstraat

Lichtstraat

Meer lichtinval door een lichtstraat te plaatsen?
Informatie, prijzen en offertes op maat vind je hier.

Lichtstraat laten plaatsen?

Een lichtstraat bestaat uit een frame waar meerdere kleine of grote ramen in zijn verwerkt. Op het frame kan je je inspiratie de vrije loop laten: Hout, kunststof of aluminium ... 't Is allemaal mogelijk. Glas blijft natuurlijk glas, maar ook hier heb je een uitgebreid aanbod. Zonwerend glas om voor koelte te zorgen, veiligheidsglas voor extra stevigheid of hoogrendementsglas voor een betere isolatie.

Lichtstraten kunnen het verschil maken in een ruimte die er anders kaal en donker uit ziet. Een visuele plus is leuk, maar het grootste voordeel blijft de enorme lichtinval en de extra ruimte die je lijkt te creëren. Pijnpunt is de prijs: lichtstraten zijn duurder dan dakramen.

Lichstraat living

Prijs van een lichtstraat?

De kosten voor het plaatsen van een lichtstraat zijn afhankelijk van een aantal factoren. Het materiaal, het type glas en de montagekosten zijn de belangrijkste. Gemiddeld mag je rekenen op een bedrag tussen de € 2.000 en € 5.000.

Gratis offertes aanvragen

Vergelijkbare opdrachten

dinsdag 25 mei 2021

Dak vernieuwen

Renovatie dak tuinhuis ongeveer 35 m2 dakoppervlakte ttz verwijderen van asbest platen, uitlijnen vh dak indien nodig, plaatsen van Ide panelen in pannenvorm, antraciet, 1 lichtstraat aan de kant van ongeveer 4,20m, zijkanten afwerken met windveren, nok afdichten met nokprofiel, opruimen werf


Dakdekken en dakherstelling Ardooie
zondag 16 mei 2021

Vernieuwen plat dak

Wij zoeken een aannemer die ons bestaande dak kan vervangen. Ongeveer 45m2 plat dak met lichtstraat van 3mx1m.


Dakdekken en dakherstelling Zoersel
Offertes aanvragen