Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
26 Pannen Dakraam

Dakrenovatie

Dakrenovatie

Dakwerker in de regio voor een dakrenovatie?
Informatie, prijzen en offertes op maat vind je hier.

Dak laten renoveren?

Er valt niet over te liegen: een oud dak vervangen door een nieuw is geen goedkope opdracht. Toch is een kwalitatieve dakbedekking een must voor een woning. Het zou dus jammer zijn om de broeksriem aan te trekken en hier al te hard op te besparen.

Wat valt nu precies onder een dak renoveren? Dakbedekking vervangen is een logische. Het is een ingrijpende renovatie die het uiterlijk van je huis transformeert. Daarnaast kan je jouw dak isoleren of een aantal extra dakramen installeren. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw huis? Pols bij verschillende vakmensen uit je regio en vraag gratis offertes aan.

Prijs dakrenovatie

Het is niet evident om de kosten van een dakrenovatie in kaart te brengen. Je twijfelt nog over welke materialen je wil of de dakwerker heeft zelf een beter alternatief voorstelt. Bovendien verschilt het uurloon van de dakwerker. Hieronder vind je enkele richtprijzen voor de grootste kosten bij een dakrenovatie.

Type dakwerk Richtprijs
Dakisolatie plaatsen € 10 - € 40 per m²
Dakkapel plaatsen € 3.500 - € 5.500
Dakraam plaatsen € 600 - € 1.400
Lichtkoepel plaatsen € 800 - € 2.000
Lichtstraat plaatsen € 2.000 - € 5.000
Dakpannen leggen € 25 - € 55 per m²
Dakleien leggen € 35 - € 100 per m²
Epdm plaatsen € 50 - € 75 per m²
Roofing branden € 40 - € 60 per m²
Uurloon dakwerker € 35 - € 45 per uur

Als je bij Casius een aanvraag doet zoeken zij de beste match, ook al gaat het soms over werken die niet groot of standaard zijn. We plaatsten via Casius al vele opdrachten en vonden telkens de juiste vakman. Doe zo verder en vergeet niet: het is nog een gratis dienst ook!

M. Lens

Offertes dakrenovatie aanvragen

Offertes aanvragen