Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de electriciens vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare electricien uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een electricien in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een electricien voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een electricien voor elektriciteit staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien:

donderdag 13 december 2018

Parlofooninstallatie voor 2 appartementen

Wij hebben 2 appartementen die aangesloten zouden moeten worden met de gemeenschappelijke voordeur en elk een aparte parlofoon in de 2 appartementen. Dus voor eerste verdieping en tweede verdieping.
woensdag 12 december 2018

Afstellen elektriciteitskast

Electriciteitskast moet op orde worden gezet. Installeren 400 kVa stekker,
zondag 9 december 2018

Tekenen van elektrisch schema en situatieschema voor chalet

We zoeken een vakman voor het maken van eendraadsschema en situatieschema in nieuw gemaakte chaletwoning: 1 living 2 slaapkamers 1 badkamer 1 keuken en 1 bergkot.
zaterdag 8 december 2018

Elektrische installatie vernieuwen

Vernieuwing van de volledig afgekeurde elektrische installatie in een woonhuis van 1956.
zaterdag 8 december 2018

Elektriciteit conform maken voor verkoop

Elektriciteit conform maken voor keuring. Zekeringkast reeds geplaatst doch te controleren. Stopcontacten zijn allemaal zonder aardingspen.
vrijdag 7 december 2018

Elektriciteit op orde zetten voor de keuring

Ik wil mijn huis verkopen. De keuring van de installatie besluit : 'DE INSTALLATIE VOLDOET NIET AAN HET AREI'. Ik wil de potentiële koper een huis aanbieden, waarvan de elektrische installatie in orde is. Er werden een 15tal inbreuken vastgesteld.
vrijdag 7 december 2018

Elektreciteit conform maken

We kochten vorig jaar een nieuwe woning en dienen nu onze elektrische installatie conform te maken. Zijn op zoek naar een vakman die dit op korte termijn in orde kan brengen.
woensdag 5 december 2018

Elektriciteit op orde zetten voor de keuring

Ik ben op zoek naar een professionele elektricien die de keuring gaat begeleiden. Er zijn ook nog kleine werkjes nodig (dimmer installeren, stopcontact, lampen buiten aansluiten) Ik schat ongeveer 1 dag werk. De installatie is nieuw, van 6 jaar geleden. Maar die was nooit gekeurd omdat de vorige elektricien is ziek geworden (een heel oude man). Het gaat over een volledig gerenoveerd herenhuis in centrum Antwerpen, 200m²
zondag 2 december 2018

Conform maken van elektrische installatie

De elektriciteit in mijn aangekochte woning zou conform moeten gemaakt worden. Keuringsrapport ter beschikking.
zondag 2 december 2018

Deurbellen plaatsen met camerasysteem

Er zouden 2 deurbellen moeten geplaast worden. Met voorkeur met een camerasysteem en met deuropening vanop de eerste verdieping.
zaterdag 1 december 2018

Elektriciteit in orde zetten voor verkoop

Wij verkopen een woning die dateert van 1958. De elektrische keuring voor verkoop was niet conform voor samengevat de volgende zaken: Geen centrale zekeringkast Aarding niet sterk genoeg Enkele stopcontacten zonder aarding Niet alle lampen zijn afgedekt of IP bestendig waar nodig Sommige lampen zijn gemonteerd op hout wat niet meer conform is Er ontbreekt een elektrisch schema
zaterdag 1 december 2018

Elektrische installatie renoveren

Verouderde electrische installatie in een woning die up to date dient gemaakt te worden. Aarding inclusief.
vrijdag 30 november 2018

Elektriciteit conform maken

Onze laatste keuring was niet in orde en wilde graag een vakman voor de raming van de nodige werken. Zodat deze terug gekeurd kan worden. Conform maken elektriciteit.
donderdag 29 november 2018

Plaatsen van deurbel met doorschakeling naar gsm

Een extra deurbel installeren. Bij voorkeur een met doorschakeling naar de gsm.
dinsdag 27 november 2018

Elektriciteit in orde zetten voor keuring

Elektriciteit conform te maken volgens rapport. Er zijn een 5 à 6 tal punten niet conform.
dinsdag 27 november 2018

Elektriciteit uitbreiden ter voorbereiding op plaatsing warmtepomp

Uitbreiding bestaande installatie met extra zekeringkast 3 -fasestroom voor bijkomende warmtepomp in de tuin.
maandag 26 november 2018

Elektriciteit vernieuwen en deels bijplaatsen

Controleren van de bestaande elektriciteit (130m²) en het plaatsen van nieuw in een bijkomend deel van de woning (215 m²). Er staat een elektriciteitskast, maar ik vrees dat deze ook moet vervangen worden. Er is ook nog geen dag en nacht-teller aanwezig.
maandag 26 november 2018

Elektriciteit conform maken

Ons elektriciteit is niet conform. Er zou een plan moeten gemaakt worden alsook,de benoemingen van elke zekering enz. Kan het papier doormailen van wat er allemaal mis mee is .
vrijdag 23 november 2018

Telenet kabel doortrekken

Volgens Telenet voldoet de huidige kabel niet meer. Gezien we bij Proximus geen 4 tv's kunnen aansluiten, zijn we waarschijnlijk verplicht om een nieuwe kabel te laten leggen. De afstand van modem tot aan de straat is + - 25 meter of iets meer. Via de kruipzolder kan men tot het eind van de oprit en dan via de tuin naar de straat.
woensdag 21 november 2018

Conform maken elektriciteit in appartement

Conform maken en keuring van elektriciteit voor een appartement.
woensdag 21 november 2018

Herstellen kantelpoort met novotecnica motor box

Wij hebben 2 kantelpoorten met een novotecnica motor. Werken niet meer na een elektriciteitspanne van Eandis. Een nieuwe motor /Electronica en installeren. We weten niet of de motor kapot of defect is. Te bekijken met de vakman wat er exact moet gebeuren.
woensdag 21 november 2018

Stroomverlies opsporen

We hebben een bedrijf met een torenhoog verbruik, elk jaar komt er telkens een 20% bij zonder er nog maar iets veranderd. We hebben al zeer veel lampen veranderd naar led. Dus graag iemand die gespecialiseerd is in het opsporen van mogelijke lekken.
woensdag 21 november 2018

Opstellen van eendraadschema en keuring

Er werden 10xLG 320WP zonnepanelen geplaatst, inclusief omvormer Solaredge 2. 0 en 10 optimizers. Ik ben nog op zoek naar een opmaak ééndraadsschema en keuring naderhand hiervoor.
maandag 19 november 2018

Aardpen slaan voor vakantiehuis

Voor vakantiehuisje met 6 zonnepanelen, accu's en omvormer 1600 Watt en een generator 2kW moet er een aardpen geslagen worden.
maandag 19 november 2018

Herstellen kantelpoort met novotecnica motor

Herstellen van poort gaat open en dicht maar niet ver genoeg. Die is van novotechnica.
maandag 19 november 2018

EPC attest en keuring in 2 identieke huizen

Ik zou graag een epc hebben voor twee kleine gerenoveerde woningen. Dit zijn twee identieke huizen + elektriciteitsattest keuring.
dinsdag 13 november 2018

Aanpassen keuringsverslag elektriciteit

Aanpassing elektriciteit na keuringsverslag elektriciteit voor verkoop woning. Rapport er beschikking.
dinsdag 13 november 2018

Keuren en aanpassen elektriciteit in huurwoning

Voor vakantiehuis moet elektriciteit voldoen aan verschillende normen-aanpassen van elektriciteit. Dit is voor de vakantie verhuis dat de elektriciteit moet gekeurd worden.
dinsdag 13 november 2018

Parlofoon in appartementsgebouw vernieuwen

In een gebouw met drie appartementen willen we de parlofonie vervangen. We hebben buiten een post nodig met drie bellen en een mooie inox plaat er rond. Op het gelijkvloers en tweede verdieping is er enkel een parlofoon met hoorn in de gang nodig waar mensen ook de deur mee open moeten kunnen doen. Op de eerste verdiep is er dezelfde parlofoon met hoorn nodig in de gang maar we willen ook 3 afstandsbedieningen om de deur afzonderlijk vanuit drie verschillende kamers open te kunnen doen. Liefst willen we door de afstandbediening ook kunnen praten maar als het niet gaat, is het ok om enkel te drukken en open te doen. De bestaande bekabeling is nog in orde en moet niet worden vervangen. We willen geen videofonie.
maandag 12 november 2018

Elektrische boiler dringend vervangen

Onze elektrische boiler, merk Atlantic, 200 liter, horizontaal, twee fasen, is stuk. Deze zou dringend moeten worden vervangen. Liefst door hetzelfde model zodat een minimum aan aanpassingen moet gebeuren met de leidingen. Veiligheidsagregaat is ook stuk, het toevoer ventiel laat door, zou ook vervangen moeten worden. De boiler bevindt zich op zolder.
maandag 12 november 2018

Uitvoeren van diverse elektriciteitswerken

Wj op zoek naar een electricien om een aantal elektriciteitswerken uit te voeren. Plaatsen en verplaatsen stopcontacten, controle van het huidige elektriciteitsnetwerk, plaatsen van een aantal lichtpunten en schakelaars, klaarleggen elektriciteit voor een nieuwe keuken en badkamer.
zondag 11 november 2018

Elektriciteit conform maken voor herkeuring

We hebben een huis aangekocht, waarvan de elektriciteit niet conform is. Het gaat om een huis in goede staat, dus hier en daar aanpassing en heropmaken plannen.
vrijdag 9 november 2018

Elektriciteitsschema opstellen voor keuring

Nieuw eendraadschema opstellen en aanpassen van onderstaande inbreuken vastgesteld door elektriciteitskeuring. (Het gaat om relatief kleine aanpassingen, zoals bv. symbolen aanpassen op grondplan). 1 Het ééndraadschema strookt niet met de werkelijkheid (art. 16 AREI). 2.Op kring F en G geen aansluitingen. 2 Het situatieschema strookt niet met de werkelijkheid (MB). 3 Stopcontacten zonder aarding dienen juist symbool te hebben. 4 Stopcontacten zonder aarding: pen mag niet afgebroken zijn. Juiste stopcontacten dienen voorzien te worden. 5 Het gebruik van geleiders van het type VOB, zonder bijkomende afscherming is niet toegestaan (art. 207, 210 AREI).
woensdag 7 november 2018

Vervangen elektrische boiler

Oude boiler Chaffoteaux & Maury 80L vervangen door nieuwe C & M 75L muurmodel
woensdag 7 november 2018

Elektriciteit vernieuwen in een horecazaak

Elektriciteitswerken in een horeca zaak en discotheek. Alle stopcontacten nakijken, verlichting in toilet herstellen , vernieuwen. Dit is met een gelijkvloers en bovenverdieping.
maandag 5 november 2018

Parlofoon herstellen

Mijn parlofoon geeft alleen nog een luid gezoem/gebrom zowel buiten aan de deur als binnen in de 2 binnenposten (eerste en tweede verdieping). Het is een ATEA toestel.
maandag 5 november 2018

Werfkast keuren

Ik heb een werfkast gekocht tesamen met de Bouwkeet, deze wil ik graag aanpassen naar BE normen en laten keuren voor de INFRAX installatie.
maandag 5 november 2018

Aardingspen vernieuwen

Aardingspen vernieuwen in bij oude woning. Momenteel 350 ohm en zou best 15 of lager zijn.
vrijdag 2 november 2018

Stroomverlies opsporen

Wij hebben een slagerij en hebben een torenhoog verbruik. Nazicht elektriciteit tegen hoog verbruik.
dinsdag 30 oktober 2018

Elektriciteit nakijken en camera plaatsen

In een woning : De elektriciteit nakijken worden gezien wij van plan zijn om deze terug laten herkeuren. Wij zouden ook een "camera bel" willen laten plaatsen aan de voordeur met een console in de keuken (de bekabeling is reeds voorzien) , en er is ook een extra stopcontact nodig in de garage voor de elektrische poort.
maandag 29 oktober 2018

Elektriciteitsschema opstellen voor keuring

Opmaken van een plan voor de keurig elektriciteit in een hoekwining.
zondag 28 oktober 2018

Automatisering voordeur herstellen en parlofoons vervangen

Automatisch openen van voordeur van appartement werkt nog maar af en toe. Waarschijnlijk is de verbinding bij een van de kabels niet meer goed. Dit herstellen alsook vernieuwen van 6 parlofoons en voordeurbel.
vrijdag 26 oktober 2018

Aanpassingen of vernieuwen verouderde elektriciteit in woning

Renovatie elektriciteit. Kan zijn dat de elektriciteit volledig moet worden vernieuwd. een algemene aarding aanwezig. Situatieschema aanmaken. Kringen aanduiden. Stopcontacten met aardingspin aansluiten.
donderdag 25 oktober 2018

Elektriciteit conform maken

Mijn instalatie is oud voor het jaar 1981. Graag conform maken van de elektriciteit.
dinsdag 23 oktober 2018

Parlofoon vervangen door een moderner type

Mijn parlofoontoestel is ondertussen zeer oud en wens dit te vervangen door een nieuwer toestel. Dit toestel hoeft geen extra functionaliteit te bezitten. Huidige toestel werkt ook perfect.
maandag 22 oktober 2018

Parlofoon vervangen

Vervangen van binnen parlofoon in appartement . Gewone parlofoon, binnenparlofoon.
maandag 22 oktober 2018

Renovatie elektrische installatie

Vervanging van twee oude Stiebel Eltron accumulatoren , vernieuwing van een drietal zekeringskasten , vervangen van oude zekeringen door automatische .
donderdag 18 oktober 2018

Schemas electriciteit opmaken + keuring elektrische installatie

1) Het opmaken van een ééndraad- en situatieschema, welk nodig zijn voor de keuring van de elektrische installatie. 2) Het keuren van de elektrische installatie (vrijstaand huis is van 1993, en moet na 25 jaar herkeurd worden)
donderdag 18 oktober 2018

Diverse elektriciteitswerken uitvoeren

Ik wil mijn huidige elektriciteitskast vervangen , stopcontacten laten bijplaatsen , bestaande vervangen en ook nog lichtpunten plaatsen (ook buiten).
donderdag 18 oktober 2018

Elektrische installatie aanpassen in woning

Ik heb een nieuwe woning gekocht en mijn bank heeft gezegd dat ik mijn elektrische installatie moet aanpassen.

Partners

Partners van Casius