Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende electriciens. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een electricien of meerdere electriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze electriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw electricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in uw regio.

1192 klanten bevelen een bij Casius aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een electricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een electricien in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor: elektriciteit volledig vernieuwen, elektriciteit vernieuwen, conformiteit electriciteit, doorstromer plaatsen, keuring en opstellen van ééndraad en situatieschema, elektrische installatie vernieuwen, conform maken van elektriciteit, elektriciteit conform maken, elektriciteit conform maken, vernieuwen van elektriciteit, tuinhuis voorzien van elektriciteit, rookmelders plaatsen in appartementen, elektrisch schema te tekenen, elektriciteit conform maken, elektriciteitsinstallatie controleren en andere elektriciteitswerken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke electricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien:

donderdag 20 juli 2017

Tuinhuis voorzien van elektriciteit

Grond kabel van huis uit trekken tot tuinhuis dat 125 meter in bos staat. Tuinhuis voorzien van genoeg stroom voor elektronica (tv, stereo, frigo, etc). Onderweg naar tuinhuis zouden op 2 verschillende plaatsen een kippenkot en boom, en wat verder nog een boomgroup tuinverlichting moeten kunnen krijgen. Ook elektriciteit in huis nakijken. Vanaf maandag tot woensdag thuis dan kunnen vakmannen komen kijken.
woensdag 19 juli 2017

Kabel doortrekken van kelder naar 3de verdieping voor internet

Voor het verkrijgen van internet op mijn appartement moet ik de stijgingslijn laten vervangen. Kunt u mij zeggen hoeveel dit me zou kosten voor de lijn te laten vervangen tot aan het 3 de verdiep. Kabel door te trekken van kelder naar 3 de verdieping.
dinsdag 18 juli 2017

Conformiteit electriciteit

Wij hebben recentelijk een huis gekocht in Vilvoorde waar wij de elektrische installatie terug conform moeten brengen.
maandag 17 juli 2017

Parlofoon herstellen

Parlofoon werkt niet meer in appartement. Deze moet hersteld worden.
maandag 17 juli 2017

Rookmelders plaatsen in appartementen

Ik zoek een vakman om rookmelders te plaatsen in 4 verhuurappartementen. Rookmelders nog niet aangekocht, dus in samenspraak met de vakman aan te kopen.
zondag 16 juli 2017

Plafondspot ophangen, probleem met bedrading

Willen plafondspot ophangen maar lukt niet, de spot brand wel maar niet in de keuken.
vrijdag 14 juli 2017

Uitgevallen stroomkring herstellen na vochtprobleem

Na een vochtlek (lekkende afvoer van de douche) is één stroomkring buiten werking door een aardlek. De kring omvat het licht en de stopcontacten van de badkamer en de woonkamer. Dus de opdracht is gelijkvloers in een vrijstaande woning. Opdracht is het detecteren van aardlek en probleem oplossen/omzeilen zodat de stroomkring terug werkt.
donderdag 13 juli 2017

Elektrisch schema te tekenen

Ik wil graag een eendraadschema en een situatieplan van mijn woning bouwjaar 1969 Voor verkoop.
donderdag 13 juli 2017

Elektriciteit conform maken

Conform maken van elektriciteit in de woning.
donderdag 13 juli 2017

Elektriciteitsinstallatie controleren en andere elektriciteitswerken

Elektriciteitsinstallatie controleren en in orde brengen. Nieuwe aansluitingen in keuken (oven en frigo). Parlofoon afsluiten. Zekeringskast aanpassen.
woensdag 12 juli 2017

Parlofoon appartement herstellen

Parlofoon herstellen. Wij kunnen de mensen die aan bellen wel horen, maar zij ons niet...
woensdag 12 juli 2017

GSM module in lift plaatsen

Graag plaatsen van GSM module in recente Otis lift ter vervanging van het bestaande REM communicatiesysteem om van de dure abonnementskosten verlost te zijn.
woensdag 12 juli 2017

Parlofoon te vervangen

Een bestaande parlofoon te vervangen. Huis verdeeld in 3 appartementen. Voordeur met elelktrisch slot.
dinsdag 11 juli 2017

Bekabeling telenetaansluiting binnenshuis aan te leggen

Telenet aansluiting van verdeelkast in kelder tot living en slaapkamer: nieuwe bekabeling aanleggen.
maandag 10 juli 2017

Zonneboiler herstellen

Herstelling aan zonneboiler van merk Sanutal
maandag 10 juli 2017

Doorstromer plaatsen

Ik heb nu en boiler op elektriciteit die continu voor warm water zorgt. Graag had ik een elektrische doorstromer die wanneer het nodig is warm water voorziet voor 4 personen.
zondag 9 juli 2017

Zonnepanelen verplaatsen

Verplaatsen van zonnepanelen : Verhuis Brugge -> Ruddervoorde. 10 panelen.
zondag 9 juli 2017

Parlofoon vervangen en aanpassen van stekker

Aansluiten vuur en oven op bestaande elektriciteit. Leiding is aanwezig, maar door vervangen type vuur blijkt stekker niet overeen te komen. Graag ook offerte parlofonie/videofonie (3 binnenposten, met 3 bellen)
zaterdag 8 juli 2017

Draadloze bel installeren op bestaande parlofoon in appartement

Ik hoor niet goed en wens een draadloze bel op mijn bestaande parlofoon in mijn appartement.
donderdag 6 juli 2017

Elektriciteit conform maken

Graag alle mankementen van keuringsverslag verhelpen + herkeuring.
donderdag 6 juli 2017

Installatie conform maken voor keuring

Voorafgaand aan een keuring willen we graag onze installatie laten nakijken en conform maken. Ons huidig electriciteitsplan is niet up-to-date en zou bijgewerkt moeten worden.
donderdag 6 juli 2017

Parlofoon appartement herstellen

De parlofoon van m'n appartement werkt niet meer. We vermoeden een slecht contact in het appartement zelf.
maandag 3 juli 2017

Elektriciteit volledig vernieuwen

Ik zoek een vakman voor het vernieuwen van de elektriciteit voor 2 appartementen. Volledige vernieuwing van elektrische installatie.
maandag 3 juli 2017

Elektriciteitswerken uitvoeren

3 meter op 1 meter elektriciteit plaatsen Extra stopcontacten in keuken Aandachtspunten electriciteitskeuring oplossen ( direct en indirect el gevaar)
maandag 3 juli 2017

Keuring en opstellen van ééndraad en situatieschema

Voor het keuren van een elektrische installatie zoek ik iemand die op basis van een bestaande situatieschets een ééndraadschema kan opstellen. Bij de bestaande installatie is een kleine uitbreiding gebeurd voor de buitenverlichting en het aansluiten van een steamer, hiervoor dient er bijkomend een situatieschets en een ééndraadschema te worden voorzien.
maandag 3 juli 2017

Automatische deuropener met parlofoon herstellen

Wij zijn een groepspraktijk. Door kortsluiting is een automatische deur met parlofoon stuk. Sedert vorige week is deuropener kapot. Merk Biepron Video. Graag zo snel mogelijk herstellen vermits dat de deur van de praktijk nu altijd moet openstaan.
zondag 2 juli 2017

Opstellen van ééndraadschema en situatieschema

Woonst wordt verkocht met een niet conform elektrisch attest vanwege oa het ontbreken van een ééndraads- en situatieschema. Overige inbreuken zijn minimaal. Eigenaar is echter verplicht een CONFORM attest te overhandigen bij het verlijden van de akte. Dit zou dus in orde moeten gemaakt worden.
vrijdag 30 juni 2017

Aansluitingen in orde brengen

Ik zoek een vakman voor het aansluiten van: pomp vijvertje, buitenverlichting, binnenverlichting in de tuinhuisjes, stopcontacten.
donderdag 29 juni 2017

Herstellen van elektrische zonwering

Aan de achtergevel van ons huis is een elektrische zonwering (knikarmscherm) bevestigd die werkt met een motor. Als we nu het scherm volledig willen laten opengaan, stopt het na een halve meter in plaats van op 4 meter. We zouden dit willen laten herstellen dat scherm terug volledig open gaat.
donderdag 29 juni 2017

Inbreuken op elektrische keuring in orde brengen

De volgende inbreuken op onze EK verslag zijn vastgesteld. Wij willen dit in orde maken. 1. 02 situatieschets van de installatie voorzien 1. 04 de aanduiding van de nominale spanning en het gevarenpictogram elektriciteit moet op een oordeelkundige plaats op het elektrisch bord geafficheerd worden 2. 04 continuïteit van equipotentiale geleiders en/of beschermingsgeleiders is niet gewaarborgd 3. 01 aardelektrode ontbreekt: een aarding is te verwezenlijken 3. 04 aardingsonderbreker ontbreekt 3. 12 contactdozen: de aardingspen dient aangesloten te worden op de aarding van de installatie 7. 15 gebruik materiaal in gewone ruimten, waarvan de omhulsels een beschermingsgraad hebben die minstens IP2X is. In ruimten toega
donderdag 29 juni 2017

Elektrische installatie vernieuwen

Het gaat om een pand met 5 studio's en een handelsruimte. De meeste elektriciteitskasten zijn nieuw. Enkele inbreuken zijn er en dienen opgelost te worden. Zijnde voor de inbreuken in orde te brengen en tellers vervangen. Met ook een centraal laagspanningsbord.
donderdag 29 juni 2017

Alarmsysteem plaatsen

Bekabeld systeem Bekabeling aanwezig 6 detectoren inbraak 3 detectoren brand Eenvoudig en betrouwbaar alarmsysteem Woning
woensdag 28 juni 2017

Herstellen openen van kantelpoort met novotecnica motor

De novotecnica motor op de kantelpoort reageert niet meer op de bediening op de schakelkast, ook niet met de afstandsbediening. Wel hoort men binnen de schakelkast een 'tik' maar de motor reageert er niet op.
woensdag 28 juni 2017

Vervangen kookplaat keuken

Ik wil een 2 pits kookplaat vervangen door een 4 pits keramische kookplaat met druktoetsen. De huidige moet vervangen worden. Ook moet er een dikkere kabel voorzien worden van de zekeringenkast naar het fornuis. Dit mag in een opbouw goot geplaatst worden (lengte kabel +/- 6 meter). Ook is er een zwaardere aansluitdoos nodig.
woensdag 28 juni 2017

Elektriciteit conform maken

In mijn nieuw huis is de elektriciteit niet conform het AREI is. Dit moet in orde worden gebracht. In bijlage het keuringsverslag. Ik trek er in vanaf augustus dus plaatsbezoek eerder is niet mogelijk.
woensdag 28 juni 2017

Conform maken van elektriciteit

Herleggen van bedrading + differentiaal meter + schema's. De gehele elektriciteit van de woning moet dus vernieuwd worden.
dinsdag 27 juni 2017

Elektrisch schema opstellen

Ter voorbereiding van een elektrische herkeuring nav geplande installatie zonnepanelen heb ik een elektrisch plan nodig van onze woning. Er zijn 2 zekeringkasten waarvan een buiten dienst (vorige eigenaar verwarmde elektrisch).
maandag 26 juni 2017

Elektriciteit conform maken

Elektriciteit conform laten maken.
zaterdag 24 juni 2017

Elektriciteit vernieuwen

Huis van 1950. Groot deel van elektriciteit moet vernieuwd worden. Totaalrenovatie van de elektriciteit. Van bel-étage tot aan zolder. Verdieping per verdieping afwerken.
vrijdag 23 juni 2017

Elektriciteit conform maken

[1] Kast conform maken (zie keuringsverslag) [2] Wegens waterschade zit er nog ergens een kortsluiting op de kast. De kortsluiting moet in de kast zitten: wanneer ik alle zekeringen afzet (! ) en dan (alleen) de hoofddifferentieel opzet, springt de distributieautomaat af. Mogelijke oorzaak: differentieel kapot, vocht in de verdelingslatten onder aan de zekeringen, badkamerautomaat kapot ? Eens de hoofddifferentieel terug opgezet kan worden, kan er nog ergens een kortsluiting zitten op 1 kring (bv badkamerkring)
donderdag 22 juni 2017

Vernieuwen van elektriciteit

Elektriciteit in mijn appartement volledig vernieuwen. Oppervlakte circa 85 m². 2 slaapkamers 1 badkamer 1 wc 1 living 1 keuken 1 inkomhal
donderdag 22 juni 2017

Elektriciteitswerken uit te voeren voor keuring

Graag willen wij alle elektriciteit in orde laten maken voor de keuring. Het keuringsverslag heb ik bijgevoegd
donderdag 22 juni 2017

Plaatsen stopcontact voor nieuwe oven en aansluiting verzekeringskast controleren

Er zou een nieuw stopcontact moeten geplaatst worden voor het plaatsen van een oven. Nu loopt de daad gewoon in de muur met een plaatje erop. De hoofdkabel loopt ook op de muur. Ook zouden de aansluitingen van bedrading naar verzekeringskast moeten gecontroleerd worden of deze wel reglementair aangesloten zijn.
dinsdag 20 juni 2017

Elektriciteit volledig vernieuwen

De elektriciteit van ons pas aangekochte woonst moet vernieuwd en herkeurd worden.
dinsdag 20 juni 2017

Elektriciteit conform maken

We hebben een huis gekocht en de elektrische installatie is niet conform. Wij willen alles in orde brengen. In de bijlage vindt u het attest van de keuring. Elektrische kaart vervangen en kabels in de muur bevestigen. In de badkamer is er een stopcontact niet in orde. Ook in de kelder nog klein werkje. Bekijken in samenspraak met vakman wat er nog mogelijk moet gebeuren.
dinsdag 20 juni 2017

Elektriciteit volledig vernieuwen

Ik moet mijn elektriciteit vernieuwen. Het appartement is 176 m². Appartement met eetkamer, keuken, 4 slaapkamer, 1 badkamer, 1 douchekamer, wc kamer.
dinsdag 20 juni 2017

Keuring elektriciteit appartement

Ik wil een elektricien vragen om een keuring te maken van een appartement.
maandag 19 juni 2017

Elektriciteit renoveren in appartement

Renovatie van de elektrische installatie conform voor een appartement van 100 m²- bouwjaar 1970 Werken uit te voeren : vervangen/vernieuwen verdeelbord, trekken nieuwe bekabeling, vervangen van schakelmateriaal en stopcontacten, plaatsing meervoudige stekkerdozen, maken van elektriciteitsplan, afleveren van een positief keuringsattest, estimatie van de duurtijd van de werken + indicatie van het uurloon (prijzen moeten incl BTW zijn).
donderdag 15 juni 2017

Elektriciteit conform maken

Vanaf 30 juni trekken wij in onze woning. De woning moet binnen 18 maanden conform de wetgeving gemaakt worden wat betreft de electriciteitsinstallaties. In de bijlage vindt u het attest van de keuring.
woensdag 14 juni 2017

Verplaatsen zonnepanelen naar een andere woning

We hebben momenteel een installatie van 25 zonnepannelen, waarvan er 16 op dak liggen van de garage (die kan ik zelf afbreken) en 9 op schuin dak van huis (ca. 7 meter). Installatie zou overgeplaatst moeten worden naar nieuwe woning (ca. 3. 5km verder): 8 op dak van carport + 17 op dak van huis.

Partners

Partners van Casius