Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende electriciens. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een electricien of meerdere electriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze electriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw electricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in uw regio.

1223 klanten bevelen een bij Casius aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een electricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een electricien in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor: tl armaturen en eco tl lampen plaatsen in winkel, eletriciteit conform maken, vernieuwing electriciteit, elektriciteit vernieuwen, conformiteit electriciteit, elektriciteit in orde brengen, groepenkast plaatsen en/of keuren, zekeringskast aanpassen en stopcontacten plaatsen, nazicht van elektriciteit en aanpassen naar huidige norm, elektrische installatie vernieuwen van huis met 2 wooneenheden, algemene elektrischiteitswerken uit te voeren, elektrische installatie conform maken, elektriciteit aanpassen op zolder en elektriciteit conform maken, elektrische schema's duplex appartement uitvoeren, opmaken eenddraadschema en situatieschema en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke electricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien:

vrijdag 11 augustus 2017

Nazicht en herstel parlofoon

Bestaande parlefooninstallatie met 3 toestellen (1 per appartement) en 1 deurtelefoon voordeur. Daaraan gekoppeld deuropener.
vrijdag 11 augustus 2017

Electriciteitsklusjes uit te voeren

1. Stekkerdoos aan muur keuken hangt los. 2. Inbouwspot keuken : de veren ontbreken en hangt dus uit het plafond. Witte spot. Diameter 8 cm 3. Lichtje dampkap ATAG domestic SHM911 brandt niet meer. De lichtjes zijn vervangen maar werkt nog niet. De motor werkt wel. Mogelijk is de schakelknop stuk.
donderdag 10 augustus 2017

Parlofoon en deurbel herstellen

Ik woon in een appartement met een parlofoon zonder camera. De deurbel doet het niet en ik hoor ook niets door de parlofoon. Als er word gebeld naar mijn gsm nummer kan ik wel van bovenuit de deur open doen door op de buzzer te drukken.
donderdag 10 augustus 2017

Elektriciteit in orde brengen

Ik zou graag een aantal inbreuken van de elektriciteitskeuring in orde laten brengen en ook een probleem met de verlichting in de badkamer laten oplossen. 1210: demonteerbaar aansluitstuk (aardingsonderbreker) dient aangebracht te worden in de aardgeleider ... (art 28. 70. 05) 1822: badkamermeubel: verbindingen verwezenlijken in verbindings- of aftakdozen, aan de klemmen van schakelaars, ... (art 207. 07) 1610: Aanduidingen van de stroomkringen en of apparatuur dient aangebracht te worden (Art: 16, 252) Ik heb geen ééndraadsschema en situatieschets. Bij het badkamermeubel willen de lampen niet meer branden.
dinsdag 8 augustus 2017

Keuring uitvoeren van elektrische installatie

Keuring elektriciteit om attest te bekomen voor verkoop van ons huis, deze keuring zou moeten plaatsvinden op een zaterdag.
dinsdag 8 augustus 2017

Eletriciteit conform maken

Ik zou graag zo snel mogelijk mijn elektriciteit in mijn woning willen vernieuwen daar die niet meer conform is.
dinsdag 8 augustus 2017

Vernieuwing electriciteit

Graag hadden wij een prijsofferte ontvangen voor een gehele nieuwe electrititeit in onze woning. De elektriciteit is volledig aan vernieuwing toe en is niet meer conform. Graag hadden wij alles laten aanpassen volgens de juiste normen. Woning heeft 3 verdiepen + kelder waar al de electriciteirt start.
dinsdag 8 augustus 2017

Aarding te plaatsen

Aarding plaatsen voor zonnepanelen
maandag 7 augustus 2017

Groepenkast plaatsen en/of keuren

Groepenkast plaatsen en/of keuren. Het kan zijn dat ik de groepenkast zelf plaats. Nadien moet deze gekeurd worden.
zondag 6 augustus 2017

Keuring en opstellen van ééndraad en situatieschema

Opstellen van een ééndraad- en een situatieschema met keuring.
zaterdag 5 augustus 2017

Nieuwe aarding plaatsen

Er zou een nieuwe aarding moeten komen, ik heb het huis vorig jaar gekocht maar aarding is niet goed.
zaterdag 5 augustus 2017

Electriciteitsituatieplan opmaken en 2 schakelaars vervangen

Na de aankoop van ons huis bleek het electriciteit situatieplan nog niet in orde te zijn. We hadden dit graag in orde laten maken en gelijktijdig te bekijken of er hier en daar aanpassingen moeten gebeuren. Er moeten aovast 2 licht schakelaars vervangen worden en de verlichting in onze garage werkt niet meer.
donderdag 3 augustus 2017

Zekeringskast aanpassen en stopcontacten plaatsen

Bestaande zekeringkast vervangen door een krachtigere. Appartement wordt gemaakt in een huis. Een stuk of 4 extra stopcontacten te plaatsen.
donderdag 3 augustus 2017

Elektriciteitswerken uitvoeren

Voor de plaatsing van onze keuken zouden alle stopcontacten op de juiste plaats moeten zitten. Dit zou voor 25 augustus moeten gebeuren.
donderdag 3 augustus 2017

Elektriciteit vernieuwen

Totaal renovatie van kleine woning +/- 100 m². - vernieuwen van stopcontacten ST en lichtpunten LP (keuken: 4 ST + oven en el. Fornuis, 2LP; Badkamer: 4ST, 2LP, Slaapkamer 1: 4ST, 1LP, TV; Slaapkamer 2: idem, hal: 1ST, 1LP, Living, 5ST, 3LP, 2xTV, 2x netwerk; WC: 1LP; BUITEN VOOR: 1LP; BUITEN ACHTER: 2ST en 3LP) - vernieuwen van stroomkabels - plaatsen nieuwe zekeringskast 40A - deurbel - opmaken van de nodige schema's
donderdag 3 augustus 2017

Herstellen en upgraden alarminstallatie woning

In een recent gekochte woning zijn een alarminstallatie brand Firedex en beveiliging Galaxy van Honeywell aanwezig. Geen van beiden werkt nog normaal. Deze dienen hersteld, gereactiveerd en geüpgraded te worden via gsm of internetsignaal.
donderdag 3 augustus 2017

Buitenbel en intercom aansluiting naar 1ste verdieping herstellen

De buitenbel en intercom werkt niet naar het op de eerste verdieping gelegen appartement.
donderdag 3 augustus 2017

Nazicht van elektriciteit en aanpassen naar huidige norm

Nazicht elektriciteit in woning. Conform maken.
dinsdag 1 augustus 2017

Elektrische installatie vernieuwen van huis met 2 wooneenheden

Vaststellingen van keuringsverslag : - herstellingen en aanpassingen in beide wooneenheden. -aardingsonderbreker plaatsen begin aardingsnet. -nieuwe aarding. - alle aardingen in kelder cv installatie water,boiler,stopcontacten met randaarding vervangen. - Nieuwe automaten in zekeringskast.
maandag 31 juli 2017

Algemene elektrischiteitswerken uit te voeren

Indien mogelijk nieuwe draad trekken naar kookvuur of zekering verkleinen Stroomverlies uit kring stopcontacten keuken halen Extra aarding plaatsen Eendraadschema Nieuwe zekering en leiding leggen voor elektrische poort (ong 5 meter)
maandag 31 juli 2017

Elektrische installatie conform maken

Ten gevolge van de aankoop van een huis uit 1962, met de originele elektrische installatie, zouden wij deze willen laten conform maken aan de huidige normen.
maandag 31 juli 2017

GSM module in lift plaatsen

Plaatsen van (een of) drie GSM modules voor drie liften van ons gebouw in Veurne.
vrijdag 28 juli 2017

Internetkabel trekken

Ik zoek een vakman om een internetkabel te trekken van de kelder tot in het 4de verdiep. Kabel nog niet aangekocht.
woensdag 26 juli 2017

Coax kabel hernieuwen

Moet onze coaxkabel laten vervangen. Door verbouwingswerken heeft de oude een knik gekregen en zit er nu storing op de lijn. Telenet heeft laten weten dat deze het best vervangen zal worden. Echter zit alles goed weg achter de muren in een juist gerenoveerde woning.
woensdag 26 juli 2017

Elektriciteit aanpassen op zolder en elektriciteit conform maken

Ik heb een keuringsattest van de elektriciteit voor mijn woning. Ik zou deze willen laten aanpassen zodat ze volgens de wet reglementair is, alsook enkele stopcontacten bijplaatsen in huis. Ik heb onlangs mijn zolder laten renoveren en wil graag daar ook elektriciteit bijplaatsen en verlichting.
woensdag 26 juli 2017

Stopcontacten verplaatsen en stopcontactdozen vastmaken

Verplaatsen van stopcontacten in de hoogte (2 cm). Vastmaken van stopcontactdozen en kabels aan meubilair of wand.
dinsdag 25 juli 2017

Elektrische schema's duplex appartement uitvoeren

Voor verkoop van mijn huidige duplex heb ik elektrische schema's nodig (elektriciteitskeuring : afgekeurd enige reden was ontbreken van deze schema's). Appartement is van 1996 en bestaat uit inkom, living en open keuken, trap naar slaapkamer en badkamer. Ik heb plannen die u kunt gebruiken. Ik ben verder ook op zoek naar een betrouwbare elektricien voor latere werken aan mijn toekomstige woning.
dinsdag 25 juli 2017

Aardingspen plaatsen

De aardweerstand is te hoog en er zou een extra pen geslagen moeten worden om onder de 30ohm te komen. Graag offerte hiervoor als de huidige weerstand 80ohm is.
dinsdag 25 juli 2017

Aardingspen plaatsen

Aardingspen plaatsen in woning. Is niet voorzien van enige vorm van aarding. Het betreft hier een woning uit de zestiger jaren, die op kiezelgrond staat.
maandag 24 juli 2017

Coax kabel laten trekken

Ik wil op de 3e verdieping ook tv kunnen kijken bij Telenet. Echter, daar is nu geen coax kabel aanwezig. Er is wel een tv aangesloten op de benedenverdieping. Er moet dus een coax kabel van de beneden verdieping tot de 3e verdieping gaan.
maandag 24 juli 2017

Opmaken eenddraadschema en situatieschema

Opmaken van eenddraadschema en situatieschema van onze gerenoveerde woning (3 slaapkamers, 1 badkamer). Onze elektriciteit moet opnieuw gekeurd worden.
zaterdag 22 juli 2017

Elektriciteit in orde brengen

Ik zoek een elektricien om volgende inbreuken te verhelpen Inbreuken : 1. De installatie is niet voorzien van een ééndraadschema en situatieschema (art. 16, 268, 269). 2. Het in volume 2 aangebracht materieel is niet bestemd voor plaatsing in badkamers (art. 86. 10. H van het AREI). 3. De verbindingen op het terras buiten moeten ondergebracht worden in klemmendozen die bestendig zijn aan de huidigee weersinvloeden (art. 19 en 207. 7 AREI). 4. De algemene isolatieweerstand van de installatie is onvoldoende en dient verbeterd te worden (art. 20). (Ver)bouwjaar installatie: na 2000 Besluit: De installatie voldoet NIET aan de voorschriften van het AREI. In geval van verkoop van een woonéénheid, met een (ver)bouwjaar van de installatie van vóór oktober 1981, moet een aanvullend controlebezoek worden uitgevoerd.
donderdag 20 juli 2017

Tl armaturen en eco tl lampen plaatsen in winkel

Wij willen alle Tl armaturen vervangen in onze winkel in Ophasselt. Nu habben wij gewone Tl : als lamp opteren wij nu eco TL . Bekabeling moet niet worden vervangen . Oppervlakte winkel: 2800m².
donderdag 20 juli 2017

Tuinhuis voorzien van elektriciteit

Grond kabel van huis uit trekken tot tuinhuis dat 125 meter in bos staat. Tuinhuis voorzien van genoeg stroom voor elektronica (tv, stereo, frigo, etc). Onderweg naar tuinhuis zouden op 2 verschillende plaatsen een kippenkot en boom, en wat verder nog een boomgroup tuinverlichting moeten kunnen krijgen. Ook elektriciteit in huis nakijken. Vanaf maandag tot woensdag thuis dan kunnen vakmannen komen kijken.
woensdag 19 juli 2017

Kabel doortrekken van kelder naar 3de verdieping voor internet

Voor het verkrijgen van internet op mijn appartement moet ik de stijgingslijn laten vervangen. Kunt u mij zeggen hoeveel dit me zou kosten voor de lijn te laten vervangen tot aan het 3 de verdiep. Kabel door te trekken van kelder naar 3 de verdieping.
dinsdag 18 juli 2017

Conformiteit electriciteit

Wij hebben recentelijk een huis gekocht in Vilvoorde waar wij de elektrische installatie terug conform moeten brengen.
maandag 17 juli 2017

Parlofoon herstellen

Parlofoon werkt niet meer in appartement. Deze moet hersteld worden.
maandag 17 juli 2017

Rookmelders plaatsen in appartementen

Ik zoek een vakman om rookmelders te plaatsen in 4 verhuurappartementen. Rookmelders nog niet aangekocht, dus in samenspraak met de vakman aan te kopen.
zondag 16 juli 2017

Plafondspot ophangen, probleem met bedrading

Willen plafondspot ophangen maar lukt niet, de spot brand wel maar niet in de keuken.
vrijdag 14 juli 2017

Uitgevallen stroomkring herstellen na vochtprobleem

Na een vochtlek (lekkende afvoer van de douche) is één stroomkring buiten werking door een aardlek. De kring omvat het licht en de stopcontacten van de badkamer en de woonkamer. Dus de opdracht is gelijkvloers in een vrijstaande woning. Opdracht is het detecteren van aardlek en probleem oplossen/omzeilen zodat de stroomkring terug werkt.
donderdag 13 juli 2017

Elektrisch schema te tekenen

Ik wil graag een eendraadschema en een situatieplan van mijn woning bouwjaar 1969 Voor verkoop.
donderdag 13 juli 2017

Elektriciteit conform maken

Conform maken van elektriciteit in de woning.
donderdag 13 juli 2017

Elektriciteitsinstallatie controleren en andere elektriciteitswerken

Elektriciteitsinstallatie controleren en in orde brengen. Nieuwe aansluitingen in keuken (oven en frigo). Parlofoon afsluiten. Zekeringskast aanpassen.
woensdag 12 juli 2017

Parlofoon appartement herstellen

Parlofoon herstellen. Wij kunnen de mensen die aan bellen wel horen, maar zij ons niet...
woensdag 12 juli 2017

GSM module in lift plaatsen

Graag plaatsen van GSM module in recente Otis lift ter vervanging van het bestaande REM communicatiesysteem om van de dure abonnementskosten verlost te zijn.
woensdag 12 juli 2017

Parlofoon te vervangen

Een bestaande parlofoon te vervangen. Huis verdeeld in 3 appartementen. Voordeur met elelktrisch slot.
dinsdag 11 juli 2017

Bekabeling telenetaansluiting binnenshuis aan te leggen

Telenet aansluiting van verdeelkast in kelder tot living en slaapkamer: nieuwe bekabeling aanleggen.
maandag 10 juli 2017

Zonneboiler herstellen

Herstelling aan zonneboiler van merk Sanutal
maandag 10 juli 2017

Doorstromer plaatsen

Ik heb nu en boiler op elektriciteit die continu voor warm water zorgt. Graag had ik een elektrische doorstromer die wanneer het nodig is warm water voorziet voor 4 personen.
zondag 9 juli 2017

Zonnepanelen verplaatsen

Verplaatsen van zonnepanelen : Verhuis Brugge -> Ruddervoorde. 10 panelen.

Partners

Partners van Casius