Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de electriciens vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare electricien uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een electricien in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een electricien voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een electricien voor elektriciteit staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien:

donderdag 15 februari 2018

Electriciteit plaatsen in veranda

Wij bouwen een veranda bij waar wij lichtpunten, stopcontacten en internet willen in voorzien.
woensdag 14 februari 2018

Vervangen van oude convectoren

Er is momenteel 1 van de 3 elektrische convectoren kapot. We willen graag deze kapotte laten vervangen maar het is ook mogelijk dat we ze allemaal meteen vervangen. De ketel mag blijven zoals hij is indien mogelijk, alles werkt op elektriciteit.
woensdag 14 februari 2018

Elektrische garagepoort Mac Twister herstellen

Onze garagepoort van Mac Twister gaat niet meer automatisch naar open en dicht. De motor maakt wel nog lawaai als je op de knop drukt. Ik zoek iemand die dit kan oplossen.
woensdag 14 februari 2018

Elektriciteit vernieuwen in huis

Ik kocht een huis en ik wil elektrische (draden, stekkers, bollen, zekering, etcetera) veranderen, omdat het oud is. Oppervlakte van bijna 200 m 2.
dinsdag 13 februari 2018

Keuring en conform maken elektriciteit

Voor een renovatie te Langdorp zijn wij opzoek naar expertise voor het vervangen van elektriciteits aansluitingen ( lampen, stopcontacten, bekabeling in muren en plafond, conformiteit )
dinsdag 13 februari 2018

Aardpen slaan en aardonderbreker installeren

Voorzien van een aarding na gedeeltelijke renovatie van de elektriciteit.
dinsdag 13 februari 2018

Elektrische installatie aanpassen voor de keuken

We zijn van plan een nieuwe keuken te installeren, we zijn in het bezit van het installatieplan en er zou het een en ander moeten aangepast worden . Ik ben hierdoor op zoek naar een elektricien voor deze werken uit te voeren. De aanpassingen zijn verplaatsen van stopcontacten en licht aanpassingen van het afvoer water.
dinsdag 13 februari 2018

Keuring en conform maken elektriciteit

Ik wil graag mijn electriciteit laten keuren en deze conform laten maken.
maandag 12 februari 2018

Eendraadschema en situatieschema opstellen

Om conformiteitsattest te bekomen zijn verschillende attesten nodig. Ik wil de verschillende attesten aanvragen maar heb hiervoor ook een ééndraad schema en situatie schema nodig van de electriciteitsinstallatie. Het betreft een klein appartementsgebouw met 6 identieke appartementen elk met eigen electriciteitsteller en een gemeenschappelijke teller.
zondag 11 februari 2018

Dakkapel plaatsen

Dakkapel in kunststof bouwen . Ongeveer 3 m.
zondag 11 februari 2018

Elektriciteit controleren op stroomverlies

De stroomschakelaar valt regelmatig uit, we hebben reeds nagekeken aan welke toestellen dit zou kunnen liggen maar vinden de oorzaak niet . Door het stroomverlies valt de electriciteit regelmatig uit op de meest uiteenlopende tijdstippen. Soms valt dit een aantal weken niet uit en soms dan weer meerdere malen in dezelfde week. Ik zoek iemand die dit probleem kan oplossen.
zaterdag 10 februari 2018

Opstellen van eendraadschema en situatieplan

UITZOEKEN BEDRADING VAN WAAR ZE KOMEN EN IN WELKE ZEKERINGKAST ZE ZITTEN
vrijdag 9 februari 2018

Parlefoon herstellen

Parlofoon herstellen. Wij kunnen de mensen die aanbellen wel horen , maar zij ons niet. Boven zelf nieuwe parlefoon gehangen; maar dit loste het probleem niet op. Bij de buren werkt alles wel.
vrijdag 9 februari 2018

Elecktriciteitkast verplaatsen

De zekeringskast zou ongeveer 1,50 m naar beneden moeten verplaatst worden wegens verbouwingswerken
woensdag 7 februari 2018

Keuring en opstellen ééndraadschema en situatieplan

Ik kocht reeds geruime tijd terug een appartement maar er waren een aantal kleine inbreuken en het attest van elektrische keuring is niet confrom. Ik beschik niet over een ééndraadsschema of een situatieschets en wil dit helemaal in orde.
woensdag 7 februari 2018

Diverse elektriciteitswerken uitvoeren

In mijn appartement loopt de aarding van de zekeringskast al tot beneden in de berging. Nu moet deze van daar nog, ook in een buis plaatsen, naar de ruimte waar de meters staan en aangesloten worden op de aarding van het gebouw. Deze ook uitmeten en controle van de elektrische installatie voor de keuring. Het zou zo een 10 lopende meter zijn dat men dit moet doortrekken.
dinsdag 6 februari 2018

Stekker verplaatsen

Er moet een stekker verplaatst worden in een bakstenen muur die afgewerkt is met pleister, de verplaatsing is ong een halve meter lang. Hiervoor moet dan ook een nieuwe stekkerdoos voorzien worden. Deze zou dan terug dichtgepleisterd moeten worden.
dinsdag 6 februari 2018

Elektriciteit keuren

Er gaan binnen dit en 2 maand alle nodige werken uitgevoerd zijn om onze elektriciteit te laten keuren. Hierna zoeken wij dus iemand om de effectieve keuring te doen en ook een officieel keuringsbewijs kan opmaken.
dinsdag 6 februari 2018

Opstellen van ééndraadschema en situatieschema

Opstellen van ééndraadschema en situatieschema voor een bestaande rijwoning.
dinsdag 6 februari 2018

Bedrading voorzien voor nieuwe parlofoon

Ik heb een parlofoon met bedrading voor eerste verdieping. En een draadloze bel voor gelijkvloers. Die draadloze bel werkt niet meer. Omdat de batterijen van een draadloze bel het snel begeven, is mij aangeraden om voor gelijkvloers ook een bel met bedrading te voorzien.
maandag 5 februari 2018

Elektriciteitswerken uitvoeren

Wij wensen onze elektriciteit helemaal te laten nazien en waar nodig vernieuwen - extra stopcontacten plaatsen - vertakken van elektriciteit in de garage - plaatsen van een nieuwe dampkap - zekeringkast eventueel verplaatsen / vernieuwen
maandag 5 februari 2018

Electriciteit met keuring

Afwerken electriciteit met keuring in een rijhuis.
maandag 5 februari 2018

Elektriciteit nakijken voor keuring

Ik wil graag enkele dingen laten nakijken voor de keuring. De zekeringskast moet worden vervangen. Hiernaast moeten er ook twee nieuwe stopcontacten komen voor de nieuwe keuken en een nieuw stopcontact voor de inductiekookplaat.
maandag 5 februari 2018

Elektrische installatie in orde brengen voor verkoop

Elektrische installatie van studio-appartement laten keuren naar aanleiding van verkoop van het vastgoed. Het eendraadschema en het situatieschema ontbreekt, dit moet men voorzien. Ook het LSB-bord ontbreekt volgens het keuringsrapport. Ik zoek iemand die dit snel in orde kan zetten.
zondag 4 februari 2018

Frontpaneel parlofoon vervangen en omvormen installatie van parlofoon naar videofoon

Ik wil graag het frontpaneel van de parlofoon installatie laten vervangen. Ook is er de optie om deze hele installatie om te vormen van parlofoon naar videofoon. Dit gaat in totaal om 16 toestellen.
zaterdag 3 februari 2018

Vervangen bestaande parlofooninstallatie door Bticino

Ik wil een bestaand parlofoniesysteem laten vervangen in een klein gebouw met drie appartementen. Ik had gedacht aan BTicino als materiaal. Ook heb ik graag een voorstel voor een vervangen met ook video.
zaterdag 3 februari 2018

Defecte parlofoon herstellen

In ons appartementsgebouw heeft de bewoonster van appartement 202 een probleem met de parlofoon. Alle gesprekken in het appartement boven zijn hoorbaar aan het klavier beneden aan de openingsdeur van het appartementsgebouw. Andere bewoners ondervinden geen probleem. Ik zoek iemand om dit te repareren.
donderdag 1 februari 2018

Elektrische voorzieningen aanbrengen

Op een appartementsgebouw van 6 verdiepingen, het 'leggen van een electrische kabel , aan de buitenzijde, telkens via de brandladder, vanaf de dakverdieping ( liftkooi) tot op de derde verdieping. Het plaatsen van een waterdicht stopcontact op het terras van de derde verdieping. En dit VIER MAAL, via elke brandladder.! De electrische draad ( 3 X 1,5 mm) mag uiteraard bevestigd woorden aan de brandladder, wel in een beschermbuis. Er zijn 4 metalen brandladders met een soort "kooi" dewelke zich uiteraard langs de zijde van het gebouw bevindt en telkens de achterterrassen van de appartementen passeren.... van van het dakverdieping, voorbij de 5de... de 4de .. tot op de derde verdieping.
woensdag 31 januari 2018

Reparatie parlofoon Bitron Video

Mijn videofoon van Bitron Video werkt niet meer. Ik denk dat de hoofdplong eens gesprongen is en daarna werkte de videofoon niet meer. Ik weet niet of het toestel stuk is of probleem met bedrading.
woensdag 31 januari 2018

Elektriciteit controleren op eventueel stroomverlies

Wegens zeer hoge energiefactuur wil ik de elektriciteit laten uitmeten om te kijken of ik ergens stroomverlies heb.
dinsdag 30 januari 2018

Parlefoon Fermax herstellen

Parlefooninstallatie 1 buitenpost en 4 binnenposten plus de deursleutel werkt niet meer. Bestaande instalatie te herstellen door iemand die ervaring heeft met dit type toestel en het defect kan herstellen of de juiste defecte onderdelen kan bekomen en vervangen.
dinsdag 30 januari 2018

Parlofoon herstellen

Als men aanbelt beneden en aan de voordeur dan werkt de parlofoon niet
dinsdag 30 januari 2018

Keuring van elektriciteitsinstallatie in rijwoning

Graag een keuring van de elektriciteitsinstallatie voor een woning voor verhuur. Ter plaatse komen kijken.
maandag 29 januari 2018

Afgekeurde installatie elektriciteit in orde brengen

Er is een kleine aanpassing nodig . In onze badkamer is er een stopcontact dat volgens de keuring te dicht bij het bad staat. En de teerwaarde is ook niet in orde.
maandag 29 januari 2018

Deurbel met parlofoon/videofoon herstellen

Appartement met 3 verdiepingen heeft deurbel met parlofonie/videofonie van B-Fast. Vorig weekend is bij een herstelling van de lift de differentieel uitgevallen. Na het terug aanzetten, werkt het belsysteem niet meer. Alle zekeringen staan aan, misschien is de voeding (Bitronvideo AV4005/002, zie foto) stuk? Elektricien gezocht die dit kan komen nakijken/herstellen.
zondag 28 januari 2018

Vernieuwing elektrische installatie

Wij hebben een oud huisje gekocht en de elektrische installatie is afgekeurd, deze dient gedeeltelijk vernieuwd te worden.
zaterdag 27 januari 2018

Ophangen van verlichting

Voor ons toekomstig nieuwbouwappartement in Oostende zijn we op zoek naar een elektricien die onze (reeds aangekochte) verlichting kan installeren. Het betreft diverse armaturen die we aangekocht hebben bij de firma Fantasiaen die aan het plafond dienen bevestigd te worden. Dit zou (vermoedelijk) dienen te gebeuren in de tweede helft van maart 2018, na de schilderwerken. Vraagprijs hiervoor?
zaterdag 27 januari 2018

Aide à diminuer terre maison

Un contrôle de Vincotte (en vue de la vente de ma maison) a démontré que la résistance de la terre de l'installation électrique est de 80 Ohm alors que cela devrait être 30 Ohm. Il y a déjà 2 piquets de terre * dans la terre. *il y a un trou de terre (écoulement eau) pas très loin d'un des 2 piquets de terre qui sera remplie prochainement, et qui sera probablement bénéfique au résultat final. J'ai besoin de l'aide pour avoir 30 Ohm.... raccordement série/parallel avec l'interrrupteur de terre ou avec les autres piquets, longueur, distance, contrôle de la resistance etc. Avec je re-invite Vincotte pour le contrôle final. Le matériel est acheté par moi-même. Heures en régie sur facture (6% TVA). Uniquement électricien qualifié svp.
vrijdag 26 januari 2018

Conform maken electrische installatie

Elektriciteitskast is 50 jaar oud. Leidingen, zekeringen en stopcontacten lijken mij te vernieuwen. Volgende maand komen er zonnepanelen: dus plaats voorzien voor omvormer.
vrijdag 26 januari 2018

Conform maken electrische installatie

Conform maken van een elektrische installatie.
vrijdag 26 januari 2018

Alarm plaatsen

Alarm plaatsen. Geinteresseerd in alarm zonder meldkamer of maandelijks abonnement. Met een camera aan de voordeur met beeld-en geluidsopname dit voor een woning.
donderdag 25 januari 2018

Elektriciteit vernieuwen

Ons huis is gebouwd in 1964. Onze zekeringskast moet vernieuwd worden en heel wat leidingen en stopcontacten moeten vervangen worden in functie van een positief keuringsattest.
donderdag 25 januari 2018

Elektriciteitsklussen , ramen boven, plafond

2 contacten elektriciteit herstellen, lampen in 2 armaturen terug laten werken of armatuur vervangen, staande lamp nieuwe lamp in zetten, muziekversterker terug laten werken na overschakeling Telenet-Proximus, ramen boven buitenkant afschuren en teug beschermende laag op zetten, plafond ca. 12-16m2 schilderen.
donderdag 25 januari 2018

Elektriciteit aanpassen in winkelpand

Aansluiting 2 stopcontacten plaatsen, inbouwen en aansluiten.
woensdag 24 januari 2018

Parlofoon herstellen

Wanneer de huurders bezoek ontvangen, kunnen ze niet communiceren via de parlofoon aan de voordeur. De ontvanger/bezoeker kan hen niet horen. De huurders horen de bezoekers wel. Voor derest werkt het systeem prima.
woensdag 24 januari 2018

Elektriciteit vernieuwen

Ik wil graag de elektra in mijn huis vernieuwen. Gedeeltelijk is het vernieuwd, ik wil graag nieuwe stopcontacten en schakelaars, indien nodig nieuwe draden. Één of 2 extra groepen apart voor de keuken. Er is al een nieuwe schakellast naast de voordeur en een dikke voedingskabels getrokken naar de ketelruimte (hier ook graag een nieuwe kast om nieuwe groepen te maken) achter het huis en van hieruit wil ik de stroom naar buiten laten brengen. Alles moet voldoen aan de regels en voorschriften.
dinsdag 23 januari 2018

Coax kabel vervangen

Ik ben op zoek naar een elektricien welke de aftakkabel, coax-kabel van buiten tot binnen, voor televisie en internet bij mijn appartement kan komen vervangen. De huidige kabel is verouderd alsmede te kort, met als gevolg dat mijn provider geen NIU kan/wil installeren. Het gaat om ongeveer 20 lopende meter.
maandag 22 januari 2018

Elektrische radiatoren installeren en aansluiten

Ik heb de CV-ketel op gas uitgebroken en wens over te stappen naar 11 elektrische radiatoren die elk afzonderlijk met rechtstreekse bekabeling met zekeringen verbonden moeten worden. Ook de elektrische kookplaat moet met rechtstreekse kabel naar de zekering. Hiernaast bespreek ik ook graag met de vakman of er nog andere opties zijn.
maandag 22 januari 2018

Coax kabel laten trekken

Ik wil graag de coax kabel van het distributiepunt naar binnen laten trekken. Het gaat om zo een 60 meter. De kabel zelf is nog niet aangekocht en de boringen moeten nog gebeuren.
zondag 21 januari 2018

Elektriciteit conform maken

Schema's ontbreken, - continuïteit van equipotentiale geleiders en /of beschermingsgeleiders is niet gewaarborgd, - - contactdozen: de aardingspen dient aangesloten te worden op de aarding van de installatie; - toestel klasse 1 dient door middel van een beschermingsgeleider (PE) aangesloten te worden op het aardingsnet; - verdeelbord is niet voorzien van achterwand en /of deur; -het bord is niet gemakkelijk toegankelijk; - de genaakbare, naakte delen onder spanning zijn onvoldoende afgeschermd; - niet gebruikte invoeropeningen van het bord dienen afgedicht te worden; - de aanduidingen van de stroomkringen en / of apparatuur, aansluitklemmen enz. Dient aangebracht of vervolledigd te worden (met voldoende leesbaarheid & bestendigheid)

Partners

Partners van Casius