Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw wensen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens van uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de electriciens vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare electricien uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een electricien in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een electricien voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een electricien voor elektriciteit staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien:

dinsdag 17 oktober 2017

Zolder voorzien van elektriciteit

Wij zouden de zolder verder willen verbouwen. Maar daar is enkel een licht en geen andere elektriciteit. Ook zouden we graag al kabel/wachtbuis voorzien voor eventueel later zonnepanelen te plaatsen.
dinsdag 17 oktober 2017

Coax kabel trekken

Ik wil op de 1ste verdieping op 2 plaatsen tv kunnen kijken. Op de benedenverdieping is telenetaansluiting voorzien. Bij telenet is gezegd dat we zelf de bekabeling naar de 1ste verdieping moeten voorzien. Graag offerte hiervoor.
maandag 16 oktober 2017

Elektrische installatie conform maken in studio

Conform maken elektriciteit. Plus het plaatsen van 3 elektriciteit Convection en 1 straler in badkamer.
maandag 16 oktober 2017

Nieuwe zekeringkast plaatsen

Ik had graag mijn zekeringskast laten vervangen en laten aanpassen aan de huidige normen.
maandag 16 oktober 2017

Parlofoon vervangen appartement

Ik zoek een vakman voor het vernieuwen van de parlofoon installatie van een klein appartementsgebouw van het jaar 1968. (5 appartementen)
maandag 16 oktober 2017

Nazicht en herstel parlofooninstallatie

Bestaande parlefooninstallatie met 3 toestellen (1 per appartement) en 1 deurtelefoon voordeur. Daaraan gekoppeld deuropener.
maandag 16 oktober 2017

Deurbel parlofoon herstellen

Ik had graag mijn deurbel/parlofoon laten herstellen.
zondag 15 oktober 2017

Alarm plaatsen

Bewakingscamera en alarm in woning plaatsen.
vrijdag 13 oktober 2017

Electriciteitskeuring voor verkoop woning

Wij gaan ons huis verkopen. Graag vakman voor het keuren van onze elektriciteit. Het betreft een dag en nachttarief meter.
donderdag 12 oktober 2017

Keuren en conform maken elektriciteit

Electriciteit schema opmaken en zekeringskast vernieuwen.
donderdag 12 oktober 2017

Elektrische installatie vernieuwen

Zekeringkast +stopcontacten laten vervangen.
woensdag 11 oktober 2017

Aansluiten elektrische inductiekookplaat

Vervanging van een bestaande AEG inductiekookplaat (monofasig) door een Siemens inductiekookplaat (monofasig/driefasig). Enkel de elektrische aansluiting uit te voeren.
woensdag 11 oktober 2017

Parlofoon herstellen

Wanneer de huurders bezoek ontvangen, kunnen ze niet communiceren via de parlofoon aan de voordeur. De ontvanger/bezoeker kan hen niet horen. De huurders horen de bezoekers wel. Al de rest werkt wel.
woensdag 11 oktober 2017

Keuring en opstellen ééndraadschema en situatieplan

Ik heb zopas een appartement aangekocht en bij de verplichte elektrische controle staat vermeld dat er een elektriciteitsschema moet aanwezig zijn binnen het jaar voor een herkeuring, plannen zijn aanwezig.
maandag 9 oktober 2017

In orde brengen afgekeurde electriciteit met attest

Bij aankoop woning is de elektrische installatie van mijn woning afgekeurd. De volgende codes staan vermeld op de inbreuken bestaande installatie: 1501, 1502= schema's 1203= spreidingsweerstand onder 30 ohm brengen Tevens de installatie direct keuren zodat deze goedgekeurd is.
zondag 8 oktober 2017

Onderhoud elektrische boiler

Ik moet instaan voor het jaarlijks onderhoud van onze elektrische boiler in ons appartement.
zondag 8 oktober 2017

Elektriciteit vernieuwen

De bestaande bedrading moet vervangen worden. Er moeten ook extra aftakkingen gelegd worden voor extra stopcontacten. Nieuwe zekeringskast.
zaterdag 7 oktober 2017

Zekering vervangen

Ik heb een zekering in de kast stuk, maar weet niet dewelke. Mijn licht in de gang brand niet.
zaterdag 7 oktober 2017

Elektrische voorzieningen plaatsen en keuren

Voor het ombouwen van ons zolder verdiep tot 2 kamers zijn wij op zoek naar iemand die deze ruimtes kan voorzien van de nodige elektrische voorzieningen en ook nadien de keuring kan voorzien.
zaterdag 7 oktober 2017

Elektrische installatie vernieuwen

Appartement bouwjaar 1976, Elektriciteit nooit vervangen/aangepast. 100m². Aansluitingen voor elektrische verwarming in elke kamer.
donderdag 5 oktober 2017

Keuring elektrische installatie in appartement

Onze elektrische installatie van ons appartement moet herkeurd worden na aankoop, de keuring van de vorige eigenaars was negatief en na enkele verbeteringswerken zou de installatie nu conform moeten zijn.
donderdag 5 oktober 2017

Elektriciteit nakijken

Électricien: Enkele problemen na te kijken. Is er een probleem met de transfo of met de aansluitingen? Bijna alle spotjes zijn vervangen en nieuw maar branden niet of dimmen na enkele seconden. Is het een probleem met de dimmers?
woensdag 4 oktober 2017

Elektrische ontsteking gaskookplaat herstellen

Een van mijn gasbranders van mijn gaskookplaat ontsteekt niet meer. Bij de 3 andere gaskookplaten werkt het prima.
maandag 2 oktober 2017

Coax kabel laten trekken tot binnen

Ik wil graag Telenet installeren in mijn appartement, hiervoor dient er nog een coaxkabel getrokken te worden tot binnen. De kabel dient over de gevel te lopen tot mijn huis op gelijkvloers. Er zal dus ook eventueel door de facade geboord moeten worden.
zondag 1 oktober 2017

Elektriciteit vervangen bovenverdieping

Elektriciteit vernieuwen. Elektriciteit van bovenverdieping is volledig verouderd en moet vervangen worden. Is een bovenappartement met twee slaapkamers.
vrijdag 29 september 2017

Electriciteit installatie conform maken

Ik wil een studio kopen, maar na keuring is de installatie beoordeeld als 'niet conform'. Vastgestelde inbreuken: - Het ééndraadsschema ontbreekt (art. 16 AREI) - Het situatieschema ontbreekt (MB). - Niet gebruikte openingen in het bord zijn niet afgedicht (art. 49, 248 AREI). - Bord dient proper gemaakt te worden. - De houder van de beveiliging is niet voorzien van aangepaste kalibreerelementen (art. 251 AREI). - Het gebruik van lusterklemmen is verboden. - De verbindingen dienen te gebeuren in borden, in aftakdozen, aan de klemmen van stopcontacten, schakelaars of in de verlichtingstoestellen (art. 207 AREI) - Diff dienst afgestemd te worden op binnenkomend amperage. - De waarde van de spreidingsweerstand van de aardverbinding is te hoog (art. 86-87 AREI). - He
vrijdag 29 september 2017

Electriciteit conform maken na aankoop wonging

Gaat om volgende punten : Eéndraadsschema ontbreekt, situatieschema ontbreekt, diensspanning niet vermeld op elk bord, leidingen onderhevig aan schokken of beschadiging dienen mechanisch beschermd te zijn, differentieels beschermen tegen overstroom, bord 3 niet te openen: geen controle+isolatiemeting mogelijk: na te kijken (zit blijkbaar kabel voor), houder van beveiliging niet voorzien van aangepaste kalibreerelementen, waarde spreidingsweerstand van aardverbinding is te hoog, secite van interne bekabeling van electrisch bord is niet aangepast aan de te verwachten stroom, continuiteit van beschermingsgeleider van stopcontact te herzien, stopcontact+schakelaar:niet-brandbaar grondplaat te voorzien, min. 2 geaarde stopcontacten keuken te voorzien, soepele bekabeling, buis te voorzien
donderdag 28 september 2017

Electriciteit conform maken

Bij aankoop van een huis wordt er een certificaat opgemaakt, daardoor moet de electriciteit conform gemaakt worden. Ik ben dringend op zoek naar een elektricien, want wil mijn installatie zo vlug mogelijk conform maken.
woensdag 27 september 2017

Keuren en conform maken elektriciteit

Ik zoek een vakman voor conform maken elektriciteit. In bijlage nodige aanpassingen voor conform maken.
dinsdag 26 september 2017

Conform maken elektriciteit

Ik wil mijn elektrische installatie conform laten maken. De dingen die moeten gebeuren kan je zien op het verslag in bijlage.
dinsdag 26 september 2017

Coax kabel trekken en aansluiten

Ik ben onlangs verhuisd. In de niewe woning werkt de wandcontacttdoos voor de aansluiting van de telenet-decoder niet, totaal geen signaal op de decoder. Ik heb de contactdoos opengemaakt en er komt wel degelijk een coaxkabel toe. Het probleem is dat het andere eind van deze kabel niet te vinden is, en dus zeker niet aangesloten is op de telenet versterker. Ik zoek iemand die een nieuwe kabel kan trekken tussen wanddoos en versterker en ook deze kabel kan aansluiten op de telenet-versterker.
dinsdag 26 september 2017

Elektriciteit conform maken

Elektriciteit voldoet niet aan de eisen, conform maken.
maandag 25 september 2017

Elektrische installatie in orde brengen

Betreft renoveren woning van 1964 en het wegwerken van de problemen met de elektriciteit. Attest keuring is bijgevoegd.
maandag 25 september 2017

Elektriciteitsproblemen oplossen

Elektriciteitsproblemen. Allerlei oplossingen, herstellingen en advies. Domino uit de muur gehaald en het rook naar verbrand.
maandag 25 september 2017

Keuring werfkast

Keuring werfkast voor nieuwbouw.
zondag 24 september 2017

Afgekeurde electriciteitsinstallatie in orde maken

Ik heb een afgekeurde installatie en die zou moeten vervangen worden.
zaterdag 23 september 2017

Internet herstellen en nakijken

Wij hebben een studentenhuis met 9 kamers en internet werkt helemaal niet naar behoren. De huidige installatie is door een elektricien gedaan, 3 jaar geleden maar was van in het begin met problemen. We willen dit oplossen en laten bekijken door iemand die goede kennis van zaken heeft op dit gebied.
vrijdag 22 september 2017

Ontkalken elektrische boiler

Ontkalken elektrische boiler en onderhoud.
dinsdag 19 september 2017

Electriciteit conform maken

Prijs indicatie: elektriciteitswerken Hoeveel kost ongeveer het op deze woning conform te maken (5 punten, zie bijlage). Ik stuur ook de beschikbare foto's van belang mee. Dit is een woning die ik graag zou kopen vandaar een prijsindicatie om te zien of het haalbaar is.
maandag 18 september 2017

Ophangen van lusters

Het gaat om het ophangen van 2 lusters. Bekabeling uit het plafond is al aanwezig.
maandag 18 september 2017

Elektriciteit keuren en conform maken

Ik heb een keuringsattest voor elektriciteit en gas nodig daar ik één kamer verhuur in mijn huis . Kunnen jullie mij daarbij helpen? Bouwjaar huis 1947. Vernieuwing elektriciteit en gas 1988. Ik heb géén keuringsbewijzen en elektriciteitsplannen meer.
maandag 18 september 2017

Plaatsing meterkast en nieuwe aansluiting

Renovatie project Plaatsing van een nieuwe aansluiting & kast Energiebocht en 18mm betonplex zijn reeds aanwezig Bij goede ervaring kan een project volgen voor een totaal-renovatie
vrijdag 15 september 2017

Tv kabel doortrekken

Kabel doortrekken TV.
vrijdag 15 september 2017

Boiler, verlichting, stopcontacten herstellen na stroompanne Gent

Elektriciteit: Na de langdurige stroompanne in gent: de zekering voor de boiler en verlichting , stopcontacten in de badkamer schiet steeds af. Gevolg geen warm , noch verwarming. Dit is een verzekeringskwestie.
donderdag 14 september 2017

Hoog verbruik en of verlies van elektriciteit

Wij hebben een eindafrekening gekregen van de elektriciteit die heel hoog lag. Onze meterkast draaid op volle toeren hebben elke stekker uitgetrokken alles stond uit niks stak nog in en toch blijft ons meterkast draaien. Veel trager dat wel soms draait deze normaal maar als je na een tijdje terug gaat kijken draait deze aanzienlijk veel sneller heb hiervan ook een filmke van gemaakt ik vind dit niet normaal hebben wel gezien dat er een kabel loopt naar buiten en deze verdwijnt in de grond langs ons huis waar deze uitkomt weten we niet.
dinsdag 12 september 2017

Installatie 2 accumulatiekachels in living/keuken van appartement

Ik wil 2 accumulatiekachels van 20 j oud vervangen door nieuwe en veilige exemplaren met bijhorende moderne bediening. Het betreft een keuken/ living combinatie van ongeveer 40 a 50 m². Dit is op de 6 de verdieping.
dinsdag 12 september 2017

Ontkalken elektrische boiler

Elektrische boiler ontkalken.
dinsdag 12 september 2017

Elektriciteit nazien, in orde zetten en laten keuren

Blok van 3 appartementen waarbij de eleketriciteit moet in orde gezet en gekeurd worden
maandag 11 september 2017

Elektrische installatie conform wetgeving maken

Oude woning aangekocht , besluit elektrische controle is "installatie voldoent niet aan het AREI; het e.e.a. dient ook geupdated te worden . Er dienen extra bijkomende kabelbanen gelegd te worden.
maandag 11 september 2017

Elektriciteit herkeuren

Het keuringsattest van ons huis loopt bijna af en we willen opnieuw laten keuren. We hebben twee afzonderlijke tellers in hetzelfde huis.

Partners

Partners van Casius