Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de electriciens vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare electricien uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een electricien in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een electricien voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een electricien voor elektriciteit staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien:

woensdag 20 juni 2018

Electriciteit laten controleren

Ik zou graag mijn elektriciteitsverbruik willen laten controleren. Ik verwarm mijn appartement elektrisch. Ik heb mijn eindfactuur bekomen die zeer hoog was. Ik gebruik geen afwasmachine, was en droogkast gebruik ik 2x per week . Ik kook af en toe (max 3 x per week) . Ik vermoed dat er iets mis is met de elektriciteitskast. Ik ben huurder van het appartement, gelijkvloers.
dinsdag 19 juni 2018

Elektriciteit conform maken

Conform maken van de elektriciteit voor de keuring + enkele aanpassingen waaronder: Afsluiten van elektriciteit in de veranda Plaatsen extra schakelaar licht in de hal Bekabeling klaarleggen voor elektriciteit naar tuin en badkamer Voorzien van 2 HDMI muur-fiches Voorzien van internet fiche uit de kelder tot de bureau Voorzien van internet fiche uit de kelder tot de TV Voorzien van luidsprekeraansluitingen
maandag 18 juni 2018

Elektriciteit in orde brengen voor verhuurwoning

Woning gaat verhuurd worden. Hiervoor zou ik de wettelijke elektriciteit voorziening in orde moeten brengen. Plaatsen van differentieel schakelaar.
maandag 18 juni 2018

Parlofoon herstellen

Parlofoon herstellen bovenste verdiep doet het niet de andere 2 wel.
zondag 17 juni 2018

Stroomverlies opsporen en verhelpen

Wij hebben een oude woning gekocht en wij hebben een enorme elektriciteitsfactuur. Verliesstroom opsporen.
zondag 17 juni 2018

Elektriciteit aansluiten aan verdeelkast

Ik heb een atelier gebouwd los van het huis. De elektriciteit is gelegd (twee circuits met lichten en twee met stekkers). Al wat er nu nog moet gebeuren is de verdeelkast van de atelier aansluiten op de hoofdverdeelkast (ongeveer 25m. Van elkaar). Vermoedelijk is er niet genoeg ruimte in de bestaande verdeelkast.
zondag 17 juni 2018

Vervangen van parlofoon door deurbel voor appartement

De huidige parlofoon werkt niet meer. Deze willen we graag gelijktijdig vervangen door een gewone deurbel voor 3 appartementen.
vrijdag 15 juni 2018

Opmeten stroomverlies

Nazien van elektriciteit aangezien wij vermoeden ergens met een verlies te zitten.
woensdag 13 juni 2018

Deurbel repareren

Sinds een jaar wacht ik erop dat ons syndic iemand stuurt om ons deurbel te repareren. Ik vraag mij nu of ikzelf iemand kan vragen. Het is een appartementengebouw en we horen de deurbellen beneden niet; aan de deur werkt het.
dinsdag 12 juni 2018

Zonneboiler Wilo herstellen en nazicht

Mijn zonneboilersysteem werkt, maar er is geen warm water. Momenteel wordt onze water enkel electrisch opgewarmd.
zondag 10 juni 2018

Keuring en opstellen ééndraadschema

Ik zou graag kijken voor het opstellen van een elektriciteitsplan van mijn nieuwbouwwoning. Nieuwbouwwoning start in augustus.
zaterdag 9 juni 2018

Vervangen elektriciteit

Woning van +/- 140m² uit 1920 De volledige electriciteit vervangen /vernieuwen
vrijdag 8 juni 2018

Elektriciteitsplan van huis opmaken

Ik heb een plan nodig van waar al de elektrische kabels zitten in de muren en welke kabel wat beheerd in de zekeringskast + eventueel enkel stopcontacten bij plaatsen
donderdag 7 juni 2018

Keuring elektriciteit conform maken

Bij aankoop van woning werd een keuringsattest afgeleverd met enkele inbreuken. Graag had ik deze in orde laten brengen (oa schema's niet conform met de werkelijke situatie, probleem met de aardgeleider,..). Verder ook vervangen van 2 opbouwstopcontacten naar 3 inbouwstopcontacten in de slaapkamer (deze staan nu te dicht op elkaar waardoor het bed er niet tussen kan). Op een later tijdstip of tegelijkertijd met voorgaande werkzaamheden, ook installatie van verlichting in de badkamer op bovenverdieping. Deze is nu buiten gebruik en moet volledig gerenoveerd worden.
donderdag 7 juni 2018

Totale elektriciteit vernieuwen

Aangezien het een oude woning is, (1904) zou er alles moeten vervangen worden. De meter moet naar de kelder verplaatst worden. Er komen ook zonnepanelen op het dak te staan. Een deel is in de jaren 70 vernieuwd geweest. Het oudere gedeelte is nog met fonte draden,... Alles moet vernieuwd worden.Eandis reeds ter plaatse geweest. Ook domotica gewenst.
donderdag 7 juni 2018

Elektriciteitsinstallatie klaarmaken voor herkeuring na aankoop huis

We hebben onlangs een huis aangekocht waarvan de elektriciteitsinstallatie is afgekeurd. Dit project omvat het aanpassen van de elektriciteitsinstallatie zodat deze positief kan herkeurd worden. Keuringsdocument van ACA ter beschikking.
woensdag 6 juni 2018

Verticale bekabeling trekken voor telefoon

Ik zou graag mijn verticale bekabeling laten vervagen aangezien deze storingen geeft op de lijn. Deze zou van de kelder naar de 2de verdiep moeten getrokken worden.
dinsdag 5 juni 2018

Coax kabels en UTP kabels aanleggen

Coax kabels leggen, drie stuks. En ook UTP kabels voor digitaal tv te kijken aanleggen. Ook bekabeling naar een losstaande veranda op ongeveer 35 meter afstand .
dinsdag 5 juni 2018

Coax kabel laten trekken

Installateur Orange is langsgeweest. Hij kon niet zien waar de coax kabel ergens binnenkomt op het eerste verdiep. Komt binnen via de garage en zou naar het eerste verdiep moeten getrokken worden, of langs buiten, maar dan moet er in de gevel geboord worden. TV staat vooraan in het huis, dus vermoedelijk geen lange kabel nodig.
maandag 4 juni 2018

Nieuwe aardpen plaatsen

Bij controle voor het plaatsen van zonnepanelen blijkt dat de aardpen van mijn elektrische installatie niet voldoet. Er zou een nieuwe aardpen moeten geplaatst worden .
maandag 4 juni 2018

Elektriciteitswerken uitvoeren

Keuring van elektriciteit. Herstel van een stroomlijn na een kortsluiting, Luster hangen 4Xstopcontacten werken niet meer nakijken Stroomonderbreking op de boiler nazien Ik heb domotica van Siemens
maandag 4 juni 2018

Elektriciteit conform maken + kleine aanpassingen

Elektriciteit dient conform gemaakt te worden en de nodige schema’s moeten voorzien worden. Verder moet de keuken qua elektriciteit ‘installatieklaar’ gemaakt worden voor de plaatsing van een nieuwe keuken. In sommige ruimten zullen ook extra stopcontacten voorzien moeten worden. Betreft een appartement
maandag 4 juni 2018

Herstellen van elektrische zonwering

Ik vermoed dat de motor van mijn elektrische zonnewering kapot is, graag deze herstellen.
zondag 3 juni 2018

Elektriciteitswerken uitvoeren

Eind deze week (6-7 juni) start schilder in onze slaapkamer en dressing. Enkele kabels zouden moeten ingeslepen worden zodat ze achter plinten verborgen zijn. Ook een paar extra stopcontacten.
zondag 3 juni 2018

Elektriciteit conform maken

Het huis is niet conform betreffende de elektriciteit ondanks het feit dat het in 1997 gebouwd is. Wat ons doet besluiten dat de huidige eigenaars zelf een aantal dingen hebben gedaan. Ik wil graag een expert die met ons alles bekijkt en de elektriciteit conform kan maken.
vrijdag 1 juni 2018

Coax en netwerk kabel laten trekken voor Telenet

Er moet een coaxiale kabel voor Telenet getrokken worden van de telenet kast op de stoep naar binnen in ons gebouw. De afstand is een 42 meter van de stoep tot in de ruimte waar de telenet-modem geinstalleerd moet worden. Over deze lengte van 42 meter zal dus gegraven moeten worden. Verder moet er binnen 80m UTP ethernetkabel (cat6/cat7) getrokken worden van de modem tot aan de serverkast waar de router staat.
woensdag 30 mei 2018

Stroomverlies nakijken

Ik heb mijn zaak van vorig jaar en ik heb een verbruik van 20000KWH dit kan toch niet kloppen is een klein café met beperkt eten. Vroeger had ik een andere zaak en betaalde ik de helft minder.
dinsdag 29 mei 2018

Elektrische dak schuifraam herstellen

Wij hebben geen plafond in onze living maar een elektrische dak schuifraam. Deze werkt niet meer en moet hersteld worden.
maandag 28 mei 2018

Herstellen parlofoon

Deurbel met parlofoon werkt niet meer. Deurbel is voor 3 ingangen van een appartement.
vrijdag 25 mei 2018

Elektriciteit conform maken

We hebben een nieuwe woning aangekocht en hadden graag de elektriciteit conform gemaakt. Keuringsverslag Aceton beschikbaar.
vrijdag 25 mei 2018

Installatie videofoon/parlofoon in appartementsgebouw

Parlofoon of videofoon installeren : Het betreft een appartementsgebouw met 22 eigenaars.
vrijdag 25 mei 2018

Elektriciteit vernieuwen van oud huis

Net een huisje gekocht waar niets van elektriciteit in orden is allemaal nog oud en moet binnen 18 maanden herkeurd worden zie bijlage van het gene dat niet in orden is en moet gebeuren.
donderdag 24 mei 2018

Telefoonkabel vervangen in lift

Op de telefoonkabel komt geen signaal toe in de machinekamer.
woensdag 23 mei 2018

Dubbele buitenstopcontact plaatsen

Dubbel stopcontact buiten op de muur in de tuin te installeren
zondag 20 mei 2018

Herstellen elektrische garagepoort mac twister

Mijn garagepoort is geblokkeerd en heeft een MAC motor. Graag zou ik een technieker ter plaatse hebben om de situatie op te lossen.
zaterdag 19 mei 2018

Stopcontacten vernieuwen en nieuwe bedrading

Alle stop contacten vernieuwen +nieuwe bedrading leggen ,+ nazien van de rest.
vrijdag 18 mei 2018

Telenet Coax kabel laten doortrekken

Coaxkabel doortrekken naar slaapkamer. De installatie bevindt zich een verdiep lager
vrijdag 18 mei 2018

Zekeringkast vervangen

Bestaande zekeringkast vervangen en bijplaatsen van een verliesstroomschakelaar.
donderdag 17 mei 2018

Nazicht en vernieuwen elektriciteit

Steken van nieuwe elektriciteitskast + aansluiten aarding (aarding ligt reeds klaar, maar niet aangesloten). Herdoen van schakelaar slaapkamer bureau (nu gaat het licht in de bureau uit als die in de slaapkamer aangaat, ze moeten samen kunnen branden). Eventueel plaatsen extra stopcontact bureau.
donderdag 17 mei 2018

Plaatsen van zonnepanelen

Wij zijn bezig met een renovatie en wensen hier zonnepanelen te plaatsen.
woensdag 16 mei 2018

Installatie slimme thermostaat

Wij hebben net een huis gekocht waar een draadloze thermostaat van Honeywell staat. We hebben een slimme thermostaat besteld bij Elektrabel. Zij zeggen: "Als die kabel van de oude thermostaat er niet is, dan zou u best eerst eentje aanleggen omdat onze technicus dat gedeelte van een dergelijke installatie niet doet. "
woensdag 16 mei 2018

Telenet coax en UTP kabels nakijken en vervangen

We hebben 3 Telenet decoders die elk met een coax en UTP rechtstreeks (dus niet met powerlines) aangesloten zijn aan de router. Eén aansluiting werkt niet meer (geen signaal) terwijl de decoder het wel nog doet. Mogelijks moet er een kabel vervangen worden, maar Telenet behandelt dit soort klachten niet. Ik zoek dus een elektrieker om dit na te kijken en op te lossen.
dinsdag 15 mei 2018

Zonnepanelen verplaatsen

16 zonnepanelen en omvormer moeten dringend verplaatst worden naar mijn nieuw adres.
dinsdag 15 mei 2018

Parlofoon installeren

Ik wil een parlofoon installeren, de huidige is kapot (geen idee waarom). Dit is voor een appartement op de eerste verdieping. Merk en type parlofoon maakt niet veel uit te bespreken met de vakman. De onderburen willen mogelijk ook een parlofoon.
zondag 13 mei 2018

Opstellen van ééndraadschema en situatieschema

Ik heb onlangs een nieuwbouwappartement gekocht, waarvan het ééndraadschema en situatieschema ontbreken. Graag zou ik deze plannen dus opnieuw laten opmaken.
vrijdag 11 mei 2018

Verlichtingsprobleem oplossen

Er is een verlichtingsprobleem, iets met het licht.
donderdag 10 mei 2018

Elektriciteit conform maken voor appartement

Conform maken van elektrische installatie van een appartement van 100 m² in Jette. Het rapport is terug te vinden in bijlage.
maandag 7 mei 2018

Herstellen elektrische garagepoort mac twister

Garagepoort gaat niet meer volledig dicht De poort opent terug op 15 cm van de grond.
zaterdag 5 mei 2018

Elektriciteit leggen op een zolderverdieping voor twee slaapkamers

Voor een zolderverdieping zijn we op zoek naar een vakman voor het leggen van elektriciteit voor de twee toekomstige slaapkamers die er komen. Dit moet gecoördineerd worden met het plaatsen van de gyprocwanden die zullen worden geplaatst. Verder wordt een voorlopige keuken geïnstalleerd met een inductiekookplaat. Ook hiervoor hadden we graag hulp en advies, zeker met het oog op de nog niet goedgekeurde elektrische installatie. Wat de installatie betreft: deze was afgekeurd bij verkoop, dus een derde deel van de taak zou bestaan uit het regulariseren van de installatie zodat deze kan worden goedgekeurd, na alle werken.
vrijdag 4 mei 2018

Keuring werfkast

Werfkast keuren voor aansluiting met definitieve kabel.

Partners

Partners van Casius