Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare electricien uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere electriciens die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde electriciens en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende electricien uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een electricien voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een electricien voor elektriciteit staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien:

maandag 10 augustus 2020

Conform maken elektrische installatie

Voor een oude, nieuw aangekochte woning zal de gehele elektrische installatie op het huidige niveau moeten worden gebracht. Woonhuis met begane grond, twee slaapkamers en bergzolder. Pour une ancienne maison nouvellement achetée , il faudra mettre mettre tout le système électrique à la norme actuelle. Maison avec une rez-de-chaussée, deux chambres et grenier.
zondag 9 augustus 2020

2 extra stopcontacten aanleggen en 1 stopcontact verplaatsen

voor het plaatsen van een keuken moeten er stopcontacten verplaats worden en extra aangelegd worden. zo snel mogelijk de keuken is al bezorgd.
zondag 9 augustus 2020

Coax kabel laten trekken

Ik zou graag televisie kunnen kijken in heel het huis, en ik vermoed dat daarvoor nog een aantal coax kabels doorgetrokken dienen te worden, aangezien wij onze televisie via Telenet hebben.
zaterdag 8 augustus 2020

Wachtbuis inslijpen in muur voor TV kabels

We hebben al een aantal jaren gebouwd. Nu blijkt dat het handiger zou geweest zijn als de kabels van de tv in een wachtbuis hadden gestoken. Kan dit nog mogelijk gemaakt worden? Plakkerij is reeds gedaan.
zaterdag 8 augustus 2020

Plaatsen spots in gyproc

Plaatsen van 7 spots in de keuken en 3 in de inkomhal. Houtskelet met gyproc.
vrijdag 7 augustus 2020

Elektriciteitsinstallatie volledig vernieuwen

De elektriciteit in het huis moet vernieuwd worden. Het gaat om een oud huis met een installatie van 45 jaar oud. Alles controleren en aanpassen indien nodig. Er is ook een bijgebouw met 2 verdiepingen. Daar moet alles nog worden aangelegd: zekeringskast en elektriciteit zelf.
dinsdag 4 augustus 2020

Telenet coax kabel plaatsen

Er moet een telenet coax kabel geplaatst worden. Circa 30m, gat in de gevel nog te maken. In losse grond, er hoeft niets uit gebroken te worden.
dinsdag 4 augustus 2020

Telenet coax kabel laten doortrekken

Ik wil een kabel doortrekken naar mijn appartement voor Telenet te laten installeren. Het gaat over een appartement met 4 woonsten in. De huidige kabel is niet sterk genoeg, dus hebben we een extra coax-kabel nodig die moet worden doorgetrokken naar binnen.
maandag 3 augustus 2020

Elektricien voor aanpassingen verlichting en electriciteitskast

We hebben onze slaapkamer gerenoveerd en willen de verlichting in de slaapkamer laten installeren door een elektricien. In onze electriciteitskast wordt er gewerkt met modules van CONCEPT voor verlichting en dimmers. Aangezien we led verlichting, wensen te gebruiken en hiervoor nog geen concept modules aanwezig zijn, zoeken we een elektricien die dit in orde kan brengen.
vrijdag 31 juli 2020

Nieuwe zonnepanelen plaatsen/vervangen

Zes vlakke plaat collectoren dienen vervangen te worden dit dient voor sanitair warm water, verwarming van de woning en de verwarming van het zwembad. Deze zouden in het zuid-oosten geplaatst moeten worden, momenteel werken me we een warmwaterpomp & zonnepanelen