Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de electriciens vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare electricien uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een electricien in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een electricien voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een electricien voor elektriciteit staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien:

vrijdag 17 augustus 2018

Elektriciteitsproblemen oplossen

Beschrijving van de stroombanen Autorail 2P 2 X 10A + 8 X 16A + 6 X 20A + 3 X 25A + 3P 25A VASTSTELLINGEN: Opmerkingen - AC : Het is aangeraden om hoofdequipotentiale verbindingen te voorzien voor gas- en waterinstallatie. - AD : Deze controle omvat enkel de zichtbare delen van de installatie. - AD2 : De uitgevoerde controle is een momentopname. Dit keuringsattest is slechts een weerspiegeling van de elektrische installatie op het ogenblik van de keuring. - AE : De eenheid is bemeubeld op het ogenblik van de controle. - B : Het is niet uitgesloten dat er bijkomende inbreuken worden vastgesteld bij voorleggen van de schemaís. - U : Minimaal drie exemplaren van de elektrische schema's dienen aanwezig te zijn. VASTSTELLINGEN: Inbreuken
donderdag 16 augustus 2018

Electriciteit conform maken

In het keuringsverslag staan een aantal zaken die nog conform moeten gemaakt worden (zie bijlage). Daarnaast zouden in de keuken de stopcontacten en lichtschakelaar nog afgewerkt moeten worden (stopcontactdozen plaatsen, lichtschakelaar koppelen).
donderdag 16 augustus 2018

Electriciteit conform maken en vernieuwen afdekplaatjes en binnenwerk

Inbreuken Keuringsattest in orde maken. Stekkers bijplaatsen. Alle afdekplaatjes en binnenwerk vernieuwen naar nieuw model, volledig huis.
donderdag 16 augustus 2018

Elektriciteitswerken uitvoeren

Ik heropen een café/restaurant in het centrum en heb een elektricien nodig om een schakelbord te plaatsen. Alle elektriciteit is al geplaatst, alle kabels liggen er maar het paneel en alle lampen zijn weg.
woensdag 15 augustus 2018

Ophangen verlichting en aansluiten internet

Ophangen van 4 hanglampen, 5 plafondlampen, 2 buitenverlichtingen. Aansluiten van internet. Wegwerken van 5 zichtbare kabels met afdekplaatjes. Ophangen van enkele kaders.
dinsdag 14 augustus 2018

3 lichtpunten installeren en inbouwijskast plaatsen

Een bestaande verlichtingspunt ombouwen tot 3 lichtpunten (1 spot en 2 hanglampen). Een inbouw ijskast bezorgen en installeren, en de oude meenemen.
dinsdag 14 augustus 2018

Plaatsen parlofoon 5 appartementen

Vervangen van huidige parlofoon voor 5 app. Binnenposten werken nog ,enkel bij sommige in 1 richting
dinsdag 14 augustus 2018

Herstellen van beschadigde electriciteitsleiding

Er werd een elektrische leiding beschadigd tijdens het boren in de muur van onze slaapkamer. We zijn op zoek naar een vakman om deze te herstellen.
maandag 13 augustus 2018

Elektriciteit conform maken

De elektriciteit in het huis dat we hebben aangekocht is niet conform. Graag hadden wij een offerte verkregen hoeveel het ongeveer zou kosten om deze wel conform te maken. Een keuringsverslag is beschikbaar en als bijlage toegevoegd.
zaterdag 11 augustus 2018

Elektriciteit conform maken

Tekortkomingen AREI Controle Vinçotte: E. Schema's 1501 Eendraadsschema('s) van de installatie is (zijn) te voorzien (art. 16, 268, 269 AREI). 1502 Situatieschema('s) van de installatie is (zijn) te voorzien (art. 269 AREI). F. Elektrisch bord 1603 Het schakelbord dient vervangen te worden, de beschermingsgraad tegen rechtstreekse aanraking is onvoldoende (art. 248. 01 AREI). H. Kleurcode en leidingen 1815 De geleiders van het type VOB moeten in daarvoor bestemde buizen en kabelgoten geïnstalleerd worden (art. 207 , 210 AREI). I. Toestellen 1822 De verbindingen verwezenlijken in verbindings- of aftakdozen, aan de klemmen van schakelaars, contactdozen, in plafonddozen van verlichtingstoestellen (art. 207. 07 AREI).
donderdag 9 augustus 2018

Herstellen van parlofoon en deurbel in appartement

Herstellen van parlofoon en deurbel in appartementsgebouw Gebouw met 4 appartementen enkel 3de verdiep werkt niet
woensdag 8 augustus 2018

Aardingspin plaatsen en aansluiten

Aardingspin plaatsen en aansluiten aan reeds gelegde bekabeling / uitmeting. De bestaande installatie werd afgekeurd en dient dringend te worden aangepast.
woensdag 8 augustus 2018

Elektriciteit vernieuwen en stopcontacten bijplaatsen

Renovatie van de elektriciteit van een gekochte woning. Rekening houden met keuringverslag + eventuele extra's zoals extra stopcontacten.
dinsdag 7 augustus 2018

Automatiseren siersmeedpoort

Automatisatie van bestaande siersmeedpoort. Ook eventueel plaatsen van klavier op deurpoort ernaast.
dinsdag 7 augustus 2018

Herstellen deurbel van appartement

De deurbel van mijn appartement werkt niet. De parlofoon werkt wel. Je kan praten door de parlofoon en de deur op afstand openen. Alleen als je beneden op de knop duwt, hoor je geen bel in het appartement. Het appartementsgebouw telt 6 appartementen.
vrijdag 3 augustus 2018

Telenet kabel leggen

Ons ons internet komt momenteel binnen in het midden van de woning, Hiervan uit is een kabel gelegd naar de rechterkant van de woning, daar is momenteel internet. Nu zouden wij graag een 2e kabel laten leggen naar de linkerkant van het gebouw en een apparaat op vandaaruit ook wifi te ontvangen. In de kast zal dus een verdeling door 2 kabels moeten aangelegd worden ipv 1kabel (momenteel).
donderdag 2 augustus 2018

Trekken van LIYCY kabels

In 3 verschillende ruimtes van een kotgebouw staan 8 meters (water, calorie,... ) opgesteld deze moeten bekabeld worden naar de centrale serverruimte. Hier zal deze aangesloten worden op een centraal captatie systeem (PLC) om de data te centraliseren:
woensdag 1 augustus 2018

Elektrische doorstromer leveren en plaatsen

Levering en installatie van een doorstromer voor warm water productie op een bestaand appartement. De huidige installatie bevat een boiler in de badkamer. Deze dient vervangen te worden door een doorstromer. Het appartement is voorzien voor max 4 personen. Doorstromer moet voldoende capaciteit hebben voor badkamer en keuken en geen verlies van warmte wanneer zowel badkamer als keuken gebruikt worden . Het appartement wordt elektrisch verwarmd
woensdag 1 augustus 2018

Herstellen Novotecnica motor kantelpoort

Herstellen van een kantelpoort , gaat niet meer open en toe. Ligt aan de elektriciteit volgens mij want al veel vernieuwd , het is een Novotecnica motor graag herstellen.
woensdag 1 augustus 2018

Parlofoon en deurbel herstellen

Ik wil graag mijn parlofoon en deurbel herstellen voor 4 appartement.
dinsdag 31 juli 2018

Herstellen/vervangen van parlofoon en deurbel in appartement

Herstellen of vervangen van een parlofoon in een appartement alsook de deurbel vervangen.
zondag 29 juli 2018

Stroomverlies opsporen

Dure energiefactuur (6000kw/jr) waarschijnlijk te wijten aan stroomverlies . Graag professionele hulp bij het opsporen en aanpakken hiervan.
zaterdag 28 juli 2018

Stopcontacten bijplaatsen in keuken

De oude keuken heeft maar twee stopcontacten. Ik ga een nieuwe keuken plaatsen waarbij ik meerdere stopcontacten nodig heb voor kleinere apparaten (microgolf, waterkoker etc, min. 3) en voor grotere apparaten (ijskast/diepvries, wasmachine, afwasmachine, oven en kookvuur). De breedte van de muur waar de elektriciteit verlegd moet worden, bedraagt 4,7 meter. Graag meer stopcontacten plaatsen allemaal in de keuken.
zaterdag 28 juli 2018

Elektriciteit keuren

Op zoek naar een elektricien om de elektriciteit van een oudere woning te keuren. Het gaat om een rijhuis.
vrijdag 27 juli 2018

Coax kabel trekken plus nieuwe stopcontacten plaatsen

Het blijkt dat mijn COAX kabel in mijn net aangekocht goed geoxideerd blijkt te zijn. Graag zo snel mogelijk een nieuw kabel leggen. Ook enkele stopcontacten bijzetten.
donderdag 26 juli 2018

Elektriciteit aanleggen voor nieuwbouw eensgezinswoning

Elektricien gezocht voor nieuwbouw eensgezinswoning Nog niks aanwezig momenteel, dus alles moet gebeuren qua electriciteit
woensdag 25 juli 2018

Herstellen motor sectionaal poort

De motor van de sectionaal poort reageert niet meer op afstandsbediening. Kan de motor ook niet op manueel openen meer zetten.
woensdag 25 juli 2018

Elektrische installatie vernieuwen

Wij hebben onlangs een huis gekocht dat we nu aan het verbouwen zijn. Vlak voor de verkoop,in februari, zijn er elektriciteitswerken uitgevoerd (en goedgekeurd), maar er is toen bijna uitsluitend geïnvesteerd is in de zekeringkasten en de bedrading in de kelder. Op de korte termijn hebben we nieuwe bedrading op het gelijkvloers en de bovenverdieping nodig, zodat er chape + vloeren en gyproc muren + plafonds kunnen geplaatst worden.
dinsdag 24 juli 2018

Elektriciteit aanleggen in nieuwbouwproject

Wij zijn bezig met een nieuwbouwproject. Daarvoor opteren wij een installatie zelfbouw voor elektriciteit te plaatsen. We wensen ook de mogelijkheid tot domotica te bekijken (integratie met ios, Appel Homekit)
maandag 23 juli 2018

Stroomverlies nakijken

We hebben sinds geruime tijd problemen met elektriciteit. Dringend nakijken stroomverlies.
zondag 22 juli 2018

Videofoon installeren in appartement

Een videofoon merk Elvox installeren in een appartement op de bovenste verdieping.
zondag 22 juli 2018

Elektriciteit aanleggen in nieuwbouw

Elektriciteitswerken voor een nieuwbouw. Volledige elektriciteit aan te leggen in een nieuwbouw met een bewoonbare oppervlakte van 430 m².
zaterdag 21 juli 2018

UTP kabel doortrekken

UTB kabel doortrekken. Loodrecht naar boven is mogelijk. Dit zou over 7 meter gaan naar boven trekken.
vrijdag 20 juli 2018

Elektriciteit conform maken in aangekochte woning

Elektriciteit conform maken in net aangekocht huis. Schema aanpassen en enkele stopcontacten vernieuwen. We gaan badkamers en keuken vernieuwen dus daar moet ook de elektriciteit voor aangepast worden.
dinsdag 17 juli 2018

Opstellen van ééndraadschema en situatieschema + aanpassen van aarding

Bij het plaatsen van de omvormer bleek dat de spreidingsweerstand van onze aarding te hoog was (36 ohm). Mogelijk moet er een nieuwe aardingspen geplaatst worden. We beschikken niet over een ééndraadschema en een situatieschema en aanpassen van de aarding.
dinsdag 17 juli 2018

Stopcontacten plaatsen

Stopcontacten met aarding plaatsen.
maandag 16 juli 2018

Elektriciteit conform maken

Elektriciteit vernieuwen. Een nieuw schema opstellen en hier en daar stopcontacten vernieuwen. Spanning zou op een lijn ook moeten aangepast worden.
vrijdag 13 juli 2018

Herstellen van parlofoons van 4 appartementen

Geen verbindingen meer met de parlofoons ( : spreken/luisteren ) tussen binnen-en buitenpost atea. De voordeur openen werkt wel nog.
donderdag 12 juli 2018

Nieuwe electriciteitsinstallatie plaatsen in huis

Het huis dat we gekocht hebben voorzien van een nieuwe installatie. Het is ongeveer 230 m². Dit is voor een renovatie.
woensdag 11 juli 2018

Elektriciteit aanpassen

Ik kocht een woning waarbij de keuring van de elektriciteit zal moeten herdoen. Opmerkingen door keuring en deze recht te zetten.
woensdag 11 juli 2018

Electriciteitskast vervangen

De elektriciteitskast moet vernieuwd worden.
woensdag 11 juli 2018

Plaatsen van een garagepoortopener

Onze 15 jarige garagepoortopener heeft het begeven. Er moet dus een nieuwe motor geinstalleerd worden. Electriciteitsvoorziening ed. is reeds aanwezig. We moeten dus enkel de oude motor verwijderen en een nieuwe installeren.
maandag 9 juli 2018

Herstellen of vervangen regenwaterpomp Grundfos RMQ-B

Ik heb een pompinstallatie type Grundfos RMQ-B. Is een type met automatische omschakeling putwater naar stadswater.. Evenwel blijft deze steeds op stadswater draaien. Graag herstellen of vervangen.
maandag 9 juli 2018

Deurbellen en parlofoon vervangen in appartement

Deurbellen en parlofoon vernieuwen in het appartement.
maandag 9 juli 2018

Regenwaterpomp herstellen

Regenwaterpomp herstellen. Merk is niet geweten. Alles geprobeerd ook reset knop werkt niet.
zondag 8 juli 2018

Herstelling regenwaterpomp installatie Grundfos

Tijdens het sproeien van de gazon met regenwater valt regelmatig plots de druk volledig weg. Het duurt ca 2 minuten voor de pomp vanzelf terug begint te draaien. Als ik op de knop van de TSJ druk begint hij onmiddellijk. Lijkt er sterk op dat er geen lucht/stikstof meer in het drukvat zit. Installatie uit 1999, Grundfos Jetsub JS 3-06 pomp (model 1D020003), Stogermatic Postbox drukschakelaar, Grundfos TSJ, drukvat Grundfos WX235L
zondag 8 juli 2018

Regenwaterpomp herstellen KSB

De regenwaterpomp zuigt (vermoedelijk) lucht aan. Daardoor blijft de pomp constant draaien graag herstellen. Het merk is van KSB.
vrijdag 6 juli 2018

Nazicht defecten transfos en lichten uitvoeren

Nazicht transfos en reparatie-vervanging vervanging lampen in totaal 10 En een kortsluiting herstellen
woensdag 4 juli 2018

Aansluiten warmtepomp zwembad op elektriciteit

De warmtepomp van het zwembad is reeds aangesloten, moet enkel 3g4 kabel nog worden aangesloten op elektriciteit.
maandag 2 juli 2018

Lucht water warmtepomp herstellen

Warmtepomp geeft kortsluiting op mijn elektrisch netwerk. Bij nazicht blijkt de compressor stuk te zijn.

Partners

Partners van Casius