Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende electriciens. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een electricien of meerdere electriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze electriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw electricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in uw regio.

1115 klanten bevelen een bij Casius aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een electricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een electricien in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor: zonnepanelen te plaatsen op hellend dak, dak plaatsen en zonnepanelen leggen, elektriciteit plaatsen in nieuwbouw, vervangen van bestande inbouwoven en kookplat, zonnepanelen plaatsen, vernieuwen bestaande elektriciteit, elektrische installatie conform de regelgeving maken, conform maken van de electriciteit, plaatsen zekeringskast en aansluiting, alarm in de woning, elektriciteit conform maken of vernieuwen, elektriciteitskast nakijken, opmaken van een draadschema van de electriciteit, parlofoon installeren, electriciteit conform maken en vernieuwen parlofoon en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke electricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien:

vrijdag 24 maart 2017

Vervangen van bestande inbouwoven en kookplat

Ik wil bestaande inbouwoven en vitrokeramische kookplaat, beide van AEG, vervangen door nieuwe modellen. Wie kan dit doen? Graag uw offertes.
donderdag 23 maart 2017

Elektrische installatie conform de regelgeving maken

Problemen met de aarding - eventueel nieuwe aardingselektrodes plaatsen. Controle van stopcontacten . Bedoeling is om de installatie gekeurd te krijgenin het kader van een woningverkoop
donderdag 23 maart 2017

Elektriciteit volledig vernieuwen en plaatsen

Elektriciteit Voorzien nieuwe stopcontacten : Voorzien elektriciteit 9 nieuwe punten (dubbel of trippel) Elektriciteit Vervanging oude stopcontacten : Vervanging bestaande stopcontacten Elektriciteit Voorzien aansluiting apparaten : Vaatwas, frigo, oven, fornuis, dampkap Elektriciteit Verluchting toilet : Voorzien elektriciteit verluchting toilet Elektriciteit Verlichting gelijk : Voorzien aansluiting 4 nieuwe schakelaars, 5 nieuwe lichtpunten, heraanschakelen en/of uitbreiden 4 bestaande lichtcircuits. Eerste Elektriciteit Licht grote badkamer : Voorzien 2 lichtpunten en 1 schakelaar in grote badkamer Elektriciteit Stopcontacten & aansluiting :Voorzien stopcontacten aan pompbak en extra stopcontact radiator
donderdag 23 maart 2017

Boiler aansluiten en stopcontacten plaatsen

Boiler elektrich aansluiten met aardingspin. 2 stopcontacten plaatsen
woensdag 22 maart 2017

Herstellen kantelpoort met novotecnica motor

Bij activatie maakt motor wel geluid, maar opent of sluit de poort niet. Motor moet waarschijnlijk vervangen worden (box 3/1995)
woensdag 22 maart 2017

Elektrisch bord laten keuren

Voor de overdracht van het project dient een technisch board in de technische ruimte gekeurd te worden volgens AREI door een officele belgisch erkende instantie. Dit board is nodig voor het aansturen van een beweegbare zwembad bodem.
dinsdag 21 maart 2017

Zonnepanelen plaatsen

Ik wens graag zonnepanelen. Hoeveelheid weet ik nog niet. Graag advies hoe de zonnepanelen eventueel tegen zijgevel of muur.
dinsdag 21 maart 2017

Dak plaatsen en zonnepanelen leggen

Zonnepanelen plaatsen om hellend dak. En dak plaatsen. Een vakman die beide werken verricht, en het dak en de zonnepanelen erop plaatsen.
maandag 20 maart 2017

Videoparlofoon vervangen

Ik heb een videoparlofoon van Elvox,die geplaatst is in 2000. Zou graag een moderner model hebben met dezelfde aansluiting,is dit mogelijk en wat kost het.
zondag 19 maart 2017

Herstellen parlofoon

Ik heb een appartement in een blok van 6 en mijn deurbel en parlofoon is stuk. Bij de overige appartementen werken deze nog.
vrijdag 17 maart 2017

Conform maken van de electriciteit

Bij de elektrische keuring werden volgende inbreuken gemeld: - installatie is niet voorzien van een ééndraadschema en situatieschema (er is ook geen ander schema aanwezig van de elektrische bedrading vermoed ik) -stroombanen zijn niet (allemaal) van een duidelijke verklaring voorzien Opstellen van ééndraadschema en situatieschema, stroombanen van verklaring voorzien Hoeveel zou het kosten om dit te laten oplossen?
vrijdag 17 maart 2017

Herstellen parlofoon

Ik was aan het schilderen en heb mijn parlofoon los gemaakt van de muur en al mijn gekleurde draadjes zijn los gekomen en kan mijn parlofoon niet meer gebruiken.
vrijdag 17 maart 2017

Plaatsen parlophone

De vorige huurster heeft de parlophone verwijderd. Er moet dus een nieuwe geplaatst worden. Dit in 1 appartement.
vrijdag 17 maart 2017

Plaatsen zekeringskast en aansluiting

Oude woning om te renoveren. Op het gelijkvloers is de elektriciteit reeds vernieuwd. Er moet wel nog elektriciteit gelegd worden op het eerste verdiep en de zolder. Hiervoor moet er een zekeringskast bijkomen en leidingen getrokken worden. Het kappen en leggen van bekabeling kunnen we zelf maar het aansluiten aan de zekeringskast niet. Het betreft dus enkel een offerte voor een zekeringskast + aansluiting van de bekabeling.
vrijdag 17 maart 2017

Alarm in de woning

Alarm in de woning plaatsen
vrijdag 17 maart 2017

Zonnepanelen te plaatsen op hellend dak

Dak: 6 tot 9 hellend.
donderdag 16 maart 2017

Parlofoon werkt niet meer

Parlofoon in appartement werkt niet meer, we horen de bel en kunnen praten. Het is de knop om de deur te openen die niet werkt.
woensdag 15 maart 2017

Elektriciteit plaatsen in nieuwbouw

Nieuwbouwproject gelegen te Dworp. Volledig electriciteit plaatsen. Plan kan opgevraagd worden.
maandag 13 maart 2017

Herstellen parlofoon van appartement

Ik wil graag offerte om mijn parlofoon te laten herstellen. Enkel het belsignaal werkt niet. De rest wel (communicatie en deuropener). Anderzijds zou ik ook graag offerte ontvangen voor de vervanging van huidig systeem door videofoon voor 3 appartementen.
zaterdag 11 maart 2017

Vervanging bedrading living

Ik heb een nieuw licht voor mijn living gekocht maar bij het veranderen heb ik gemerkt dat onder het oude licht een kluwen oude elektriciteit draden zitten. Ik zou die graag willen laten vervangen door nieuwe en ordelijke aansluiting.
donderdag 9 maart 2017

Kabels hifi wegwerken in appartement

Ik heb een afgewerkt appartement gekocht ik wil graag mijn kabels weggewerkt hebben voor tv en surround installatie.
dinsdag 7 maart 2017

Verwijderen van oude elektriciteitsdraden

Verwijderen van oude elektriciteitsdraden die de dito rolluiken van stroom voorzagen. Deze lagen aan de buitenkant van de gevels. Ze zitten thans nog onder stroom maar zijn wel met isolatietape beveiligd.
dinsdag 7 maart 2017

Elektriciteit conform maken of vernieuwen

Elektriciteit volledig vernieuwen of conform maken.
zondag 5 maart 2017

Nakijken van enkele lichtschakelaars

Nakijken van lichtschakelaars en aansluiting van lamp.
vrijdag 3 maart 2017

Design ventilation system

The ventilation system for the bathrooms needs to be redesigned since the windows will be replaced.
woensdag 1 maart 2017

TV kabel naar boven doortrekken

Zouden graag een TV-kabel in de slaapkamer hebben. Telenet installatie staat in de living, en coax zou van de living naar de aangrenzende garage naar boven moeten geraken. Gebruiken nu een draadloze zender maar dit geeft storingen.
woensdag 1 maart 2017

Vernieuwen bestaande elektriciteit

Graag had ik een offerte laten opmaken voor de heraanleg van elektrische bedradingen in een huis dat dateert van 1964.
dinsdag 28 februari 2017

Voorbereiding Telenet kabel

Leggen van kabels binnen en voorbereiding Telenet installatie. Brengen van de kabel tot aan de buitenmuur.
dinsdag 28 februari 2017

Elektriciteitskast nakijken

Vorig jaar nieuwe zekeringkasten geplaatst en het is een tijd goed gegaan, maar de laatste weken slaagt de hoofdzekering een paar keer per week af.
maandag 27 februari 2017

Opmaken van een draadschema van de electriciteit

Graag had ik een draadschema laten opmaken van de elektriciteit door een elektricien. De woning is gelegen op de tweede verdieping van een appartementsblok die ouder is dan 10 jaar.
zaterdag 25 februari 2017

Deurbel parlofoon herstellen

Parlofoon doet het niet meer en moet hersteld worden.
vrijdag 24 februari 2017

Parlofoon installeren

Offerte voor een nieuw parlofoon installatie voor een gebouw met drie verdiepingen.
vrijdag 24 februari 2017

Electriciteit conform maken en vernieuwen parlofoon

Ik woon in een gebouw uit de jaren 1940 en de elektriciteit is niet conform. Graag een goede controle en een offerte om de aanpassingen uit te voeren. Het betreft een appartement met 3 slaapkamers, 2 badkamers. Controleren van de bekabeling van de huidige parlofonie en deze eventueel herstellen/vervangen. Het parlofoniesysteem zelf vervangen. 2 voedingen voorzien voor aansluiting van elektrisch slot op voordeur en sasdeur. Voor de werken aan de parlofoon zullen er waarschijnlijk twee vakmannen nodig zijn.
donderdag 23 februari 2017

Werken elektriciteit en verlichting

Ik zou graag twee lampen vervangen in de woonkamer en bovendien aansluiting maken voor een licht in de badkamer.
donderdag 23 februari 2017

Elektriciteit vernieuwen

Aanpassing van elektriciteit plus keuring inbouw werk. Elektriciteit moet vernieuwd worden.
donderdag 23 februari 2017

Groepen in elektriciteitskast vervangen

Wij hebben net een huis gekocht en tijdens de controle van de elektriciteit hebben ze gezien dat de groepen kast vervangen moet worden. Huis gekocht in Ertvelde.
woensdag 22 februari 2017

Afstandsbediening garagepoort laten bijmaken

Ik had graag zo snel mogelijk afstandsbedieningen (merk motor is NIKO) laten bijmaken voor de garagepoort. Enkele sleutels (waarbij sleutelkast vervangen zal moeten worden) en enkele afstandsbedieningen.
woensdag 22 februari 2017

Installatie voldoet niet aan het AREI

Elektriciteit in orde brengen, conform keuringsrapport.
woensdag 22 februari 2017

Elektriciteitskast vernieuwen

Ik wil onze oude zekeringskast dringend laten vervangen. Het huis is meer dan 50 jaar oud maar elektriciteitskast is tot nu toe slechts éénmaal aangepast maar dit is ook al enkele tientallen jaren geleden. In elk geval momenteel onvoldoende elektriciteitscapaciteit voor modern gebruik . We durven ook nu bijvoorbeeld geen zware apparaten (bv. van meer dan 230 volt) te gebruiken wegens enkele recente algemene pannes. Probleem is de plaats van de nieuwe (grotere) kast - die dient in de kelder te komen wegens plaatsgebrek in de gang (waar de oude kast is), dus kleine werken zijn noodzakelijk.
maandag 20 februari 2017

Vervangen traphuisautomaat

Vervangen traphuisautomaat. Adresgegevens bij afspraak.
zondag 19 februari 2017

Elektriciteit opsplitsen in gebouw

Ik wil de elektriciteit splitsen. Er is namelijk 1 meter voor het heel gebouw waar er een appartement zit en een handelspand . Graag wil ik een aparte meter voor de appartement en 1 voor de handelspand.
zondag 19 februari 2017

Opsporen van kortsluiting in keuken

Opsporen van kortsluiting in keuken
vrijdag 17 februari 2017

Elektriciteit conform maken

Elektriciteit conform maken. Oud huis.
vrijdag 17 februari 2017

Aanvraag attest AREI certificaat

Eind maart-begin april verkoop ik een woning. Graag had ik een offerte gekregen voor een AREI certificaat.
woensdag 15 februari 2017

Electriciteit conform maken

Plan van elecrticiteits , conform maken voor keuring . Woning van +- 26 jaar Woning met 4 kamers + bureau + aparte garage. Verwarming met accumulatie.
dinsdag 14 februari 2017

Herstelling van parlophone in appartement met kleine andere klusjes

Ik woon in een appartementsgebouw en mijn parlofoon werkt niet meer. Na contact name met de syndicus blijkt de storing bij mij in het appartement te zijn en niet beneden bij de ingang. Ook zijn er een paar lampen die niet kapot zijn (heb ik getest) maar toch geen contact geven in de boekenkast en de hal. Graag hiervoor contact met een persoon die deze storingen kan herstellen.
dinsdag 14 februari 2017

Herstellen kantelpoort met Novotecnica motor box 0.1

Houten garagekanteldeur, loopt over rails met tegengewichten. Er is een probleem met de overbrenging, tand wielen of lagers in de behuizing. Kan dit gerepareerd worden?
dinsdag 14 februari 2017

Renovatie elektriciteit voor keuring

Elektriciteit in woning laten nakijken en vervangen.
maandag 13 februari 2017

Elektrische storingen herstellen en buitenlamp ophangen

We hebben op 2 plaatsen in het huis een elekrische moeilijkheid die we graag opgelost zien - en dan hebben we een buitenlamp die we graag willen laten ophangen.
maandag 13 februari 2017

Parlofooninstallatie vervangen in appartementsgebouw

Wij willen een nieuwe parlefooninstallatie vervangen voor 4 appartementen samen met de bellen en deuropener De draad kan dienen maar de installatie is meer dan 40jaar oud. Voor spoedig gevolg.

Partners

Partners van Casius