Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de electriciens vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare electricien uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een electricien in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een electricien voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een electricien voor elektriciteit staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien:

woensdag 25 april 2018

Parlofoon toevoegen

We hebben hier een BPT targha systeem en zouden er 2 extra lijnen en 3 extra telefoons aan willen toevoegen. De kabel moet zo'n 35 meter getrokken worden in het langste geval. De andere 2 zijn 25m ongeveer.
woensdag 25 april 2018

Vervanging schakelmateriaal

Momenteel zijn alle schakelaar, stopcontacten, etc. van het merk Gardy. Graag hadden we deze allemaal vervangen door schakelmateriaal van het merk Niko. Dit doorheen het ganse huis (4 slaapkamers, gang, living, keuken, garage, berging).
dinsdag 24 april 2018

Elektrische boiler vernieuwen

De huidige boiler is er oorzaak van dat de hoofdschakelaar uitvalt. Het toestel is ook te groot geworden en dient vervangen door een kleiner toestel. De capaciteit van het huidige defecte toestel is onbekend maar hij is ongeveer 1 m 35 hoog. We viseren een nieuw toestel met een kleinere capaciteit. Graag een bezoek vooraf.
dinsdag 24 april 2018

Herstellen motor garagepoort

Herstellen van een garagepoort. Waarschijnlijk is de motor stuk, en moet die worden vervangen. Gaat enkel open en toe maar manueel. Het merk: Windsol.
dinsdag 24 april 2018

Vervangen van parlofoon met camerasysteem

We zijn een appartement met 4 units. We zouden graag de 4 parlofoons vervangen en ook de buitenpost. We zouden graag willen overschakelen naar een systeem met een camera in.
zaterdag 21 april 2018

Vernieuwen parlofoon en deuropener

Binnenkort laat ik mijn voordeur vervangen en wil tegelijkertijd de parlofoon en deuropener vervangen. Oud systeem moet men verwijderen aangezien dit niet naar behoren werkt.
vrijdag 20 april 2018

Elektriciteit volledig vernieuwen

Vernieuwing van volledige elektriciteit. Het gaat om een appartement met twee slaapkamers van zo een 58 m².
vrijdag 20 april 2018

Herstellen zonnewering en bijkomende zonnewering plaatsen

Zonnewering van glazen keuken dak is defect. Ik vermoed dat het de motor is die men moet herstellen of vervangen. Hiernaast wil ik ook een nieuwe zonnewering plaatsen voor een terrasoverkapping.
vrijdag 20 april 2018

Herstellen elektrische garagepoort mac twister

Poort gaat niet meer open. Graag herstelling. Dit is een Max twister 1E.
donderdag 19 april 2018

Electriciteit conform maken in woning

De elektriciteit conform maken op basis van het verslag dat we kregen toen we het huis vorig jaar hebben gekocht. Het verslag vermeldt het volgende: I2: Direkte aanraking mogelijk / I2: Contact direct possible - J1: Eéndraadschema niet aanwezig / J1: Le schema unifilaire n'est pas présent - J2: Situatieschets niet aanwezig / J2: Le schema de postion n'est pas présent -
woensdag 18 april 2018

Urgent promblème electricité

Explication de la situation actuelle et des travaux voulus : court ciruit dans la salle de bain plus d 'electricité; Urgent
maandag 16 april 2018

Vervanging electriciteitskast

Uit keuringsrapport heeft de zekeringkast aantal inbreuken; 1 aardgeleider heeft geen onderbreker of is niet toegankelijk 2 niet voorzien van situatie/eendraadsschema 3 diverse leidingen onvakkundig aangesloten 4 enkele soepele geleiders niet voorzien van kabelschoenen 5 geen afdekplaatjes of beschermingsplaat
maandag 16 april 2018

Coax kabel laten trekken

Ik had graag een coaxkabel laten doortrekken naar de slaapkamers er is een bestaande coaxkabel aanwezig.
vrijdag 13 april 2018

Elektriciteitswerken in huis en in container uitvoeren

Bij de aankoop van dit huis werd de elektriciteit afgekeurd door de firma SGS. Rapport in bijlage. Daarnaast werden er uit de container wanden gehaald waardoor er nu kabels uit het plafond komen . Tevens dient er gezorgd te worden voor de elektrische aansluiting van de container op het net.
vrijdag 13 april 2018

Elektriciteit herstellen

We hebben kortsluiting in 2 stopcontacten. Graag nazicht en reparatie. - bij aankoop huis elektriciteit afgekeurd. Graag in orde brengen: Aardingspinnen en aardingsscheider plaatsen in kelder, equipotentiale verbindingen, uitwerken elektriciteitsplan, en erkende keuring.
vrijdag 13 april 2018

Herstelling elektrische installatie

De elektrische installatie is niet volledig in orde.
vrijdag 13 april 2018

Elektriciteit vernieuwen

We zoeken een vakman voor het volledig vernieuwen van de elektrische installatie thuis. (vernieuwen lichtpunten, stopcontacten, zekeringskast, ...).
donderdag 12 april 2018

Internetkabel trekken voor appartementsgebouw

Vervangen kabel voor telenet voor internetverbinding. Van op het dak naar de plaats van de modem. Moet langs binnen getrokken worden. Vijf verdiepingen overbruggen.
dinsdag 10 april 2018

Aansluiten LED spots

In onze toonzaal moeten dringend een 25 tal spots aangesloten worden op het circuit. De opbousspots zijn reeds gemonteerd op het plafond, enkel de aansluiting moet dringend gebeuren. Is vermoedelijk een dikke dag werk. Stelling kunnen wij ter beschkiing stellen (plafond is 380 cm hoog)
maandag 9 april 2018

Camerabewaking plaatsen

We zouden graag onze veiligheid optimaliseren door installeren van camerabewaking .
zaterdag 7 april 2018

Verleggen aansluiting tussen zekeringkasten

Één kring uit een zekeringkast moet aangesloten worden op de zekeringkast die zich aan de achterzijde van die muur bevindt.
zaterdag 7 april 2018

Stopcontacten voorzien voor plaatsing keuke

Ter voorbereiding van een IKEA montage voor ingebouwde dampkap, dient er een stopcontact te worden voorzien op een houten valse wand. De huidige bedrading dient echter door een nog te frezen sleuf in het hout tot de aangeduide plaats van stopcontact te worden voorzien alsook de aansluiting stopcontact zelf.
vrijdag 6 april 2018

Elektriciteit vernieuwen

Naar aanleiding van keuringsattest dient de elektriciteit aangepast te worden, het is een huisje van 1921. De elektriciteit is zeer verouderd.
woensdag 4 april 2018

Parlofoon herstellen of vervangen van appartement

Parlofoon in 1 appartement (van gebouw met in totaal 6 appartementen) werkt niet meer. Geen probleem met de andere 5 appartementen. Merk = Terraneo
dinsdag 3 april 2018

Telenet coax kabel doortrekken

Ik ben op zoek naar een electricien die een coax kabel kan trekken van aan het aansluitpunt tot in het appartement op de eerste verdieping
vrijdag 30 maart 2018

Opmaken van ééndraadschema elektriciteit

Graag had ik een ééndraadschema laten opstellen ( uittekenen). Ikzelf maakte reeds een situatieschema op. Er dienen nog enkele kleine fouten weggewerkt te worden. Mijn huis bestaat uit een gelijksvloer, 2 verdiepingen + 1 zolder verdieping. Er dient terug een herkeuring te gebeuren.
woensdag 28 maart 2018

Elektriciteit leggen

Onze garage is voorzien van een zekeringkast toch onze draad is te dun om alles van stroom te voorzien. Er moet een dikkere draad komen en extra stopcontacten.
woensdag 28 maart 2018

Buitenverlichting voorbereiden

Ik wil graag buitenverlichting aan ons huis. Enkel aan de voordeur hebben we een lampje, maar langs de zijkant en achteraan is het heel donker. Eventueel de voorbereidingen al? Denk nu aan 3 lichtpunten (2 langs de zijkant, 1 achteraan). Ook graag langs binnen te bedienen, is geen schakelaar voorzien.
dinsdag 27 maart 2018

Elektriciteit vernieuwen

Totaalrenovatie van oude woning met uitbreiding. Alle bestaande elektriciteit dient vervangen te worden.
dinsdag 27 maart 2018

Opstellen van ééndraadschema en situatieschema

Bij het volledig renoveren van mijn woning in 2006 is de elektricien vlak na de werken overleden. De schema's zijn daardoor nooit gemaakt. Alle info (per kring) is voorhanden. De woning wordt nu verkocht en ik zoek een expert die de schema's kan opstellen. Het gaat om een rijwoning met twee verdiepingen.
zondag 25 maart 2018

Herstellen kantelpoort met novotecnica motor

Heel waarschijnlijk heeft een novotecnica motor het begeven. Het betreft een dubbele garagepoort met 2 motoren.
zondag 25 maart 2018

Schema elektriciteit tekenen en extra stopcontact plaatsen

Opmaken elektriciteitsschema. Hiernaast ook extra zekering en stopcontact plaatsen.
zaterdag 24 maart 2018

Elektriciteit doortrekken

Ik wil dat er elektriciteit getrokken wordt van beneden in de garage tot op zolder omdat er 2 kamers gemaakt worden onder het dak. Men moet dus 2 verdiepingen overbruggen en ook een aantal lichten en stopcontacten steken.
vrijdag 23 maart 2018

Nest thermostaat installeren

Ik zoek naar een installateur van NEST thermostat maar ook Nest security cameras. Is al aangekocht. De security cameras ook al aangekocht. Enkel het installeren.
vrijdag 23 maart 2018

Afgekeurde elektrische installatie in orde brengen

Bij een controle door ACA zijn er meerdere inbreuken vastgesteld. Dit is normaal volgens de controleur vermits de installatie ong. 25 jaar oud is.
donderdag 22 maart 2018

Coax en internetkabel laten trekken

Graag verlengen van coax en internetkabel vanuit woonkamer naar zolderruimte (2de verdiep) voor aansluiting van tweede digicorder. Graag offerte.
woensdag 21 maart 2018

Elektrische keuring in orde brengen

Negatief verslag elektrische keuring ontvangen. Dit willen we zo snel mogelijk in orde brengen voor verkoop huis. Rapport ter beschikking.
woensdag 21 maart 2018

Opmaak schema elektriceit appartement

Ik heb mijn appartement (60m2) bijna een jaar geleden gekocht. De elektriciteit is afgekeurd omdat het schema was zoek geraakt. Waarschijnlijk is deze wel conform, maar er is dus geen schema waardoor ze hem enkel konden afkeuren. Er moet dus een schema getekend worden waarna deze ook moet goedgekeurd worden.
dinsdag 20 maart 2018

Vernieuwen elektrische installatie

Wijzigingen meterkast , aarding , nieuwe bedrading elektriciteit in een woning.
dinsdag 20 maart 2018

Coax kabel laten trekken

Ik wil Telenet in mijn appartement maar er is geen coax-aansluiting bij de TV. Ik heb in een werkkast tussen keuken en woonkamer wel een versterker aangetroffen (zie foto) waarvan ik vermoed dat deze voor de kabel is. Er zou dus een kabel getrokken moeten worden van daar, mogelijk tussen de plafondbalken door (zie tweede foto) richting woonkamer en dan richting vloer (er zou ruimte moeten zijn achter de muur, zie foto 3 en 4) voor een aansluitpunt. Eventueel tegelijk een goede UTP-kabel erbij leggen.
dinsdag 20 maart 2018

Electriciteit conform maken

Ik moet mijn elektriciteit conform maken.
maandag 19 maart 2018

Bestaande coaxkabel in huis vervangen

Van garage naar living moet men de coaxkabel vervangen. Kabel getrokken door plastieken buis in vloer. Het is zo een 15 lopende meter.
woensdag 14 maart 2018

Elektriciteitsinstallatie volledig vervangen

Wij hebben een huis gekocht en de elektriciteit zou volledig vernieuwd moeten worden. Volledige installatie aan vernieuwing toe.
dinsdag 13 maart 2018

Nieuwe elektriciteit voor renovatie appartement

Op zoek naar een electricien voor totaalrenovatie van een appartement. Appartement van 126 m².
maandag 12 maart 2018

Elektriciteit installatie

Elektriciteit aanpassen volgens rapport
maandag 12 maart 2018

Elektriciteit in orde zetten na afkeuring

Ik kocht een appartement waarvan de elektriciteit niet is goedgekeurd. Ook wil ik enkele stopcontacten bijplaatsen.
zaterdag 10 maart 2018

Plaatsen van tuinhuis

Graag willen we de blokhut Type Edelweis 415 x 320 van Makro laten installeren. Betonvloer moet nog worden aangelegd.
vrijdag 9 maart 2018

Eendraadschema en situatieschema tekenen

Eendraadschema en situatieschema tekenen van een vrijstaande woning, bouwjaar 1983. Woning werd gekocht van de eerste eigenaars. Schema's dienen te worden voorzien in kader van herkeuring na verkoop.
donderdag 8 maart 2018

Electriciteit in nieuwbouw plaatsen

Nieuwbouwproject gelegen. Volledig elektriciteit plaatsen. De plannen zijn raadpleegbaar in bijlage.
donderdag 8 maart 2018

Garagepoort automatiseren met afstandsbediening

Ik zoek iemand die een somfy garagepoorten opener met afstandsbediening kan plaatsen. De poort staat er al en er is ook al een stopcontact.

Partners

Partners van Casius