Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare electricien uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere electriciens die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde electriciens en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende electricien uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een electricien voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een electricien voor elektriciteit staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien:

dinsdag 25 juni 2019

Gaslekdetectie plaatsen

Wij zijn op zoek naar iemand die een gaslekdetectiesysteem kan plaatsen voor een propaantank die zich onder het maaiveld bevindt. Er dienen een 5-tal sensoren geplaatst te worden in de kruipkelder, alsook een sirene binnen. De klep op de tank is voorzien, het betreft enkel de installatie van sensoren + kabels en sirene.
maandag 24 juni 2019

Telenet kabel doortrekken

Telenet-kabel van op straat naar plaats van modem brengen. Dit is normaal niet meer dan 10 meter.
zaterdag 22 juni 2019

Stopcontacten verhogen en extra stopcontact bijplaatsen

Er moeten stopcontacten in de keuken verhoogd worden. Hiernaast moet men ook nog een extra stopcontact plaatsen. Het is voor een nieuwbouwwoning.
zaterdag 22 juni 2019

Elektrische installatie in orde maken

Ik heb een woning gekocht waarvan de elektriciteit niet conform is en die moet conform gemaakt worden. Herkeuring van Arei moet daarna ook gebeuren.
zaterdag 22 juni 2019

Elektriciteitsproblemen oplossen

Problemen met verwarming, thermostaat en stopcontact. Dit is niet veilig bijgeplaatst en werkt niet naar behoren is niet aangesloten. Verzekeringskast is met een plank dicht gedaan.
vrijdag 21 juni 2019

In regel brengen van elektriciteit met het oog op de verkoop van mijn huis

Elektricien nodig om de elektriciteit in regel stellen met het oog op de verkoop van mijn huis
maandag 17 juni 2019

Automatisch slot plaatsen voor deur

Ik zoek iemand die een automatische slot kan plaatsen in mijn voordeur. Het is de bedoeling om over te gaan naar een parlofoon.
maandag 17 juni 2019

Elektrische aansluitingen voor keuken voorzien en ethernetkabel doortrekken

In een nieuw pand moeten nog aansluitingen voorzien worden voor ovens en kookplaten op 2 verdiepen. Hiernaast ook een ethernetkabel, cat6 of beter, voorzien van de kelder tot het derde verdiep, mogelijk met wat aansluitingen onderweg.
vrijdag 14 juni 2019

Nieuwe kabel leggen voor stroomvoorziening inductiekookfornuis

Wij zijn op zoek naar een elektricien dat onze keuken kan voorzien van een zwaardere stroomkabel dat een inductiekookfornuis aan kan. Op heden is er een elektrische kookplaat, maar deze stroom zou niet zwaar genoeg zijn om een inductie op aan te kunnen sluiten. De kabel zou vanuit de garage via de kruipkelder naar de keuken gelegd moeten worden. Eveneens indien mogelijk het aansluiten/inbouwen van de inductiefornuis.
vrijdag 14 juni 2019

Tekenen van elektrische schema voor keuring

Voor de keuring van de elektriciteit dienen we een ééndraadschema en situatieschema voor te leggen.