Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare electricien uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere electriciens die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde electriciens en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende electricien uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een electricien voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een electricien voor elektriciteit staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien:

woensdag 20 november 2019

Réparation pompe Grundfoss

Le différentiel de 30 mA auquel est raccordé le circuit de fusible (S4) de la pompe grundfoss SB 3-45AW (via un contrôleur PM2 - unité intérieure) est toujours désactivé. Si la pompe est tirée dans le puits de la sortie externe, mais que le contrôleur fonctionne toujours, le différentiel ne s'immobilisera PAS. La prise externe a déjà été ouverte et nettoyée, mais est complètement sèche lors de son inspection. 1) La pompe induirait-elle une perte de courant quelque part? Démarrer la pompe à condensateur? Le différentiel diffère lorsque la pompe est réellement mise en service par le contrôleur (pm2). 2) cela pourrait être dû à l'humidité de condensation sur la fiche et la prise
dinsdag 19 november 2019

Elektriciteit in orde brengen na keuring

Verlies gemeten op installatie bij keuring. We denken dat dit in het circuit van de kookplaat zit. ==> Goede isolatiewaarde bij uitschakelen beveiliging kookplaat in kast
dinsdag 19 november 2019

Binnen parlofoon vervangen

De binnenparlofoon is stuk in mijn appartement, die van de andere appartementen werkt nog. ik heb dus een nieuw binnentoestel nodig met eventueel aansluiting.
zaterdag 16 november 2019

Elektriciteit conform maken + plaatsen verlichting

Wij hebben een huis gekocht waarvan de elektriciteit is afgekeurd. Dit zijn de inbreuken vastgesteld: R -I-1216 De continuïteit van de beschermingsgeleider(s) naar de aarde dient verzekerd te worden (art. 70.05 AREI). R -I-1501 Eendraadsschema('s) van de installatie is (zijn) te voorzien (art. 16, 268- 269 AREI). R -I-1502 Situatieschema('s) van de installatie is(zijn) te voorzien (art. 269 AREI). R -I-1210 Een demonteerbaar aansluitstuk (aardingsonderbreker) dient aangebracht te worden in de aardgeleider teneinde de meting van de verspreidingsweerstand mogelijk te maken (art. 28, 70.05 AREI). R -O-1062 Pictogram "levensgevaar"
zaterdag 16 november 2019

Installeren nieuwe deurbel

Wij willen graag een nieuwe deurbel laten installeren. Model van deurbel is nog niet gekozen - mogelijk kan de vakman een voorstel doen?
maandag 11 november 2019

Plan uittekenen elektriciteit

Graag had ik een plan laten uittekenen voor het kunnen conformeren van mijn appartement.
vrijdag 8 november 2019

Stopcontact verplaatsen

Stopcontact in bestaande, afgewerkte muur in de living van mijn appartement zou verplaatst moeten worden, zo'n 32 cm naar links en op dezelfde hoogte, met inbegrip van het frezen van de daartoe nodige sleuf en het opnieuw dichten van de openingen.
vrijdag 8 november 2019

Allerlei elektriciteitswerken uitvoeren

Graag iemand die kan langskomen ter controle van onze algemene elektriciteit. Wij hebben groot probleem dat we niet alle elektriciteitsaansluitingen tegelijk kunnen gebruiken Vb. 3 kookplaten + vaatwasser en wasmachine : kortsluiting. Ook in de garage gebeurt er regelmatig een kortsluiting. Graag: volledig check-up elektriciteit en herstelling/vervanging ervan + zekeringskast vervangen.
woensdag 6 november 2019

Gsm module plaatsen in lift

Leveren en plaatsen van een gsm module in een lift (gelijkvloers + 3 verdiepingen).
woensdag 6 november 2019

Opstellen van een ééndraadsschema

éénndraadsschema opstellen in een appartement voor verkoop van appartement. Appartement van 160 m².