Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende electriciens. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een electricien of meerdere electriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze electriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw electricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in uw regio.

1098 klanten bevelen een bij Casius aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een electricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een electricien in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor: vernieuwen bestaande elektriciteit, elektriciteit conform maken, parlofooninstallatie vervangen voor 6 appartementen, elektriciteitskast nakijken, opmaken van een draadschema van de electriciteit, parlofoon installeren, electriciteit conform maken en vernieuwen parlofoon, elektriciteit vernieuwen, groepen in elektriciteitskast vervangen, installatie voldoet niet aan het AREI, elektriciteitskast vernieuwen, elektriciteit opsplitsen in gebouw, renovatie elektriciteit voor keuring, parlofooninstallatie vervangen in appartementsgebouw, vernieuwen van elektrische installatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke electricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien:

woensdag 1 maart 2017

Vernieuwen bestaande elektriciteit

Graag had ik een offerte laten opmaken voor de heraanleg van elektrische bedradingen in een huis dat dateert van 1964.
dinsdag 28 februari 2017

Voorbereiding Telenet kabel

Leggen van kabels binnen en voorbereiding Telenet installatie. Brengen van de kabel tot aan de buitenmuur.
dinsdag 28 februari 2017

Elektriciteitskast nakijken

Vorig jaar nieuwe zekeringkasten geplaatst en het is een tijd goed gegaan, maar de laatste weken slaagt de hoofdzekering een paar keer per week af.
maandag 27 februari 2017

Opmaken van een draadschema van de electriciteit

Graag had ik een draadschema laten opmaken van de elektriciteit door een elektricien. De woning is gelegen op de tweede verdieping van een appartementsblok die ouder is dan 10 jaar.
zaterdag 25 februari 2017

Deurbel parlofoon herstellen

Parlofoon doet het niet meer en moet hersteld worden.
vrijdag 24 februari 2017

Parlofoon installeren

Offerte voor een nieuw parlofoon installatie voor een gebouw met drie verdiepingen.
vrijdag 24 februari 2017

Electriciteit conform maken en vernieuwen parlofoon

Ik woon in een gebouw uit de jaren 1940 en de elektriciteit is niet conform. Graag een goede controle en een offerte om de aanpassingen uit te voeren. Het betreft een appartement met 3 slaapkamers, 2 badkamers. Controleren van de bekabeling van de huidige parlofonie en deze eventueel herstellen/vervangen. Het parlofoniesysteem zelf vervangen. 2 voedingen voorzien voor aansluiting van elektrisch slot op voordeur en sasdeur. Voor de werken aan de parlofoon zullen er waarschijnlijk twee vakmannen nodig zijn.
donderdag 23 februari 2017

Werken elektriciteit en verlichting

Ik zou graag twee lampen vervangen in de woonkamer en bovendien aansluiting maken voor een licht in de badkamer.
donderdag 23 februari 2017

Elektriciteit vernieuwen

Aanpassing van elektriciteit plus keuring inbouw werk. Elektriciteit moet vernieuwd worden.
donderdag 23 februari 2017

Groepen in elektriciteitskast vervangen

Wij hebben net een huis gekocht en tijdens de controle van de elektriciteit hebben ze gezien dat de groepen kast vervangen moet worden. Huis gekocht in Ertvelde.
woensdag 22 februari 2017

Afstandsbediening garagepoort laten bijmaken

Ik had graag zo snel mogelijk afstandsbedieningen (merk motor is NIKO) laten bijmaken voor de garagepoort. Enkele sleutels (waarbij sleutelkast vervangen zal moeten worden) en enkele afstandsbedieningen.
woensdag 22 februari 2017

Installatie voldoet niet aan het AREI

Elektriciteit in orde brengen, conform keuringsrapport.
woensdag 22 februari 2017

Elektriciteitskast vernieuwen

Ik wil onze oude zekeringskast dringend laten vervangen. Het huis is meer dan 50 jaar oud maar elektriciteitskast is tot nu toe slechts éénmaal aangepast maar dit is ook al enkele tientallen jaren geleden. In elk geval momenteel onvoldoende elektriciteitscapaciteit voor modern gebruik . We durven ook nu bijvoorbeeld geen zware apparaten (bv. van meer dan 230 volt) te gebruiken wegens enkele recente algemene pannes. Probleem is de plaats van de nieuwe (grotere) kast - die dient in de kelder te komen wegens plaatsgebrek in de gang (waar de oude kast is), dus kleine werken zijn noodzakelijk.
maandag 20 februari 2017

Vervangen traphuisautomaat

Vervangen traphuisautomaat. Adresgegevens bij afspraak.
zondag 19 februari 2017

Elektriciteit opsplitsen in gebouw

Ik wil de elektriciteit splitsen. Er is namelijk 1 meter voor het heel gebouw waar er een appartement zit en een handelspand . Graag wil ik een aparte meter voor de appartement en 1 voor de handelspand.
zondag 19 februari 2017

Opsporen van kortsluiting in keuken

Opsporen van kortsluiting in keuken
vrijdag 17 februari 2017

Elektriciteit conform maken

Elektriciteit conform maken. Oud huis.
vrijdag 17 februari 2017

Aanvraag attest AREI certificaat

Eind maart-begin april verkoop ik een woning. Graag had ik een offerte gekregen voor een AREI certificaat.
woensdag 15 februari 2017

Electriciteit conform maken

Plan van elecrticiteits , conform maken voor keuring . Woning van +- 26 jaar Woning met 4 kamers + bureau + aparte garage. Verwarming met accumulatie.
dinsdag 14 februari 2017

Herstelling van parlophone in appartement met kleine andere klusjes

Ik woon in een appartementsgebouw en mijn parlofoon werkt niet meer. Na contact name met de syndicus blijkt de storing bij mij in het appartement te zijn en niet beneden bij de ingang. Ook zijn er een paar lampen die niet kapot zijn (heb ik getest) maar toch geen contact geven in de boekenkast en de hal. Graag hiervoor contact met een persoon die deze storingen kan herstellen.
dinsdag 14 februari 2017

Herstellen kantelpoort met Novotecnica motor box 0.1

Houten garagekanteldeur, loopt over rails met tegengewichten. Er is een probleem met de overbrenging, tand wielen of lagers in de behuizing. Kan dit gerepareerd worden?
dinsdag 14 februari 2017

Renovatie elektriciteit voor keuring

Elektriciteit in woning laten nakijken en vervangen.
maandag 13 februari 2017

Elektrische storingen herstellen en buitenlamp ophangen

We hebben op 2 plaatsen in het huis een elekrische moeilijkheid die we graag opgelost zien - en dan hebben we een buitenlamp die we graag willen laten ophangen.
maandag 13 februari 2017

Parlofooninstallatie vervangen in appartementsgebouw

Wij willen een nieuwe parlefooninstallatie vervangen voor 4 appartementen samen met de bellen en deuropener De draad kan dienen maar de installatie is meer dan 40jaar oud. Voor spoedig gevolg.
maandag 13 februari 2017

Elektriciteit laten keuren

Verhoging van 21 naar 40, schakelkast is voor 40 geschikt, meter daarentegen slechts voor 21, reeds 2 x zonder elektriciteit gevallen, terug starten geen probleem ( advies van Eandis)
zondag 12 februari 2017

Parlofooninstallatie vervangen voor 6 appartementen

Ik zou de parlofoon installatie willen laten vervangen in een appartementsblok met 6 appartementen.
vrijdag 10 februari 2017

De verliesstroomschakelaar laat het vaak afweten

Onze volledige elektriciteit valt te pas en te onpas uit. Soms met veel gebruik van toestellen, soms met bijna niks aan van elektriciteit. Wij hebben geen enkel idee waar dit eventueel stroomverlies zich kan bevinden. Soms valt deze tot 3x uit per dag en dan is het dagenlang weer volledig in orde.
donderdag 9 februari 2017

Vernieuwen van elektrische installatie

Ik wil de elektriciteitsinstallatie vernieuwen in mijn huis. Er was een elektrische controle gedaan in maart en een aantal wijzigingen moeten worden aangebracht om aan de A.R.E.I. eisen te voldoen.
dinsdag 7 februari 2017

Coax-kabel vervangen

Meneer/Mevrouw, Samen met mijn vriendin huur ik sinds deze maand een studio in de Louis Melsensstraat 25 bus 0302 in Leuven. Wij willen graag internet van Telenet, maar dat is voorlopig onmogelijk omdat de coax-kabel van beneden in het gebouw tot boven in onze studio, aan het coax stopcontact) een enkel geïsoleerde kabel is. Dit moet een dubbel geïsoleerde coax-kabel zijn, anders wil Telenet geen Interet installeren. Kan uw bedrijf een dubbel geïsoleerde coax-kabel komen installeren en hoeveel zal dit ongeveer kosten? Alvast bedankt.
maandag 6 februari 2017

Elektriciteitskast vervangen

Vervangen van de schakelkast met 6 tot 8 groepen.
maandag 6 februari 2017

Verlichting monteren

Ik wil een vijftal opbouwspots laten monteren op plafond. Het is een nieuwbouw en er dient geboord te worden in betongewelven. De uitvoering moet heel precies gebeuren... Het zijn vierkante spots die nauwkeurig dienen geplaatst te worden. Eveneens de elektrische aansluiting.
zondag 5 februari 2017

Elektriciteit leggen op een kamer

Trekken kabel vanaf elektriciteitskast naar kamer op eerste verdieping waar geen elektriciteit aanwezig is, ook aanbrengen van stopcontacten voor gedeelte van nieuwe keuken.
zondag 5 februari 2017

Renovatie van de elektriciteit voor keuring.

Renovatie elektriciteit. Het doel is om de elektriciteit met minimale renovatiekost conform te maken aan de keuring. 1) Groepenkast 2) Stopcontacten zonder aarding vervangen door stopcontacten zonder aarding: +/- 20 stuks. 3) Stopcontacten zonder aarding vervangen door stopcontacten met aarding: +/- 4 stuks. 4) Stopcontacten met aarding vervangen door stopcontacten met aarding: +/- 5 stuks. 5) Verlichting zonder wijzigingen wanneer deze voldoen aan keuring. 6) Lichtschakelaars vervangen: +/- 15 stuks.
zondag 5 februari 2017

Elektrische klusjes

Er moeten 2 transfo's vervangen worden (nog niet in bezit van nieiwe transfo's). En er zou ook eens naar een elektrische rolluik gekeken moeten worden (die reageert plots niet meer).
zaterdag 4 februari 2017

Parlofooninstallatie plaatsen voor 6 appartementen

Ik zou de parlofoon installatie willen laten vervangen in een appartementsblok met 6 appartementen.
donderdag 2 februari 2017

Vernieuwen van een zekeringskast

Ik heb een huis gekocht maar heb een oude zekeringskast die helemaal vernieuwd moet worden en moet gekeurd worden.
woensdag 1 februari 2017

Opstelllen eendraadschema en situatieplan en herkeuren elektriciteit

Opstellen eendraad schema en situatieplan. En herkeuren elektriciteit. Rijwoning gelijkvloers, eerste verdiep, zolder. 13 kringen.
dinsdag 31 januari 2017

Elektriciteit conform maken

Elektriciteitswerken nodig naar aanleiding van koop/renovatie (op basis van conformiteit document). Graag een prijsofferte om te weten hoeveel het gaat kosten. Het appartement is nog niet gekocht.
maandag 30 januari 2017

Electriciteit conform maken

Conform maken van huidige elektriciteit in woning.Rapport met inbreuken ter beschikking.
maandag 30 januari 2017

Elektriciteitskast vernieuwen

Ik zou graag mijn zekeringkast laten vervangen en mijn elektriciteit conform laten maken volgens Belgische normen. (Conform voor brandverzekering enz.). Huis is van 1968 HOBB en ik denk dat er sinds dan geen vernieuwingen zijn gebeurd.
zaterdag 28 januari 2017

Controle kringen en staat van spots

Nazicht van kringen aangezien geen stroom in aantal prises. Ook nazicht van spots in plafond op eerste en tweede verdieping en buitenspots voor en achteraan de woning in dakoversteek.
donderdag 26 januari 2017

Voorbereiding en uitvoering keuring O.C.B.

Restaurant updaten zodat alles in orde is met de nieuwe wetgeving.Elektriciteitsrapport is ter beschikking.
woensdag 25 januari 2017

Keuring werfkast met definitieve aansluiting

Keuring werfkast met definitieve aansluiting. Een elektrisch bord. Een aarding. Geleiders. Stopcontacten.
maandag 23 januari 2017

Plaatsen van parlofoon voor appartementsgebouw

Plaatsen of herstellen van parlofoon (eventueel met videofoon) voor een appartementsgebouw met 6 appartementen.
zondag 22 januari 2017

Korstluiting bij gebruik sauna

Bij het aanschakelen van de sauna, is er telkens een algemene kortsluiting in de rest van de woning.
zondag 22 januari 2017

Opstellen van ééndraadschema en situatieschema

Opstellen van ééndraadschema en situatieplan . Als gevolg van elektrische keuring dient een ééndraadsschema en situatieplan te worden opgesteld. Het betreft een kleine woning op gelijkvloers. Gelieve reeds een richtprijs te geven betreffende de kosten.
zaterdag 21 januari 2017

Aardpen kloppen

30 januari komt de keurder de elektrische installatie keuren. Er moet nog een aardingspen geklopt worden. Wie heeft er nog tijd om dit tijdig te doen?
zaterdag 21 januari 2017

Opmerkingen van het elektriciteit keuringsattest corrigeren

Opmerkingen van het keuringsattest corrigeren
dinsdag 17 januari 2017

Parlofoon vervangen

Parlofoon [3 eenheden] herstellen of vervangen indien nodig. Er kan niet meer gecommuniceerd worden, verder werkt alles nog.
donderdag 12 januari 2017

Elektriciteit vernieuwen

Elektriciteit: Ik weet niet zeker wat is het volume van werk. Er is een document in bijlage.

Partners

Partners van Casius