Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende electriciens. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een electricien of meerdere electriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze electriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw electricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in uw regio.

1139 klanten bevelen een bij Casius aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een electricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een electricien in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor: nieuwe elektriciteit leggen in een bestaand handelspand, vernieuwen elektriciteit, elektrische installatie woning vernieuwen, elektriciteitsschema op te maken, elektriciteit conform maken en gedeeltelijk vernieuwen, elektrische schema's tekenen, herstelling van elektriciteit volgens keuringsverslag, conform maken elektriciteit, repareren deurbel en stopcontacten, aanpassen elektriciteit in ééngezinswoning, elektrische schemas tekenen, elektricien nodig, parlofoon herstellen vervangen, aardpen slaan en aardonderbreker installeren, stroomverlies opsporen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke electricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien:

vrijdag 28 april 2017

Nieuwe elektriciteit leggen in een bestaand handelspand

Nieuwe elektriciteit Gelijkvloers Eerste verdiep Tweede verdiep Totale woon oppervlakte is 310 vierkante meter
dinsdag 25 april 2017

Elektriciteitsschema op te maken

Elektriciteitsschema tekenen/opmaken
maandag 24 april 2017

Conform maken elektriciteit

Onze systeem (van 2007! ) is niet conform en we hebben heel wat problemen omdat er vaak in geen elektriciteit is in een gedeelte van het pand. Er is ook geen elektriciteit meer in de tuin.
maandag 24 april 2017

Repareren deurbel en stopcontacten

Deurbel werk niet meer en in de keuken zijn er paar stopcontacten dat niet meer werken.
maandag 24 april 2017

Stroomverlies opsporen

Ongewoon hoog electriciteits verbruik voor eengezinswoning. Is het mogelijk om na te meten wat de oorzaak hiervan isKwh per jaar. Nu 13.500 verbruik.
zaterdag 22 april 2017

Distributie- en internetkabels aansluiten

In mijn woning werden de kabels voor televisie en internet reeds doorgetrokken, enkele dienen ze nog aangesloten te worden (fiches er op plaatsen). De distributie werd reeds aangesloten maar blijkt geen signaal door te geven.
vrijdag 21 april 2017

Repareren deurbel

Deurbel repareren in appartement
vrijdag 21 april 2017

Nazicht van de verlichting

Een lichtpunt werkt plots niet meer. Voorheen haperde het al als je de twee schakelaars niet in de juiste volgorde aan/uit deed. Nu helemaal niet meer. De bedrading is oud.
woensdag 19 april 2017

Aanpassen elektriciteit in ééngezinswoning

Elektrische installatie dient conform gemaakt worden. Rapport kan opgevraagd worden.
dinsdag 18 april 2017

Probleem in elektriciteitkast oplossen

Een van de elektriciteitsdraden bij de stoppen is doorgesmolten (zonder dat de automaat afgeslagen is) waarschijnlijk door overbelasting. Wij willen graag dat iemand hier naar kan kijken om de elektriciteitskast in orde te maken. Het vervangen van de elektriciteitskast behoort tot een optie als het niet anders kan. Wel onder voorwaarden dat er een offerte vooraf gemaakt kan worden van de eventuele kosten.
maandag 17 april 2017

Vernieuwen elektriciteit

Volledig vervangen elektriciteit van het hele huis.
maandag 17 april 2017

Telenet kabel steken appartement

Ik woon op het derde verdiep van een appartementsgebouw. Er zou een nieuwe Telenetkabel gestoken moeten worden. Het inkomende signaal is zwak doordat de huidige kabel bloot ligt. Dus deze is aan vernieuwing toe. De huidige kabel loopt nu vast op de gevel.
maandag 17 april 2017

Elektriciteit conform maken en gedeeltelijk vernieuwen

Ik wil mijn elektrische installatie conform laten maken. Een nieuwe zekeringenkast(en)laten plaatsen met verschillende differentieels en aardingen voorzien/aanpassen. Situatie schema en eendraadsschema opstellen, Stopcontacten voorzien van aarding en uitbreiding in garage. Momenteel voorzien 1 bord garage, 1 bord keuken, toevoer 3X400v +N 4x 10mm2 20A aardgeleider 16mm2
maandag 17 april 2017

Elektrische installatie woning vernieuwen

Kelder, gelijkvloers, 1 verdieping, 2 verdieping. Volledige nieuwe elektrische installatie.
vrijdag 14 april 2017

Herstelling parlofoon

We zijn een verkoopkantoor gevestigd in Mariakerke-Gent. Onze parlofoon werkt niet meer en wanneer er beneden gebeld wordt horen we dit niet . Het scherm licht ook niet meer op, dus we zien niet wie er voor de deur staat.
donderdag 13 april 2017

Elektrische schemas tekenen

Bij de koop van ons huis ontbreekt het elektrisch schema; deze zou dus opnieuw moeten aangemaakt worden.
donderdag 13 april 2017

Videofoon te herstellen

Mijn videofoon is stuk, in de rest van het appartementsgebouw werken de videofoons nog allemaal, maar ik krijg zowel de bel niet te horen als de deur niet open.
dinsdag 11 april 2017

Diverse eklektriciteitswerken

Ik moet enkele dingen aanpakken in een ouder huis. Parlefoonsysteem aanpakken, met camera. Tuinelectriciteit uitmeten en herstellen waar nodig. En internet tot boven in de kamers trekken.
dinsdag 11 april 2017

Elektricien nodig

Elektricien nodig voor de aflevering van een certificaat van de elektriciteit. Vakman dient langs te komen. Het is zeer dringend, ik zou de certificaten deze week nog nodig hebben.
zondag 9 april 2017

Electriciteitsklusjes uitvoeren

Op terras lampen vervangen; in living nakijken van staanlamp; plaatsen van stekker op terras.
zaterdag 8 april 2017

Tv kabel veranderen van plaats

We willen onze tv van plaats veranderen dus moet de tv kabel ook van plaats veranderen.
donderdag 6 april 2017

Elektrische schema's tekenen

Naar aanleiding van de verkoop van ons huis zouden wij een elektrische keuring willen laten uitvoeren. Echter, bij de vorige elektrische keuring in juli 2009, werd vastgesteld dat de elektrische schema's ontbraken (inbreuk). Wij zouden deze schema's op zo kort mogelijke termijn willen laten opmaken om in orde te zijn.
dinsdag 4 april 2017

Elektricien nodig voor attest Arei certificaat

Wij zijn van plan om ons huis te verkopen maar dan hebben we een certificaat nodig dat geldig is voor 25 jaar, dit is verplicht, daar waren we niet van op de hoogte, wie zou kunnen komen om alles na te kijken, en de attest te leveren.
maandag 3 april 2017

Attest elektriciteit nodig

Attest nodig elektriciteit bij verkoop woning; vroegere handelszaak + woning.
zaterdag 1 april 2017

Aardpen slaan en aardonderbreker installeren

Zou bijkomende aardingspinnen moeten laten slaan,gezien deze die er nu inzit te weinig zou zijn.
vrijdag 31 maart 2017

Parlofoon herstellen vervangen

De buiten parlofoon voor 2 appartementen is door vandalen stuk gemaakt en geeft geen contact meer met de binnenposten. Graag nieuwe parlofoon plaatsen en bij voorkeur nu in de inkomhal, dus bedrading naar inkomhal brengen en nieuw toestel plaatsen Het bestaande buitentoestel is mark ELRO, de binnenposten hebben video scherm en telefoon om contact te maken met buitentoestel
vrijdag 31 maart 2017

Aardpen slaan en aardonderbreker installeren

We willen zonnepanelen laten plaatsen maar dan moet de weerstand van de aarding minder dan 30 zijn. En momenteel is hij tussen 50 en 100. Dus er moeten 1 of meer aardpennen bijkomen. Ook moet er nog een aardingsonderbreker geplaatst worden.
donderdag 30 maart 2017

Herstelling van elektriciteit volgens keuringsverslag

Herstelling van elektriciteit volgens keuringsverslag. De bedoeling is om de elektriciteit conform te maken. Het is voor een appartement op de 2de verdieping. Liefst langskomen om het zelf te bekijken om zo een goed mogelijke schatting te geven. Het is een appartement die ik eventueel wil kopen en waarvan ik op voorhand wil weten hoeveel de kosten zullen zijn.
woensdag 29 maart 2017

Elektriciteit nakijken voor keuring

Rijwoning van voor 1981 is verhuurd en ik zou de elektriciteit willen laten keuren voor alle zekerheid. Voor keuring zou ik het willen laten nakijken door elektricien om nodige aanpassingen te laten doen voor keuring zodat ik positief certificaat krijg.
dinsdag 28 maart 2017

Herstellen van defecte parlofoon

Parlofoon is defect, en moet hersteld worden.
dinsdag 28 maart 2017

Onderhouden elektrische boiler

Mijn elektrische boiler van 150 . Die voor warm water zorgt in mijn badkamer, werkt niet meer (voldoende). Waarschijnlijk door er verkalking op zit. Ik zoek zo snel mogelijk een vakman voor deze te onderhouden en te ontkalken.
maandag 27 maart 2017

Aarding steken elektriciteit

Aarding plaatsen voor elektriciteit. Binnen een maand begin ik zelf aan de elektriciteitswerken maar hiervoor heb ik eerst nog een extra aarding nodig.
maandag 27 maart 2017

Vervangen elektriciteitskast

Ik wil mijn elektriciteitskast laten vervangen. Dateert van 1960.
vrijdag 24 maart 2017

Vervangen van bestande inbouwoven en kookplat

Ik wil bestaande inbouwoven en vitrokeramische kookplaat, beide van AEG, vervangen door nieuwe modellen. Wie kan dit doen?
vrijdag 24 maart 2017

Zonnepanelen te verplaatsen

We hebben een verbouwing achter de rug, daardoor liggen sommige zonnepanelen niet meer goed en nemen teveel schaduw. Graag hadden we ze verplaatst? Kunnen jullie ons helpen? Het zijn 2 groepen, 1 groep van 7 panelen en 1 groep van 8 panelen. Het gaat om een plat dak.
donderdag 23 maart 2017

Elektrische installatie conform de regelgeving maken

Problemen met de aarding - eventueel nieuwe aardingselektrodes plaatsen. Controle van stopcontacten . Bedoeling is om de installatie gekeurd te krijgenin het kader van een woningverkoop
donderdag 23 maart 2017

Elektriciteit volledig vernieuwen en plaatsen

Elektriciteit Voorzien nieuwe stopcontacten : Voorzien elektriciteit 9 nieuwe punten (dubbel of trippel) Elektriciteit Vervanging oude stopcontacten : Vervanging bestaande stopcontacten Elektriciteit Voorzien aansluiting apparaten : Vaatwas, frigo, oven, fornuis, dampkap Elektriciteit Verluchting toilet : Voorzien elektriciteit verluchting toilet Elektriciteit Verlichting gelijk : Voorzien aansluiting 4 nieuwe schakelaars, 5 nieuwe lichtpunten, heraanschakelen en/of uitbreiden 4 bestaande lichtcircuits. Eerste Elektriciteit Licht grote badkamer : Voorzien 2 lichtpunten en 1 schakelaar in grote badkamer Elektriciteit Stopcontacten & aansluiting :Voorzien stopcontacten aan pompbak en extra stopcontact radiator
donderdag 23 maart 2017

Boiler aansluiten en stopcontacten plaatsen

Boiler elektrich aansluiten met aardingspin. 2 stopcontacten plaatsen
woensdag 22 maart 2017

Herstellen kantelpoort met novotecnica motor

Bij activatie maakt motor wel geluid, maar opent of sluit de poort niet. Motor moet waarschijnlijk vervangen worden (box 3/1995)
woensdag 22 maart 2017

Elektrisch bord laten keuren

Voor de overdracht van het project dient een technisch board in de technische ruimte gekeurd te worden volgens AREI door een officele belgisch erkende instantie. Dit board is nodig voor het aansturen van een beweegbare zwembad bodem.
dinsdag 21 maart 2017

Zonnepanelen plaatsen

Ik wens graag zonnepanelen. Hoeveelheid weet ik nog niet. Graag advies hoe de zonnepanelen eventueel tegen zijgevel of muur.
dinsdag 21 maart 2017

Dak plaatsen en zonnepanelen leggen

Zonnepanelen plaatsen om hellend dak. En dak plaatsen. Een vakman die beide werken verricht, en het dak en de zonnepanelen erop plaatsen.
maandag 20 maart 2017

Videoparlofoon vervangen

Ik heb een videoparlofoon van Elvox,die geplaatst is in 2000. Zou graag een moderner model hebben met dezelfde aansluiting,is dit mogelijk en wat kost het.
zondag 19 maart 2017

Herstellen parlofoon

Ik heb een appartement in een blok van 6 en mijn deurbel en parlofoon is stuk. Bij de overige appartementen werken deze nog.
vrijdag 17 maart 2017

Conform maken van de electriciteit

Bij de elektrische keuring werden volgende inbreuken gemeld: - installatie is niet voorzien van een ééndraadschema en situatieschema (er is ook geen ander schema aanwezig van de elektrische bedrading vermoed ik) -stroombanen zijn niet (allemaal) van een duidelijke verklaring voorzien Opstellen van ééndraadschema en situatieschema, stroombanen van verklaring voorzien Hoeveel zou het kosten om dit te laten oplossen?
vrijdag 17 maart 2017

Herstellen parlofoon

Ik was aan het schilderen en heb mijn parlofoon los gemaakt van de muur en al mijn gekleurde draadjes zijn los gekomen en kan mijn parlofoon niet meer gebruiken.
vrijdag 17 maart 2017

Plaatsen parlophone

De vorige huurster heeft de parlophone verwijderd. Er moet dus een nieuwe geplaatst worden. Dit in 1 appartement.
vrijdag 17 maart 2017

Plaatsen zekeringskast en aansluiting

Oude woning om te renoveren. Op het gelijkvloers is de elektriciteit reeds vernieuwd. Er moet wel nog elektriciteit gelegd worden op het eerste verdiep en de zolder. Hiervoor moet er een zekeringskast bijkomen en leidingen getrokken worden. Het kappen en leggen van bekabeling kunnen we zelf maar het aansluiten aan de zekeringskast niet. Het betreft dus enkel een offerte voor een zekeringskast + aansluiting van de bekabeling.
vrijdag 17 maart 2017

Alarm in de woning

Alarm in de woning plaatsen
vrijdag 17 maart 2017

Zonnepanelen te plaatsen op hellend dak

Dak: 6 tot 9 hellend.

Partners

Partners van Casius