Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende electriciens. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een electricien of meerdere electriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze electriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw electricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in uw regio.

1156 klanten bevelen een bij Casius aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een electricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een electricien in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor: renoveren van elektriciteit in een verouderde woning, elektriciteit volledig vernieuwen, elektriciteit conform maken, elektriciteit renoveren in appartement, renoveren van elektriciteit in een verouderde woning, parlofoon vervangen appartement, zonnepanelen plaatsen op hellend dak, conform maken elektriciteit appartement, elektriciteit volledig te vervangen, elektriciteit volledig vernieuwen, elektriciteitskast vervangen, elektriciteit volledig vernieuwen, keuring elektriciteit appartement, elektriciteit conform maken, verplaatsen zonnepanelen naar een andere woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke electricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien:

donderdag 22 juni 2017

Plaatsen stopcontact voor nieuwe oven en aansluiting verzekeringskast controleren

Er zou een nieuw stopcontact moeten geplaatst worden voor het plaatsen van een oven. Nu loopt de daad gewoon in de muur met een plaatje erop. De hoofdkabel loopt ook op de muur. Ook zouden de aansluitingen van bedrading naar verzekeringskast moeten gecontroleerd worden of deze wel reglementair aangesloten zijn.
dinsdag 20 juni 2017

Elektriciteit volledig vernieuwen

De elektriciteit van ons pas aangekochte woonst moet vernieuwd en herkeurd worden.
dinsdag 20 juni 2017

Elektriciteit conform maken

We hebben een huis gekocht en de elektrische installatie is niet conform. Wij willen alles in orde brengen. In de bijlage vindt u het attest van de keuring. Elektrische kaart vervangen en kabels in de muur bevestigen. In de badkamer is er een stopcontact niet in orde. Ook in de kelder nog klein werkje. Bekijken in samenspraak met vakman wat er nog mogelijk moet gebeuren.
dinsdag 20 juni 2017

Elektriciteit volledig vernieuwen

Ik moet mijn elektriciteit vernieuwen. Het appartement is 176 m². Appartement met eetkamer, keuken, 4 slaapkamer, 1 badkamer, 1 douchekamer, wc kamer.
dinsdag 20 juni 2017

Keuring elektriciteit appartement

Ik wil een elektricien vragen om een keuring te maken van een appartement.
maandag 19 juni 2017

Elektriciteit renoveren in appartement

Renovatie van de elektrische installatie conform voor een appartement van 100 m²- bouwjaar 1970 Werken uit te voeren : vervangen/vernieuwen verdeelbord, trekken nieuwe bekabeling, vervangen van schakelmateriaal en stopcontacten, plaatsing meervoudige stekkerdozen, maken van elektriciteitsplan, afleveren van een positief keuringsattest, estimatie van de duurtijd van de werken + indicatie van het uurloon (prijzen moeten incl BTW zijn).
donderdag 15 juni 2017

Elektriciteit conform maken

Vanaf 30 juni trekken wij in onze woning. De woning moet binnen 18 maanden conform de wetgeving gemaakt worden wat betreft de electriciteitsinstallaties. In de bijlage vindt u het attest van de keuring.
woensdag 14 juni 2017

Verplaatsen zonnepanelen naar een andere woning

We hebben momenteel een installatie van 25 zonnepannelen, waarvan er 16 op dak liggen van de garage (die kan ik zelf afbreken) en 9 op schuin dak van huis (ca. 7 meter). Installatie zou overgeplaatst moeten worden naar nieuwe woning (ca. 3. 5km verder): 8 op dak van carport + 17 op dak van huis.
dinsdag 13 juni 2017

Elektrische schema te tekenen

Uittekenen situatieschema en ééndraadschema van ganse woning om herkeuring te laten doen
dinsdag 13 juni 2017

Renoveren van elektriciteit in een verouderde woning

Wij moeten de elektriciteit vernieuwen in een oud huis. Graag ter plaatse komen kijken.
maandag 12 juni 2017

Deurbel installeren

Ik wil ons huidige video deurbel vervangen worden door een wifi deurbel.
maandag 12 juni 2017

Opmaken schema elektriciteit

Voor herkeuring electriciteit appartement in Antwerpen noord moet een eendraadsschema en situatieschema worden opgemaakt.
zondag 11 juni 2017

TV kabel van ene kamer naar andere kamer doortrekken

Beneden ligt onze coaxkabel en tv aansluiting, nu willen wij boven ook graag naar TV kijken. Dus moet de kabel gesplit worden en doorgetrokken.
zaterdag 10 juni 2017

Renoveren van elektriciteit in een verouderde woning

We hebben een verouderd huis gekocht, van het jaar 1958. Het huis bestaat uit een beneden, boven en zolder. De elektriciteit moet volledig vernieuwd worden. We hadden hiervoor graag een aantal offertes.
zaterdag 10 juni 2017

Vernieuwen van deurbel

Wij hebben momenteel een simpele deurbel waarvan de gong zich in de hal bevindt. In de keuken en living horen we deze nauwelijks. Omdat we ook wat vernieuwingswerken gaan uitvoeren zouden we graag een nieuwe deurbel, eventueel videofoon willen, een bel die we wel kunnen horen op elke plaats van ons huis. We hopen echter zo weinig mogelijk aanpassingen aan elektriciteit te doen ( geen breekwerk in de hal voor extra draden...).
vrijdag 9 juni 2017

Parlofoon vervangen appartement

Systeem parlofoon vervangen van een 6 delige appartementenblok.
donderdag 8 juni 2017

Verplaatsen van patches

Wij zouden de patches van het vierde verdiep naar het derde verdiep willen verplaatsen, dit omdat deze (zo goed als) vol zit. De kabels lopen door een makkelijk te bereiken kabelgoot.
donderdag 8 juni 2017

Zonnepanelen plaatsen op hellend dak

Zonnepanelen leggen op een hellend dak.
woensdag 7 juni 2017

Conform maken elektriciteit appartement

Wij zijn op zoek naar een elektricien die gedurende de zomermaanden ons appartement kan helpen renoveren. Conform maken.
dinsdag 6 juni 2017

Storing in elektriciteit verhelpen

We hebben een probleem met de elektriciteit in de waskamer. Er kwam rook uit het stopcontact. Geen elektriciteit meer aanwezig in de kamer. Ik zoek dus dringend een vakman die dit kan oplossen.
dinsdag 6 juni 2017

TV kabel naar boven doortrekken en andere werken

De telenet-kabel moet in de woonkamer van de garage worden geplaatst. Ook wil ik de zekeringen controleren en het garage poort opening mechanisme graag controleren.
maandag 5 juni 2017

Elektriciteit conform maken

Elektriciteit conform te maken. We hebben het certificaat van non-conformiteit ontvangen.
zondag 4 juni 2017

Aansluiten van lichtarmaturen en kabels

5 lichtarmaturen monteren op plafond (er moeten 2 gaten per armatuur geboord worden ). Een paar netwerkkabels aansluiten.
zondag 4 juni 2017

Aanpassingen elektriciteit nodig en nieuw zekeringskast plaatsen

Ik wil een nieuwe zekeringskast laten plaatsen, eventueel met recuperatie van bestaande zekeringen. Er moet ook een nieuwe electriciteitskast geplaatst worden (verzwaring van de installatie van 1 fase naar 3 fase), deze nieuwe kast hangt niet meer langs de zekeringkast en er moet een nieuwe kabel getrokken worden (+- 25 m). Indien mogelijk zou deze kabel nog moeten kunnen aansluiten op de reeds bestaande kabel die naar de zekeringkast gaat (om geen plafond open te moeten breken), maar dat moet bekeken worden.
zaterdag 3 juni 2017

Elektriciteit volledig te vervangen

Elektriciteit dient volledig vervangen te worden. Er is momenteel nog geen zekeringskast aanwezig. Het huis bestaat uit kelder, gelijkvloers, bovenverdieping met drie kamers en zolder.
vrijdag 2 juni 2017

Zonnepanelen te verplaatsen

Ik heb een installatie zonnepanelen maar door verkoop van huis zou ik deze graag laten verplaatsen. Het gaat over 45 panelen. Een installatie van 10000W. Nu staan ze op een plat dak en ze zouden moeten verplaatst worden op een pannendak. Volgens de plaatser van toen kan je alles hergebruiken.
vrijdag 2 juni 2017

Aanleg stroomvoorziening voor jacuzzi

Ik wens een Jacuzzi te plaatsen in de tuin. Hiervoor is een aparte zekeringskast nodig met differentieelschakelaar, 40m kabel (3G4 XVB). Vermoedelijk ook elektrische keuring na werken.
vrijdag 2 juni 2017

Stroomverlies op te meten en te controleren

Wij hebben een zeer hoge energiefactuur gekregen. Wij vermoeden dat we met stroomverlies zitten en willen dit graag laten controleren.
woensdag 31 mei 2017

Gsm module in lift installeren

Graag wil ik offertes aanvragen om GSM-module te plaatsen in een appartementsgebouw met 4 liften om voor te leggen op onze Algemene Vergadering op 27 Juni. Voor het ogenblik hebben wij Proximus-abonnement. Dit is veel te duur.
woensdag 31 mei 2017

In orde brengen van elektriciteit met betrekking tot elektriciteitskeuring

De elektriciteit in mijn studio voldoet niet aan de normen. Volgende werken zouden moeten uitgevoerd worden - uitzoeken en herstellen van isolatiefout - plaatsen zekeringskastje incl. Differentieelschakelaar in kelder - optekenen van de elektrische installatie - aanwezigheid van de elektricien bij herkeuring
dinsdag 30 mei 2017

Aanpassen elektriciteit in winkelpand

Electriciteit : er moeten elektriciteitsaanpassingen gebeuren en deel nieuw gelegd worden in een winkelpand.
maandag 29 mei 2017

Nakijken stopcontacten en electriciteit

Electriciteit is deels uitgevallen. Sommige stopcontacten doen het niet meer in huis. Nazicht electriciteit.
maandag 29 mei 2017

Parlofoon herstellen

Parlofoon van appartement is kapot en moet hersteld worden.
maandag 29 mei 2017

Coax kabel vervangen

Coax kabel vervangen vanaf het distributie punt op het eerste verdiep naar het zesde verdiep. Lengte van de kabel minstens 28 meter..
zondag 28 mei 2017

Elektriciteit conform maken

Conform maken van bestaande (deels vernieuwde) elektriciteitsinstallatie in oud huis.
donderdag 25 mei 2017

Elektriciteit volledig vernieuwen

De elektriciteit is afgekeurd. Het is een bel-etage met 3 slaapkamer, bureau, garage, badkamer, living en keuken. Graag zou ik volledig willen vervangen.
woensdag 24 mei 2017

Herstellen parlofoon

Wij hebben een videofoon installatie met vijf binnenposten, deze werken nog, behalve dat we de persoon beneden niet kunnen horen. De bezoeker hoort de bewoner nog wel.
woensdag 24 mei 2017

Elektriciteitskast vervangen

Woning jaren 1960 - differentieel geïnstalleerd. Vervangen van bestaande installatie - zie foto.
dinsdag 23 mei 2017

Elektriciteit keuken vernieuwen

Mijn keuken dateert uit 1974 en bevat slechts één kring voor vier stopcontacten. Er zouden twee extra elektrische kringen moeten aangelegd worden: één voor (vaat)wasmachine en één voor de oven. De zekeringkast bevindt zich in de WC-ruimte, op zeker 12m afstand. De nieuwe bekabelingen (tot de twee extra stopcontacten voor wasmachine en oven) zouden dus door de gang, living en hal moeten aangelegd worden. De werken zouden binnen nu en 4 weken tijd vervolledigd moeten worden.
maandag 22 mei 2017

Aanpassen elektriciteit

Huis gekocht waarvan de electriciteit dient aangepast te worden. (van kast tot bedrading en extra stopcontacten)
maandag 22 mei 2017

Afstandsbediening garagepoort laten bijmaken

Ik zoek iemand voor het bijmaken van afstandsbedieningen waarmee we de poort op het werk kunnen openen. We hebben er reeds twee in ons bezit.
zondag 21 mei 2017

Diverse elektriciteitswerken uit te voeren

Ik zoek een vakman voor volgende elektriciteitswerken: Elektrische keuring, code op automatische garagepoort, spots hangen en extra stopcontacten plaatsen.
donderdag 18 mei 2017

Nazicht elektrische schakelaars

Vervangen van: - dubbel schakelaar licht (keuken-kelder) - prise + schakelaar slaapkamer - nakijken transfo verlichting spots woonkamer (vallen soms uit)
woensdag 17 mei 2017

Vernieuwen elektriciteit

Volledige vernieuwing van de elektrische installatie. De huidige is afgekeurd.
woensdag 17 mei 2017

Nazicht elektriciteit

Ik zoek een elektricien. Wij hebben een kortsluiting gehad waardoor een deel van onze elektriciteit niet meer werkt.
maandag 15 mei 2017

Tuinverlichting vernieuwen

Huidige tuinverlichting (verouderd) te vervangen door modern en energiebesparende installatie.
zaterdag 13 mei 2017

Herstellen parlofoon

Herstellen één parlofoon in appartement ( 2 de verdieping)
donderdag 11 mei 2017

Instalatie aanpassen en of vernieuwen

Elektriciteit is niet meer conform (te oud) had ik graag willen weten hoeveel het mij zou kosten om te installatie te vernieuwen? Meer info hierover.
donderdag 11 mei 2017

Vernieuwen zekeringkast

Bouwjaar installatie : oktober 1981. De installatie voldoet niet aan de voorschriften van het AREI
woensdag 10 mei 2017

Coax kabel laten trekken vanuit aftakkingsdoos -gevel derde verdiep-

Ik wil graag Telenet installeren in mijn appartement, hiervoor dient er nog een coaxkabel getrokken te worden tot binnen. De kabel dient over de gevel te lopen tot mijn appartement op de derde verdieping. Er zal dus ook door de facade geboord moeten worden. De afstand bedraagt vanaf aftakkingsdoos tot aansluiting TV ruwweg geschat een 25 meter.

Partners

Partners van Casius