Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende electriciens. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een electricien of meerdere electriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze electriciens uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw electricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Antwerpen.

344 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een electricien, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een electricien in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor: elektriciteitsleidingen vernieuwen, elektriciteit conform maken, parlofooninstallatie vervangen voor 6 appartementen, voorbereiding en uitvoering keuring O.C.B., elektriciteit opsplitsen in gebouw, renovatie elektriciteit voor keuring, parlofooninstallatie vervangen in appartementsgebouw, vernieuwen van elektrische installatie, renovatie van de elektriciteit voor keuring., vernieuwen van een zekeringskast, opstelllen eendraadschema en situatieplan en herkeuren elektriciteit, elektriciteitskast vernieuwen, keuring werfkast met definitieve aansluiting, aanvraag attest AREI certificaat, electriciteit conform maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke electricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Antwerpen:

maandag 20 februari 2017

Vervangen traphuisautomaat

Vervangen traphuisautomaat. Adresgegevens bij afspraak.
zondag 19 februari 2017

Elektriciteit opsplitsen in gebouw

Ik wil de elektriciteit splitsen. Er is namelijk 1 meter voor het heel gebouw waar er een appartement zit en een handelspand . Graag wil ik een aparte meter voor de appartement en 1 voor de handelspand.
zondag 19 februari 2017

Opsporen van kortsluiting in keuken

Opsporen van kortsluiting in keuken
dinsdag 14 februari 2017

Herstelling van parlophone in appartement met kleine andere klusjes

Ik woon in een appartementsgebouw en mijn parlofoon werkt niet meer. Na contact name met de syndicus blijkt de storing bij mij in het appartement te zijn en niet beneden bij de ingang. Ook zijn er een paar lampen die niet kapot zijn (heb ik getest) maar toch geen contact geven in de boekenkast en de hal. Graag hiervoor contact met een persoon die deze storingen kan herstellen.
dinsdag 14 februari 2017

Herstellen kantelpoort met Novotecnica motor box 0.1

Houten garagekanteldeur, loopt over rails met tegengewichten. Er is een probleem met de overbrenging, tand wielen of lagers in de behuizing. Kan dit gerepareerd worden?
maandag 13 februari 2017

Parlofooninstallatie vervangen in appartementsgebouw

Wij willen een nieuwe parlefooninstallatie vervangen voor 4 appartementen samen met de bellen en deuropener De draad kan dienen maar de installatie is meer dan 40jaar oud. Voor spoedig gevolg.
zondag 12 februari 2017

Parlofooninstallatie vervangen voor 6 appartementen

Ik zou de parlofoon installatie willen laten vervangen in een appartementsblok met 6 appartementen.
zondag 5 februari 2017

Elektriciteit leggen op een kamer

Trekken kabel vanaf elektriciteitskast naar kamer op eerste verdieping waar geen elektriciteit aanwezig is, ook aanbrengen van stopcontacten voor gedeelte van nieuwe keuken.
zondag 5 februari 2017

Elektrische klusjes

Er moeten 2 transfo's vervangen worden (nog niet in bezit van nieiwe transfo's). En er zou ook eens naar een elektrische rolluik gekeken moeten worden (die reageert plots niet meer).
woensdag 1 februari 2017

Opstelllen eendraadschema en situatieplan en herkeuren elektriciteit

Opstellen eendraad schema en situatieplan. En herkeuren elektriciteit. Rijwoning gelijkvloers, eerste verdiep, zolder. 13 kringen.
maandag 30 januari 2017

Elektriciteitskast vernieuwen

Ik zou graag mijn zekeringkast laten vervangen en mijn elektriciteit conform laten maken volgens Belgische normen. (Conform voor brandverzekering enz.). Huis is van 1968 HOBB en ik denk dat er sinds dan geen vernieuwingen zijn gebeurd.
zaterdag 21 januari 2017

Aardpen kloppen

30 januari komt de keurder de elektrische installatie keuren. Er moet nog een aardingspen geklopt worden. Wie heeft er nog tijd om dit tijdig te doen?
woensdag 11 januari 2017

Kabel voor tv leggen

Wil graag tv kijken in mijn slapkamer. Slaapkamer bevind zich letterlijk onder living.
dinsdag 10 januari 2017

Vernieuwing elektriciteit

Voor onze woning (1950) moeten we heel de elektriciteit en alles ivm leiding opnieuw aanleggen. Het gaat over zeker 125m² bewoonbare opp. Kunnen wij hiervoor een offerte verkrijgen?
dinsdag 10 januari 2017

Installatie elektrische doorstromer

Installatie elektrische doorstromer voor douche.
zondag 8 januari 2017

Doortrekken en bevestigen LAN kabel en bevestiging projectiescherm

De LAN kabel moet doorgetrokken worden naar mijn projectorpunt, echter het doortrekken kan niet langs de vloer geschieden. Schat in dat er ca 20 m kabel dient worden weggewerkt. Verder dient ook een projectiescherm te worden bevestigd. Omdat de klus en de mogelijkheden moeilijk in te schatten zijn, wordt een afspraak op prijs gesteld.Doortrekken kabel en wegwerken kabels.
donderdag 5 januari 2017

Verlichting oprit en tuin

Verlichting plaatsen: * grondspots op oprit (electriciteitsaansluiting ligt er; grondspots nog aan te kopen na bespreking; oprit reeds gelegd dus open te breken waar nodig (tbc: 3 rijen spots straat-huis) en in zelfde staat terug te brengen * één spotje onder brievenbus (aansluiting ligt er reeds; spot nog aan te kopen na bespreking) * één lamp/spot in tuin (aansluiting ligt er reeds; lamp/spot nog aan te kopen na bespreking) Alles inclusief bediening via lichtschakelaars binnen; zoals gezegd liggen electriciteitsaansluitingen er reeds.
zaterdag 31 december 2016

Coaxskabel voor telenet doortrekken

Een nieuwe coaxkabel voor Telenet doortrekken in een appartement, de oude ligt er al maar is niet snel genoeg meer afstand ongeveer 20 meter kan ook meer zijn
dinsdag 27 december 2016

Installatie videofoon in appartementsgebouw

Voor 8 appartementen in een gebouw willen we bestaand parlofoon system vervangen door een videofoon system. Graag een prijsofferte.
maandag 12 december 2016

Renovatie elektriciteit

Nieuwe kring toevoegen naar 1 ste verdiep + lamp. Nakijken en aansluiten aarding op stopcontacten. Bijzetten van telkens 1 stopcontact in 3 slaapkamers. Nakijken stopcontact keuken (werkt niet). Bijplaatsen stopcontact kelder. Nakijken stopcontact living, komen soms vonkjes uit wanneer er stekker wordt ingestoken. Keuring van de installatie.
woensdag 7 december 2016

Inbreuken elektrische keuring

Wij staan op het punt om een huis aan te kopen maar het keuringsverslag van elektrische installaties is niet conform. Wij hadden graag een offerte ontvangen om de vastgestelde inbreuken te laten herstellen. We hadden ook graag geweten of er breekwerk aan te pas zou kunnen komen. Het keuringsverslag is toegevoegd in bijlage.
woensdag 30 november 2016

Nazicht bewakingscamera

Camera van Bascom gekocht en is defect.. Kan iemand deze nakijken of herstellen?
zondag 27 november 2016

Herstellen parlofoon aiphone

Ik ben reeds een aantal jaren in het bezit van een parlofoon Aiphone JK 1MED. Vorige week is deze echter uitgevallen.Hij reageert niet meer op de deurunit. Kan ik deze ergens laten herstellen?
dinsdag 22 november 2016

Grondige renovatie van elektrticiteit

Voor alleenstaande woning van '61 moet de volledige elektrische installatie gerenoveerd worden. Keuring bij aankoop heeft een lijst van noodzakelijke aanpassingen opgeleverd. De belangrijkste: - 4 slechte zekeringskasten - geen aarding in 3/4 van het huis - aarding van installatie volstaat niet - verbinding tussen de kasten niet voldoende sterk - etc. Doel is zo weinig mogelijk te slijpen daar de woning in een goede staat is.
maandag 21 november 2016

Zekeringkast plaatsen

Erkende elektricien voor het plaatsen van een zekeringskast voor keuringsrapport (electrische installatie), te plaatsen in een kleine en bestaande studio...

Partners

Partners van Casius