Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
490 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Antwerpen:

zondag 9 december 2018

Tekenen van elektrisch schema en situatieschema voor chalet

We zoeken een vakman voor het maken van eendraadsschema en situatieschema in nieuw gemaakte chaletwoning: 1 living 2 slaapkamers 1 badkamer 1 keuken en 1 bergkot.
zaterdag 8 december 2018

Elektriciteit conform maken voor verkoop

Elektriciteit conform maken voor keuring. Zekeringkast reeds geplaatst doch te controleren. Stopcontacten zijn allemaal zonder aardingspen.
vrijdag 7 december 2018

Elektriciteit op orde zetten voor de keuring

Ik wil mijn huis verkopen. De keuring van de installatie besluit : 'DE INSTALLATIE VOLDOET NIET AAN HET AREI'. Ik wil de potentiële koper een huis aanbieden, waarvan de elektrische installatie in orde is. Er werden een 15tal inbreuken vastgesteld.
woensdag 5 december 2018

Elektriciteit op orde zetten voor de keuring

Ik ben op zoek naar een professionele elektricien die de keuring gaat begeleiden. Er zijn ook nog kleine werkjes nodig (dimmer installeren, stopcontact, lampen buiten aansluiten) Ik schat ongeveer 1 dag werk. De installatie is nieuw, van 6 jaar geleden. Maar die was nooit gekeurd omdat de vorige elektricien is ziek geworden (een heel oude man). Het gaat over een volledig gerenoveerd herenhuis in centrum Antwerpen, 200m²
donderdag 29 november 2018

Plaatsen van deurbel met doorschakeling naar gsm

Een extra deurbel installeren. Bij voorkeur een met doorschakeling naar de gsm.
woensdag 21 november 2018

Conform maken elektriciteit in appartement

Conform maken en keuring van elektriciteit voor een appartement.
dinsdag 13 november 2018

Parlofoon in appartementsgebouw vernieuwen

In een gebouw met drie appartementen willen we de parlofonie vervangen. We hebben buiten een post nodig met drie bellen en een mooie inox plaat er rond. Op het gelijkvloers en tweede verdieping is er enkel een parlofoon met hoorn in de gang nodig waar mensen ook de deur mee open moeten kunnen doen. Op de eerste verdiep is er dezelfde parlofoon met hoorn nodig in de gang maar we willen ook 3 afstandsbedieningen om de deur afzonderlijk vanuit drie verschillende kamers open te kunnen doen. Liefst willen we door de afstandbediening ook kunnen praten maar als het niet gaat, is het ok om enkel te drukken en open te doen. De bestaande bekabeling is nog in orde en moet niet worden vervangen. We willen geen videofonie.
maandag 12 november 2018

Elektrische boiler dringend vervangen

Onze elektrische boiler, merk Atlantic, 200 liter, horizontaal, twee fasen, is stuk. Deze zou dringend moeten worden vervangen. Liefst door hetzelfde model zodat een minimum aan aanpassingen moet gebeuren met de leidingen. Veiligheidsagregaat is ook stuk, het toevoer ventiel laat door, zou ook vervangen moeten worden. De boiler bevindt zich op zolder.
zondag 11 november 2018

Elektriciteit conform maken voor herkeuring

We hebben een huis aangekocht, waarvan de elektriciteit niet conform is. Het gaat om een huis in goede staat, dus hier en daar aanpassing en heropmaken plannen.
vrijdag 9 november 2018

Elektriciteitsschema opstellen voor keuring

Nieuw eendraadschema opstellen en aanpassen van onderstaande inbreuken vastgesteld door elektriciteitskeuring. (Het gaat om relatief kleine aanpassingen, zoals bv. symbolen aanpassen op grondplan). 1 Het ééndraadschema strookt niet met de werkelijkheid (art. 16 AREI). 2.Op kring F en G geen aansluitingen. 2 Het situatieschema strookt niet met de werkelijkheid (MB). 3 Stopcontacten zonder aarding dienen juist symbool te hebben. 4 Stopcontacten zonder aarding: pen mag niet afgebroken zijn. Juiste stopcontacten dienen voorzien te worden. 5 Het gebruik van geleiders van het type VOB, zonder bijkomende afscherming is niet toegestaan (art. 207, 210 AREI).
woensdag 7 november 2018

Elektriciteit vernieuwen in een horecazaak

Elektriciteitswerken in een horeca zaak en discotheek. Alle stopcontacten nakijken, verlichting in toilet herstellen , vernieuwen. Dit is met een gelijkvloers en bovenverdieping.
maandag 5 november 2018

Parlofoon herstellen

Mijn parlofoon geeft alleen nog een luid gezoem/gebrom zowel buiten aan de deur als binnen in de 2 binnenposten (eerste en tweede verdieping). Het is een ATEA toestel.
maandag 29 oktober 2018

Elektriciteitsschema opstellen voor keuring

Opmaken van een plan voor de keurig elektriciteit in een hoekwining.
zondag 28 oktober 2018

Automatisering voordeur herstellen en parlofoons vervangen

Automatisch openen van voordeur van appartement werkt nog maar af en toe. Waarschijnlijk is de verbinding bij een van de kabels niet meer goed. Dit herstellen alsook vernieuwen van 6 parlofoons en voordeurbel.
dinsdag 23 oktober 2018

Parlofoon vervangen door een moderner type

Mijn parlofoontoestel is ondertussen zeer oud en wens dit te vervangen door een nieuwer toestel. Dit toestel hoeft geen extra functionaliteit te bezitten. Huidige toestel werkt ook perfect.
maandag 22 oktober 2018

Parlofoon vervangen

Vervangen van binnen parlofoon in appartement . Gewone parlofoon, binnenparlofoon.
donderdag 18 oktober 2018

Schemas electriciteit opmaken + keuring elektrische installatie

1) Het opmaken van een ééndraad- en situatieschema, welk nodig zijn voor de keuring van de elektrische installatie. 2) Het keuren van de elektrische installatie (vrijstaand huis is van 1993, en moet na 25 jaar herkeurd worden)
woensdag 10 oktober 2018

Conform maken keuring

Ik zou graag op basis van een keuring . Advies over de nodige werken .
maandag 8 oktober 2018

CAT7 bekabeling aanleggen van kelder tot 2de verdiep + router

Van de kelder tot het bovenste verdiep een cat7 bekabeling laten aanleggen, inclusief router op tusesnverdiep .
woensdag 3 oktober 2018

Zekeringkast vervangen

Na muur-wederopbouw is de oude zekeringskast verwijderd door de handwerkers. We hebben een nieuwe zekeringskast die nu moet worden aangesloten, evt draden ingekort. Gaat over ong 5-6 zekeringen. Wegens oud huis is geen bedradingsschema aanwezig, enkel wat we weten. Documentatie van het schema mag optioneel op de offerte verschijnen.
woensdag 3 oktober 2018

Elektriciteit vernieuwen

Elektriciteit renoveren van gehele bovenverdieping + plaatsen nieuwe elektriciteitskast.
woensdag 3 oktober 2018

Coax kabels laten trekken in 3 slaapkamers

Naar 3 slaapkamers een coax kabel laten trekken.
zaterdag 29 september 2018

Oorspronkelijke kabel buiten werking plaatsen en nieuwe kabel trekken

Inductie vuur werkt niet meer. De oorspronkelijke kabel ligt onder onze vloer die zou buiten werking moeten worden gesteld. En een nieuwe kabel trekken , deze moet onder de keukenkasten.
zaterdag 22 september 2018

Deurbel en slotsysteem herstellen/vervangen van huis

Onze deurbel werkt niet meer en ook het systeem om van boven de deur te openen werkt niet meer. Beide zouden moeten gerepareerd of vervangen worden.
vrijdag 14 september 2018

Elektriciteitsschema uittekenen van bijgebouw voor keuring

Wij hebben onlangs een laadpaal laten plaatsen voor onze elektrische wagen en moeten dit nog laten keuren. Nu blijkt dat we geen elektrisch schema voorhanden hebben van het bijgebouw dus moet dit nog uitgetekend worden.

Partners

Partners van Casius