Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
512 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Antwerpen:

zondag 18 augustus 2019

Nieuwe elektriciteit plaatsen in een nieuwbouw

Plaatsen van volledige elektriciteit in een nieuwbouwwoning.
zaterdag 10 augustus 2019

Ophangen van lampen in appartement

Ik wil 15 lampen laten ophangen in een nieuwbouw appartement. Het gaat om 14 opbouw spots in het appartement en 1 led TL lamp in de berging in de kelder.
donderdag 1 augustus 2019

Electriciteit conform maken

-Negatief keuringsverslag - Eéndraadschema ontbreekt - Situatieschema ontbreekt - Meetklem in aardgeleider is niet aanwezig, of is moeilijk bereikbaar. - Markering en identificatie van de bestemming van de schakelaars, beschermingsinrichtingen, differentieelschakelaars, transformatoren enz.... - De beschermingsgraad van het gebruikte materiaal in de badkamer is niet aangepast aan het volume.
woensdag 31 juli 2019

Telenet kabels doortrekken naar 4de verdieping

We zouden een telenet kabel moeten doortrekken naar de 4de verdieping. Er is een grijs telenet kastje aanwezig tegen de gevel van het gebouw. Er zou door 2 muren geboord moeten worden. En de kabel zou ook verder getrokken moeten worden naar de slaapkamer.
woensdag 31 juli 2019

Verplaatsen elektriciteitskast

elektriciteitskast moet verplaatst worden naar een andere ruimte
maandag 29 juli 2019

Elektriciteit conform nieuwe huis

Wij zouden graag een huis kopen waarbij de elektriciteit niet conform is. De kabels zouden ook naar de kelder getrokken moeten worden.
maandag 22 juli 2019

Trekken van kabels voor poort

Voor de plaatsing van poort dienen 2 kabels getrokken te worden vanuit huis (1 voor automatisatie poort) en 1 voor videofoon. Lengte tussen 10 en 15m
woensdag 17 juli 2019

Elektrische installatie in orde maken

Hebben een huis gekocht, bouwjaar ergens jaren '70. We willen graag de elektriciteit op orde laten maken. Inclusief de voorbereidingen voor een dak vol zonnepanelen, daar zal een aparte groep voor moeten worden aangelegd neem ik aan.
zondag 14 juli 2019

Zonneboiler Wilo herstellen

De zonneboiler geeft een foutmelding en warmt het water niet meer op.
zondag 7 juli 2019

Herstelling elektrische zonnewering

Mijn zonwering met knikarm is stuk. De elektrische motor maakt nog wel een geluid maar het beweegt niet meer.