Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende electriciens. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een electricien of meerdere electriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze electriciens uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw electricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Antwerpen.

394 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een electricien, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een electricien in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor: installatie 2 accumulatiekachels in living/keuken van appartement, plaatsing meterkast en nieuwe aansluiting, renovatie afgekeurde elektriciteit, elektriciteit conform maken, elektriciteit conform maken, elektriciteitskeuring in appartement, elecktriciteit keuring en schema opstellen, opstellen ééndraad- en situatieschema in chalet, elektriciteit vernieuwen, vervangen van elektrische verwarming, electriciteit conform maken, elektriciteit nazien, in orde zetten en laten keuren, elektrische installatie conform wetgeving maken, elektriciteitsinstallatie vernieuwen, inbreuken bestaande electriciteitsinstallatie oplossen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke electricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Antwerpen:

dinsdag 19 september 2017

Electriciteit conform maken

Prijs indicatie: elektriciteitswerken Hoeveel kost ongeveer het op deze woning conform te maken (5 punten, zie bijlage). Ik stuur ook de beschikbare foto's van belang mee. Dit is een woning die ik graag zou kopen vandaar een prijsindicatie om te zien of het haalbaar is.
vrijdag 15 september 2017

Deurbel installeren voor appartement

Ik wil een deurbel set laten installeren voor 1 appartement. Ik heb een deurbel set van 3 opties maar wil enkel dat er de buitendeur na druk op de knop en antwoord met telefoon word geopend. Binnendeur hoeft niet.
vrijdag 8 september 2017

Repareren van deurbel

Deurbel is defect, graag zo spoedig mogelijk te repareren.
donderdag 7 september 2017

Elektriciteitsinstallatie vernieuwen

Ik wil nieuwe elektriciteit plaatsen in appartement van 90 m²
woensdag 6 september 2017

Inbreuken bestaande electriciteitsinstallatie oplossen

Bij de aankoop van mijn woning zijn enkele inbreuken aangetroffen bij mijn electriciteitsinstallatie. Het gaat over een woning ouder dan 10 jaar. Ik had deze graag laten wegwerken zodat ze voldoet aan het AREI.
maandag 4 september 2017

Elecktriciteit keuring en schema opstellen

Elektriciteit keuren en schema opstellen. Voorlopige keuring, deze was maar tijdelijk gekeurd dus nu de definitieve nodig. Er was een nieuwe meter geplaatst.
zondag 3 september 2017

Opstellen ééndraad- en situatieschema in chalet

Wij hebben een chalet gekocht gebouwd in 2003 waarvan de schema's zoek zijn en vervolgens een keuring van de installatie. Wij zouden een eenddraadschema en een situatieschema moeten laten opmaken voor deze chalet. Oppervlakte chalet 60 m² met bovenverdieping die kleiner is.
zaterdag 2 september 2017

Elektriciteit vernieuwen

Elektrische installatie in orde brengen volgens het AREI. Eventueel toevoegingen/aanpassingen met zicht op volgende renovaties (met domotica). Afgekeuringsverslag toegevoegd in bijlage.
dinsdag 29 augustus 2017

Elektriciteitsinstallatie in orde brengen

De elektriciteitsinstallatie moet in orde gebracht worden.Het keuringsverslag is ter beschikking.
dinsdag 29 augustus 2017

Vervangen van elektrische verwarming

Ik heb bijna 50 jaar oude convectoren van Masser, graag vernieuwen. Kunnen die vervangen worden door meer rendabele inrichting?
vrijdag 11 augustus 2017

Nazicht en herstel parlofoon

Bestaande parlefooninstallatie met 3 toestellen (1 per appartement) en 1 deurtelefoon voordeur. Daaraan gekoppeld deuropener.
vrijdag 11 augustus 2017

Electriciteitsklusjes uit te voeren

1. Stekkerdoos aan muur keuken hangt los. 2. Inbouwspot keuken : de veren ontbreken en hangt dus uit het plafond. Witte spot. Diameter 8 cm 3. Lichtje dampkap ATAG domestic SHM911 brandt niet meer. De lichtjes zijn vervangen maar werkt nog niet. De motor werkt wel. Mogelijk is de schakelknop stuk.
donderdag 10 augustus 2017

Parlofoon en deurbel herstellen

Ik woon in een appartement met een parlofoon zonder camera. De deurbel doet het niet en ik hoor ook niets door de parlofoon. Als er word gebeld naar mijn gsm nummer kan ik wel van bovenuit de deur open doen door op de buzzer te drukken.
zondag 6 augustus 2017

Keuring en opstellen van ééndraad en situatieschema

Opstellen van een ééndraad- en een situatieschema met keuring.
zaterdag 5 augustus 2017

Electriciteitsituatieplan opmaken en 2 schakelaars vervangen

Na de aankoop van ons huis bleek het electriciteit situatieplan nog niet in orde te zijn. We hadden dit graag in orde laten maken en gelijktijdig te bekijken of er hier en daar aanpassingen moeten gebeuren. Er moeten aovast 2 licht schakelaars vervangen worden en de verlichting in onze garage werkt niet meer.
donderdag 3 augustus 2017

Zekeringskast aanpassen en stopcontacten plaatsen

Bestaande zekeringkast vervangen door een krachtigere. Appartement wordt gemaakt in een huis. Een stuk of 4 extra stopcontacten te plaatsen.
donderdag 3 augustus 2017

Elektriciteitswerken uitvoeren

Voor de plaatsing van onze keuken zouden alle stopcontacten op de juiste plaats moeten zitten. Dit zou voor 25 augustus moeten gebeuren.
donderdag 3 augustus 2017

Buitenbel en intercom aansluiting naar 1ste verdieping herstellen

De buitenbel en intercom werkt niet naar het op de eerste verdieping gelegen appartement.
donderdag 3 augustus 2017

Nazicht van elektriciteit en aanpassen naar huidige norm

Nazicht elektriciteit in woning. Conform maken.
maandag 31 juli 2017

Algemene elektrischiteitswerken uit te voeren

Indien mogelijk nieuwe draad trekken naar kookvuur of zekering verkleinen Stroomverlies uit kring stopcontacten keuken halen Extra aarding plaatsen Eendraadschema Nieuwe zekering en leiding leggen voor elektrische poort (ong 5 meter)
maandag 31 juli 2017

Elektrische installatie conform maken

Ten gevolge van de aankoop van een huis uit 1962, met de originele elektrische installatie, zouden wij deze willen laten conform maken aan de huidige normen.
vrijdag 28 juli 2017

Internetkabel trekken

Ik zoek een vakman om een internetkabel te trekken van de kelder tot in het 4de verdiep. Kabel nog niet aangekocht.
woensdag 26 juli 2017

Elektriciteit aanpassen op zolder en elektriciteit conform maken

Ik heb een keuringsattest van de elektriciteit voor mijn woning. Ik zou deze willen laten aanpassen zodat ze volgens de wet reglementair is, alsook enkele stopcontacten bijplaatsen in huis. Ik heb onlangs mijn zolder laten renoveren en wil graag daar ook elektriciteit bijplaatsen en verlichting.
woensdag 26 juli 2017

Stopcontacten verplaatsen en stopcontactdozen vastmaken

Verplaatsen van stopcontacten in de hoogte (2 cm). Vastmaken van stopcontactdozen en kabels aan meubilair of wand.
woensdag 19 juli 2017

Kabel doortrekken van kelder naar 3de verdieping voor internet

Voor het verkrijgen van internet op mijn appartement moet ik de stijgingslijn laten vervangen. Kunt u mij zeggen hoeveel dit me zou kosten voor de lijn te laten vervangen tot aan het 3 de verdiep. Kabel door te trekken van kelder naar 3 de verdieping.

Partners

Partners van Casius