Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende electriciens. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een electricien of meerdere electriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze electriciens uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw electricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Antwerpen.

384 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een electricien, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een electricien in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor: tl armaturen en eco tl lampen plaatsen in winkel, elektriciteit volledig vernieuwen, conformiteit electriciteit, doorstromer plaatsen, keuring en opstellen van ééndraad en situatieschema, elektrische installatie vernieuwen, conform maken van elektriciteit, elektriciteit aanpassen op zolder en elektriciteit conform maken, elektrische schema's duplex appartement uitvoeren, opmaken eenddraadschema en situatieschema, elektriciteit in orde brengen, tuinhuis voorzien van elektriciteit, rookmelders plaatsen in appartementen, elektrisch schema te tekenen, elektriciteit conform maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke electricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Antwerpen:

woensdag 26 juli 2017

Binnenbekabeling voor Telenet aan te brengen

Binnenbekabeling (UTP en coaxkabels) te leggen voor mijn digitale televisie en internet van Telenet.
woensdag 26 juli 2017

Elektriciteit aanpassen op zolder en elektriciteit conform maken

Ik heb een keuringsattest van de elektriciteit voor mijn woning. Ik zou deze willen laten aanpassen zodat ze volgens de wet reglementair is, alsook enkele stopcontacten bijplaatsen in huis. Ik heb onlangs mijn zolder laten renoveren en wil graag daar ook elektriciteit bijplaatsen en verlichting.
woensdag 26 juli 2017

Stopcontacten verplaatsen en stopcontactdozen vastmaken

Verplaatsen van stopcontacten in de hoogte (2 cm). Vastmaken van stopcontactdozen en kabels aan meubilair of wand.
woensdag 19 juli 2017

Kabel doortrekken van kelder naar 3de verdieping voor internet

Voor het verkrijgen van internet op mijn appartement moet ik de stijgingslijn laten vervangen. Kunt u mij zeggen hoeveel dit me zou kosten voor de lijn te laten vervangen tot aan het 3 de verdiep. Kabel door te trekken van kelder naar 3 de verdieping.
zondag 16 juli 2017

Plafondspot ophangen, probleem met bedrading

Willen plafondspot ophangen maar lukt niet, de spot brand wel maar niet in de keuken.
vrijdag 14 juli 2017

Uitgevallen stroomkring herstellen na vochtprobleem

Na een vochtlek (lekkende afvoer van de douche) is één stroomkring buiten werking door een aardlek. De kring omvat het licht en de stopcontacten van de badkamer en de woonkamer. Dus de opdracht is gelijkvloers in een vrijstaande woning. Opdracht is het detecteren van aardlek en probleem oplossen/omzeilen zodat de stroomkring terug werkt.
woensdag 12 juli 2017

Parlofoon appartement herstellen

Parlofoon herstellen. Wij kunnen de mensen die aan bellen wel horen, maar zij ons niet...
woensdag 12 juli 2017

Parlofoon te vervangen

Een bestaande parlofoon te vervangen. Huis verdeeld in 3 appartementen. Voordeur met elelktrisch slot.
donderdag 6 juli 2017

Parlofoon appartement herstellen

De parlofoon van m'n appartement werkt niet meer. We vermoeden een slecht contact in het appartement zelf.
maandag 3 juli 2017

Elektriciteit volledig vernieuwen

Ik zoek een vakman voor het vernieuwen van de elektriciteit voor 2 appartementen. Volledige vernieuwing van elektrische installatie.
maandag 3 juli 2017

Elektriciteitswerken uitvoeren

3 meter op 1 meter elektriciteit plaatsen Extra stopcontacten in keuken Aandachtspunten electriciteitskeuring oplossen ( direct en indirect el gevaar)
zondag 2 juli 2017

Opstellen van ééndraadschema en situatieschema

Woonst wordt verkocht met een niet conform elektrisch attest vanwege oa het ontbreken van een ééndraads- en situatieschema. Overige inbreuken zijn minimaal. Eigenaar is echter verplicht een CONFORM attest te overhandigen bij het verlijden van de akte. Dit zou dus in orde moeten gemaakt worden.
woensdag 28 juni 2017

Vervangen kookplaat keuken

Ik wil een 2 pits kookplaat vervangen door een 4 pits keramische kookplaat met druktoetsen. De huidige moet vervangen worden. Ook moet er een dikkere kabel voorzien worden van de zekeringenkast naar het fornuis. Dit mag in een opbouw goot geplaatst worden (lengte kabel +/- 6 meter). Ook is er een zwaardere aansluitdoos nodig.
maandag 26 juni 2017

Elektriciteit conform maken

Elektriciteit conform laten maken.
zaterdag 24 juni 2017

Elektriciteit vernieuwen

Huis van 1950. Groot deel van elektriciteit moet vernieuwd worden. Totaalrenovatie van de elektriciteit. Van bel-étage tot aan zolder. Verdieping per verdieping afwerken.
donderdag 22 juni 2017

Vernieuwen van elektriciteit

Elektriciteit in mijn appartement volledig vernieuwen. Oppervlakte circa 85 m². 2 slaapkamers 1 badkamer 1 wc 1 living 1 keuken 1 inkomhal
dinsdag 20 juni 2017

Elektriciteit conform maken

We hebben een huis gekocht en de elektrische installatie is niet conform. Wij willen alles in orde brengen. In de bijlage vindt u het attest van de keuring. Elektrische kaart vervangen en kabels in de muur bevestigen. In de badkamer is er een stopcontact niet in orde. Ook in de kelder nog klein werkje. Bekijken in samenspraak met vakman wat er nog mogelijk moet gebeuren.
dinsdag 20 juni 2017

Elektriciteit volledig vernieuwen

Ik moet mijn elektriciteit vernieuwen. Het appartement is 176 m². Appartement met eetkamer, keuken, 4 slaapkamer, 1 badkamer, 1 douchekamer, wc kamer.
maandag 19 juni 2017

Elektriciteit renoveren in appartement

Renovatie van de elektrische installatie conform voor een appartement van 100 m²- bouwjaar 1970 Werken uit te voeren : vervangen/vernieuwen verdeelbord, trekken nieuwe bekabeling, vervangen van schakelmateriaal en stopcontacten, plaatsing meervoudige stekkerdozen, maken van elektriciteitsplan, afleveren van een positief keuringsattest, estimatie van de duurtijd van de werken + indicatie van het uurloon (prijzen moeten incl BTW zijn).
woensdag 14 juni 2017

Verplaatsen zonnepanelen naar een andere woning

We hebben momenteel een installatie van 25 zonnepannelen, waarvan er 16 op dak liggen van de garage (die kan ik zelf afbreken) en 9 op schuin dak van huis (ca. 7 meter). Installatie zou overgeplaatst moeten worden naar nieuwe woning (ca. 3. 5km verder): 8 op dak van carport + 17 op dak van huis.
dinsdag 13 juni 2017

Renoveren van elektriciteit in een verouderde woning

Wij moeten de elektriciteit vernieuwen in een oud huis. Graag ter plaatse komen kijken.
maandag 12 juni 2017

Deurbel installeren

Ik wil ons huidige video deurbel vervangen worden door een wifi deurbel.
maandag 12 juni 2017

Opmaken schema elektriciteit

Voor herkeuring electriciteit appartement in Antwerpen noord moet een eendraadsschema en situatieschema worden opgemaakt.
donderdag 8 juni 2017

Verplaatsen van patches

Wij zouden de patches van het vierde verdiep naar het derde verdiep willen verplaatsen, dit omdat deze (zo goed als) vol zit. De kabels lopen door een makkelijk te bereiken kabelgoot.
donderdag 8 juni 2017

Zonnepanelen plaatsen op hellend dak

Zonnepanelen leggen op een hellend dak.

Partners

Partners van Casius