Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende electriciens. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een electricien of meerdere electriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze electriciens uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw electricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Antwerpen.

365 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een electricien, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een electricien in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor: renoveren van elektriciteit in een verouderde woning, elektriciteit vernieuwen, elektriciteit conform maken, vernieuwen van elektriciteit, elektriciteit volledig vernieuwen, elektriciteit conform maken, elektriciteit renoveren in appartement, renoveren van elektriciteit in een verouderde woning, parlofoon vervangen appartement, zonnepanelen plaatsen op hellend dak, conform maken elektriciteit appartement, elektriciteit volledig te vervangen, elektriciteitswerken uit te voeren voor keuring, elektriciteit volledig vernieuwen, keuring elektriciteit appartement en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke electricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Antwerpen:

zaterdag 24 juni 2017

Elektriciteit vernieuwen

Huis van 1950. Groot deel van elektriciteit moet vernieuwd worden. Totaalrenovatie van de elektriciteit. Van bel-étage tot aan zolder. Verdieping per verdieping afwerken.
donderdag 22 juni 2017

Vernieuwen van elektriciteit

Elektriciteit in mijn appartement volledig vernieuwen. Oppervlakte circa 85 m². 2 slaapkamers 1 badkamer 1 wc 1 living 1 keuken 1 inkomhal
dinsdag 20 juni 2017

Elektriciteit conform maken

We hebben een huis gekocht en de elektrische installatie is niet conform. Wij willen alles in orde brengen. In de bijlage vindt u het attest van de keuring. Elektrische kaart vervangen en kabels in de muur bevestigen. In de badkamer is er een stopcontact niet in orde. Ook in de kelder nog klein werkje. Bekijken in samenspraak met vakman wat er nog mogelijk moet gebeuren.
dinsdag 20 juni 2017

Elektriciteit volledig vernieuwen

Ik moet mijn elektriciteit vernieuwen. Het appartement is 176 m². Appartement met eetkamer, keuken, 4 slaapkamer, 1 badkamer, 1 douchekamer, wc kamer.
maandag 19 juni 2017

Elektriciteit renoveren in appartement

Renovatie van de elektrische installatie conform voor een appartement van 100 m²- bouwjaar 1970 Werken uit te voeren : vervangen/vernieuwen verdeelbord, trekken nieuwe bekabeling, vervangen van schakelmateriaal en stopcontacten, plaatsing meervoudige stekkerdozen, maken van elektriciteitsplan, afleveren van een positief keuringsattest, estimatie van de duurtijd van de werken + indicatie van het uurloon (prijzen moeten incl BTW zijn).
woensdag 14 juni 2017

Verplaatsen zonnepanelen naar een andere woning

We hebben momenteel een installatie van 25 zonnepannelen, waarvan er 16 op dak liggen van de garage (die kan ik zelf afbreken) en 9 op schuin dak van huis (ca. 7 meter). Installatie zou overgeplaatst moeten worden naar nieuwe woning (ca. 3. 5km verder): 8 op dak van carport + 17 op dak van huis.
dinsdag 13 juni 2017

Renoveren van elektriciteit in een verouderde woning

Wij moeten de elektriciteit vernieuwen in een oud huis. Graag ter plaatse komen kijken.
maandag 12 juni 2017

Deurbel installeren

Ik wil ons huidige video deurbel vervangen worden door een wifi deurbel.
maandag 12 juni 2017

Opmaken schema elektriciteit

Voor herkeuring electriciteit appartement in Antwerpen noord moet een eendraadsschema en situatieschema worden opgemaakt.
donderdag 8 juni 2017

Verplaatsen van patches

Wij zouden de patches van het vierde verdiep naar het derde verdiep willen verplaatsen, dit omdat deze (zo goed als) vol zit. De kabels lopen door een makkelijk te bereiken kabelgoot.
donderdag 8 juni 2017

Zonnepanelen plaatsen op hellend dak

Zonnepanelen leggen op een hellend dak.
woensdag 7 juni 2017

Conform maken elektriciteit appartement

Wij zijn op zoek naar een elektricien die gedurende de zomermaanden ons appartement kan helpen renoveren. Conform maken.
dinsdag 6 juni 2017

Storing in elektriciteit verhelpen

We hebben een probleem met de elektriciteit in de waskamer. Er kwam rook uit het stopcontact. Geen elektriciteit meer aanwezig in de kamer. Ik zoek dus dringend een vakman die dit kan oplossen.
woensdag 31 mei 2017

Gsm module in lift installeren

Graag wil ik offertes aanvragen om GSM-module te plaatsen in een appartementsgebouw met 4 liften om voor te leggen op onze Algemene Vergadering op 27 Juni. Voor het ogenblik hebben wij Proximus-abonnement. Dit is veel te duur.
woensdag 31 mei 2017

In orde brengen van elektriciteit met betrekking tot elektriciteitskeuring

De elektriciteit in mijn studio voldoet niet aan de normen. Volgende werken zouden moeten uitgevoerd worden - uitzoeken en herstellen van isolatiefout - plaatsen zekeringskastje incl. Differentieelschakelaar in kelder - optekenen van de elektrische installatie - aanwezigheid van de elektricien bij herkeuring
dinsdag 30 mei 2017

Aanpassen elektriciteit in winkelpand

Electriciteit : er moeten elektriciteitsaanpassingen gebeuren en deel nieuw gelegd worden in een winkelpand.
donderdag 25 mei 2017

Elektriciteit volledig vernieuwen

De elektriciteit is afgekeurd. Het is een bel-etage met 3 slaapkamer, bureau, garage, badkamer, living en keuken. Graag zou ik volledig willen vervangen.
woensdag 24 mei 2017

Herstellen parlofoon

Wij hebben een videofoon installatie met vijf binnenposten, deze werken nog, behalve dat we de persoon beneden niet kunnen horen. De bezoeker hoort de bewoner nog wel.
woensdag 24 mei 2017

Elektriciteitskast vervangen

Woning jaren 1960 - differentieel geïnstalleerd. Vervangen van bestaande installatie - zie foto.
woensdag 17 mei 2017

Vernieuwen elektriciteit

Volledige vernieuwing van de elektrische installatie. De huidige is afgekeurd.
woensdag 17 mei 2017

Nazicht elektriciteit

Ik zoek een elektricien. Wij hebben een kortsluiting gehad waardoor een deel van onze elektriciteit niet meer werkt.
zaterdag 13 mei 2017

Herstellen parlofoon

Herstellen één parlofoon in appartement ( 2 de verdieping)
donderdag 11 mei 2017

Instalatie aanpassen en of vernieuwen

Elektriciteit is niet meer conform (te oud) had ik graag willen weten hoeveel het mij zou kosten om te installatie te vernieuwen? Meer info hierover.
woensdag 10 mei 2017

Coax kabel laten trekken vanuit aftakkingsdoos -gevel derde verdiep-

Ik wil graag Telenet installeren in mijn appartement, hiervoor dient er nog een coaxkabel getrokken te worden tot binnen. De kabel dient over de gevel te lopen tot mijn appartement op de derde verdieping. Er zal dus ook door de facade geboord moeten worden. De afstand bedraagt vanaf aftakkingsdoos tot aansluiting TV ruwweg geschat een 25 meter.
maandag 8 mei 2017

Keuring en opstellen ééndraadschema

Ik heb een keuringsverslag van mijn elektrische installatie nodig voor de verkoop van mijn woning. Ik beschik niet over een ééndraadschema. Dit zou eveneens moeten opgesteld worden.

Partners

Partners van Casius