Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
492 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Antwerpen:

maandag 18 februari 2019

Elektriciteitskast vervangen en vernieuwen van elektriciteit

Ik heb een huis gekocht waarvan de elektriciteit afgekeurd is (het keuringsattest kan ik bezorgen). De voornaamste opmerkingen zijn: - Geen aarding aanwezig, spreidingsweerstand niet kunnen meten, geen isolatiemeting kunnen doen, geen continuïteit kunnen meten - Gas en waterleidingen zijn niet geaard - Geen algemene verliesstroomschakelaar aanwezig, geen bijkomende verliesstroomschakelaar aanwezig - VERDEELBORD ONBEREIKBAAR, geen waarnemingen in het bord kunnen doen zoals soorten draad met de juiste sectie’s of niet, I kalibreerelementen, aftakkingen, aantal kringen voor verlichting etc. - Geen schema’s en kringaanduidingen aanwezig We zouden zo veel mogelijk werk zelf willen doen (bijvoorbeeld uitslijpen) om de kosten te drukken.
vrijdag 15 februari 2019

Opmaken elektrische schema's

Wij hebben eind 2015 een magazijn gekocht. Tijdens de verbouwingen zijn er 2 nieuwe borden geplaatst en is de bestaande installatie iets aangepast. Hier zijn echter nooit nieuwe schema's van gemaakt. Voor de 5 jarige controle hebben we een het zendraadschema, situatieschema en dossier uitwendige invloedsfactoren nodig, wij zijn echter enkel in bezit van het eendraadschema uit 1999. Een van onze medewerkers weet precies hoe de installatie nu in elkaar steekt en welke aanpassingen er zijn gemaakt, er hoeft dus niet gemeten te worden, enkel controle en tekeningen.
maandag 11 februari 2019

Elektriciteit herstellen na negatief keuringsrapport

Ik heb een oud appartement gekocht en er is een keuringsrapport gebeurd. Dit is afgekeurd en er dienen herstellingen uitgevoerd te worden.
maandag 11 februari 2019

Parlofoon appartement herstellen

Ons appartement heeft een aparte speaker/micro in de deur gemonteerd. Sinds een aantal weken kunnen wij de bezoekers nog horen maar zij horen ons niet.
donderdag 7 februari 2019

Herstellen parlofoon

Luidspreker van de parlofoon is kapot. Mensen kunnen aanbellen en inspreken maar de bewoners kunnen niet antwoorden.
dinsdag 5 februari 2019

Oude parlofoon vervangen

Oude parlofoon door een nieuwe vervangen. De oude werkt niet meer. Het gaat om een gebouw met 6 appartementen.
maandag 4 februari 2019

Volledige vernieuwing elektriciteit

Ik wil graag in mijn appartement op het 2de verdiep een volledige vernieuwing van de elektriciteit laten uitvoeren. + Ik zou graag een bestaande en verouderde parlofoonsinstallatie laten vervangen door een oude.
vrijdag 25 januari 2019

Elektriciteitswerken uitvoeren

Aardingspen slaan en onderbreker, situatieschema en eendraadsschema maken
zaterdag 19 januari 2019

Parlofoon Terraneo herstellen

Appartementsgebouw met 2 verdiepen dus 2 parlofoons. Wij horen nog wel de bel maar buiten horen ze ons niet antwoorden. We kunnen wel de deur openen. Het merk is Terraneo
maandag 14 januari 2019

Deurbellen en parlofoon vervangen in appartementsgebouw

Plaatsen van een eenvoudig deurbel systeem als videofonie systeem. Het gaat hier over een oud appartementsgebouw (volledig gerenoveerd in 2014) met 2 verdiepen en in totaal 5 verschillende appartementen.