Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende electriciens. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een electricien of meerdere electriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze electriciens uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw electricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Antwerpen.

365 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een electricien, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een electricien in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor: elektriciteit volledig vernieuwen, elektriciteitskast vervangen, aanpassen elektriciteit, afstandsbediening garagepoort laten bijmaken, vernieuwen elektriciteit, instalatie aanpassen en/of vernieuwen, infraroodpanelen plaatsen, diverse elektriciteitswerken uit te voeren, instalatie aanpassen en of vernieuwen, vernieuwen zekeringkast, keuring en opstellen ééndraadschema, inbreuken elektrische keuring, zonnepanelen verhuizen naar een woning, zekeringkast nakijken voor keuring, elektriciteit keuken vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke electricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Antwerpen:

donderdag 25 mei 2017

Elektriciteit volledig vernieuwen

De elektriciteit is afgekeurd. Het is een bel-etage met 3 slaapkamer, bureau, garage, badkamer, living en keuken. Graag zou ik volledig willen vervangen.
woensdag 24 mei 2017

Herstellen parlofoon

Wij hebben een videofoon installatie met vijf binnenposten, deze werken nog, behalve dat we de persoon beneden niet kunnen horen. De bezoeker hoort de bewoner nog wel. Is het de moeite op zoek te gaan naar het probleem?
woensdag 24 mei 2017

Elektriciteitskast vervangen

Woning jaren 1960 - differentieel geïnstalleerd. Vervangen van bestaande installatie - zie foto.
woensdag 17 mei 2017

Vernieuwen elektriciteit

Volledige vernieuwing van de elektrische installatie. De huidige is afgekeurd.
woensdag 17 mei 2017

Nazicht elektriciteit

Ik zoek een elektricien. Wij hebben een kortsluiting gehad waardoor een deel van onze elektriciteit niet meer werkt.
zaterdag 13 mei 2017

Herstellen parlofoon

Herstellen één parlofoon in appartement ( 2 de verdieping)
donderdag 11 mei 2017

Instalatie aanpassen en of vernieuwen

Elektriciteit is niet meer conform (te oud) had ik graag willen weten hoeveel het mij zou kosten om te installatie te vernieuwen? Meer info hierover.
woensdag 10 mei 2017

Coax kabel laten trekken vanuit aftakkingsdoos -gevel derde verdiep-

Ik wil graag Telenet installeren in mijn appartement, hiervoor dient er nog een coaxkabel getrokken te worden tot binnen. De kabel dient over de gevel te lopen tot mijn appartement op de derde verdieping. Er zal dus ook door de facade geboord moeten worden. De afstand bedraagt vanaf aftakkingsdoos tot aansluiting TV ruwweg geschat een 25 meter.
maandag 8 mei 2017

Keuring en opstellen ééndraadschema

Ik heb een keuringsverslag van mijn elektrische installatie nodig voor de verkoop van mijn woning. Ik beschik niet over een ééndraadschema. Dit zou eveneens moeten opgesteld worden.
zondag 7 mei 2017

Inbreuken elektrische keuring

Wij ontvingen bijgevoegd elektrisch attest voor onze nieuwe woning met meerdere inbreuken.
vrijdag 5 mei 2017

Instalatie aanpassen en/of vernieuwen

Installatie is afgekeurd de hoofdleiding is doorgetrokken tot in het appartement , werken: plaatsen van nieuwe leidingen in kabelbaan 2 of 3 oude zekeringskasten verwijderen hoofdzekeringskast behouden en aanpassen aan de nieuwe voorschriften, eendraadschema, installatiekeuring : plaatsbezoek is noodzakelijk. Volledig appartement 4e verdieping.
maandag 1 mei 2017

Zekeringkast vernieuwen

Ik heb in de kelder een verzameling zekeringkastjes die ik graag wil bundelen in 1 grote zekeringkast.
maandag 24 april 2017

Stroomverlies opsporen

Ongewoon hoog electriciteits verbruik voor eengezinswoning. Is het mogelijk om na te meten wat de oorzaak hiervan isKwh per jaar. Nu 13.500 verbruik.
vrijdag 21 april 2017

Repareren deurbel

Deurbel repareren in appartement
vrijdag 21 april 2017

Nazicht van de verlichting

Een lichtpunt werkt plots niet meer. Voorheen haperde het al als je de twee schakelaars niet in de juiste volgorde aan/uit deed. Nu helemaal niet meer. De bedrading is oud.
woensdag 19 april 2017

Aanpassen elektriciteit in ééngezinswoning

Elektrische installatie dient conform gemaakt worden. Rapport kan opgevraagd worden.
maandag 17 april 2017

Vernieuwen elektriciteit

Volledig vervangen elektriciteit van het hele huis.
maandag 17 april 2017

Elektrische installatie woning vernieuwen

Kelder, gelijkvloers, 1 verdieping, 2 verdieping. Volledige nieuwe elektrische installatie.
donderdag 13 april 2017

Videofoon te herstellen

Mijn videofoon is stuk, in de rest van het appartementsgebouw werken de videofoons nog allemaal, maar ik krijg zowel de bel niet te horen als de deur niet open.
donderdag 30 maart 2017

Herstelling van elektriciteit volgens keuringsverslag

Herstelling van elektriciteit volgens keuringsverslag. De bedoeling is om de elektriciteit conform te maken. Het is voor een appartement op de 2de verdieping. Liefst langskomen om het zelf te bekijken om zo een goed mogelijke schatting te geven. Het is een appartement die ik eventueel wil kopen en waarvan ik op voorhand wil weten hoeveel de kosten zullen zijn.
woensdag 29 maart 2017

Elektriciteit nakijken voor keuring

Rijwoning van voor 1981 is verhuurd en ik zou de elektriciteit willen laten keuren voor alle zekerheid. Voor keuring zou ik het willen laten nakijken door elektricien om nodige aanpassingen te laten doen voor keuring zodat ik positief certificaat krijg.
dinsdag 28 maart 2017

Herstellen van defecte parlofoon

Parlofoon is defect, en moet hersteld worden.
maandag 27 maart 2017

Aarding steken elektriciteit

Aarding plaatsen voor elektriciteit. Binnen een maand begin ik zelf aan de elektriciteitswerken maar hiervoor heb ik eerst nog een extra aarding nodig.
vrijdag 24 maart 2017

Vervangen van bestande inbouwoven en kookplat

Ik wil bestaande inbouwoven en vitrokeramische kookplaat, beide van AEG, vervangen door nieuwe modellen. Wie kan dit doen?
woensdag 22 maart 2017

Herstellen kantelpoort met novotecnica motor

Bij activatie maakt motor wel geluid, maar opent of sluit de poort niet. Motor moet waarschijnlijk vervangen worden (box 3/1995)

Partners

Partners van Casius