Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
504 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Antwerpen:

dinsdag 18 februari 2020

Vervangen of herstellen van elektrisch verwarmingselement

Er is één elektriciteitsverwarmingsellement die niet werkt. We willen graag deze laten herstellen of een recenter toestel die wij hebben laten plaatsen indien de andere kapot zou zijn.
maandag 17 februari 2020

Plaatsen van verlichting en bewegingsmelders

Plaatsen van verlichting en bewegingsmelders Steinel in residentiële woning.
zondag 16 februari 2020

Uitmeten en herstelling kortsluiting waterpomp

Wanneer we stekker van onze regenwaterpomp insteken (zonder die op te zetten) vliegt differentieel af.
woensdag 12 februari 2020

Aparte gas-, water en elektriciteitsmeters plaatsen

Aparte gas-, water- en electriciteitsmeters plaatsen voor 3 verdiepingen, momenteel 1 centrale gas-, water en electriciteitsmeter.
zaterdag 8 februari 2020

Eendraadschema en situatieschets opstellen

Tekenen van een eendraadschema en situatieschets. Electriciteitsnet was niet conform toen we ons huis hadden gekocht. Inmiddels hebben we wat gerenoveerd. Er is een tweede zekeringkast bij gekomen.
woensdag 5 februari 2020

Elektriciteitskast vervangen

Twee zekeringskasten vervangen.
zondag 2 februari 2020

Herstellen parlofoon ééngezinswoning

In mijn woning heb ik op elke verdieping een parlofoon. Belsignaal werkt en ook de parlofoon maar ik kan de deur niet meer automatisch openen door op het knopje te drukken! Merk van de installatie: Atea Novophone 70
zaterdag 1 februari 2020

Telenet bekabeling aanpassen

De aansluiting voor Telenet is aanwezig, maar van de buitengevel naar de kelder geleid. Daar staat de modem. De vloer erboven is een verwarmde vloer in beton gegoten. Het is een rijhuis, gelijkvloerse aansluiting dus. Binnenbekabeling is er al er moet een aanpassing gebeuren daar we geen optimaal signaal hebben tot boven. Het is niet de bedoeling dat de vloer opengebroken wordt.
woensdag 29 januari 2020

Volledige renovatie en plaatsen nieuwe elektriciteitsinstallatie

Wij willen in een gerenoveerde woning plus nieuw gedeelte alles conform maken aan de voorschriften. Het bestaande gedeelte dat moet nagekeken worden, controleren of alles nog in orde is. Het nieuw gedeelte bevat oa. keuken, badkamer. Daar moet een planning voor gemaakt worden.
zondag 26 januari 2020

Herstellen parlofoon

Parlofoon in een appartementsblok van 4 werkt niet meer correct. Appartementen kunnen de straat horen, de straat kan geen van de appartementen horen. Mogelijk is de luidspreker van de buitenpost stuk. Vrij oude installatie.