Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
427 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Antwerpen:

dinsdag 2 januari 2018

Elektriciteit leggen en aansluiten nieuwbouw

De ruwbouw is geregeld, nu opzoek naar iemand die elektriciteit over de volledige nieuwbouw woning kan leggen en keuren. Voorzien van stopcontacten en verlichting. In bijlage een foto van de beneden en eerste verdiep. Er is ook nog een zolder.
woensdag 27 december 2017

Videofonie systeem installeren in appartementen

Ons huidig parlofoon systeem dient vervangen te worden met een videofoon systeem. Wij zouden een buiten paneel nodig hebben met 16 bellen en camera. Dit zou ook 16 keer binnen moeten worden geïnstalleerd. Ook willen we in elk appartement een videofoon.
woensdag 20 december 2017

Internetkabel doortrekken naar de tweede verdieping

Ik zou graag de internetkabel doortrekken van het gelijkvloers naar de tweede verdieping om zo ook stabiel internet te hebben op de tweede verdieping.
maandag 18 december 2017

Lampen vervangen

Ik wil graag twee peertjes die vals contact geven laten vervangen.
donderdag 14 december 2017

Elektrische installatie conform maken

Ik had graag een paar herstellingen laten uitvoeren aan inbreuken op de elektrische installatie van ons bedrijf. Kan dat? Ik geef alvast de inbreuken mee, zodat u een idee hebt: - geen ééndraadschema en situatieschema aanwezig op het hoofdbord. - geen vergrendeling op het hoofdbord - 5 verdeelborden dienen afgeschermd te worden volgen IP XX-B, art 34
dinsdag 12 december 2017

Vervangen boiler

Mijn huidige boiler, een oud exemplaar van het merk nova bulex heeft het begeven. Water spuit zowel aan de bovenkant als de onderkant uit de ketel wanneer warm water wordt gebruikt in de woning. Het toestel druppelt full time langs de onderkant. Mijn vloer begint schade te vertonen door het vocht dus wil dit probleem zo snel mogelijk opgelost krijgen. Ik denk niet dat herstellen van dit oud toestel een goed idee is dus wil hem graag laten vervangen. Ik heb niet de optie om voor een gas boiler te gaan dus het moet een elektrische boiler zijn.
dinsdag 12 december 2017

Videofoon herstellen merk Fermax

Ik heb reeds 7 jaar een Fermax videophone (video bus-2). Wegens een kortsluiting in huis is deze afgesprongen en werkt niet meer. Ik vermoed dat de transformator stuk of verbrand is... Wat zijn de kosten om te komen kijken en eventueel de transformator te vervangen?
maandag 11 december 2017

Parlofoon en deurbel herstellen

Mijn parlofoon en deurbel doen het niet. Graag nazicht en plaatsen nieuwe deurbel aan deur boven van appartement
maandag 11 december 2017

Hoofddifferentieelschakelaar plaatsen

De geplaatste installatie is niet comfort en er moet een hoofdifferentieelschakelaar geplaatst worden in het begin van de installatie.
zaterdag 9 december 2017

Conform maken van elektriciteit voor verkoop woning

Na keuring door BTV dienen de volgende inbreuken verholpen te worden : Opmaken situatieschema Eéndraadschema opmaken Vaatwasser, stopkontakten badkamer achter differentieel 30mA Verlichtingskring afzekeren met automaat 16A Differentieel 25A/30mA beschermen tegen overstroom Uiteinden inwendige bekabeling voorzien van gepaste samenknijpende hulzen Aanduidig kringen is onjuist of onvolledig Dienstspanning is niet op bord vermeld Draadsectie kring C16A 2p : minimum 1,5mm Niet gebruikte openingen in bord afdichten 2 opbouwstopcontacten(garage) verwijderen
donderdag 7 december 2017

Herstellingen looplichten en schakelaar

De looplichten in de hall werken sinds kort niet meer. De schakelaar bovenaan de hal werkt niet meer.
donderdag 30 november 2017

Afgekeurde installatie elektriciteit in orde brengen

Ik heb een afgekeurde elektriciteit attest. Elektriciteit conform maken.
woensdag 29 november 2017

Elektriciteitskast vervangen

Zekeringkast moet grondig worden nagekeken. Bij vorige controle verschillende opmerkingen/inbreuken (geen ééndraad schema / situatieschema, continuïteit équipotentialité niet gewaarborgd, aanduiding stroomkringen aanbrengen, verzegelbare algemene differentieelschakelaar plaatsen,...)
woensdag 29 november 2017

Coax kabel laten trekken tot 2de verdiep

Graag had ik een coaxkabel getrokken naar de tweede verdieping voor een telenet aansluiting.
woensdag 29 november 2017

Nieuwe elektriciteit over heel de woning leggen

Het is een oude woning waarin de elektriciteit vervangen moeten worden. Nieuwe bedradingen + nieuwe stopcontacten + nieuwe verzekeringskast Op sommige plaatsen moeten er nieuwe stopcontacten bijkomen .
maandag 27 november 2017

Opstellen van ééndraads- en situatieschema

Ik zou een ééndraad - en een situatieschema moeten opstellen voor mijn appartement.
vrijdag 24 november 2017

Elektriciteit vernieuwen

Ik wil graag mijn elektrische installatie in orde laten brengen voor herkeuring.
donderdag 23 november 2017

Elektriciteit vernieuwen en elektrische verwarming plaatsen

In een bestaand huis moet de elektriciteit aangepast/vernieuwd worden en in enkele ruimten zou ik graag elektrische verwarming/accumulatiekachels laten plaatsen.
woensdag 22 november 2017

Tv en internetkabel leggen naar appartement

IK schakel over van proximus naar orange er moet een kabel gelegd worden.
maandag 20 november 2017

Stopcontact plaatsen

Vanuit de zekeringskast in de vestiaire loopt door de gang al een kabel (in een gootje) naar de keuken. Ik zou een nieuwe kabel uit de kast in hetzelfde gootje willen trekken en laten aftakken in de gang voor de plaatsing van een stopcontact. Het is allemaal opbouw. Extra kabel naar een stopcontact. Aftakking gebeurt in nieuw gootje. Stopcontact is van het type opbouw.
zondag 19 november 2017

Herstellen elektrische garagepoort MAC Twister

We hebben een elektrische garagepoort met een MAC twister motor. We hebben echter een probleem want bij het openen blijft de poort regelmatig hangen en gaat dus maar half open. We willen de poort dus laten herstellen.
maandag 13 november 2017

Nieuwe elektriciteitskast maken

Mijn elektriciteitskast is nog een verouderd model, deze moet vernieuwd worden en klaargemaakt worden om Eandis een nieuwe meter te laten plaatsen. Conform maken.
zondag 12 november 2017

Elektriciteit vernieuwen in woning

Leggen nieuwe elektriciteit voor renovatie van het huis. Graag ter plaatse komen kijken.
zaterdag 11 november 2017

Elektriciteit conform maken in appartement

Heb net een opbrengeigendom gekocht waarvan 2 appartementen de elektriciteit moet conform gemaakt worden. Alles omtrent de elektriciteit moet vernieuwd worden, conform gemaakt worden. Graag in de bijlagen meer informatie over wat er zou moeten gebeuren.
dinsdag 7 november 2017

Zonneboiler of zonnepanelen installeren

Wij willen graag een zonneboiler of zonnepanelen installeren. We weten niet goed wat de beste keuze is. Graag advies.

Partners

Partners van Casius