Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
478 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Antwerpen:

woensdag 20 juni 2018

Electriciteit laten controleren

Ik zou graag mijn elektriciteitsverbruik willen laten controleren. Ik verwarm mijn appartement elektrisch. Ik heb mijn eindfactuur bekomen die zeer hoog was. Ik gebruik geen afwasmachine, was en droogkast gebruik ik 2x per week . Ik kook af en toe (max 3 x per week) . Ik vermoed dat er iets mis is met de elektriciteitskast. Ik ben huurder van het appartement, gelijkvloers.
dinsdag 19 juni 2018

Elektriciteit conform maken

Conform maken van de elektriciteit voor de keuring + enkele aanpassingen waaronder: Afsluiten van elektriciteit in de veranda Plaatsen extra schakelaar licht in de hal Bekabeling klaarleggen voor elektriciteit naar tuin en badkamer Voorzien van 2 HDMI muur-fiches Voorzien van internet fiche uit de kelder tot de bureau Voorzien van internet fiche uit de kelder tot de TV Voorzien van luidsprekeraansluitingen
maandag 18 juni 2018

Parlofoon herstellen

Parlofoon herstellen bovenste verdiep doet het niet de andere 2 wel.
zondag 17 juni 2018

Vervangen van parlofoon door deurbel voor appartement

De huidige parlofoon werkt niet meer. Deze willen we graag gelijktijdig vervangen door een gewone deurbel voor 3 appartementen.
vrijdag 15 juni 2018

Opmeten stroomverlies

Nazien van elektriciteit aangezien wij vermoeden ergens met een verlies te zitten.
zaterdag 9 juni 2018

Vervangen elektriciteit

Woning van +/- 140m² uit 1920 De volledige electriciteit vervangen /vernieuwen
donderdag 7 juni 2018

Totale elektriciteit vernieuwen

Aangezien het een oude woning is, (1904) zou er alles moeten vervangen worden. De meter moet naar de kelder verplaatst worden. Er komen ook zonnepanelen op het dak te staan. Een deel is in de jaren 70 vernieuwd geweest. Het oudere gedeelte is nog met fonte draden,... Alles moet vernieuwd worden.Eandis reeds ter plaatse geweest. Ook domotica gewenst.
dinsdag 5 juni 2018

Coax kabels en UTP kabels aanleggen

Coax kabels leggen, drie stuks. En ook UTP kabels voor digitaal tv te kijken aanleggen. Ook bekabeling naar een losstaande veranda op ongeveer 35 meter afstand .
dinsdag 5 juni 2018

Coax kabel laten trekken

Installateur Orange is langsgeweest. Hij kon niet zien waar de coax kabel ergens binnenkomt op het eerste verdiep. Komt binnen via de garage en zou naar het eerste verdiep moeten getrokken worden, of langs buiten, maar dan moet er in de gevel geboord worden. TV staat vooraan in het huis, dus vermoedelijk geen lange kabel nodig.
maandag 4 juni 2018

Elektriciteitswerken uitvoeren

Keuring van elektriciteit. Herstel van een stroomlijn na een kortsluiting, Luster hangen 4Xstopcontacten werken niet meer nakijken Stroomonderbreking op de boiler nazien Ik heb domotica van Siemens
maandag 4 juni 2018

Elektriciteit conform maken + kleine aanpassingen

Elektriciteit dient conform gemaakt te worden en de nodige schema’s moeten voorzien worden. Verder moet de keuken qua elektriciteit ‘installatieklaar’ gemaakt worden voor de plaatsing van een nieuwe keuken. In sommige ruimten zullen ook extra stopcontacten voorzien moeten worden. Betreft een appartement
zondag 3 juni 2018

Elektriciteitswerken uitvoeren

Eind deze week (6-7 juni) start schilder in onze slaapkamer en dressing. Enkele kabels zouden moeten ingeslepen worden zodat ze achter plinten verborgen zijn. Ook een paar extra stopcontacten.
woensdag 30 mei 2018

Stroomverlies nakijken

Ik heb mijn zaak van vorig jaar en ik heb een verbruik van 20000KWH dit kan toch niet kloppen is een klein café met beperkt eten. Vroeger had ik een andere zaak en betaalde ik de helft minder.
maandag 28 mei 2018

Herstellen parlofoon

Deurbel met parlofoon werkt niet meer. Deurbel is voor 3 ingangen van een appartement.
vrijdag 25 mei 2018

Installatie videofoon/parlofoon in appartementsgebouw

Parlofoon of videofoon installeren : Het betreft een appartementsgebouw met 22 eigenaars.
zondag 20 mei 2018

Herstellen elektrische garagepoort mac twister

Mijn garagepoort is geblokkeerd en heeft een MAC motor. Graag zou ik een technieker ter plaatse hebben om de situatie op te lossen.
vrijdag 18 mei 2018

Zekeringkast vervangen

Bestaande zekeringkast vervangen en bijplaatsen van een verliesstroomschakelaar.
donderdag 17 mei 2018

Plaatsen van zonnepanelen

Wij zijn bezig met een renovatie en wensen hier zonnepanelen te plaatsen.
woensdag 16 mei 2018

Telenet coax en UTP kabels nakijken en vervangen

We hebben 3 Telenet decoders die elk met een coax en UTP rechtstreeks (dus niet met powerlines) aangesloten zijn aan de router. Eén aansluiting werkt niet meer (geen signaal) terwijl de decoder het wel nog doet. Mogelijks moet er een kabel vervangen worden, maar Telenet behandelt dit soort klachten niet. Ik zoek dus een elektrieker om dit na te kijken en op te lossen.
dinsdag 15 mei 2018

Parlofoon installeren

Ik wil een parlofoon installeren, de huidige is kapot (geen idee waarom). Dit is voor een appartement op de eerste verdieping. Merk en type parlofoon maakt niet veel uit te bespreken met de vakman. De onderburen willen mogelijk ook een parlofoon.
zaterdag 5 mei 2018

Elektriciteit leggen op een zolderverdieping voor twee slaapkamers

Voor een zolderverdieping zijn we op zoek naar een vakman voor het leggen van elektriciteit voor de twee toekomstige slaapkamers die er komen. Dit moet gecoördineerd worden met het plaatsen van de gyprocwanden die zullen worden geplaatst. Verder wordt een voorlopige keuken geïnstalleerd met een inductiekookplaat. Ook hiervoor hadden we graag hulp en advies, zeker met het oog op de nog niet goedgekeurde elektrische installatie. Wat de installatie betreft: deze was afgekeurd bij verkoop, dus een derde deel van de taak zou bestaan uit het regulariseren van de installatie zodat deze kan worden goedgekeurd, na alle werken.
vrijdag 4 mei 2018

Keuring werfkast

Werfkast keuren voor aansluiting met definitieve kabel.
donderdag 3 mei 2018

Plaatsen 5 x wandlamp + hanglamp

Ophangen wandlampen + hanglamp. Dimmer plaatsen. Draden versmallen
dinsdag 1 mei 2018

Parlofoon herstellen van appartementsgebouw

Parlofoon van gebouw met 6 appartementen herstellen Er blijft 1 bel van de 6 blijft bellen
zaterdag 28 april 2018

Zonnepanelen verhuizen

Verhuis van 14 zonnepanelen van Turnhout naar Mechelen. Dak Turnhout zijn pannen. Dak Mechelen zijn leien.

Partners

Partners van Casius