Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende electriciens. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een electricien of meerdere electriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze electriciens uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw electricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Antwerpen.

401 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een electricien, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een electricien in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor: elektrische installatie plaatsen, totale vernieuwing van elektriciteit in woning, elektriciteit conform maken in appartement, zonneboiler of zonnepanelen installeren, elektrische installatie aanpassen, electriciteit conform maken in 4 studio's, elektrische installatie in magazijn plaatsen, vernieuwen kabels in woning, electriciteit aanpassen aan de normen, elektrische leidingen leggen voor keuken, vervanging parlofoon door videofoon, brandalarm systeem plaatsen in algemene gang, nieuwe elektriciteitskast maken, nieuwe elektriciteitskast maken, elektriciteit vernieuwen in woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke electricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Antwerpen:

maandag 20 november 2017

Stopcontact plaatsen

Vanuit de zekeringskast in de vestiaire loopt door de gang al een kabel (in een gootje) naar de keuken. Ik zou een nieuwe kabel uit de kast in hetzelfde gootje willen trekken en laten aftakken in de gang voor de plaatsing van een stopcontact. Het is allemaal opbouw. Extra kabel naar een stopcontact. Aftakking gebeurt in nieuw gootje. Stopcontact is van het type opbouw.
zondag 19 november 2017

Herstellen elektrische garagepoort MAC Twister

We hebben een elektrische garagepoort met een MAC twister motor. We hebben echter een probleem want bij het openen blijft de poort regelmatig hangen en gaat dus maar half open. We willen de poort dus laten herstellen.
zaterdag 18 november 2017

Totale vernieuwing van elektriciteit in woning

De totale renovatie + uitbreiding van het elektriciteitsnet in de woning.
maandag 13 november 2017

Nieuwe elektriciteitskast maken

Mijn elektriciteitskast is nog een verouderd model, deze moet vernieuwd worden en klaargemaakt worden om Eandis een nieuwe meter te laten plaatsen. Conform maken.
zondag 12 november 2017

Elektriciteit vernieuwen in woning

Leggen nieuwe elektriciteit voor renovatie van het huis. Graag ter plaatse komen kijken.
zaterdag 11 november 2017

Elektriciteit conform maken in appartement

Heb net een opbrengeigendom gekocht waarvan 2 appartementen de elektriciteit moet conform gemaakt worden. Alles omtrent de elektriciteit moet vernieuwd worden, conform gemaakt worden. Graag in de bijlagen meer informatie over wat er zou moeten gebeuren.
dinsdag 7 november 2017

Zonneboiler of zonnepanelen installeren

Wij willen graag een zonneboiler of zonnepanelen installeren. We weten niet goed wat de beste keuze is. Graag advies.
zondag 5 november 2017

Electriciteit conform maken in 4 studio's

4 studios comform maken. Zijn afgekeurd. zekeringskasten 7 zekeringen +verliesstroomschakelaar en de rest.
maandag 30 oktober 2017

Nazicht en herstel parlofoon

Het betreft 4 parlofoons in een appartementsblok. Deurslot en spreken (vanaf appartement) is ok, horen niet (bij verschillende parlofoons) De parlofoon van de vierde verdieping heeft geen kabel meer tussen hoorn en toestel(afgebeten door de hond van de vorige huurder)
donderdag 26 oktober 2017

Vervangen parlofoon voor appartementen

Een parlofoon systeem met video opties in ons gebouw met 5 appartementen vervangen door een nieuw systeem.
woensdag 25 oktober 2017

Nazicht elektriciteit te hoge verbruiksfactuur

Toen we bij Eandis de meterstand moesten invoeren kwamen we tot de conclusie dat er een verbruik was van meer dan 12000 kwh. Dit terwijl we maar met 2 en soms met 3 personen zijn en 52 zonnepanelen hebben. Onze meter draait elk jaar trg en hebben nog nooit moeten bij betalen. Er is reeds een electricien geweest die enkel een klein verlies terugvond in de hangaar van een microgolfoven die er zelfs nog maar pas stond. Sinds 2 weken word er elke dag de meterstand opgeschreven meestal draaide die gewoon terug. Tot gisteren ik opeens een verbruik had gemaakt op 24 uur van 26kwh terwijl we die dag amper zijn thuis geweest.
dinsdag 24 oktober 2017

Herstellen garagepoort

Sinds enige tijd is onze sectionnale garagepoort niet langer elektrisch bedienbaar, enkel handmatig. Wij zouden dan ook graag een offerte ontvangen ter herstelling of, indien nodig vervanging, van deze poort. U kan mij telefonisch bereiken voor een afspraak op het nummer.
zondag 22 oktober 2017

Plaatsen van parlofoon voor appartementsgebouw

Ik wil een parlofoon laten plaatsen en heb een offerte nodig voor de verzekering.
zondag 22 oktober 2017

Herstellen kantelpoort met Novotecnica motor box 0 1

Herstellen van de kantelpoort Novotecnica. Gelieve ruilmotor aanbieden voor garagepoort.
vrijdag 20 oktober 2017

Elektriciteit volledig vernieuwen

Oud huisje waarvan de elektriciteit is afgekeurd, moet volledig up to date gebracht worden. Volledig vernieuwen van elektriciteit.
maandag 16 oktober 2017

Parlofoon vervangen appartement

Ik zoek een vakman voor het vernieuwen van de parlofoon installatie van een klein appartementsgebouw van het jaar 1968. (5 appartementen)
maandag 16 oktober 2017

Nazicht en herstel parlofooninstallatie

Bestaande parlefooninstallatie met 3 toestellen (1 per appartement) en 1 deurtelefoon voordeur. Daaraan gekoppeld deuropener.
maandag 16 oktober 2017

Deurbel parlofoon herstellen

Ik had graag mijn deurbel/parlofoon laten herstellen.
zondag 15 oktober 2017

Alarm plaatsen

Bewakingscamera en alarm in woning plaatsen.
vrijdag 13 oktober 2017

Electriciteitskeuring voor verkoop woning

Wij gaan ons huis verkopen. Graag vakman voor het keuren van onze elektriciteit. Het betreft een dag en nachttarief meter.
donderdag 12 oktober 2017

Keuren en conform maken elektriciteit

Electriciteit schema opmaken en zekeringskast vernieuwen.
donderdag 12 oktober 2017

Elektrische installatie vernieuwen

Zekeringkast +stopcontacten laten vervangen.
woensdag 11 oktober 2017

Parlofoon herstellen

Wanneer de huurders bezoek ontvangen, kunnen ze niet communiceren via de parlofoon aan de voordeur. De ontvanger/bezoeker kan hen niet horen. De huurders horen de bezoekers wel. Al de rest werkt wel.
zondag 8 oktober 2017

Elektriciteit vernieuwen

De bestaande bedrading moet vervangen worden. Er moeten ook extra aftakkingen gelegd worden voor extra stopcontacten. Nieuwe zekeringskast.
donderdag 5 oktober 2017

Keuring elektrische installatie in appartement

Onze elektrische installatie van ons appartement moet herkeurd worden na aankoop, de keuring van de vorige eigenaars was negatief en na enkele verbeteringswerken zou de installatie nu conform moeten zijn.

Partners

Partners van Casius