Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
468 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Antwerpen:

vrijdag 14 september 2018

Elektriciteitsschema uittekenen van bijgebouw voor keuring

Wij hebben onlangs een laadpaal laten plaatsen voor onze elektrische wagen en moeten dit nog laten keuren. Nu blijkt dat we geen elektrisch schema voorhanden hebben van het bijgebouw dus moet dit nog uitgetekend worden.
woensdag 12 september 2018

Coax kabel laten trekken

Wij willen een coax kabel laten leggen vertrekkende uit de woonkamer naar de slaapkamer om daar digitale tv te kunnen zien (telenet) Moet wel wat muren passeren, dus dit moet ook proper gedaan worden.
donderdag 6 september 2018

Plaatsen van een aardingspin

Mijn aardingspin moet volgens de keuring opnieuw gestoken worden. De aardingspin moet in de kelder geplaatst worden
maandag 3 september 2018

Vernieuwen van elektriciteit in appartement

Opsplitsing elektriciteit in een appartement van een meter naar twee aparte meters plus opsplitsing bekabeling. En installatie van een aparte zekeringskast.
vrijdag 31 augustus 2018

Inbreuken van elektrische installatie aanpassen en herstellen

Inbreuken van de elektrische installatie: 1- Schema’s te voorzien/ eendraads + situatieschema 2- Aardingsonderbreker plaatsen 3- Kalibreerelementen achter pinautomaten plaatsen 4- Algemene verliesstroomschakelaar te plaatsen 5- Stopkontakten met penaarding zijn niet overal verbonden met de aarding 6- Stroombanen benoemen en spanning aanduiden en borden
donderdag 30 augustus 2018

Elektriciteit conform maken

Elektriciteit conform laten maken na aankoop appartement.
woensdag 29 augustus 2018

Parlofoon vervangen van appartement

In ons bestaand appartementsgebouw met 3 woningen is de parlofoon/videofoon aan vervanging toe. We zouden graag een videofoon laten installeren. Audiofoon of videofoon.
maandag 27 augustus 2018

Electriciteit leggen op zolder

1- Zekeringskast naar zolder installeren. 2- Elektriciteit op zolder plannen, schema te maken.
maandag 27 augustus 2018

Elektriciteit vernieuwen

Na een keuring bleek er een groot aantal inbreuken te zijn in ons electriciteitsnetwerk. Op zoek naar een elektricien om dit in orde te brengen.
zondag 26 augustus 2018

Herstellen parlofoon

We hebben een tweewoonst met parlofoons (merk Bticino) op GLV en 1e verd. De bezoeker buiten hoort niet wat er gezegd wordt aan de parlofoon binnen (noch bij appartement GLV noch bij appt 1e verd.). Omgekeerd wel: we horen binnen wel wat er door de bezoeker buiten wordt gezegd. Dus vermoedelijk is de luidspreker aan de deurbel defect. Kan dit nagekeken en hersteld worden?
donderdag 23 augustus 2018

Stroomverlies opsporen

Wij hebben een heel hoge elektriciteitsrekening, in vergelijking met buren en ouders die ook elektrisch verwarmen. Graag had ik eens laten nakijken of mijn elektrische kachels (accumulatie) niet de boosdoeners zijn. Ze zijn ondertussen 24 jaar oud.
woensdag 22 augustus 2018

Elektriciteit volledig vernieuwen in appartement

Een appartementje (1963) gekocht dat wij graag zouden renoveren. Elektriciteit stamt af van 1963 dus moet totaal vervangen en gekeurd worden. Appartement is binnenkort beschikbaar dus zouden graag zo snel mogelijk beginnen met de renovatiewerken. Oppervlakte 90 m².
dinsdag 21 augustus 2018

Parlofoon herstellen

Ik wil de parlofoon laten herstellen van twee studio s op de 4de verdieping. De bel werkt, de parlofoon niet.
dinsdag 21 augustus 2018

Verlichtingschakelaar vervangen

1 defecte lichtschakelaar vervangen en 1 dimschakelaar te plaatsen
vrijdag 17 augustus 2018

Elektriciteitsproblemen oplossen

Beschrijving van de stroombanen Autorail 2P 2 X 10A + 8 X 16A + 6 X 20A + 3 X 25A + 3P 25A VASTSTELLINGEN: Opmerkingen - AC : Het is aangeraden om hoofdequipotentiale verbindingen te voorzien voor gas- en waterinstallatie. - AD : Deze controle omvat enkel de zichtbare delen van de installatie. - AD2 : De uitgevoerde controle is een momentopname. Dit keuringsattest is slechts een weerspiegeling van de elektrische installatie op het ogenblik van de keuring. - AE : De eenheid is bemeubeld op het ogenblik van de controle. - B : Het is niet uitgesloten dat er bijkomende inbreuken worden vastgesteld bij voorleggen van de schemaís. - U : Minimaal drie exemplaren van de elektrische schema's dienen aanwezig te zijn. VASTSTELLINGEN: Inbreuken
donderdag 16 augustus 2018

Electriciteit conform maken

In het keuringsverslag staan een aantal zaken die nog conform moeten gemaakt worden (zie bijlage). Daarnaast zouden in de keuken de stopcontacten en lichtschakelaar nog afgewerkt moeten worden (stopcontactdozen plaatsen, lichtschakelaar koppelen).
dinsdag 14 augustus 2018

Herstellen van beschadigde electriciteitsleiding

Er werd een elektrische leiding beschadigd tijdens het boren in de muur van onze slaapkamer. We zijn op zoek naar een vakman om deze te herstellen.
donderdag 9 augustus 2018

Herstellen van parlofoon en deurbel in appartement

Herstellen van parlofoon en deurbel in appartementsgebouw Gebouw met 4 appartementen enkel 3de verdiep werkt niet
woensdag 1 augustus 2018

Parlofoon en deurbel herstellen

Ik wil graag mijn parlofoon en deurbel herstellen voor 4 appartement.
dinsdag 31 juli 2018

Herstellen/vervangen van parlofoon en deurbel in appartement

Herstellen of vervangen van een parlofoon in een appartement alsook de deurbel vervangen.
zaterdag 28 juli 2018

Elektriciteit keuren

Op zoek naar een elektricien om de elektriciteit van een oudere woning te keuren. Het gaat om een rijhuis.
donderdag 26 juli 2018

Elektriciteit aanleggen voor nieuwbouw eensgezinswoning

Elektricien gezocht voor nieuwbouw eensgezinswoning Nog niks aanwezig momenteel, dus alles moet gebeuren qua electriciteit
woensdag 25 juli 2018

Herstellen motor sectionaal poort

De motor van de sectionaal poort reageert niet meer op afstandsbediening. Kan de motor ook niet op manueel openen meer zetten.
maandag 23 juli 2018

Stroomverlies nakijken

We hebben sinds geruime tijd problemen met elektriciteit. Dringend nakijken stroomverlies.
zaterdag 21 juli 2018

UTP kabel doortrekken

UTB kabel doortrekken. Loodrecht naar boven is mogelijk. Dit zou over 7 meter gaan naar boven trekken.

Partners

Partners van Casius