Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
454 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Antwerpen:

woensdag 21 maart 2018

Elektrische keuring in orde brengen

Negatief verslag elektrische keuring ontvangen. Dit willen we zo snel mogelijk in orde brengen voor verkoop huis. Rapport ter beschikking.
woensdag 21 maart 2018

Opmaak schema elektriceit appartement

Ik heb mijn appartement (60m2) bijna een jaar geleden gekocht. De elektriciteit is afgekeurd omdat het schema was zoek geraakt. Waarschijnlijk is deze wel conform, maar er is dus geen schema waardoor ze hem enkel konden afkeuren. Er moet dus een schema getekend worden waarna deze ook moet goedgekeurd worden.
dinsdag 20 maart 2018

Vernieuwen elektrische installatie

Wijzigingen meterkast , aarding , nieuwe bedrading elektriciteit in een woning.
maandag 19 maart 2018

Bestaande coaxkabel in huis vervangen

Van garage naar living moet men de coaxkabel vervangen. Kabel getrokken door plastieken buis in vloer. Het is zo een 15 lopende meter.
donderdag 8 maart 2018

Electriciteit in nieuwbouw plaatsen

Nieuwbouwproject gelegen. Volledig elektriciteit plaatsen. De plannen zijn raadpleegbaar in bijlage.
woensdag 7 maart 2018

Automatische deuropener plaatsen

Ik wil graag een systeem installeren zodat ik de voordeur automatisch via afstandsbediening kan openen en sluiten.
zondag 4 maart 2018

Diverse elektriciteitswerken uitvoeren

Ik ben op zoek naar een electricien voor enkele electriciteitswerken. Men moet stopcontacten aansluiten, kabels leggen, een eendraadschema tekenen en electriciteit klaarmaken voor de keuring.
vrijdag 2 maart 2018

Aardingspin installeren en elektriciteitsplan opstellen

Er zou een aardingspin geïnstalleerd moeten worden en elektriciteitsplan moeten worden opgesteld.
dinsdag 27 februari 2018

Aarding plaatsen

Bij keuring voor verkoop bleek aardingsweerstand 80 ohm; aanpassing is nodig. Aardingsonderbreker aanwezig; kabel kan via kelder & keldergat naar tuin zijkant woning.
dinsdag 27 februari 2018

Nieuwe kabel trekken

Telenet is langs gekomen voor internet te installeren maar die hadden gezegd dat een nieuwe kabel getrokken moest worden: een zwarte kabel. Het is voor een appartement derde verdieping.
maandag 26 februari 2018

Nieuw elektricieitskast plaatsen

Graag had ik mijn elektriciteitskast vervangen en nieuwe leidingen gelegd in het hele appartement
zaterdag 24 februari 2018

Herstelling lamp, leggen van een stopcontact, buitenlicht

Ik heb een tafellamp dat nog in goede staat is maar er is iets kapot gesprongen, dit wil ik laten herstellen. Een wandlamp krijg ik niet goed opgehangen en misschien dat jullie dit kunnen. Graag wens ik een stopcontact te laten plaatsen, er is een schakelaar maar geen stopcontact. Buiten op het terras wil ik graag verlichting aanbrengen.
zaterdag 24 februari 2018

Herstellen van elektriciteit en verplaatsen hanglampen

Men moet een of 2 stopcontacten vervangen en men moek 5 lampen herstellen. Hiernaast moet men ook de electriciteit veranderen.
woensdag 21 februari 2018

Electriciteit conform maken

We hebben een tijd geleden een woning gekocht en de elektriciteit was niet conform. We zouden dus graag de installatie dus graag conform laten maken.
dinsdag 20 februari 2018

Zekeringskasten aansluiten en draadschema en keuring uitvoeren

Na een renovatie willen we graag 2 zekeringskasten opnieuw laten aansluiten door een electricien. Ook moet deze een draadschema opstellen en de keuring regelen. Er moet ook een automatische glazen schuifdeur aanpassen zodat deze in geval van stroompanne automatisch opengaat.
vrijdag 16 februari 2018

Electriciteit keuren en extra electriciteitspunten voorzien

Ik zou verscheidene electriciteitspunten bij willen en heb ook een keuring nodig. Het betreft een 2 slaapkamerappartement.
woensdag 14 februari 2018

Elektriciteit vernieuwen in huis

Ik kocht een huis en ik wil elektrische (draden, stekkers, bollen, zekering, etcetera) veranderen, omdat het oud is. Oppervlakte van bijna 200 m 2.
dinsdag 13 februari 2018

Aardpen slaan en aardonderbreker installeren

Voorzien van een aarding na gedeeltelijke renovatie van de elektriciteit.
maandag 12 februari 2018

Eendraadschema en situatieschema opstellen

Om conformiteitsattest te bekomen zijn verschillende attesten nodig. Ik wil de verschillende attesten aanvragen maar heb hiervoor ook een ééndraad schema en situatie schema nodig van de electriciteitsinstallatie. Het betreft een klein appartementsgebouw met 6 identieke appartementen elk met eigen electriciteitsteller en een gemeenschappelijke teller.
zondag 11 februari 2018

Dakkapel plaatsen

Dakkapel in kunststof bouwen . Ongeveer 3 m.
dinsdag 6 februari 2018

Bedrading voorzien voor nieuwe parlofoon

Ik heb een parlofoon met bedrading voor eerste verdieping. En een draadloze bel voor gelijkvloers. Die draadloze bel werkt niet meer. Omdat de batterijen van een draadloze bel het snel begeven, is mij aangeraden om voor gelijkvloers ook een bel met bedrading te voorzien.
maandag 5 februari 2018

Elektriciteit nakijken voor keuring

Ik wil graag enkele dingen laten nakijken voor de keuring. De zekeringskast moet worden vervangen. Hiernaast moeten er ook twee nieuwe stopcontacten komen voor de nieuwe keuken en een nieuw stopcontact voor de inductiekookplaat.
maandag 5 februari 2018

Elektrische installatie in orde brengen voor verkoop

Elektrische installatie van studio-appartement laten keuren naar aanleiding van verkoop van het vastgoed. Het eendraadschema en het situatieschema ontbreekt, dit moet men voorzien. Ook het LSB-bord ontbreekt volgens het keuringsrapport. Ik zoek iemand die dit snel in orde kan zetten.
zaterdag 3 februari 2018

Vervangen bestaande parlofooninstallatie door Bticino

Ik wil een bestaand parlofoniesysteem laten vervangen in een klein gebouw met drie appartementen. Ik had gedacht aan BTicino als materiaal. Ook heb ik graag een voorstel voor een vervangen met ook video.
zaterdag 3 februari 2018

Defecte parlofoon herstellen

In ons appartementsgebouw heeft de bewoonster van appartement 202 een probleem met de parlofoon. Alle gesprekken in het appartement boven zijn hoorbaar aan het klavier beneden aan de openingsdeur van het appartementsgebouw. Andere bewoners ondervinden geen probleem. Ik zoek iemand om dit te repareren.

Partners

Partners van Casius