Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
537 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Antwerpen:

donderdag 2 juli 2020

Aanpassing elektriciteit uitvoeren

Electriciteit aanpassen voor EPC aanvraag. Keuringsattest niet in orde.
dinsdag 30 juni 2020

Repareren deurbel en bekijken parlofoon

Wij zouden onze huisbel willen laten repareren. Het is alleen een bel, zonder parlofoon. Ik zou misschien er wel een parlofoon bij willen.
woensdag 24 juni 2020

Lichten plaatsen

4 Plafondlichten plaatsen in verschillende binnenruimtes. Stopcontact zonder aarding vervangen door stopcontact met aarding.
vrijdag 19 juni 2020

Plaatsen zonnepanelen

Zonnepanelen plaatsen op geïsoleerd plat dak van 100m². Graag het max. aantal voor behoud terugdraaiende meter. Betreft een prive woning en parochiale feestzaal.
woensdag 17 juni 2020

Vervangen van een deurbelinstallatie

Onze deurbel is defect, vermoedelijk wegens ouderdom (bedrading in de buiten unit is verroest). Het systeem bestaat uit een buiten unit met bel/camera/micro en is geconnecteerd via draad met een binnen unit met beeld/telefoon/... van het merk Avidsen. Reparatie is indien mogelijk gewenst, echter is het vermoeden dat een nieuwe installatie voordeliger zal zijn.
dinsdag 16 juni 2020

Plaatsen van parlofoon

Plaatsen van parlofoon voor 2 appartementen.
dinsdag 16 juni 2020

Coaxkabel trekken

Coaxkabel trekken + zoeken
vrijdag 12 juni 2020

Stroomverlies onderzoeken

Onze energiefactuur is enorm hoog en we zien ook aan het verbruik dat er iets niet klopt. Daar wij zonnepanelen gaan laten plaatsen willen wij dit eerst laten onderzoeken om eventueel tot een oplossing te komen.
maandag 8 juni 2020

Complete installatie vervangen

Elektrische installatie is afgekeurd en moet vernieuwd worden.
woensdag 3 juni 2020

Vervangen bestaande videofoon

We zouden graag een videofoon plaatsen. Er is al bekabeling die gebruikt werd door de vorige eigenaars.