Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Antwerpen:

Aanpassing elektriciteit uitvoeren

Electriciteit aanpassen voor EPC aanvraag. Keuringsattest niet in orde.

Repareren deurbel en bekijken parlofoon

Wij zouden onze huisbel willen laten repareren. Het is alleen een bel, zonder parlofoon. Ik zou misschien er wel een parlofoon bij willen.

Lichten plaatsen

4 Plafondlichten plaatsen in verschillende binnenruimtes. Stopcontact zonder aarding vervangen door stopcontact met aarding.

Vervangen van een deurbelinstallatie

Onze deurbel is defect, vermoedelijk wegens ouderdom (bedrading in de buiten unit is verroest). Het systeem bestaat uit een buiten unit met bel/camera/micro en is geconnecteerd via draad met een binnen unit met beeld/telefoon/... van het merk Avidsen. Reparatie is indien mogelijk gewenst, echter is het vermoeden dat een nieuwe installatie voordeliger zal zijn.

Plaatsen van parlofoon

Plaatsen van parlofoon voor 2 appartementen.

Vervangen bestaande videofoon

We zouden graag een videofoon plaatsen. Er is al bekabeling die gebruikt werd door de vorige eigenaars.

Coaxkabel leggen

Ik woon in een appartement op de vierde verdieping. De coaxkabel voor internet is maar tot het derde doorgetrokken waardoor er een heel slechte verbinding is. Graag wil ik de coaxkabel tot aan mijn verdiep laten trekken zodat Telenet deze kan aansluiten.

Electriciteit verder aanleggen en afwerken

Heb een huis gekocht waarin 3 studioappartementen/ komen. 2 van de 3 appartementen zijn reeds bedraad. Andere is nog volledig te bekabelen. 3 zekeringskasten ook nog te plaatsen.

Stopcontact en bedrading in kelder plaatsen

In de kelder van een appartementsgebouw had ik graag (in mijn persoonlijke kelder) een stopcontact gehad. Momenteel is er enkel een lamp en een lichtschakelaar in de kelder aanwezig. Ik vermoed dan ook dat de er nieuwe bedrading gelegd zal moeten worden.

Elektriciteit nakijken

We zijn ons huis volledig aan het renoveren ( mazout naar gas, dak isolatie, ..) We zijn nog op zoek naar iemand die de elektriciteit kan komen doen? Alles nakijken en 2 probleempjes oplossen.