Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor vernieuwen van elektriciteit in oude woning:

Vernieuwen van elektriciteit in oude woning

Volledige vernieuwing van bestaande niet gekeurde elektriciteitsinstallatie + plaatsing van zekeringkast in alléénstaande woning. + plaatsen van extra stopcontacten. + opmaak bedradingsschema met het oog volledige woning conform te maken voor keuring.
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vernieuwen van elektriciteit in oude woning uit heel België:

Architect voor verbouwing

Ontwerp voor verbouwen van bestaande woning. Nieuw dak met 2 dakkappellen (indeling als twee volwaardige slpkamers met badkamer en dressing, elektriciteit volledig vernieuwen, verwarming, aanbouw gelijkvloers voor inkomhal met toilet en technische ruimte). Nieuwe ramen en deur.

Vernieuwen elektriciteit

Nieuwe electriciteit leggen en aansluiten. De gehele bovenverdieping en deels de benedenverdieping. Bovenverdieping is ong. 48m² en beneden enkel nog keuken en badkamer.

Elektriciteit uitbreiden/vernieuwen

Deels vernieuwen elektriciteit, deel is gebeurt maar moet nagekeken worden. Plan elektriciteit opmaken. Electriciteit keuringsklaar maken.

Opmaken van ééndraadschema en situatieplan elektriciteit

Eendraadschema en situatieplan opmaken. Kapotte wisselstroomschakelaar vernieuwen. Aarding uitmeten om na te gaan of de waarde goed is. Betreft bel-étage met garage op kelderniveau, 2 verdiepingen en 1 zolderverdieping. Alles werd vernieuwd en moet gekeurd worden ten laatste tegen 11/2020.

Elektriciteit vernieuwen

Elektriciteit zou opnieuw gelegd moeten worden, die is niet conform.

Elektriciteit vernieuwen renovatieproject

Recent aangekochte halfopen bebouwing, renovatieproject: Vervangen van volledige elektriciteit, bekabeling en elektriciteitskast. (128m2)

Vernieuwen elektriciteit

Vernieuwing van ganse elektriciteit: stoppenkast, bedrading, stopcontacten. Rijwoning. Woning vorig jaar aangekocht. Elektriciteit was niet conform.

Houten tuinwand plaatsen

Ik wil graag mijn tuinwand laten vernieuwen. Hierbij had ik gedacht aan een tuinwand in hardhout bevestigd aan houten palen. Ik zou ook eventueel aan 1 zijde een paar steenkorven willen integreren in de schutting. Verder wil ik ook elektriciteit voorzien om lampen aan de schutting te hangen. In totaal gaat het om 43 meter schutting en liefst met een hoogte van 2 meter. Ik zit met 2 verschillende buren waar ik een stuk schutting mee deel.