Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aparte gas-, water en elektriciteitsmeters plaatsen:

Aparte gas-, water en elektriciteitsmeters plaatsen

Aparte gas-, water- en electriciteitsmeters plaatsen voor 3 verdiepingen, momenteel 1 centrale gas-, water en electriciteitsmeter.
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor aparte gas-, water en elektriciteitsmeters plaatsen uit heel België:

Keuken verplaatsen

De keuken dient in een andere ruimte geplaatst te worden dan de huidige keuken. Het gaat om een volledig nieuwe keuken die we wensen te plaatsen. We willen een aparte oven en microgolf oven, een vaatwasser en een inductievuur. Er dient veel opbergruimte te zijn en plek voor 3 personen om te eten. Water, gas en elektra moet ook aangepast of gelegd worden.

Gasleiding leggen

Ik overweeg een pand aan te kopen op het gelijkvloers waar geen gasaansluiting aanwezig is. Het gelijkvloers maakt deel uit van een groter gebouw met studentenkoten. Voor de studentenkoten is één teller voorzien. Er moet dus een mogelijkheid zijn om gas aan te sluiten daar en een aparte teller te plaatsen voor het gelijkvloers.

Vervangen van oude ketel

Heb een Chaffoteaux Niagara 8 jaar oud maar de afvoergassenpijp is slecht gemonteerd want hij lekt in de ketel en roest. Krijg lucht in het sanitaire warmwater boven 45 graden. Niet tevreden en omiumonderhoud wordt elk jaar gedaan door Chaffoteaux . Zoek Junker of gelijkwaardige. De installatie bevindt zich in een WC ruimte die hiervoor 100% is gebruikt en buitenmuren heeft achteraan het huis . Hoogte 190, Breedte 80 cm, Diepte 100 cm 32 tot 35 KW nodig met boiler en expansievat in de ketel. Wandketel. Huis is van 1900 en heeft 4 kringen verwarming afzonderlijk te gebruiken. De ketel op gas moet vervangen worden. 4 aparte kringen en 35 KW.

Doorstromer op gas plaatsen

Er is momenteel een bestaande viessman verwarmingsketel voor de verwarming van de chauffages op gas. De verwarming van het warm water is een aparte recente Vaillant ketel. Maar we zouden dit willen vervangen door 1 compacte verwarmingsketel type doorstromer die zowel kan warm water doorstromen als de chauffages verwarmen.

Condensatieketel plaatsen

Op aardgas. CV ketel staat op 3 de etage in aparte kamer. Water en gas zijn daar voorzien. Graag een condensatieketel plaatsen.

Totaal renovatie appartement

Totaal renovatie appartement. Op 6 de verdieping (hoogste) oppervlakte 40 m². Living met open keuken, douchekamer met wc geïntegreerd en 1 grote slaapkamer uit te voeren werken: uitbreken van vloeren(in 't zand gelegd) , badkamer en keuken Alle restmateriaal verwijderen Van grote slaapkamer deeltje wegnemen voor aparte WC Alles vervangen nutsleiding, elektra , gas Plaatsen centrale verwarming max 3 radiators incl. Handdoekdroger Nieuwe vloeren, badkamer , wc en eventueel keuken. Badkamer betegelen Vervangen van plafonds nu gekleurde pvc latten Terug bepleisteren daar waar nodig.

Renovatie van woning - verplaatsen CV ketel + opbouw badkamer

Voor ons renovatie project zoeken we een loodgieter die zeer snel beschikbaar is. Dit voor onder andere: ° verhangen CV ketel (Bulex-gas) ° heraansluiten/ herplaatsen leidingen en enkele radiatoren ° plaatsen van badkamer en aparte wc op nieuwe plaats (afvoer moet nog ingegraven worden ° afkoppelen van enkele ongebruikte gasleidingen

Centrale verwarming op gas

Gascondensatieketel (doorstromer met evt kleine boiler) zou op zolder moeten komen. Op 1e verdiep moeten 4 grote radiatoren en 1 kleine radiator (toilet 1e verdiep) voorzien worden. Op het gelijkvloers moet er vloerverwarming voorzien worden (+- 75 vierkante meter), 1 kleine radiator (toilet gelijkvloers) en een aparte kleine boiler voor het warm water van de keuken. EPB vereisten ketel: rendement 108% inlaat temp 30°C bij 30%, radiatoren max 60° retourtemperatuur.