Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Berchem (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Berchem (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Berchem (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Berchem (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Berchem (Antwerpen):

Elektriciteitswerken uitvoeren

Aardingspen slaan en onderbreker, situatieschema en eendraadsschema maken

Make electricity conform to standards

There are number of comments to make electricity conform. We are looking for electricians who do necessary and also get us conformance certificate.

Plaatsen van deurbel met doorschakeling naar gsm

Een extra deurbel installeren. Bij voorkeur een met doorschakeling naar de gsm.

Plaatsen van een aardingspin

Mijn aardingspin moet volgens de keuring opnieuw gestoken worden. De aardingspin moet in de kelder geplaatst worden

Herstellen van beschadigde electriciteitsleiding

Er werd een elektrische leiding beschadigd tijdens het boren in de muur van onze slaapkamer. We zijn op zoek naar een vakman om deze te herstellen.

Elektriciteit conform maken + kleine aanpassingen

Elektriciteit dient conform gemaakt te worden en de nodige schema’s moeten voorzien worden. Verder moet de keuken qua elektriciteit ‘installatieklaar’ gemaakt worden voor de plaatsing van een nieuwe keuken. In sommige ruimten zullen ook extra stopcontacten voorzien moeten worden. Betreft een appartement

Elektriciteit nakijken voor keuring

Ik wil graag enkele dingen laten nakijken voor de keuring. De zekeringskast moet worden vervangen. Hiernaast moeten er ook twee nieuwe stopcontacten komen voor de nieuwe keuken en een nieuw stopcontact voor de inductiekookplaat.

Elektrische installatie in orde brengen voor verkoop

Elektrische installatie van studio-appartement laten keuren naar aanleiding van verkoop van het vastgoed. Het eendraadschema en het situatieschema ontbreekt, dit moet men voorzien. Ook het LSB-bord ontbreekt volgens het keuringsrapport. Ik zoek iemand die dit snel in orde kan zetten.

Elektrische voorzieningen aanbrengen

Op een appartementsgebouw van 6 verdiepingen, het 'leggen van een electrische kabel , aan de buitenzijde, telkens via de brandladder, vanaf de dakverdieping ( liftkooi) tot op de derde verdieping. Het plaatsen van een waterdicht stopcontact op het terras van de derde verdieping. En dit VIER MAAL, via elke brandladder.! De electrische draad ( 3 X 1,5 mm) mag uiteraard bevestigd woorden aan de brandladder, wel in een beschermbuis. Er zijn 4 metalen brandladders met een soort "kooi" dewelke zich uiteraard langs de zijde van het gebouw bevindt en telkens de achterterrassen van de appartementen passeren.... van van het dakverdieping, voorbij de 5de... de 4de .. tot op de derde verdieping.

Keuren en conform maken elektriciteit

Electriciteit schema opmaken en zekeringskast vernieuwen.