Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor opsporen en herstellen van electriciteitslek:

Opsporen en herstellen van electriciteitslek

Vermoedelijk een kabelbreuk aan onze elektriciteit. Wij hebben een poort van voor aan de straat en die werkt niet meer omdat er verlies op de kabel zit (soms hebben we maar 150V, soms geen spanning). Differentieel springt steeds.
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Bonheiden (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor opsporen en herstellen van electriciteitslek uit heel België:

Stroomverlies opsporen

Ik heb zonnepanelen liggen en er is volgens mij sprake van een stroomverlies. Op zoek naar een specialist om dit na te kijken en te herstellen.

Daklekkage opsporen en herstellen

Wij ontdekten een vochtige plek in de nok van ons hellend dak. Met het regenweer van afgelopen week werd de plek ook groter. Er is zowel vocht te zien op de twee schuine wanden van het dak als op de zijgevel. We denken dat er een of meerdere pannen stuk of verschoven zijn, of dat er een lek is aan de schoorsteen van de buren en dat er langs daar water binnensijpelt. Ons hellend dak is zo een 8 meter hoog.

Opsporen van lek

Probleem ligt in een kleine verada van ongeveer 2m². Sommige tegels klinken hol, we hebben een halve tegel verwijderd, blijkt de lijm eraf te zijn. Wij denken aan een lek ergens aangezien een meter verder, nog steeds in de veranda, op de muur ook vochtvlekken zijn. (Denken wij). Er ligt een afvoer onder de veranda en ook is er een waterleiding.Opzoeken van lek en herstellen.

Opsporen en herstellen lekkage

In de gang en wc die grenzen aan de badkamer hebben we last van een vochtige muur. Graag kennen we eerst de oorzaak van dit probleem. Eveneens willen we graag een nieuwe douche laten plaatsen.

Opsporen en herstellen in lek waterleiding terras

Het terras (1ste verdieping) vertoont lekken tot bij mijn onderbuur (gelijksvloer) in een appartementsgebouw van 2 verdiepingen. Oorzaak is vermoedelijk de oude waterleiding die moest vervangt worden (zie fotos). Gevraagd: opsporen van het waterlek en vernieuwen van afvoerbuizen en ook plaatsen put/rooster.

Lekken terras appartement opsporen en herstellen

Het terras vertoont lekken tot bij mijn onderbuur in een appartementsgebouw van 2 verdiepingen. Oorzaak van de lekken zoeken en herstellen.

Opsporen en herstellen van lekkage in hellend dak

Opsporing en herstel van lek in pannendak en isoleren van het dak. Dit is een hellend dak met dakpannen , er zit 1 velux in. Gat is aan de top van het dak.

Verliesstroom opsporen en herstellen

Opsporen en herstellen van verliesstroom naar aanleiding van zeer oplopende elektriciteitsrekeningen.